ali.zee 24.02.09, 22:58 czy ktoś może podzielic się spostrzeżeniami??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berkanna Re: kobieta BARAN a facet WODNIK - doświadczenia? 24.02.09, 23:27 Nie da rady generalizować, zależy od całości horoskopu. Baran jest w harmonijnym sekstylu do Wodnika, dlatego można bardzo ogólnie powiedzieć że znaki do siebie pasują, ale czy ludzie będą kwestia indywidualnych horoskopów. ;) Teoretycznie Baran z natury jest samowolny i chce wszystko robić po swojemu. Wodnik za to jest demokratyczny, woli sprawiedliwy podział głosów. Baran lubi spontanicznie działać, Wodnik najpierw szeroko podyskutować. Oba znaki są z tych upartych. Na pewno moze to być bardzo dynamiczna para, byle mieli wspólne cele. Znam parkę Wodnik-Baran. Są razem od kilku lat i wyglądają na zadowolonych. ale jak się pokółcą robią taki hałas że aż dziwne że się nie pozabijają. Gdy już się wyszumią i wywrzeszczą zapanowuje grobowa cisza. Ciekawe jest to sami sie nie pogodzą , trzeba zewnętrznego mediatora. :) Na szczęscie oboje mają krótką pamięć do urazów, pogodzeni zachowują się jak wzorowa para chociaż dzień wcześniej pióra latały i wydawało się że to już koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kobieta BARAN a facet WODNIK - doświadczenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 23:40 kobieta baran to masakra, egoistka, depcze czyjes uczucia, zazdrosci wszystkim wszystkiego, doslownie masakra i ohyda. wczesniej czy pozniej zniszczy delikatniejszego od niej wodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
berkanna Re: kobieta BARAN a facet WODNIK - doświadczenia? 25.02.09, 00:02 Bez przesady! Kobieta Baran nie jest potworem. To indywidualistka, jak kogoś nie kocha nie będzie udawała, powie to bez owijania w bawełnę i odejdzie, nie da się uprosić, nie pójdzie na kompromis. U niej jak koniec to koniec! Czy to jest deptanie uczuć? Asertywna jest i tyle. Wodnik może być gorszy pod tym względem, bo zamiast powiedzieć że nic nie czuje ulotni się gdzieś i będzie udawał greka. Przyparty do muru też nie powie prawdy, usłyszysz same wykręty "wiesz, nie mam czasu na związki, chcę pobyć sam, znajdź sobie kogoś lepszego". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @->-- Re: kobieta BARAN a facet WODNIK - doświadczenia? IP: 212.160.234.* 25.02.09, 00:08 facet wodnik to taki trochę królewicz ... jego musi byc na wierzchu, lubi się mądrzyć, musi mieć zawsze rację... ogólnie facet wodnik to cicha woda co brzegi rwie... Odpowiedz Link Zgłoś
berkanna Re: kobieta BARAN a facet WODNIK - doświadczenia? 25.02.09, 00:28 > facet wodnik to taki trochę królewicz ... jego musi byc na wierzchu, > lubi się mądrzyć, musi mieć zawsze rację... > ogólnie facet wodnik to cicha woda co brzegi rwie... Najgorsze u Wodników jest nieangażowanie się. Wodnik ma fioła na punkcie swojej niezależności. Może być milusi, starać się, podrywać, flirtować, ale nie wiadomo kiedy zniknie bez przyczyny. To znaczy wiadomo kiedy- wtedy gdy zacznie być zbyt poważnie i zobowiązująco. Usidlić Wodnika nie łatwa sprawa. :) Kolejna cecha nie zawsze do zaakceptowania- Wodoleje mają duży talent do zawierania luźnych znajomości. Jak kobieta ma tendencje do zazdrości i tego nie lubi, pan Wodnik będzie tym mocniej demonstrował tę swoją towarzyską gładkość i może być denerwujący. Odpowiedz Link Zgłoś
love1234 Re: kobieta BARAN a facet WODNIK - doświadczenia? 07.04.21, 17:47 Nie można tak osadzać każdej osoby z pod jednego znaku bo tak naprawdę to nie znak jest ważny a dzień urodzin prawdopodobnie i tak mamy charakter i zachowanie po rodzinie i otoczeniu. Ja jestem baran jestem bardzo wrażliwa delikatna i nie żądze nigdy nie byłam zazdrosna o innych lubię pomagasz ludziom i ich szanuje ale nie lubię jak ktoś to wykorzystuje. Mam chłopaka Wodnika i mysie ze wodnik i baran to może byś wspaniały związek pod jarzyn względem jeśli są otwarci i szczerzy my tacy jesteśmy umiemy ze sobą rozmawiać Życzę każdemu takiej miłości Odpowiedz Link Zgłoś
love1234 Re: kobieta BARAN a facet WODNIK - doświadczenia? 12.07.21, 10:06 Współczuje na jakaś wariatkę pan trafił tylko ze to nie znak słońca się liczy a księżyca i wschodu. Ja jestem baran z wodnikiem i nasza miłość jest piękna szczera nie mamy tajemnic i spędzamy 24/7 z sobą Odpowiedz Link Zgłoś
