renatamagda 14.03.09, 21:53 Kiedys dawno temu kolezanka u niej byla i pomogla ponoc, co wy o niej sadzicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anita Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.09, 22:49 nawet, nawet w pewnym sensie warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 16:03 Polecam Orle, o Zinie nie slyszalam, ale moze ktos wie wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 22:47 Jakie macie zdanie na temat Orli i ziny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owoc Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 12:48 owoc zina jest dobra pomogła mi, moze nie we wszystkim a kto to jest Orle?? czy ktos ma namiary na zine bo w Grodzisku już nie przyjmuje jakis tel?? Odpowiedz Link Zgłoś
anit-a66 Re: zina szeptunka grodzisk 20.03.09, 10:43 renatamagda wiem że to jest już nudne ale prosiłabym o kontakt do Ziny słyszałam o niej ale nie mam namiaru .Moze Ty mi pomożesz.Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
renatamagda Re: zina szeptunka grodzisk 21.03.09, 22:34 Ja sama nie wiem czy skuteczna, datego zapytalam. Nigdy u niej nie bylam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BASTON@ PL Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.centertel.pl 04.09.09, 22:09 PANI ZINA TEL.KOM.512948923 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 12:20 witam czy ktos ma aktualny tel do pani ziny prosze o info mail tkacz.g@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.centertel.pl 21.03.09, 11:38 Zina to chyba rosjanka. Nie Wiem czy pomaga. Ale tez bym sie chciala dowiedziec czy jest skuteczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.03.09, 22:52 to Ona znowu jest w POlsce? Słyszałam ze jakis rok temu miala wrócic do Rosji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.blutmagie.de 25.03.09, 08:40 Jest rzeczywiście dobra- polecam, warto. Sama byłam i nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_adl Re: zina szeptunka grodzisk 15.06.16, 15:22 byłaś? A z jakim problemem do niej poszłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.centertel.pl 28.03.09, 18:15 Zina to przemiła kobieta. Bardzo życzliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna-10 Re: zina szeptunka grodzisk 02.04.09, 17:34 i ja mysle, ze mila ona jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anabel Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.ewz.gda.pl 05.04.09, 23:32 a skuteczność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfd Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.bu.edu 14.04.09, 23:09 zobacze czekam na efekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.subscribers.sferia.net 15.04.09, 00:36 Witam, czy moge prosic kontakt do niej aannna@znajomi.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nivea_krem Re: zina szeptunka grodzisk 15.04.09, 07:34 ja również poproszę konktakt do tej pani, na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nel Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.chello.pl 15.04.09, 09:40 Możecie napisać jaki rodzaj pomocy udziela ta kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_adl Re: zina szeptunka grodzisk 15.06.16, 15:25 Można wiedzieć, jakie są efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
anitazina Re: zina szeptunka grodzisk 16.01.16, 09:41 Tak skuteczna bardzo. POMAGA. JEST BEZKONKURENCYJNA. Starsza Pani z Ukrainy. Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: zina szeptunka grodzisk 25.03.16, 08:08 Anito możesz się odezwać do mnie na maila? skfarek@op.pl Chciałbym zapytać o szczegóły i opisać swój specyficzny problem i czy ta Pani dałaby radę pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: zina szeptunka grodzisk 01.04.16, 15:55 Ten adres w Zielonce to pokazuje po wyszukiwarce hurtownię zabawek dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
