luna1986
01.02.09, 01:06
Cześć Wszystkim! Czytam i czytam to forum i jestem w ciężkim szoku... Już nie ma co pisać nawet o tych wulgarnych dziewuchach typu vickydt czy Lilith666... Jedno mnie zaskakuje najbardziej!
Dlaczego Ewa Janson jest nazywana oszustką??? Pomogła mi za darmo i wyleczyła z wielu złych nawyków... Odmieniła moje życie. Tak, nie zwróciła mi ex faceta... Chciałam tego, ale na końcu stało się tak, że mi się go odechciało i bardzo dobrze! Nawet sama nie wiedziałam jak i kiedy to się stało, ale roczna depresja się pogłębiała... A przy Ewie znikneła bezpowrotnie... Przez 22 lata nigdy nie miałam więcej siły i samozaparcia w sobie a co najwazniejsze wierze w to, że MOGE... Że wystarczy moje wewnętrzne piękno i moja siła bym wygrała i dostała od życia to czego mi trzeba... Tylko czarami mogłabym przyciągnąć do siebie kogoś kto mnie nie kocha... A skoro nie kocha to na licho mi on? Dzięki tej Pani zamiast siedzieć tu i szukac czarów miłosnych ( które nie działają ) stanełam na nogi pierwszy raz w życiu i MAM FACETA KTÓRY KOCHA MNIE! O którego nie musze walczyć jak kretynka czarując... Bo tylko kretynka posunie się do takich środków... I wybaczcie wszystkie czarujące, ale wy również nie przebieracie w środkach gdy dyskutujecie tu na forum nazywając innych krowami, świniami itd... Więc chyba moge użyć słowa kretynki :) Pozdrawiam Cię Ewo! Mam nadzieje, że wiesz kto ;)