Dodaj do ulubionych

Uwaga: złodzieje

05.12.08, 17:51
Nie dzwońcie pod podawane w prasie ezoterycznej nr-y wróżb SMS-
owych: 73601 i 72123, bo nie tylko nie odpoowiadają, ale potem
przysyłaja serię SMS-ów z głupimi pytaniami, żeby wyciągnąc więcej
kasy.
Obserwuj wątek
    • Gość: @->-- Re: Uwaga: złodzieje IP: 212.160.234.* 05.12.08, 18:38
      Podobnie : 73700

• lilith666_vip Re: Uwaga: złodzieje 05.12.08, 19:18
        Kurcze ..przede wszystkim nie wierzcie w automatyczne przekazy typu sms... nie wiem naprawde hmm ale na pewno w wiekszosci nie dosc ,ze dostaniecie pierwsza nastepna z brzegu wrozbe to w dodatku wasz numer zostanie przekazny dalej...
        • madzior877 Re: Uwaga: złodzieje 05.12.08, 20:12
          Zgodze się z Lilith666. Przeważnie piszą bzdury i nie na temat...
          • Gość: lilith666 Re: Uwaga: złodzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 20:31
            Znaczy nie wiem jak t ojest ,ale na pewno moge powiedziec ,ze w wiekszosc sa to soby zatrudnione przez firme polkomtel pracujace na umowe zlecienie na numerach specjalnych a numer sms jest dodawany wrozce i odpwoedz jest automatyczne . tyle wiem sama i nie sa to pomowienia gdyz firma pomkomtel proponowal chyba wszystkim wrozkom ta prace rowniez mi . Nie zgodzilam sie bo ... coz nie pracuje na akord a ezoteryke kocham .nie wiem kto sie zgodzil a kto nie ale wiem ze ot tak wlasie wyglada w skrocie . nie zaszkodze wie m tez tej firmie poniewaz nastawionajest glownie na gowniarzy maloletnich a napis od 18 lat musieli dodac ze wzgledu na ustawe dotyczaca numerow specjalnych . wiec nie nabierajcie sie na teog typu przekrety .nie dosc ze niedostaniecie wrozby to jeszcze dostaniecie nadto kupe reklam i powiadomoenia ze bierzecie udial w konkursach i loteriach .taki jest niestety siwat .dosiegna on rowniez sfere ezo.
            • mii.krogulska Re: Uwaga: złodzieje 05.12.08, 22:49
              Witam,
              Lilith, sprostuję Twoją odpowiedź zanim prawnicy Polkomtela się spostrzegą ;)
              Cytat z regulaminu wróżb SMS ze strony Plusa:

Regulamin Usługi Wróżby
              2. Organizatorem i dostawcą Usługi jest MNI Premium Sp. z o.o. z siedzibą w
              Warszawie, ulica Żurawia 8, 00-503 Warszawa, zarejestrowaną w rejestrze
              przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000065646 (zwana
              dalej „Organizatorem”).

Pozdrawiam serdecznie, Mii
              • Gość: lilith666_vip Re: Uwaga: złodzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 22:58
                Ale Pani Krogulska jakiej uslugi ?
              • Gość: lilith666_vip Re: Uwaga: złodzieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 22:59
                Ale jakiej uslugi ? Mnie zapraszmal ponkomtel
                • mii.krogulska Re: Uwaga: złodzieje 06.12.08, 00:31
                  Witam,
                  Polkomtel ma podpisaną usługę z MNI, o to mi chodziło. MNI obsługuje mnóstwo
                  firm, to potentat na tym rynku. Porównaj ofertę czołowych portali. Sama firma
                  nie zatrudnia wróżek, powierza usługę SMS innym firmom. Tyczy się to nie tylko
                  Polkomtela, ale i innych operatorów, które nie zatrudniają u siebie żadnych
                  "wróżek".