wiaracieszy Re: zina szeptunka grodzisk 03.07.22, 22:14 Właśnie mam zamiar do Pani Zini się wybrać . Zadzwoniłam do Pani Zini miła kobieta cierpliwa i sama powiedziała , żeby najlepiej przyjechać osobiście bo w tedy będzie wiedziała jak mi pomoc . Mam nadzieje , ze mi akurat pomoże i się uda . Napisze wam wszystko . Pani Zini powiedziała , ze nie ma rzeczy nie możliwych zawsze jest wyjście . Boje się bardzo i mam nadzieje , ze mi się uda bardzo i dobrego z serca tego pragnę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.04.09, 11:05 raz jest w ogłoszeiu skarżysko, a raz grodzisk? A jak to jest z działaniem na odległość? ktoś tak próbował ? dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teleg ten numer nie dziala IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.04.09, 12:40 stacjonarny ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: ten numer nie dziala IP: *.chello.pl 15.04.09, 17:48 Dziala komorka, dzownialm do niej moze pomoc na odległość.Miła kobieta. Czy ktoś brał u niej uroki? Odpowiedz Link Zgłoś
leelay Re: ten numer nie dziala 15.04.09, 17:53 podaj namiary prosze na nia yonofun@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: ten numer nie dziala IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.04.09, 18:13 Gość portalu: mala napisał(a): > Dziala komorka, dzownialm do niej moze pomoc na odległość.Miła > kobieta. Czy ktoś brał u niej uroki? w sensie jak ? ze rzuca uroki na kogos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: ten numer nie dziala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 19:59 To nie są uroki tylko tzn naładowanie kogoś energią, np jeśli ktoś jest na nas zły to taka osoba potrafi sprawić że mu ta złość minie. JA sobie to właśnie w ten sposób wyobrażam. To jest tzw "modlitwa za kogoś". A jak z tą Ziną? Faktycznie taka dobra jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ten numer nie dziala IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.04.09, 20:59 złośc mu minie? a jak ktos ci wyrządził krzywdę, to co wtedy ? tez ma mu złośc minąć? napiszcie , jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
wiaracieszy Re: ten numer nie dziala 03.07.22, 22:17 Jaka energia to uroki !!! Trzeba mieć pojęcie i mieć wiedzę .Proszę nie obrażać Szeptuchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 13:06 Kochani, ja dzisiaj zadzwoniłam do Zinaidy na telefon komórkowy z prośba o pomoc. To rzeczywiście miła osoba, ale rosjanka no tak bo momentami cieżko było mi ją zrozumiec. Powiedziała, ze ludzie przyjeżdżaja do niej, ale też pomaga na odległośc. Podała mi adres i mam do niej wysłąć list w kopercie i opisac swoje problemy. Tylko się zastanawiam i bardzo prosze o wypowiedź kogoś z Was kto korzystał w ten sposób na odległośc z jej pomocy. Jak to wyglądało, czy rzeczywiście do Was napisała i jaką wzięła zapłatę. Czy może za darmo, bo wiecie trochę się boję, ze jak mi poda cenę, a ja mam problemy finansowe. Bardzo prosze niech ktoś napisze kto u niej był. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nel Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.chello.pl 16.04.09, 17:37 Jestem z nią na jutro umówiona, powiedział,że może mi pomóc. Też mam zabrać ze sobą zdjęcie.Nie wiem co Ona robi i czy faktycznie pomoże. Muszę się sama przekonać. Jednak też mam apel do wszystkich,proszę o wypowiedzi szczere. Jak długo czekaliści na swoje efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 18:08 Kochana, jak tylko od niej wrócisz, mam prośbę, możesz opisać wrażenia i co ona robi? Zapytaj tez czy daje gwarancje że będzie efekt i co sie stanie gdy tego efektu nie będzie i ile musisz czekac na zmiany. Mogę Cię o to prosić? To dla mnie bardzo ważne. Z góry wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nel Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.chello.pl 16.04.09, 19:05 Nie ma problemu, napiszę. Mam nadzieję,że coś zdziała bo mam gardłową sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nel Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.chello.pl 18.04.09, 07:59 Byłam. I jestem miło rozczarowana.Jednak ochrzaniła mnie,że tak pózno ją znalazłam.Powiedziała mi,że nie ma sytuacji nigdy bez wyjścia.Jednak każda sytuacja jest inna i potrzebuje własnego nieokreślonego czasu.Byłam również przekonana,że odprawi modły dam kasę i tyle a na koniec usłyszę to teraz czekaj.Nic takiego nie miało miejsca.Ona pracuje z nami do samego końca,aż do chwili zakończenia sprawy pozytywnie.Jednak i taka osoba , która przychodzi o pomoc musi wykonać pewne rzeczy i to nie raz ale również do samego zakończenia sprawy pozytywnie. Mało tego mówi, nam co trzeba dalej robić by sytuacja nie miała już miejsca. Co też ma ogromne znaczenie. Nie napiszę Wam co kazała mnie robić ani co bedzie dla mnie robić, ponieważ każdy przypadek jest inny i dla każdej osoby będzie robione coś pozytywnego.Czas jaki mi podała powiedziała,że to może być tydzień , miesiąc, wiele zależy też ode mnie.Jeśli będę z nią współpracowała pójdzie wszystko dobrym torem. Jesli choć raz zapomne o tym co muszę w każdy dzień zrobić, czas będzie się dłużył. Kobieta ta widzi więcej niż możemy zdawać sobie sprawę.Zresztą sami się przekonacie będąc u niej osobiście. Cieszę się,że zdecydowałam się pojechac do niej niż napisać list. Pierwszy raz wyszłam od kogoś z taką radościa z taką wiarą.A byłam już u wielu osób, tylko zdrali kase. Czy było warto zobaczymy za jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.viol8r.org 01.05.09, 18:37 Bardzo, bardzo zyczliwa kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.chello.pl 05.05.09, 15:05 Ale mnie nie pomogła, mimo że miła i dobra kobieta... Byłam u niej po odzyskanie partnera i nic z tego nie wyszło.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: zina szeptunka grodzisk-do ........ IP: *.centertel.pl 25.05.09, 14:44 Ile czasu czekalas?czy ona daje ci jeszcze nadzieję ta zina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.12, 21:27 Czy te 200 zł to jednorazowo czy kilka razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kina Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.subscribers.sferia.net 27.06.13, 21:25 prosze podajcie ci telefon albo adres do pani ziny w grodzisku mazowieckim? sprawa bardzo pilna i powazna Odpowiedz Link Zgłoś
agaciula64 Re: zina szeptunka grodzisk 21.05.15, 21:54 Nel czy możesz dać konkretny namiar na Zinę ? b.gadecka@interia.pl Będę bardzo wdzięczna ! Z góry dziękuję . Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owoc Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 12:55 witam podaj mi namiary do ziny byłam u niej jak przyjezdzała do Grodziska teraz juz nie wiem gdzie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutna Re: zina szeptunka grodzisk- błagam o namiary IP: *.146.219.171.ip.airbites.pl 08.05.09, 22:16 bardzo prosze o podanie kontaktu do Ziny nie wiem telefon, mail adres- jak sie z Nia najlepiej skontaktować ? To sprawa bardzo poważna. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: zina szeptunka grodzisk- błagam o namiary IP: *.chello.pl 12.05.09, 10:48 Pozostaw maila a podam namiary do skutecznej osoby. Nie znajdziesz jej w necie, bo nigdzie się nie ogłasza.Zina, to przemiła kobieta, bardzo życzliwa ale niekiedy same mogły nie wystarczają.... Wiem bo kożystałam i z szeptych i wróżek, aż ktoś mi polecił tą osobę i wreszcie się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,, do ............ tez prosze IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 12.05.09, 11:12 Prosze o namiary rowniez na serotyp@wp.pl Gdybys jeszcze napisala co ta osoba robi i po jakim czasie efekty bede wdzieczna. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana alkadia do Goscia................ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 11:29 dzien dobry. moglabym i ja prosic o namiar na te osobe? z gory ogromnie Ci dziekuje. moj mail to alkadia1@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .............. Re: do Goscia................ IP: *.chello.pl 12.05.09, 14:01 Namiary przesłane do tej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysiek Re: do Goscia................ IP: *.centertel.pl 30.12.09, 20:47 proszę o namiar do tej drugiej osoby . mój adres pysio381@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: zina szeptunka grodzisk- błagam o namiary IP: *.centertel.pl 12.05.09, 14:12 Ja takze prosze o namiar na ta osobe. anit-a66@gazeta.pl dziekuje a gory Odpowiedz Link Zgłoś
nivea_krem do anit-a66... 12.05.09, 16:24 Odbierz pocztę, bardzo proszę, pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
5saba55 Re: zina szeptunka grodzisk- błagam o namiary 14.05.09, 22:09 a czy jest mozliwosc udzielenia pomocy przez ta osobe na odleglosc??Gość portalu: ......... napisał(a): > Pozostaw maila a podam namiary do skutecznej osoby. Nie znajdziesz > jej w necie, bo nigdzie się nie ogłasza.Zina, to przemiła kobieta, > bardzo życzliwa ale niekiedy same mogły nie wystarczają.... Wiem bo > kożystałam i z szeptych i wróżek, aż ktoś mi polecił tą osobę i > wreszcie się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