berkanna Re: kobieta baran 25.02.09, 00:19 Gdy przestają kochac partner zaczyna je zbyt drażnić, może z tego tytułu pani Baran nie usiedzi długo w udawanym związku. Najgorsze co facet może zrobić, prosić i beczeć. Ona nie znosi słabości! Skamlący partner nie wzbudzi ciepłego odruchu tylko obrzydzi siebie jeszcze mocniej. Pani Baranica straci do niego resztę cierpliwości i pogoni jak obmierzłą muchę. :) Barany obojga płci są marsowymi zdobywcami i wojownikami, nie biorą jeńców. Chcąc odzyskać zainteresowanie Barana jakiejkolwiek płci trzeba go najpierw sprowokowac do walki o związek, jęczeniem o litość niczego się nie załatwi, to nie Ryba. Jeśli Baran zechce walczyć o relację, uzna że to jego cel, wtedy zrobi wszystko co możliwe i nie podda się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kobieta baran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 01:07 Co to znaczy "nie biora jencow"? chyba SNISZ normalnie! baran to najmniej ciekawy znak zodiaku ,ohyda doslownie. smiac mi sie chce jak slysze "nie biora jencow"... ha ha ha ha! barany owszem moga sobie brac jencow ale tylko jakies meskie pierdoly! ha ha ha! tylko tacy sie zainteresuja baranem! najmniej ciekawe kobiety w zodiaku to baranice. Odpowiedz Link Zgłoś
berkanna Re: kobieta baran 25.02.09, 01:26 Uchh, coś mi się wydaje że jakaś Baranica pokazała Ci gdzie raki zimują i nie możesz się z tym pogodzić... Typowa Baranica nie spojrzy na męską pierdołę. :) Lubi rywalizować a nie dominować! Facet jest dla niej ciekawy dopóki na dowolnym poziomie stanowi wyzwanie. Delikatny lub uległy mężczyzna nie jest jej do niczego potrzebny, ona nie będzie nikomu noska wycierała. Mylisz się bardzo mówiac że tylko męska pierdoła zainteresuje się panią Baran- słabi mężczyźni boją się takich kobiet i rzadko próbują sił. Odpowiedz Link Zgłoś
black.zigzag Re: kobieta baran 25.02.09, 10:41 berkanna napisała: > Uchh, coś mi się wydaje że jakaś Baranica pokazała Ci gdzie raki zimują i nie > możesz się z tym pogodzić... > > Typowa Baranica nie spojrzy na męską pierdołę. :) Lubi rywalizować a nie > dominować! Facet jest dla niej ciekawy dopóki na dowolnym poziomie stanowi > wyzwanie. Delikatny lub uległy mężczyzna nie jest jej do niczego potrzebny, ona > nie będzie nikomu noska wycierała. Mylisz się bardzo mówiac że tylko męska > pierdoła zainteresuje się panią Baran- słabi mężczyźni boją się takich kobiet i > rzadko próbują sił. O tak! wszelkie męskie pierdoły i mameje do lamusa! Odpowiedz Link Zgłoś
ali.zee Re: kobieta baran 25.02.09, 16:15 Właśnie ja jestem baranem a mój mężczyzna wodnikiem. Zgadza się to co pisze berkanna. Bardzo dziękuję za szeroki opis! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cloude Re: kobieta baran 27.02.09, 13:00 Ty baran? jak na mój gust jakis podejrzanie łagodny baran. Może schyłkowy? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aries Re: kobieta BARAN a facet WODNIK - doświadczenia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.09, 18:59 Hmm, ja raz byłam z Wodnikiem to był krótki przelotny romans żadnego w nim przyciągania nie było, chyba bardziej tylko okoliczności mu sprzyjały. A teraz bardzo zainteresował mnie Pan Wodnik, do tego kilka lat młodszy i razem ze mną pracuje. Chciałabym go bliżej poznać ale zupełnie nie wiem jak się za to wziąć, wydaje mi się taki niedostępny i obojętny ... Jednak tak patrząc z boku, wydaje mi się, że to jednak nie znak dla nas kobiet Baranków, w przyjaźni owszem spoko - podobne poczucie humoru i harmonia, ale co do związku to mam nieco gorsze odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
faviola Re: kobieta BARAN a facet WODNIK - doświadczenia? 25.06.09, 20:16 Facet Wodnik to dziwny znak - niewiadomo o co mu chodzi, co czuje, co mu po głowie chodzi, jaki jest naprawdę ... Odpowiedz Link Zgłoś
love1234 Re: kobieta BARAN a facet WODNIK - doświadczenia? 12.07.21, 10:03 Nie można oceniać po znaku zodiaku ja jestem z wodnikiem i najlepsze co mnie w życiu spotkało iskry lecą z miłości Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: kobieta BARAN a facet WODNIK - doświadczenia? 05.03.23, 14:57 Bardzo trudny temat Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: kobieta BARAN a facet WODNIK - doświadczenia? 26.04.23, 02:13 Jestem oszołomiona Odpowiedz Link Zgłoś