ggeboo 15.02.09, 09:55 Witaj Chciałabym zapytac czy w tym roku mam szanse na trwały zwiazek z meżczyzna?? Kiedy to miał by nastąpic i w jakich okolicznosciach. Z gory dziekuje Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joooooooana Re: pytanie do joaanny 16.03.09, 16:59 Nie widzę, w tym roku takiego związku o jaki Pani pyta. Bedzie nie tyle odwrotnie, co inaczej niż Pani oczekuje. To na pewno nie rok stabilizacji dla Pani. Nie znam Pani daty urodzenia, ale i ona powinna to potwierdzać. To nie jest rok dobry dla Pani uczuć, bo w nim niewiele nowego może się zacząć, a jeśli już się zacznie to nie doczeka się miana trwałego związku. Odpowiedz Link Zgłoś
ggeboo Re: pytanie do joaanny 16.03.09, 19:57 joooooooana napisała: > Nie widzę, w tym roku takiego związku o jaki Pani pyta. Bedzie nie tyle > odwrotnie, co inaczej niż Pani oczekuje. To na pewno nie rok stabilizacji dla > Pani. Nie znam Pani daty urodzenia, ale i ona powinna to potwierdzać. To nie > jest rok dobry dla Pani uczuć, bo w nim niewiele nowego może się zacząć, a jeśl > i > już się zacznie to nie doczeka się miana trwałego związku. Urodziłam sie 10 stycznia 1977 . A jak w pracy bedzie układac mi sie wspołpraca ?? I jak u mnie ze zdrowiem , na co powinnam zwrocic uwage ?? Z gory dziekuje Asia Odpowiedz Link Zgłoś
ggeboo Re: pytanie do joaanny 16.05.09, 19:03 ggeboo napisała: > joooooooana napisała: > > > Nie widzę, w tym roku takiego związku o jaki Pani pyta. Bedzie nie > tyle > > odwrotnie, co inaczej niż Pani oczekuje. To na pewno nie rok > stabilizacji dla > > Pani. Nie znam Pani daty urodzenia, ale i ona powinna to > potwierdzać. To nie > > jest rok dobry dla Pani uczuć, bo w nim niewiele nowego może się > zacząć, a jeśl > > i > > już się zacznie to nie doczeka się miana trwałego związku. > > Urodziłam sie 10 stycznia 1977 . A jak w pracy bedzie układac mi sie wspołpraca ?? I jak u mnie ze zdrowiem , na co powinnam zwrocic uwage ?? Z gory dziekuje Asia Odpowiedz Link Zgłoś
ggeboo Re: pytanie do joaanny 16.11.09, 19:59 > Urodziłam sie 10 stycznia 1977 . A jak w pracy bedzie układac mi > sie > wspołpraca ?? I jak u mnie ze zdrowiem , na co powinnam zwrocic > uwage ?? Z gory dziekuje Asia Proszę o odpowiedz. Z gory dziękuje Asia Odpowiedz Link Zgłoś