5saba55 Re: zina szeptunka grodzisk- błagam o namiary 15.05.09, 18:06 prosze o namiar na ta osobe sabina0612@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: zina szeptunka grodzisk- błagam o namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 15:49 hey prosze podaj mi namiary na ta osobe a.gasek@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutna Re: do gościa......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 15:30 To mój adres mailowy kalina_32@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmonova86 Re: zina szeptunka grodzisk- błagam o namiary IP: *.244.149.186.ostrow2.tnp.pl 26.05.09, 22:22 Ja też bardzo proszę o namiary, to dla mnie niezmiernie ważne. No i może jakiś opis po krótce na jakiej to zasadzie i co ważne cena, bo nie wiem, czy mnie na to stać, gdyż nie jestem zbyt zamożna. Z góry ślicznie dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmonova86 Re: zina szeptunka grodzisk- błagam o namiary IP: *.244.149.186.ostrow2.tnp.pl 26.05.09, 22:25 Z tego wszystkiego zapomniałam podać mail: wiweronika_86@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kopytniak1 Re: zina szeptunka grodzisk- błagam o namiary 07.06.09, 19:06 ja też poproszę namiar do tej osoby. majawieckowska@gmail.com Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: zina szeptunka grodzisk- błagam o namiary IP: *.192.196-77.rev.gaoland.net 03.07.09, 11:03 bardzo prosze o namiary na maila iwona@gmx.fr Odpowiedz Link Zgłoś
agnes-9 Re: prośba do gościa........... 07.08.09, 23:19 Witam,mam prośbę proszę o namiary do tej osoby na pocztę:agnes-9@ gazeta.pl .Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: zina szeptunka grodzisk- błagam o namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 19:54 Ja również bym bardzo prosiła o kontakt do tej osoby,która może pomóc bardziej od Ziny i innych wróżek.Proszę o kontakt na mój e- mail:k.mating@wp.pl Serdecznie dziękuje. Bardzo mi na tym zależy.To bardzo pilna sprawa,gdyż straciłam sens życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabka1 Re: zina szeptunka grodzisk- błagam o namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 08:28 podaj adres osoby ktora naprawde pomaga sabka80@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buziaczek Re: zina szeptunka grodzisk- błagam o namiary IP: *.elwico.pl 08.07.10, 11:13 Bardzo proszę również o namiary do tej osoby. Szukam pomocy dla siebie i córki. Wiem, ze post jest stary, ale może jeszcze czasem tu zaglądasz. Mój email to: buziaczek100@poczta.onet.pl Byłabym wdzięczna za sprawdzony kontakt. Mam już dość naciągaczy, bo człowiek i brzytwy się chwyta jak jest w potrzebie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: zina szeptunka grodzisk- błagam o namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.10, 18:28 moge prosić o namiary na zagubiona.zagubiona@wp.pl Bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abra Re: zina szeptunka grodzisk- błagam o namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 21:17 mam bardzo poważny problem do rozwiązania, czy mogę prosić o kontakt do tej osoby? Pozdrawiam. obierki@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: zina szeptunka grodzisk- błagam o namiary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 22:04 Jej dawny telefon milczy. To tyle w tym temacie, wiecej nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: zina szeptunka grodzisk- błagam o namiary IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.11, 18:46 Bardzo proszę o namiary do tej drugiej osoby, która pomaga. Nie wiem czy tu jeszcze zaglądasz, a może zagląda ktoś kto otrzymał namiar na tą osobę. Jeśli ma ktoś namiar proszę o kontakt na email: joan.na-w@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zina szeptunka grodzisk- błagam o namiary IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.14, 09:13 Witam jak masz namiary na zine to podaj tkacz.g@wp.pl, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
sj12 Re: zina szeptunka grodzisk- błagam o namiary 02.08.16, 13:57 Witam Gość.....IP:*.chello.pl 12.05.09, 10:48 proszę o kontakt do tej osoby. Z góry dziękuje (sylwiansylwia@wp.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
sj12 Re: zina szeptunka grodzisk- błagam o namiary 02.08.16, 14:01 Gość:.......IP*. chello.pl Proszę o namiary do osoby o której piszesz. Z góry dziękuje za pomoc , kontakt do mnie sylwiansylwia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm to..KTO?!.......... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.05.09, 12:20 to KTO w takim razie jest sluteczny, skoro kazdy na tym forum zostaje obsmarowany, ze beznadziejny etc. to konkurenjca walczy ? Komu p Zina pomogla/lub Ktos lepszy od niej ?/ po jakim czasie mieliscie efekt? Odpowiedz Link Zgłoś
inessa_22 Re: to..KTO?!.......... 27.05.09, 12:51 Bardzo proszę o namiary na tą Panią: inessa_22@gazeta.pl będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: to..KTO?!.......... IP: *.03-168-6b6c6d1.cust.bredbandsbolaget.se 27.05.09, 21:57 Zina robila cos dawno temu mojej kolezance, ale w aspekcie zdrowia i skutecznie. Sama jestem ciekawa czy dziala ona na odleglosc w sprawach osobistych? Jesli nie to podajcie namiary na skuteczna osobe. Iroche ta dyskusja zaczyna przypominac grupe czekajaca na rytualy pewne i jakiejs tam osoby. Co do Ziny slyszalam od mojej kolezanki pozytywne opinie, ale jak wspomnialam to byly tematy zdrowotne. Kala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krajan Re: to..KTO?!.......... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.05.09, 06:47 > Iroche ta dyskusja zaczyna przypominac grupe czekajaca na rytualy pewne i > jakiejs tam osoby. ?..Ja myślę źe czekanie nie ma sensu.Piszcie mail'a do ewaonline,a dostaniecie namiary na jedynie dobrą wróźkę na wróźbyonline. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytam lepiej... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.06.09, 21:31 napiszcie jakie macie efekty? i po czyim działaniu? hę? Odpowiedz Link Zgłoś
wiaracieszy Re: to..KTO?!.......... 03.07.22, 22:22 Czasem się zastanawiam czy tu jest ktoś kto konkuruje z Żnina ? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwa.ja Re: zina szeptunka grodzisk 07.06.09, 19:53 Witajcie proszę Was o kontakt do kogoś, kto naprawdę potrafi pomóc w sprawach uczuć. Sprawa jest poważna i bardzo potrzebuję pomocy. Jak skontaktować sie z Ziną? Czy te z Was, które się z nią spotkały, widzą juz pozytywne efekty? Napiszcie na mojego gazetowego @, proszę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g..... Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.06.09, 20:05 u ziny zadnych efektów.. jak zawsze gadanina tylko ze wszystko bedzie okejowo a i tak nie ma zadnej poprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 11:34 Namiar na Zine masz gdzies na poczatku watk, jakos tak. Ja sama szukam kogos i zastanawiam sie. Pewnie do Ziny zakrece, ale czy tylko do niej tego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 20:11 pomaga czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.acn.waw.pl 22.06.09, 15:51 Raczej tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i jak Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.07.09, 22:20 Jaak z efektami u Was? jakieś zmiany ? U mnie raczej niestety nie, choć wciąż wierzę... Napiszcie coś, czy komuś się udało? Odpowiedz Link Zgłoś
e_eyore1104 Re: zina szeptunka grodzisk 27.07.09, 20:37 proszę podajcie namiary na Zinę znajduję się w trudnej sytuacji mój adres mailowy martuucha@tlen.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 23:17 znajdziesz ja w google zina szeptunka Odpowiedz Link Zgłoś
agnes-9 Re: byłam u szeptunki 13.08.09, 23:54 Witam,byłam kilka dni temu u pani Ziny.bardzo miła kobieta,starsza i widać że troszkę schorowana.Każdego wysłuchuje z oddaniem i naprawdę stara się pomóc.Szukała w swoim starym kajecie różnych zaklęć i modlitw.Pomogą,wierzę ale trzeba się do wszystkich zaleceń jej dostosować.Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.07.10, 12:03 nie znam tej Pani, ale jesli chodzi o szeptunki, zawsze bedzie to prawda ze sa w stanie pomoc swoimi zabiegami, ja i moj chlopak bylismy na lubelszczyznie w poszukiwaniu szeptunki i efekty sa niesamowite :) oto strona pewnej Pani ktora zostala wyleczona, oni daja adres za mala oplata, strona jest zaufana, bylismy wlasnie u tych szeptunow poolecam Odpowiedz Link Zgłoś
ladyinred.2 Re: zina szeptunka grodzisk 28.10.10, 13:42 Poszukuję kontaktu do różnych wróżek, szeptunek, osób czyniących zamówienia. Bardzo proszę o dane na maila: isztar.inanna@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma.0 Re: zina szeptunka grodzisk 28.10.10, 19:45 dajcie namiar na tą panią do maila gazetwego nieznajoma.0@gazeta.pl dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 18:19 kazdy w ie ze te starsze szeptunki sa dobre Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma.0 Re: zina szeptunka grodzisk 02.11.10, 12:13 ma ktoś do niej inny numer telefonu ...bo ten co jest na forum nie odbiera?????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magena Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.11.10, 13:45 Ma namiary do Ziny. Nadal urzęduje w Grodzisku. Jeśli ktoś szuka, mogę pomóc magena3101@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
tequila873 Re: zina szeptunka grodzisk 14.11.10, 12:17 Witam, Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy proszę o kontakt piotrus669@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telefon podajcie pilnie kontakt I IP: *.181.185.199.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.03.11, 08:35 bardzo prosze dzwoniłam na tel sprzed roku , ale odrzuca połaczenie . bardzo mi potrzebny namair ............... !!! dziękuję, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beta Re: podajcie pilnie kontakt I IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.11, 13:06 Kochani!!! BARDZO proszę!!! jeżeli ktoś coś wie!! sprawa jest na prawdę BARDZO poważna!! jeżeli ktoś ma kontakt do Pani Ziny, to BŁAGAM podajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beta Re: podajcie pilnie kontakt I IP: *.dynamic.chello.pl 27.05.11, 16:23 podaję moje gg 9466250 będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona Re: podajcie pilnie kontakt I IP: *.dynamic.chello.pl 14.07.11, 15:18 Słuchajcie ktoś na namiary? Niech tu wpisze, ona nigdy nie ukrywala nr tel....Cos sie stalo ze tamten nie dziala, a chce sie umowicc na termin spotkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała szeptucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.12, 12:49 Witam polecam cudowną kobiete Rosjanke oczyszcza woskiem i modlitwami jest super to co wychodzi z wosku to mówi 70zł wizyta Warszawa tel 695452006 , leczy choroby, oczyszcza z urków i klątw itp Panin Sława Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: szeptucha IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.12, 18:23 Witam, a czy to prawda co napisano że pomaga?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anitazina Re: szeptucha 16.01.16, 09:39 Bardzo skuteczna. Posiada prawdziwy dar, jest szeptunką i uzdrowicielką. W Polsce brak takich osób. Pochodzi z Ukrainy. Mieszka z synem i synową w Skarżysku a raz w miesiącu kilka dni przyjmuje w Zielonce pod Warszawą tel. 512 299 388 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.12, 10:38 zina jest dobra ale nie na wszystko, jest droga,poza tym gdy się do niej przyjeżdza zawsze jest nieprzygotowana , albo rano dobiero wstaje, albo robi coś innego mimo ze sie kazdy umawia na dana godzine.Byłam kilka razy Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1555 Re: zina szeptunka grodzisk 16.08.12, 21:20 Witam, mam gorącą prośbę ( skoro wpis jest w miarę "świeży" ) - proszę o aktualne namiary do Ziny - telefon, który posiadałam - chyba jest nieaktualny - proszę o podanie aktualnego adresu lub telefonu, z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: do anit-a66... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.12, 10:49 witam prosze o adres do Ziny w Grodzisku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tora Re: zina szeptunka grodzisk IP: *.dynamic.chello.pl 10.12.12, 21:13 też poproszę o namiary zuzzzzka1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja byłam Re: zina szeptunka grodzisk- błagam o namiary IP: *.ip.netia.com.pl 01.08.13, 13:12 Byłam u Pani Sławy dwa razy. Ciepła i mądra kobieta, która widzi coś, czego nie ma prawa wiedzieć o mnie. Więcej w tym terapii niż jasnowidzenia. To co mówi sięga głębiej i daje do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
veri-taa Re: zina szeptunka grodzisk 02.08.16, 11:50 witam czy Ty mówisz o tej ukraince Zinie ? bo sie pogubiłam na tym forum . Bylas u niej ? czy mozesz podac kontakt ? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
veri-taa Re: zina szeptunka grodzisk 02.08.16, 11:51 jezeli mozesz przeslij anorag@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś