pychotka14 16.03.09, 17:51 Pani Joanno bardzo prosze o wróżbe. Czy w roku 2009 lub 2010 mogę zajść w ciąże? Jesli tak to w jakim roku i czy nie będzie problemu z porodem?. Sylwia ur.16.09.1986r. Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joooooooana Re: Pani Joanno 16.03.09, 17:58 W roku 2009 będzie się Pani już starała i to mniej lub bardziej konsekwentnie, ale na pewno świadomie. W tej chwili, jest dla Pani dobry czas na powiększenie rodziny, dlatego najpóźniej na przestrzeni roku powinna Pani być w ciąży, ale sadzem, ze będzie to już ciąża zaawansowana. Odpowiedz Link Zgłoś
pychotka14 Re: Pani Joanno 16.03.09, 18:02 dziękuje bardzo za odpowiedź bardzo mnie Pani ucieszyła , a z porodem bedzie wszystko dobrze? może za wczesnie o to pytam, może o takie rzeczy lepiej zapytac jak już zajdę w ciąże, ale czy to znaczy ze w tym roku jeszcze bedę w zaawansowanej ciąży? czy dobrze zrozumiałam? Dziękuje Pani bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Pani Joanno 26.04.23, 01:03 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś