jurekej 09.11.03, 16:59 Szukam "sprawdzonej" wróżki w Gdyni, Sopocie lub Gdańsku. Proszę o jakieś namiary lub informację gdzie należy ich szukać. W książce telefonicznej nic nie ma, w i-necie to samo. Pełna konspiracja jak w średniowieczu? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waloszka Re: Szukam wróżki w Trójmieście 09.11.03, 22:20 Sama stawiam kabałę, czytam z dłoni itp. Ale gwarancji nie dam na sprawdzenie się wróżby ;))). Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
jurekej Re: Szukam wróżki w Trójmieście 10.11.03, 20:30 Witaj Aniu, Jeśli jesteś z Trójmiasta, to powiedz jak się z Tobą skontaktować. Na gwarancje raczej nie liczę :-). A może kiedyś słyszałaś o Pani, która wróżyła w Sopocie i nazywała się Stefania. Z pewnych powodów pilnie jej poszukuję (kiedyś Ona pomogła bliskiej mi osobie, która teraz znowu potzrzebuje porady). Serdecznie pozdrawiam, Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
gosik.m wróżka z sopotu 16.12.03, 19:50 Ul. Cieszyńskiego 12/59 (VII piętro) Sopot Kamienny Potok tel. 503682662 koleżanki zadowolone, Pani konkretnie mówi, sprawdza się, polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
robert.norwegia Re: Szukam wróżki w Trójmieście 22.03.23, 14:48 Od wielu lat korzystam telefonicznie z usług Pani Agnieszki. Po tak długim czasie z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że sprawdziło się wszystko, co powiedziała. Kobieta Anioł o wielkim sercu, empatii oraz ogromnej wiedzy z zakresu duchowości i energii. Psycholog z powołania. Daje rady, narzędzia i wspiera w najtrudniejszych momentach. Każda rozmowa z nią dodaje skrzydeł. Emanuje pozytywną energią. Jej rozkłady kart to głęboka i mądra rozmowa, z której człowiek wynosi wiedzę o całym swoim życiu. Wyciągnęła mnie z ciężkiej depresji, gdzie myślałem że już nic nie ma sensu. Pomogła w sprawach zawodowych i zdrowia. Pani Agnieszka tel 500 273 383 Uwaga na oszustów podszywających się pod nią! Jest dostępna tylko pod tym numerem. Odpowiedz Link Zgłoś