Pozdrawiam, Mii
                  • lilith666_vip Re: Uwaga: złodzieje 06.12.08, 00:47
                    Mozliwe :) naprawde nie orientuje sie tak dobrze wiec ryznaje racje wiem ze u mnie sie jednak propozycja padla od nich
                    • shaz-za cennik lolity 06.12.08, 12:06
                      Wróżba ma charakter bezpłatnej próbki umiejetnosci .Dokładność co do dnia.
                      Cennik:
                      1. Wrozba z dokladnoscia co do dnia na 10 dni - 20 zl
                      2.Wrozba z kabaly cyganskiej na rok - 50 zl
                      3.Ryt przyciagajacy ( zdrowie ,milosc ,finanse ,szczescie) - 250 zl
                      4.Klatwa - 300 zl
                      5.Oczyszczanie- 300 zl
                      Pozostale zarezerwowane dla klientow vip ktorzy wykupuja wiedzaca ( nie dotyczy
                      pokazow spirytysycznych oraz modlitwy smierci : tu koszt jest jeden dla wszystkich)
                      W koszt rytow doliczony koszt materialow.
                      Ceny nie podlegaja negocjacji .
                      • lilith666_vip Re: cennik lolity 06.12.08, 12:31
                        Droga shaz-zo na tym forum moj cenik zamiescilas okolo 15 razy:> malo tego jest on poza tym forum oglnie dosteny .zrob po prostu odzielny temat dotycacy mojego cennika zamiast wkszaniac sie w kazda romowe osob postronnych.
                        • Gość: halinka To firma MNI - współpracująca z ezo tv oszukuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 19:10
                          Pani Krogulsko. Ma Pani rację. Zgadzam się, bo tam pracowałam i miesiąc temu
                          zrezygnowalam z pracy bo pracuje na dzielo, ale jak za godziny pelnoetatowe i
                          zarobilam 500 zl. naprawde tam jest zle. Superwaisorzy podobno są wsciekli,
                          narzucaja pracownikom oszukiwac ludzi, Jest tam taka magda, taka otyła
                          kierowniczka, ona straszy ludzi ze nie wyplaci jesli nie zrobią okreslonej
                          dlugosci i sredniej rozmow. Taka jest prawda, nie dzwoncie tam, to jest wielkie
                          oszustwo, a na oszustwie dlugo nie pojadą, no chyba ze zeruja na naiwnych i
                          glupich ludziach
                          • mii.krogulska Re: To firma MNI - współpracująca z ezo tv oszuku 08.12.08, 23:58
                            Witam,
                            Halinko, jeśli tak jest, jak mówisz, to się nie nadaje na Forum Wróżbiarstwo,
                            ale do innych instytucji. Na tym Forum jest wiele osób, które dzwonią i są
                            przekonane, że ktoś im wróży... napisz coś więcej o swoich przemyśleniach, jeśli
                            możesz.

Pozdrawiam, Mii

• merlinka99 Re: To firma MNI oszukuje 09.12.08, 14:48
                              Też jestem tego ciekawa, bo moja sąsiadka nabrała sie na te numery,
                              chcąc uzyskac wskazówkę w dośc prostej sprawie. Więc wysłała 3 SMS-y
                              na różne numery podane w prasie ezo, ale tylko z jednego dostała
                              odpowiedź. Pozostałe dwa nie wysłały ani jednego zdania, chociaz
                              kase dostały. Czyli sprawa jest jasna, ze to oszuści. Taki proceder
                              powinien być karalny. Kto zna jakis paragraf?...
    • Gość: jagoDA Złodzieje i idioci... IP: *.gprs.plus.pl 10.12.08, 17:57
      Jakis czas temu troche z ciekawosci troche z nudow wyslalam smsa do nich z
      zapytaniem o cos tam Oczywiscie dostalam taki stek bzdur ze szok Na dodatek od
      tamtej pory z roznych tych numerow(najwidoczniej przekazuja sobie dane "ofiary"
      ktora z jakims z tych numerów skontaktuje sie)dostaje zawiadomienia zebym jak
      najszybciej puscila smsma lub zadzwonila do nich bo np czeka mnie ogromne
      szczescie poznam faceta natepnie nieszczescie znow ktos mnie zdradzi wygram
      talon na szwedzki balon wyladuje ufo na moim parapecie i tak w kolko hehe Na
      poczatku wkurzalo mnie to ale pozniej zaczelo przynosic mi to niezly ubaw co tez
      dzis ekipa z numerow 7.... wysle na moja komórke Po prostu żenada!
    • Gość: gość Re: Uwaga: złodzieje IP: *.autocom.pl 10.12.08, 19:30
      Do mnie też nawet po kilka dziennie z pod nr 73700. Czy ktoś może wie, jak zablokować te sms-y? Może jedynym wyjściem jest zmiana nr telefonu?
      • merlinka99 Re: Uwaga: złodzieje 11.12.08, 14:07
        Na to wygląda... Niektóre komórki - te najnowsze modele - podobno
        mają opcję blokowania numerów...
    • agrentowy4321 Re: Uwaga: złodzieje 05.03.23, 18:45
      Nie jest to oczywiste
    • irona.sonata Re: Uwaga: złodzieje 26.04.23, 06:21
      Jestem wstrząśnięta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka