Dodaj do ulubionych

Beata Kalinowska - wróżka

• Gość: mimi Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: 66.230.230.* 30.10.09, 12:41
      nie wrozylam u niej ale ma dobre opinie
      • Gość: Andrzej Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 13:49
        Czytam sobie to forum i postanowiłem sie wypowiedzieć .Od razu zaznacze ze nie będe sie wypowidac na temat Beaty Kalinowskiej bo zwyczajnie nie korzystałem z jej wróżb . Osoby które szukaja ezoteryków powinny zwrcac uwage na to jaka opinia cieszy sie dana osoba ,ale tez powinni mieć swiadomość ze nikt nie jest doskonały czyli jak czyta sie o kimś że ktoś jest świetny i ma wysoka sprawdzalnosć a potem okazuje sie ze my skorzystamy i nam sie akurta nie sprawdzi czy mzoemy mieć żal pretnesjie do ezoteryka? to zalezy co dany ezoteryk powie nam na poczatku co pisze o sobie itp . Naprzykład kiedy ezoteryk powiem wam ze jego wrózby zawsze sie sprawdzaja ze jest nie omylny itp wtedy faktycznie mozecie czuc sie oszukani bo ktoś was wprowadził w bład .Na stronie pan Beaty przeczytałam moja sprawdzalnosć 80-90% ,karty to wskazówki prognoza .I tutaj uwazam ze ta ezoteryczka na wstępie inforumje ze istnieje granica błedu i wtedy nie mozna miec pretensji bo nikt was przeciez nie zmuszał do korzystania .Kiedyś na targach ezoterycznych zapytałem taka juz starsza wrózkę jka to jest z tą sprawdzalnością a ona powiedziała ze większosci osobom sprawdza sie w 100% ale są tez osoby którym sie nic nie sprawdziło.
        Dlatego uważam ze jak ktos jest dobry do przeważają dobre opinie (ale napewno nie same dobre)Ale przemawiam też do ludzkiego rozumu ludzie nie traktujcie wróżki jak nieomylne bo to jest nie mozliwe by śmiertelnik był ponad waszyskim .
        Czy wróżki sa potrzebne ? raczej tak poniewaz one spełniją troche taka uprostrzoną funkcje psychologa .Kto z nas nie był w dołku ? kazdy i wtedy wiecie jka rozmow a nadzieja mzoe podniesc na duchu poprawic humor prawda. Nie ktorzy by poprawic sobie humor ida imprezowac srednio udaja okolo 100zł jest im lepiej na chwile zwykle razmo dół wraca . U wrózki zapłacicie średno 40-100zł i efet dobrej energi utzyma sie dluzej (pod warunkiem ze wybierzecie dobrą wróżkę) Jesli bedzie to osoba emanujaca złą energia poczujecie to od razu (czyli bedziecie czuc sie jeszcze gorzej,takie nawiedzone osoby wam odradzam szczegolnie jak zajmuja sie magia moga wam naprawde zaszkodzić)
        Wracajac do wróżek to chce niech korzysta ale niech potem nie czuje sie oszukany bo nikt was przeciez do tegop nie zmusza by korzystac.
        Np idac do lekarza tez nie idziecie z reklamacja prawda? poprostu jeden jest bardziej inny mniej skuteczny ale nie jestesmy w stanie zadowolic wszyskich .
        Teraz zróbmy mały test
        kazdy z was czytajacych ma jakis zawód zajecie itp
        zadajcie sobie pytanie tak szczerze ,czy ja zawsze wykonałem swoja prace w 100% poprawnie czy nie mogę sobie niczego nigdy zarzucic czy kazdy był zawsze w 100% zadowolony z mojej pracy?
        niech to da wam troche do myslenia ...w sieci mozna obrazac innych a jak wy byscie sie poczuli jak byscie kiedyś poczytali ze Jan kowalski stolarz jest do niczego wyrób mu sie nie udał .
        Znacie to "kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem"
        Sam nie jestem ezoterykiem bo nie mma takich zdolnosci ale powidziwiam takie osoby które potrafia robic cos takiego i mam szaczunek do ich pracy .
        • Gość: anna Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.09, 21:57
          moim zdaniem jest wiele racji w tym co napisałeś. nic dodać, nic ująć
        • Gość: Donata Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 11:18
          Andrzej dobrze to napisałeś. Ja jestem tego samego zdania . Korzystam z wróżb ale mam siadomość ze one nie są nie omylne.
          Skoro sie na to decyduje to potem nipisze żalów ze mi sie nie sprawdziło ,poniewaz sama wybrałam taka a nie inna wrózkę.
          Co do p. Beaty to korzystałam już 4 razy jej wrózb przez telefon. Za pierwszym razem wile sie sprawdziło za drugiem mało sie sprawdziło ,ale pani beata wtedy mi powiedziła ze karty nie chca na ten temat z a dużo pokazac a ja nalegałam i wymusiłam pewne odpowiedzi na niej. za 3 razem wszysko sie sprawdziło a za 4 juz sie połowa sprawdziła. Ja osobiscie polecam te wrózke bo warto skorzystać z jej wróżb :)
          Jedno jest pewne jest profesjonalistą ale tez jest uczciwa w stosunku do klientów.
          Nie jest to osoba której zalezy na kasie przykład dałam namiar na pania Beate kolezance . Wybrała opcje wrózby z doradztwem .Pani Beata napisałą jej ze jak przyjmowałą zgłoszenie to poczuła ze nie powinna jej stawiac kart ze to nie jest dla niej korzystne a ona nie robi nic wbrem temu ile "Góra " chce przekazać.
          Czas pokazał ze pani Beata dobrze zrobiła ze jej wtedy odmówiła.
          • Gość: NICOLA Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.toya.net.pl 30.12.09, 12:07
            To ja chyba jestem jedyna której nie sprawdziła się wróżba a minął ponad rok
            więc już na nic nie liczę mówi się trudno .....
    • Gość: Asia Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.dyn.optonline.net 02.01.10, 01:23
      A długo czekaliście na jakąś odpowiedź od pani Beaty? Ja wysłałam
      tydzień temy maila z zamówieniem wróżby i nic.
      • Gość: Magma29 Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: 193.23.61.* 06.01.10, 09:08
        Witajcie

Ja korzystałam z usług Pani Beaty dwukrotnie. Raz płatnie raz
        bezpłatnie. Bezpłatna wróżba była bardziej długoterminowa, a płatna
        juz konkretniejsza.
        I na razie moge się tylko wypowiedziec o płatnej wróżbie ,ale fakt
        tylko częściowo, ponieważ na tyle jestem pewna czy sie sprawdziła
        czy nie.
        Zadałam pytanie czy kupię mieszkanie w ciągu roku w miejscowości x
        i czy będzie to dla mnie korzystne. W odpowiedzi otrzymałam ze do
        roku na pewno nie kupię a jeśli się uprę to będzie dla mnie to
        niekorzystne finansowo, ale na pewno kupie mieszkanie do 2 lat w
        miejscowości x. Ku mojemu zaskoczeniu koleżanka namówiła mnie na
        obejrzenie mieszkania w miejscowości Y, której wogóle nie
        rozpatrywałam i kupiłam to mieszkanie w 3 miesiące po wróżbie.
        Tak więc na chwilę obecna nie moge wydac pozytywnej opinii o
        wróżce Beacie, ponieważ wydaje mi się ze jako wróżka powinna
        zobaczyc iż zdecyduje się na całkowicie inna miejscowość .

Pomimo tego , bardzo bym chciała , aby sprawdziła się jej bezpłatna
        przepowiednia, bo była bardzo optymistyczna.

pozdrawiam
        Magda

• Gość: Marchewkowa_pani Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.10, 22:34
          Ja czekałam na odp 2 dni ,wiec moze wyslij kolejne zgloszenie
          bo gdzies tam po drodze moglo sie ono zagubić i dlatego
          wróżka ci nie odpowiedzila poza tym najlepiej dzwonic.
          Magma29
          a moze sie okaze dopiero ze kilka lat ze straciłas na tym
          mieszkaniu? moze nie pokazalo sie bo to nie bylo konkretne
          pytanie.Poza tym sprawdziło ci sie przeciez nie kupiła
          mieszkania w miejscowosci x tylko y .Wiec jka dla mnie to
          ci sie sprawdziło :) Jak dla mnie to ty nie do konca
          zrozumilas wrozbe poz a tym wyraxnie piszesz o tym ze sie
          sprawdziło miłas nie kupic mieszkania w x i nie kupiłas a
          o y sie nie pytałas to nie wyszło :)
          Ja wam opisze swój przypadek
          pytałam sie czy wyjazd z a granice jest dla mnie korzystny.
          karty pokazały ze nie ze sie rozczaruje i wróce :(
          wyjechałam i juz wróciłam rozczarowana wiec mnie sie
          sprawdziło w 100% bo ja mialam 1 pytanie na telefon.
          Ja jeszcze napewno kiedys skorzystam poza tym swietna osoba
          taka ciepła i serdeczna .Czulam sie jak by ja znala od
          lat :)
          pozdrawiam
          ja napewno jeszcze kiedys skorzystam.
          • Gość: Tomasz.W Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 18:04
            Maiałem przyjemnosc poznać panią Beate Kalinowską osobiscie jestem bardzo zadowolony z tej konsultacji wróżb i doradztwa .
            Po pierwsze kobieta ma dużo poztywnej energi w sobie i to sie od razu wyczuwa ze trafiło sie na wyjatkowa osobe. Jak zaczołem mowić jak cenie ją jako ezoteryka ona powiedziała "niech pan nie przesadza ja jestem takim samym czlowiekiem jak pan staram sie pomagac jak tylko umiem ale jesli oczekuje pan ze jestem nieomylna to źle pan trafił ,ja tez moge sie pomylic" Jest bardzo skromna i widac ze ma duzy dystans do komercji ezoterycznej .Korzystałam juz z wielu wrózek ale ta oceniam najwyżej .
            sprawdzalność-95%
            uczciwość -100%
            komunikatywnosć-100%
            wrazenia - bardzo poztywne
            cena - przystępna
            Jest przede wszyskim szczera i to sie czuje. Poza tym miałem wrazenie jak bym znał p.Beate od lat.Była ze mną wtedy znajoma która jak weszła to pani Beata powiedziała jej ze w jej przypadku otrzymałą przekaz by nie stawiac kart i dla jej dobra nie postawi jej kart poniewaz nigdy nie lekcewazy takich przekazów oczywiscie nie wzieła za to od znajomej pieniedzy.
            kilka tygodni póżniej znajoma zmarła na nowotwór . Ja myśle ze pani Beata doskonale to wyczuła byc moze nie chciała przekazac takich negatywnych informacji a byc może Bóg ja powstrzymał ze tutaj juz nic nie da sie zrobic i by kobieta sie nie załamała to lepiej jej nie stawiać.
            Ja powiem tak jak szukacie kogos naprawde szczerego i z prawdziwem darem to pani Beata jest własnie taka .Jesli oczekuje nie wiadomo czego 100% gwarancji i nieomylnosci to dajcie sobie spokój widocznie nie wiecie po co sa naprawde wróżki albo nie powinniscie korzystac z takich konsultacji.
            Mnie sie sprawdzilo w 95% ale ja miałem swiadomosc ze pani Beata pokazała mi drogę a to odemnie zależalo czy nia pójde czy nie.
            Ma świetne doradztwo jesli naprawde twoja psychika pada i juz nie umiesz udzwignac tego cieżaru życia czy problemów to mozesz wybrać samo doradztwo bez wróżb a gwarantuje duże zadowolenie :) zreszta wystarczy poczytac opinie na temat pani Beaty 99% sa bardzo poztywne zdarzaja sie wyjatki ale którz z nas spełni wymagania wszyskich ,zawsze istnieje ta granica błedu .
            Pozdrawiam
            Tomasz.W
    • Gość: Anna.Napieralska Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 21:48
      Ja polecam Beatę Kalinowską jest naprawde świetna ,popierwsze od razu mówi ze pokazuje kierunek droge a reszta zalezy od nas samych.Korzystałam z wiele wrózek natomiast pani Beatka jest wyjątkowa napewno emanuje specyficzna poztywna energia już sama rozmowa z nią sprawia ze lepiej sie czujemy i wraca nam wiara w lepsze jutro .Ona jest fantastyczna kiedyś pokazała mi kierunek drogi ja sie dostosowałam i bardzo dobrze na tym wyszłam ,po czasie zadzwoniłam do niej by jej podziekować za to jak mi pomogła a ona na to "Ja nic nie zrobiłam poza tym tylko wskazałam drogę ale reszta zawdziecza pani już pani sobie " Ja korzystałam kilka krotnie i większosć się sprawdza :)
      Dziś zadzwoniłam do pani Beaty Kalinowskiej i zapytałam ja jak ona podchodzi do takiej krtyki a ona na to ze nie czyta takich rzeczy ze skupia sie na tym co robi .Powiedziła jeszcze tak dzis w internecie kazdy umie obrazic kogoś anoniomowo i dla niej wiarygodna oosba jest taka która podpisze sie z imienia i nazwiska oraz faktycznie korzystała z jej wrózby wtedy taka osoba jest wiarygodna bez wzgledu na to jaka opinie jej napisała.Natomiast ktoś piszacy jako anonim nie jest dla niej wiarygodny."
      na jej stronie opinie są wiarygodne poniewaz by wystawic opinie trzeba podac e-maila którego sie podało przy zapisie na wrózbe wtedy wiadomo ze jest to osoba która autentycznie korzystaął z wrózby.
      W kazdym badz razie ja uwazam ze to najlepsza wróżka na jaką trafiłam a wy myscie s obie co chcecie :)wasz wybór a i pani Beata powiedziaął jeszcze coś bardzo waznego "chodzby nie w iem jak kto był dobry w tym co robi jest tylko człowiekiem i jak kazdy człowiek tez moze sie mylić "
      W moim przypadku sprawdzalnosc ponad 80% doradztwo na wysokim poziomie przeszłosc i terazniejszosc sprawdzalnosc 100% i ta poztywna energia :)
      Od razu zachciało mi sie zyc :)

Jesli ktoś chce skorzystać z tej wrózki to prosze wejsc na te strony

www.beatakalinowska.cba.pl

forum.gazeta.pl/forum/w,468,94286156,94286156,Beata_Kalinowska_wrozka.html

wrozby.mojeforum.net/forum-vf4.html

kontak do pani Beaty Kalinowskiej
      telefon 518-945-653
      gadu-gadu 5870486
      skype wrozby.online
      e-mail wrozby.com@op.pl

To nie jest zadna reklama jesli jednak moderator tak stwierdzi to prosze usunać cały watek poniewaz uważam ze ten temat jest zniesławieniem dla pani Beaty i moderator powinien miec to na uwadze.
      Ktoś napisał ze pani Beata nie jest znana to sie bardzo myli to bardzo znana wróżka a ze nie pracuje w TV nie kazdy chce byc komercyjny.Mój kolega pracuje przy jednym programie ezoterycznym mówił mi że te wrózki z anteny az im piana idzie z ust jak mówia o pani Beacie :)
      Dobra rozpisałm sie ale to moje zdanie a jak ktos nie wierzy to poprostu nie korzystajcie z tej wrózki i tyle :)
      Macie prawo wyboru.
    • werka_1 Re: Beata Kalinowska - wróżka 14.02.10, 23:12
      polecam Beate Kalinowską
      najlepsza wróżka z jaką miałam stycznosć .Doradztwo na najwyższym poziomie podobnie jak wrózby.
      ja miałam wrózby z doradztwem przez skype (raz byłam na osobistej wrózbie u pani Beaty ale naparwde bardzo trudno sie dostać)
      Na poczatku powiedziałą by nic nie mówic by nie sygerować odpowiedzi przeszłość oraz teraźniejszosć pokryła sie w 100% przyszłość praktycznie wszysko sie sprawdziło.
      poza tym to doradztwo u pani Beaty jest na najwyższym poziomie od razu mozna ocenić ze ma sie do czynienia z profesjonalista z kobieta która na pewno ma doswiadczenie oraz dar.
      poza tym szybko wyczułam ze ta wrózka poswieca sie całowicie temu co robi jak stawia karty masz odczucia ze jestes dla niej najwazniejszy i twoje problemy a to bardzo wazne dla ludzi na rozdrożu i zakrecie życiowym.Jak dla mnie to to był istny balsam na zraniona dusze .
      Mnie pani Beata Kalinowska bardzo pomogła dlatego ja juz znalazłam swoja wróżkę :)
    • Gość: gosiaczek Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 02:16
      Ja korzystałam dwa razy z wrózb pani Beaty Kalinowskiej na forum wróżby i mnie się sprawdziło .Polecam
    • Gość: Tomasz.WARSZAWA Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 00:09
      Korzystałem z wrózb wraz z doradztwem u pani Beaty .Wiekszosc juz mi sie sprawdziło. Bardzo miły kontak cierpła serdeczna osoba ,od razu widac ze robi to z pasji a nie dla pieniedzy .Czułem sie ze pani Beata świetnie mnie rozumie czułem jka by znała mnie na wylot .Swietnie potrafi przesłac poztywna energie mnie nałodowala bardzo mocno przez kilka dni żyłem jak w eufori potem zaczołem walczyc o to by wszysko było dobrze :)
      I udalo sie jestem na dobrej drodze.
      Szczegolnie polecam ja osobom ktore juz psychicznie sobie nie radza z danymi problemami lub osób ktore pierwszy raz korzystaja z wrózby.
      tak ogolnie wszyskim polecam ja jeszcze wiele razy bede korzystał ,poniewaz to autentyczna wrózka ona nie sciemna jaka to jest genialna niezawodnna itp mówi wprost ja tez sie myle .Jest szczera i uczciwa a ja to sobie wludziach cenie i jest profesjonalna bo korzystałem i potwierdzam.
      pozdarwiam
      • Gość: ona Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 00:31
        mnie sie nie sprawdzila
        • Gość: Natalia Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 20:15
          Mnie się wszysko sprawdziło nawet to co wtedy uważałam ze nie ma szans sie sprawdzić:)
          Moje kolezki tez sa bardzo zadowolone z jej wrózb.
          • Gość: Polecam Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 16:27
            Ja korzystałam juz kilka razy z wróżb pani Beaty zawsze jestem bardzo zadowolona ,wiele mi pomogła poza tym jest doradztwo to najwyższa półka.Zdecydowanie polecam te wróżkę szczególnie jak ktos pierwszy raz korzysta lub ma poważne problemy z ktorymi sam juz niedaje sobie rady.

beatakalinowska.cba.pl/
            Ja bardzo sobie cenie i uważam ze jest najlepsza ,mam porównanie wcześniej korzystałam z wielu innych osób i nie ma porównania.
            • ms_jazzify Re: Beata Kalinowska - wróżka 12.05.10, 17:28
              Korzystałam z wróżby u Pani Beaty i niestety nie jestem zadowolona. Praktycznie
              zerowe pokrycie z sytuacją teraźniejszą i faktami z przeszłości. A wróżba na
              przyszłość? Bardziej gdybanie i zachowawcza dedukcja po mojej obecnej sytuacji.
              Na moje konkretne pytania Pani Beatka mocno zbaczała z tematu, lawirując w
              swojej psychologii. Nie umniejsza to na pewno faktowi, że Pani Beata jest bardzo
              miłą osobą, aczkolwiek osobiście nie polecam niestety.
              Jedna moja koleżanka która sobie u Pani Beaty wróżyła również ma obiekcje, inna
              natomiast dałaby się pociąć za każde złe słowo o Pani Kalinowskiej bo dla niej
              jest hitowa.
              Jak widać ile ludzi tyle opinii. :)
              • Gość: taka sobie Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.opera-mini.net 17.05.10, 14:20
                myśle ze to jest to co pani Beata Kalinowska pisze na swojej stronie ze nie kazdemu jest się w stanie pomóc . Zobacz sama piszesz ze ty jesteś nie zadowolona a twoja koleżanka wychwala ja pod niebiosa. Wiec jaki z tego wniosek ze co osoba to inna opinia . Ja przyłanczam sie do tego co ktos juz tutaj napisał ze jak jestes nie zadowolony to poprostu już nie bedziesz korzystał z jej wróżb i tyle jak dla mnie to proste .
                A swoja drogą to współczuje ten pani bo ciekawe co ona musi czuć jak co nie ktorzy sobie po niej "takie jazdy robią "
                • Gość: Zuzanna.Białystok Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 16:12
                  Ja znalazłam panią Beatę Kalinowską tutaj na forum rok temu ,bardzo zaintrygowała mnie jej osoba .Postanowiłam skorzystać i dziś nie żałuje .
                  Pani Beatka Kalinowska to specjalistka od trudnych przypadków jest genialna w tym co robi .
                  Mnie bardzo pomogła . Wróżba mi się cała sprawdziła ale nie to cenie w niej najbardziej . Przez 3 lata nie umiałam sobie poradzić z życiem wogóle żyć mi się nie chciało przez 3 lata chodziłam do psychologa i rezultatów zero :(
                  Wtedy trafiłam na panią Beatkę miałam u niej wróżbę a potem dwa razy samo doradztwo już bez stawiania kart i Dzięki niej cieszę się życiem ona zajrzała w głąb mnie jest w tym rewelacyjna .Ktoś napisał wcześniej ze jest dobrym psychologiem na pewno ma psychologiczne podejście a przy tym bardzo ciepła i wrażliwa osoba .
                  Moje wróżby się sprawdziły i na pewno pewne rzeczy nie były wtedy naciągnięte ponieważ moje życie zmieniło się o 180stopni. Kto z was nie czuł się w sytuacji podbramkowej ,kto z was nie czuł ze już sobie nie radzi z życiem ? pewnie wile z w as i powiedzcie sami wtedy dużo byście dali że by z tego wyjść prawda? a Pani Beata Jest wam w stanie pomóc ,dlatego z czystym sercem wam ja polecam.
                  Mnie pomogła zadzwoń do niej może będzie w stanie pomóc i tobie :)
                  • Gość: POLECAM Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 16:14
                    Ja polecam bardzo trafna wróżba i wysoka sprawdzalność .
                    • Gość: observer Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.xdsl.centertel.pl 23.05.10, 20:26
                      zwróćcie proszę uwagę że wszystkie opinie pozytywne nt usług pani beaty pisane są przez jedną i tą samą osobę. od czasu do czasu ip się zmienia, niezmiennym zostaje styl stawiania przecinków i kropek oraz dość szczegółowa reklama usług.
                      pani beato - po zakończeniu słowa stawiamy znak a nie po spacji. ten sam błąd powtarza się w pani wypowiedziach na tak wysławianym forum gdzie wróży pani za free, dla przykładu podsyłam link... wrozby.mojeforum.net/temat-vt4.html?postdays=0&postorder=asc&start=780
                      • Gość: ktos Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 20:54
                        Mnie wyszlo zero!!!!!!!!!!!!!!
                        SPRAWDZALNOSCI
                        • Gość: TADEUSZ>częstochow Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 20:30
                          Obserwator to już jest żałosne ,tutaj każdemu przytacza się ze sam
                          pisze w swoim wątku ,to zaczyna być już nudne i tyle .Ja tam nie
                          zwracam uwagi na opinie na gazecie ,czytam opinie z strony a potem sam
                          umawiam się na wróżbę i decyduje czy osoba jest godna zaufania czy nie .
                          Panię Beatę Kalinowską poznałem 2 lata temu w Częstochowie ,uważam ze ma
                          duża klasę o bardzo wysoką sprawdzalność . Ta pani Bardzo mi pomogła i
                          jestem jej za to wdzięczny .
                          I wkurza mnie takie pisanie OBSERWATORA ,znasz te panią??? NIE
                          wiec nie pisz takich głupot bo ja znam osobiście i bardzo ją sobie
                          cenie jako wróżkę i jako człowieka .
                          Ona nie wciska ludzią kitu ze jest nie omylna ze wszystko wie itp
                          ona rozmawia z tobą zwyczajnie i mimo iż mi na koniec powiedziała ze
                          ona nie daje gwarancji sprawdzenia to mi się wszystko sprawdziło co mi
                          wtedy przepowiedziała .
                          • Gość: TADEUSZ>częstochow Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 20:31
                            POLECAM
                            Mnie się wszystko sprawdziło. Wiec u mnie wróżba sprawdziła się w 100%
                            • maneg Re: Beata Kalinowska - wróżka 26.05.10, 21:15
                              mozna dostac jakis namiat na Pania Beate chce aby ktos mi powrozyl
                              pozdrawiam
                      • Gość: klaudia Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.147.43.115.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.06.10, 13:22
                        Jest dokladnie tak jak Pani pisze o wrozce Beacie.Sprawdzalam styl
                        pisania,interpunkcje,polykanie liter na koncu wpisow. Tez uwazam,ze sama pisze o
                        sobie pozytywne komentarze.Pytanie- dlaczego????
                        • ginastok Re: Beata Kalinowska - wróżka 07.06.10, 18:29
                          ludzie wy juz naprawde nie macie co pisac
                          załosne
                          zaraz pewnie napisze ktos ze ja to tez pani Beata ,szkoda słów na
                          takie osoby takie dzieci nostrady .
                          ten kto pisze te absurdy nigdy nie miał kontaktu z pania Beatą bo by
                          wiedział że ona nawet nie wchodzi na takie forum .
                          Powiem tak jak ktoś ma chodz troche oleju to nie czyta komentarzy
                          tylko sam sprawdza .i Sam wyrabia sobie opinie to proste :)
                          pozdrawiam
    • Gość: do Katarina Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.opera-mini.net 17.05.10, 14:07
      to teraz widze w imieniu kogo ty piszesz oj nie ladnie tak kogos krtykowac a siebie chwalic czyli ty to lena tal wrózbita Maciej lub selena
      No cóz zazdrosc co niektorych po oczach razi :)
    • ginastok Re: Beata Kalinowska - wróżka 04.06.10, 13:44
      Ja korzystałam z wróżb pani Beaty przed 10 laty ,moja znajoma znała panią Beatę osobiście i kiedyś zaprosiła mnie do siebie jak była u niej p. Beata .
      To co mnie w niej od razu urzekło to pozytywna energia i skromność ,10 lat temu powiedziała mi od razu ja wskaże pani kierunek ale reszta zależy od pani ,Jeśli pani oczekuje ode mnie że ja podejmę za panią decyzje lub zaprogramuje pani życie to nie powinna pani korzystać z wróżb . Postawiła karty i powiedziała mi i takich sprawach że byłam w szoku nikt nie miał prawa o tym wiedzieć ,to były trudne sprawy które miałam na sumieniu jednak ona mnie nie skrytykowała powiedziała tylko , dobrze ze pani tego żałuje a każdy z nas popełnia błędy .
      Wszystko co wtedy powiedziała sprawdziło się niektóre sprawy po latach np to ze będę na stałe pracować za granicą ze sytuacja mnie do tego zmusi. Wtedy to było mało prawdopodobne ale po latach sprawdziło się .
      Rok temu natrafiłam na panią Beatę w internecie i umówiłam się ,byłam bardzo zadowolona według mnie to ona jest więcej niż tylko wróżka .
      Każdy ma prawo do swojego zdania ja wiem ze ja już znalazłam swoją wróżkę poza tym pani Beata zajmuje się tez doradztwem i uważam jak ktoś jest w dołku na zakręcie życiowym itp to ona do takich porad jest świetna .
      Ja wiem że pani Beata nie czyta taki stronek ale napiszę
      Pani Jest wyjątkową i oby więcej takich ludzi jak pani było życzę wszystkiego dobrego i sił do pracy bo wiem ze co niektórzy potrafią być bardzo uciążliwi ale takie jest życie jak człowiek ma problemy to nie zawsze jest miły .Ale pani to rozumie :)
      Polecam te wróżkę
    • dink00 Re: Beata Kalinowska - wróżka 09.06.10, 22:35
      Korzystałem.
      Jestem zadowolony przeszłość teraźniejszość pokrycie 100% przyszłość więcej niż połowa na dzień dzisiejszy ale może i jeszcze się coś sprawdzi bo dalsza wróżba to dalszy czas.
      świetny kontakt jak dla mnie pełen profesjonalizm (była to miła odmiana po tych wróżkach z programów ezoterycznych )Ja miałem wróżbę z doradztwem i bardzo mi dużo to dało ,ktoś kiedyś napisał czy gdzieś to tu na gazecie wyczytałem że to takie psychologiczne dyrdymały ,ta osoba która tak napisała to chyba jakieś dziecko lub małolata ,bo dojrzały człowiek taki jak ja (mam ponad 40 lat) doceni doradztwo ,mnie ono bardzo pomogło i za to bardzo sobie cenie te wróżkę poza tym na mnie zrobiła bardzo dobre wrażenie bardzo miła uprzejma i inteligentna kobieta.
      Jeśli ty jesteś człowiekiem na poziomie i szukasz wróżki na poziomie to myślę ze lepiej nie można trafić .
      Ja ostatnio korzystałem tylko z samego doradztwa u p. Beaty (wtedy nie stawiła mi karta) i tez jestem bardzo zadowolony po rozmowie z p. Beatą poczułem się jak by mi ulżyło i w sumie o to mi chodziło zwracając się do niej.
      Dariusz z Nowego Sącza.
    • fabianik Re: Beata Kalinowska - wróżka 23.06.10, 13:38
      Korzystam już z tej wróżki od bardzo dawna ,jestem zadowolony ,świetnie ocenia przeszłość i teraźniejszość (pod warunkiem ze wybiera się te najdroższe opcje wróżby ,jeśli ktoś wybiera 1 czy 3 pytania to może nie mieć przekazu z przeszłości czy teraźniejszości ) wiem to bo raz wybrałem sobie 3 pytania przez telefon i tu wróżba była skupiona tylko na przyszłości (czas pokazał ze z tej wróżby 70% się sprawdziło)dlatego wole wróżby z doradztwem opcja godzinna . świetnie potrafi opisać aktualna sytuacje i ma świetne doradztwo ,nie wiem jak inni ale ja mam poważne problemy z którymi po prostu nie daje sobie rady i w tym wypadku ,doradztwo pani Beaty jest mi bardzo potrzebne i co ważniejsze bardzo mi pomaga . Potwierdzam to co pisali inni świetna profesjonalistka bardzo ciepła osoba można szybko wyczuć ze to jej pasja ze ona kocha to co robi ,może to głupie ale czułem ze podczas wróżby liczę się dla pani Beaty tylko ja i moje problemy .
      Dla mnie było to bardzo ważne .
      Bardzo pozytywnie odbieram te wróżkę.
      Moja córka tez raz korzystała tak z ciekawości i powiedziała ze przeszłość teraźniejszość trafiona w 100% ale przyszłość bardzo ogólnie ,ja myślę ze to dlatego ze ona nie miała konkretnych pytań tylko ogólne pytała z ciekawości a nie z potrzeby .
      Dariusz z Ciechocinka
    • dorota082030 Zdecydowanie polecam Kalinowską 17.08.10, 23:21
      ja korzystałam z pełnej wróżby u pani Beaty
      po wrózbie nie byłam zadowolona ponieważ usłyszałam ze ten meżczyna nie jest dla mnie wyraxnie to podkreślała ze to nie ma sensu ze i tak nasze drogi się rozejdą .
      On wrócił ale szybko odszedł teraz wiem ze pani Beata miała rację ona widziała zakończenie ale ja nie chciałam w to uwierzyć .
      Powiem szczerze jak wrócił pomyślałam nie sprawdziło się ,ale jednak wróżba się sprawdziła chociaż nie od razu nie .
      od razu
      Dlatego uważam ze to dobra wróżka ona pisze to co naprawdę widzi a nie co kto chce usłyszeć .

Jak ktoś jest inteligentny to sam się przekona czy ta wróżka mu odpowiada czy nie .

to tak jak z lekarzem 100osób chwali a 1 zdecydowanie potępia tak jest tez z wróżkami . Z resztą w kleje co pisze pani Kalinowska na swojej stronie .

"Karty „mówią” tyle, ile dany człowiek powinien wiedzieć dla swojego własnego dobra. "

"W niektórych sytuacjach informacje będą zablokowane i niczego się nie dowiemy, w innych może nie jestem odpowiednią osobą, a jeszcze w innych – nie jest to odpowiedni czas na wróżenie. "

"Moja sprawdzalność to około 80-90% (nikt nie ma 100%-owej sprawdzalności). Pamiętaj o tym nim zdecydujesz się na moje wróżby, żebyś potem nie poczuł się rozczarowany. Karty to nie wyrocznia, to drogowskaz, wskazówka, prognoza i tak jak bywa w prognozie większość się sprawdza, ale zawsze istnieje granica błędu. Ja o tym szczerze informuję swoich przyszłych klientów, aby mieli tego świadomość. Mimo, że potrafię zrobić wgląd w przyszłość, to jednak jestem tylko człowiekiem, czyli jak każdy śmiertelnik mogę się pomylić."

to cytaty z strony p. Beaty
      Ja dziś wiem że byłam niesprawiedliwa
      napisałam na tym wątku jako anonim ze mi się nie sprawdziło
      bo on wrócił ale się pospieszyłam bo tak jak ona powiedziała wasze drogi nie idą razem on i tak odszedł .
      Dlatego teraz pisze kolejny raz ze się wszystko sprawdziło .
      A w pierwszym tez nie byłam uczciwa bo przecież powiedziała mi wiele spraw teraźniejszych i z przeszłości świetnie opisała sytuacje ale ja miałam tylko w pamięci że on wrócił .
      Teraz mi głupio napisałam do pani Beaty e-maila z przeprosinami bo wcześniej jej nagadałam przez telefon.Ona napisała Ciepłego e-maila ze to rozumie i z wieloletniej pracy wie ze nie każdy czeka aż pewne sprawy się do końca wypełnia tylko reagują tak jak ja .
      Ja mimo negatywnej wróżby jestem zadowolona bo ona jako jedyna napisała prawdę inne wróżki pisały ze to ten jedyny a ja chciałam w to wierzyć :(
    • daro.49 Nagroda dla Beaty Kalinowskiej 18.08.10, 00:05
      Dziś Beata Kalinowska została wyróżniona i nagrodzona za swoją pracę specjalnym wyróżnieniem STOWARZYSZENIA zostanie wręczony na specjalnym zjeździe 22.o8.10 w Warszawie.

Jej predyspozycje oraz wiedza znalazły dużo zwolenników ,zarabia jako wróżka ale jej możliwości są dużo większe .Poza tym jeśli przyjmnie oferowana pracę STOWARZYSZENIA raczej przestanie wróżyć .

Zdecydowanie jedna z lepszych wróżek młodego pokolenia .

Ps. ja będę miał możliwość poznania ja osobiście z czego bardzo się cieszę .
      • Gość: ciekawa Re: Nagroda dla Beaty Kalinowskiej IP: 92.244.36.* 18.08.10, 00:13
        Widzę że śledzisz jej życie zawodowe, dużo o niej wiesz, ha ha ha.
        Ale gratulacje! Powinni na forach pisać o takich wyróżnieniach.
        • daro.49 Re: Nagroda dla Beaty Kalinowskiej 18.08.10, 00:25
          To nie ja śledzę jej życie tylko moi przełożeni i chodzi tu o sferę zawodowa oczywiście . Ja nie ukrywam że tez wiem dużo na jej temat ponieważ ta pani jest bardzo znana w tych kręgach .Nie mam na myśli tych medialnych wróżek chociaż te też znają nazwisko Beaty Kalinowskiej (zresztą rok temu była głośna sprawa jak jedna znana telewizyjna wróżka jej groziła i policja ja namierzyła i wszystko się wydało ) Nazwisko Kalinowska jest znane i cenione wśród prawdziwych ludzi zajmujących się ta nauką .

• daro.49 wrażenia z spotkania osobistego z Beatą K 23.08.10, 18:11
            Witam
            tak jak obiecałem opisze wam moje spotkanie z Beatą Kalinowską
            Wczoraj odbierała nagrodę w Warszawie i miałem okazje poznać ja osobiście .
            Zdecydowanie jest to wyjątkowa osoba od niej aż bije taka pozytywna
            energia ,osoba bardzo bezpośrednia i przystępna zdecydowanie ma podejście
            do ludzi. Zrobiła duże wrażenie na moich przełożonych pod każdym kontem
            ,zresztą na mnie też.
            Ma ogromna wiedzę z dziedziny parapsychologi czym zadziwiła wielu wybitnych
            profesorów przy czym bardzo skromna w tym co robi .
            Udało mi się z nią chwile porozmawiać. Miałem wrażenie że czyta w moich
            myślach była bardzo miła i sympatyczna .
            I na koniec zapytałem się czy ona wie co o niej piszą w internecie
            /Powiedziała że nie czyta takich opinii . Natomiast osoby które korzystają
            z jej wróżb piszą jej opinie na e-maila i są w stałym kontakcie z nią
            ,czasami piszą opinie na jej stronce) Powiedziała mi "pamiętaj nikt nie
            jest tak genialny by 100% osób było zadowolonych,zawsze istnieje
            granica błędu " Poza tym powiedziała ze najbardziej nie sprawiedliwi są
            ludzie którzy nie maja pojęcia na czym polega wróżba przykład podała
            każdy kto miał u niej pełna wróżbę potwierdzał ze wszystko co mówiła na
            temat przeszłości teraźniejszości zawsze się pokrywa (a to już jest
            połowa wróżby czyli 50%) Pełna wróżba to godzinna konsultacja wraz z
            doradztwem .
            Powiedziała że kiedyś chciała się wycofać z stawiania kart wtedy otrzymała
            setki e-maili z prośbą o to by tego nie robiła ,które do dziś ma
            wydrukowane jako dowód na to ze jednak jej praca jest potrzebna .
            Naprawdę bardzo sympatyczna kobieta i jest prawdziwa profesjonalistką w tym
            co robi .
            Sama twierdzi ze ciągle się uczy i jeszcze wiele przed nią .
            To moje wrażenia z osobistego spotkania z Beatą Kalinowską (jako kobieta
            też zrobiła na mnie wrażenie )

Każdy kto chciałby skorzystać z jej wróżb nie się z nią najpierw
            skontaktuje ,porozmawia a potem sam zdecyduje czy warto się umówić na
            wróżbę czy nie .
            To numer jej komórki 518 945 653 (nie odpowiada na sms,y trzeba dzwonić
            )

Ja polecam jest autentyczna ,prawdziwa i profesjonalna wróżka .
            Pozdrawiam
            • Gość: kika Re: wrażenia z spotkania osobistego z Beatą K IP: *.devs.futuro.pl 24.08.10, 02:26
              skoro nie interesują ją fora i opinie o niej na nich ( tu się nie
              dziwię) to upowazniła Cię do podania na forum jej numeru telefonu?
              Coś dziwnie to wygląda.
              • daro.49 Re: wrażenia z spotkania osobistego z Beatą K 24.08.10, 10:24
                nie upoważniła mnie do tego .Wiec niech moderator usunie ten numer tel.
                ja nie chce tej wróżce zaszkodzić.
    • sarita30 Re: Beata Kalinowska - wróżka 24.08.10, 23:03
      Ja korzystałam już kilka krotnie z jej wróżb z doradztwem i zawsze
      trafnie ocenia przeszłość oraz obecna sytuacje.
      Jej doradztwo jest naprawdę na wysokim poziomie poza tym jest
      profesjonalna w tym co robi.
      Zdecydowanie polecam te wróżkę sama jestem zadowolona ,dałam tez namiar
      koleżankom i one tez bardzo sobie ja chwalą .
      Zdecydowanie ma fajnie podejście do klientki:)

bardzo duża sprawdzalność
      za pierwszym razem powiedziała mi że w najbliższym czasie w rodzinie czeka
      mnie ślub
      myślę sobie to nie możliwe nie mam takich osób które mogły by się
      żenić a ty z a 3 tyg wiadomość 16letnia kuzynka w ciąży i ślub będzie.
      • grazynka2020 Polecam te wróżkę 06.09.10, 12:12
        Ja korzystam od kilku lat tak 2 razy do roku z wróżb pani Beaty Kalinowskiej
        większość mi się posprawdzało a to co nie to było dla mnie nie korzystnie i pani Beata doradziła mi co mam zrobić by jednak temu zapobiec i udało się.
        Jestem bardzo zadowolona z jej wróżb według mnie to najlepsza wróżka na jaka trafiła .
        Uważam że te negatywny piszą zazdrosne wróżki które nie cieszą się takim uznaniem jak pani Beatka.
        Zdecydowanie polecam
        Grażyna. O
    • Gość: Renata Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.serv-net.pl 05.10.10, 19:18
      Również polecam. Pani Beatka ma wielki dar i jest cudowną, ciepłą, dobrą osobą. Przekonałam się o tym osobiście.
      • Gość: Sabina Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 17:51
        Ja również polecam!!
        • Gość: niepolecem Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.net.pbthawe.eu 13.10.10, 19:04
          a ja ją podeszlam ,najpierw na bezplatnym forum zadalam jej pytanie i pozniej to samo pytanie zadalam jej by udzielila mi odpowiedzi za 20 zl na email i co???dwa te same pytania i dwie rozne odpowiedzi. wiec nie polecam.
          • Gość: hehehehe Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.net.pbthawe.eu 14.10.10, 18:11
            coz, poczytajcie sobie to forum,
            ktos zadaje pytanie -robert mnie zdradzil ale ja go bardzo kocham i on tez tak mowi czy bedzie z tego jakis zwiazek jeszcze?

odpwiedz wrozki: Wg kart to nie jest mezczyzna dla pani (o kurde karty tak pokazaly na zdrowy rozum wiadomo ze nie jest), pozna pani tak gdzies za 2 lat odpwoeidniego mezczyzne, jaja normalnie, kazdy inteligentny czlowiek by tak poradzil tej dziewczynie, boki zrywac taaaka wrozka z tej kalinowskiej ze hej!!!!!!!!!!!!
            • akaja1212 Re: Beata Kalinowska - wróżka 15.10.10, 13:54
              zarejestrowalam sie na owym forum gdzie wrozy kalinowska
              juz dawno temu
              oraz skorzystalam z platnej wrozby
              niestety nic mi sie nie spelnilo
              a jak sie zapytalam o jedna sprawe wazna , to nie postawila kart jestem tego pewna tylko odrazu odpowiedziala , tak jakby mi kolezanka doradzila i niestety ale ona byla w bledzie i zaraz ja z tego bledu wyporwadzilam .
              Poczytalam ten watek od poczatku do konca, i pierwsze posty chwalebne sa pisane przez sama wroze, a dlaczego ? te same bledy "opszerne" zamiast "obszerne" ze dobra wrozka jet , ze prognoza to tylko ona wszedzie to podkresla , a i jeszcze z tego samego ip sa pisane pozytywy .
              Ja jestem nie zadowolona nic mi sie nie sprawdzilo, moja kolezanka tez sobie u niej wrozyla miala problemy i powiedziala ze wkrotce sie one rozwiaza , ze bedzie wszystko dobrze
              a nie prawda wrecz wszystko odwrotnie sie potoczylo
              wiec moja sprawdzalnosc i kolezanki jest na zerowa
              a dobra wrozka nie pisze sobie sama opini tak jak to zrobila kalinowska
              ja wiem jedno ze juz nie skorzystam z jej wrozb bo mi psycholog nie jest potrzebny
              tak to moze kolezanka mi mowic
              jesli ktos byl zadowolony i sie sprawdzilo to dobrze
              ale ja wiem ze nigdy wiecej wrozb u kalinowskiej !
              i nie jestem wrozka tylko bylam jej klijentka .
              • farolka40 Re: Beata Kalinowska - wróżka 21.10.10, 19:53
                Ja miałam pełna wróżbę u pani Beaty przez skype.
                Bardzo dużo szczegółów mi powiedziała o tym co już wiedziałam ,na dzień dzisiejszy wróżba sprawdziła się 70%.
                Pani Beata pracuje tez na innych metodach i nie wszystko mówi tylko z kart i z tych metod też większość się sprawdziło.
                bardzo dobry kontakt szczególnie jeśli ma się problem to ten rodzaj wróżby polecam .
                Jej doradztwo jest na wysokim poziomie czytałam tu wpisy i ktoś zarzuca jej psychologie ale to mogła napisać tylko osoba która tak naprawdę nie miała problemów bo ja miałam poważne problemy i to w jaki sposób ona ze mną rozmawiała i doradzała było bardzo pomocne .
                Dodała mi siły do walki i za to jestem jej wdzięczna dzięki niej wróciła chęć do życia mi.
                Mnie bardzo pomogła ja miałam kontakt z p. Beatą i uważam ze co niektóre opinie są pisane złośliwie .
                Ale moja rada tak sprujcie wróżb p. Beaty (pełnej wróżby) a sami się przekonacie jeśli będziecie zadowoleni tak jak ja to na pewno wrócicie jeśli nie to już nie skorzystacie i tyle .

Każdy ma swoje oczekiwania dlatego każdy powinien wybrać sobie swoja wróżkę która mu będzie odpowiadać
                • farolka40 Re: Beata Kalinowska - wróżka 21.10.10, 20:01
                  akaja1212 -nie zadaje s ie dwa razy tego samego pytania bo potem wychodzą głupoty ,nawet czytałam ze jak ktoś korzysta zbyt często z wróżb to tez karty mogą pokazać nie prawdę i nie jest to wina wróżki.

Byłam na tym forum teraz zobaczyć i pani Beata ma tam mnóstwo pozytywnych opinii ,jest to na tyle wiarygodne ze widzi się pytanie odpowiedz oraz potem opinie.

Dlatego proszę cie podaj twój nick z tego forum ja to sobie sprawdzę .
                  Jesli tego nie podasz to świadczy tylko o tym ze nigdy nie korzystałaś .

Dla osób które sugerują się forum
                  piszcie swój nick by inni mogli sprawdzić czy opinia jest autentyczna .

To wszystko idzie w prosty sposób sprawdzić .
                  • akaja1212 Re: Beata Kalinowska - wróżka 21.10.10, 20:54
                    Sluchaj kobieto gdzie ja w moim poscie napisalam ze zadalam jej dwa razy to same pytanie ?
                    musialas mnie z kims innym pomylic ,niewazne.
                    Napisalam tylko po sobie i mojej kolezance, i nie mow ze nie mialam problemow skoro uwazam , ze jej porady to ciotki psycholozki , bo tak byo oczekiwalam czegos innego , moj problem byl wazny dla mnie , a ona po sekundzie dala mi odpowiedz , ktora przeczyla rzeczywistosc wiec wybacz .
                    Moja kolezanka miala bardzo problemy zyciowe , wszystko mialo sie na lepsze i dobrze ulozyc i gowno prawda bo tak nie sie nie stalo !
                    Ja bylam uczestnikiem jeszcze na tym pierwszym forum ktore mialo calkiem inna skorke , taka drewniana , tam skorzytsalam z wrozby bezplatnej u innej osoby .
                    Az pojawilo sie nowe forum terazniejsze,na ktorym wogole sie juz od tamtej wrozby nie pojawiam bo to forum to tylko lizanie dupy .
                    Ostatnio przed paroma dniami pojawil sie post tutaj chwalebny , jako Konrad a pisane

bylo w plci zenskiej z tego samego ip co Kalinowska ktora sobie na poczatku tego forum wychwalala
                    jej bledy sa bardzo specyficzne
                    Wiec ja dziekuje goraco za wrozke ktora sobie sama pozytywne opinie pisze !
                    Po ponad roku czasu , nie 1,5 roku nic mi sie nie sprawdzilo .
                    Ja bylam klientka pisze swoje odczucia ktore sa wiarygodne .
                    Jesli komus sie sprawdzilo , zadowolony to ok
                    ale ja nie jestem zadowolona i mi sie nie sprawdzilo .
                    Tyle na temat .
                    Kalinowsko nie pisz juz na tyldzie bo kazdy zna twoj ip "opszerne " i te twoje doradztwo
                    tak, oczywiscie klaniam sie .
                    • akaja1212 Re: Beata Kalinowska - wróżka 21.10.10, 21:04
                      Ten post konrada a pisany w plci zenskiej oczywiscie jakims trafem zostal usuniety ;P
                      zalosne staja sie te wrozki
                      • Gość: Beti Beata Kalinowska - wróżka / lilith - krętaczka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.10.10, 21:39
                        Przeciez ta akaja1212 to lilith ktora zalozyla sobie milionowy nick haha Nie poznajecie? Ta kretynke mozna poznac na kilometr Zainteresowani wiedza jak Spieprzaj stad ty nawiedzona i zakłamana wywłoko!
                        • akaja1212 Re: Beata Kalinowska - wróżka / lilith - krętaczk 21.10.10, 22:11
                          Kobieto stop stop stop

ja nie jestem zadna lilith , ja mam nik na gazecie na potrzeby dzialu "porod"
                          a ze korzystalam u wrozki o ktorej mowa, to wyrazilam opinie , nawet tu dlugo na forum nie jestem
                          i powtarzam nie jestem jakas lilith czy Bog wie czym
                          jasne ?
                          Pisze opiene jako jej byla klientka .

• farolka40 Re: Beata Kalinowska - wróżka 24.10.10, 23:26

akaja1212
                      Brak słów od razu widać ze to ściema
                      poza tym czemu nie napiszesz tej opini na jej stronie?
                      No tak tam tys musiała się podpisać ,poza tym trzeba podac adres który podawało się przy zapisie na wrózbe jednym słowem jak nie korzystałas to nie mozesz ta napisać :)
                      Ja rozumiem ze mozesz byc nie zadowoolna ok ale napisz taka opinie na jej stronie i podpisz się imieniem i nazwiskiem wtedy bedziesz wiarygodna dla mnie .

Uważam ze tu konkurencja ja chce wyelimionowac i nic więcej
                      poza tym akacja ty nie wiesz ze trzeba płacic by wrózba się sprawdziła wiec sie nie dziw :)

ja tam miałam pełna wróżbę i ja sobie chwalę
                    • Gość: z forum wróżby Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 11:39
                      dziwne akacja ze po sekundzie miłas odpowiedz na twoje pytanie:)
                      z tego co w iem na płatne wrózby trzeba się zapisać a na forum zazwyczaj odpowida na nikogo nie ma (późne godziny nocne)
                      wiec nie pisz głupot

I przestancie pisac te głupoty pan Beata pomogła na naszym forum wielu osobą na jej temat jest około 50tys wejść a na kolejna wróżke 10 razy mniej wiec o czyms to świadczy
                      łacznie na jej tematach jest 7tys wpisów

Ja uważam ze jest wspaniała nie tylko jako wróżka ale też jako osoba :)
                      • Gość: ula Re: do migotka4040 od ula IP: *.aster.pl 03.11.10, 15:40
                        Coś Ci się chyba pomyliło, nie napadaj na mnie, skoro nie wiesz, co miałam na myśli. Bo pisząc taką odpowiedź jak mi zaserwowałaś, o tym właśnie to świadczy. Zachowałaś się napastliwie, bezmyślnie, nieelegancko - a ja tylko przyznałam Ci rację, nie zdołałam dokończyć, bo porostu zrestartował mi się komputer.

Teraz już nic tu nie będę pisać. Nie ma sensu.

Zanim coś napiszesz zastanów się. Weź pod uwagę, że możesz czegoś nie zrozumieć, lub ktoś coś nieskładnie napisał, przez co można odebrać wypowiedź inaczej.

Pisząc takie posty, tylko rozniecasz temat. Ktokolwiek pisał te pozytywne posty z pewnością klienci, paradoksalnie nie przysłużyli się.

Nie sztuką jest wystawić komuś pozytywy, sztuką jest wiedzieć jak to robić, kiedy i gdzie. Nie wszystko na raz, ponieważ nadmiar i intensywność, nie przysłuży się wróżce.

• Gość: czytajaca Re: do migotka4040 od ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 15:52
                          migotka chyba pisała do akacji
                          tak mi sie wydaje :)a nie do uli
                          Wiec ulo chyba cos ci s ie pomyliło nie doczytałam s ie w postach ze pisze ona cos bezpośrednio do uli
                          • Gość: Gosc Re: do migotka4040 od ula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 18:03
                            Mnie sie nie sprawdzila choc w przeciwienstwie do innych byla ona mila, kazdy moze miec swoje zdanie i pozdrawiam zadajac sobie pytanie, czy warto sluchac obludy lukrowanej, czy obludy nie lukrowanej?
                      • akaja1212 Re: Beata Kalinowska - do osoby z forum wrozby 03.11.10, 21:38
                        jakie glupoty pisze ?
                        czytasz z rozumieniem ? bo watpie
                        napisalam ze ponad rok temu
                        skorzystalam z platnej wrozby PLATNEJ !
                        rozumiesz roznice ze nie nigdy ja sie nie pytalam na forum tylko skorzystalam z platnej ?
                        ja tak i kolezanka , zreszta to ona mnie naprowadzila mnie jeszcze na tamto stare forum ona i ja korzystalysmy z jej wrozb
                        mi sie nic nie sprawdzilo , a tak jak pisze i mam DO TEGO PRAWO wyrazic swoja opinie .
                        Zreszta jak inni tu wczesniej zauwazyli , co chwile to samo ip , sama wrozka pisze o sobie
                        Wiec takim ludziom mowie NIE
                        nigdy nie skorzystam
                        kazdy ma wybor.
                        • barbabue Re: Beata Kalinowska - do osoby z forum wrozby 03.11.10, 21:53
                          akaja1212 napisała:

> mi sie nic nie sprawdzilo , a tak jak pisze i mam DO TEGO PRAWO wyrazic swoja
                          > opinie .
                          > Zreszta jak inni tu wczesniej zauwazyli , co chwile to samo ip , sama wrozka pi
                          > sze o sobie

Bardzo dobrze akaja. Niech nas nie zastraszają §!
                          Każdy ma prawo do swobodnej wypowiedzi.
                  • Gość: zachwalactwo farolka40 to kalinowska!!! IP: 92.244.36.* 21.10.10, 22:06
                    wychwala siebie samą. Ciągle odgrzewa kotlety ze swoim wątkiem.
                    • farolka40 Re: farolka40 to kalinowska!!! 24.10.10, 23:29
                      wierz mi chciałbym miec takie zdolności jak ona ale niestety nie jestem nią :) i tu cię rozczaruje:)

jeśli ktos jest nie zadowolony to niech nie pisze nie czyta itp i wątek sam upadnie a pani Beatka i tak bedzie pracowała w tej branzy ja to wiem bo uważam ze jest genialna
    • Gość: Dorotka Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 18:06
      mnie sie sprawdziło na dzis 60% ale niektóre sprawy to odległa przyszłosc wiec jeszcze musze poczekać.
      Ogólnie to zadowolona jestem.
      ,pke koleżanki tez korzystały i 2 sa wniebowziete wszysko im sie sprawdziło a jedna to taka sobie ma opinie wiec jak widać róznie to bywa (to troche dziwne bo ta niby nie zadowolona jej tez duzo sie pokryło tylko chyba usłyszała nie to co chciała usłyszeć )
      W kazdym razie ja polecam a jak ktos nie jest zadowolony to juz niech nie korzysta i tyle to jest proste.
      • zonka.40 Re: Beata Kalinowska - wróżka 31.10.10, 17:16
        Ja jestem moderatorem na forum gdzie pani Beata Kalinowska od dawna stawia karty .
        Zaraz wkleje autentyczne opinie uzytkowników o jej wrózbach.
        Sa one autentyczne ponieważ osoby piszace sa zalogowane oraz odpowiedz na dane pytanie widnieje na forum ,zreszta można to sprawdzić wchodząc na te stronę

Skopiowane opinie o pani Beacie z innego Forum

Czarna
        no to ja sie pierwsza zgłaszam korzystałam podobało mi sie delikatna osoba co to karty postawi i łzy obetrzy i postara sie wskazać droge

Goyaka
        Nie dość, że jako osoba bardzo miła i ogólnie w porządku, to jeszcze lepsza w tym, co robi

mopsik
        Oj Beatko masz rację.Czasami nie nalerzy przeginać z kartami-podziwiam Cię,że na aż tyle potrafisz zrobić rozkładów...Na tym forum przynajmniej jest miła atmosfera i szacunek wzajemny, osób proszących o wróżbę i wróżących.Na zwykłych forach każdy wie jak to jest...:)Pozdrawiam

PS. Również korzystałam z usług Beatki - wróżba odnośnie spotkania sprawdziła się po kilku dniach:)

nacik
        Witajcie, ja również kilkakrotnie (jak nie więcej ) korzystałąm z pomocy Beaty na kafeterii oraz na poprzednim forum. Polacam wszystkim, miła i serdeczna osoba

Pozdrawiam

PS paru osobom dałam juz namiary na Beatkę

gosia
        Musze napisać ze Beatka wróżyła mi dwa razy , i wczoraj tutaj to były dwie rożne prośby.Niestety na oba pytania Beatka nie umiała mi odpowiedzieć bo karty nie chciały nic pokazać .Beatka to sympatyczna kobieta ale nic nie moge powiedzieć na temat jej umiejętności wróżenia bo mam pecha za każdym razem karty nie dają jednoznacznej odpowiedzi albo nic nie pokazują.

kajka-36 napisał:
        Bardzo dziękuję za te wszystkie informacje.Szczerze mówiąc utwierdziły mnie one w przekonaniu,że ten związek nie ma szans.Zastanawia mnie tylko ta kobieta obok niego.Czy możliwe jest,że jest to jego była żona? Chyba nie warto walczyć o coś ,co jest takie patykiem na wodzie pisane.Jeszcze raz dziękuję

Viki
        Pani Beato bardzo dziekuje za szybka odpowiedz. Dziekuje tym bardziej, ze ostatnie tygodnie po rozstaniu byly dla mnie bardzo ciezkie. To prawda, ze powodem naszego rozstania nie bylo brak uczucia, raczej sprawy z przeszlosci, o ktorych trudno bylo zapomniec.
        Pani wrozba daje nadzieje, ktorej ostatnio brakowalo; byc moze to wszystko jeszcze jakos sie ulozy. I na pewno sie odezwe.
        Dziekuje
        Viki

senna zjawa
        Co prawda nie jestem typem osoby, ktora robi cos na zawolanie, ale w przypadku Beatki zrobie wyjatek bo ona sobie na to naprawdę zasługuje.
        I choć uważam, że reklama w jej przypadku na tym forum jest już zbędna to jednak z drugiej strony pewnie wielu nowych użytkowników zastanawia się nad tym czy owe stawiania kart ma wogole jakis sens.
        Zapewne z tym czesto bywa roznie bo wiele osob oferuje wrozby. Jedni znaja sie bardziej inni mniej ale z czystym sumieniem mogę kazdemu polecić Beatkę. Wiem co piszę, bo sama niejednokrotnie korzystalam z jej życzliwosci. Beatka bardzo trafnie potrafi zdiagnozowac problem. A co najbardziej istotne na samej diagnozie sie nie konczy, ona potrafi takze znalezc rozwiazania dla kazdej sytuacji w ktorej znajduje sie dana osoba. I choc czasami owe sytuacje wydaja sie byc bez wyjscia jej wskazowki i podpowiedzi pozwalaja wierzyc ze zawsze mozna znalezc jakies rozwiazanie.
        Ja jestem bardzo, bardzo zadowolona ze trafilam na takiego czlowieka jak Beata. Zawsze jak mam problem to wiem, ze ona jest i to juz daje mi bardzo wiele.
        Wszystkich nowoprzybylych na to forum bardzo zachecam do skorzystania z zadania pytania a uwierzcie mi ze szybko sie przekonacie o wartosci tych "pisanych slow" ktore otrzymacie i biedzieci chcieli wiecej .....

czarrna29
        Pani Beata postawiła mi karty, okazała się bardzo miłą osobą, poświęciła mi swój cenny czas. Naprawdę warto:)
        Dziękuję i pozdrawiam

doraaa
        super, trafnie określa sytuacje,problem, doradza jak najlepiej może

agass7
        korzystalam z wrozb Beaty 3 raz .Polecam szczegolnie skype , pomimo to iz miala to byc godzina (platana)Beata poswiecila mi duzo wiecej czasu- mozna pytac o wszystko ...bardzo sympatyczna osoba, latwo nawiazuje kanatkt co powoduje iz czulam sie "tak naturalnie"

ilona177
        Pani Beatka postawiła mi karty na tym forum i wróżba się sprawdziła.Polecam Panią Beatkę

Roszpunka
        Więcej spotkałam oszustek niż wróżek i z całą pewnością moge stwierdzić że Beata jest autentyczna, sympatyczna i stara się pomóc w każdej chwili.Również polecam Beatę i dziękuje za czas, któy mi poświeciła choć wiem, że nie było to łatwe

basia78
        bardzo mila osoba,ktora podchodzi z pasja do tego co robi,zawsze mi pomogla

evik
        Jestem pod wielkim wrażeniem wróżki Beatki, to przemiła osoba, która (tak jak napisała poprzedniczka) nie tylko odpowie na postawione pytania kartom, ale także pomoże przeanalizować problem. Bardzo polecam wróżbę płatną z możliwością rozmowy, ponieważ możemy otrzymać wiele dodatkowych wskazówek i rad, a Beatka jest w tym doskonała Mnie osobiście Beata pomogła zmienić nastawienie i tok myślenia i już widać efekty pewnie gdyby nie Ona straciłabym kogoś kogo kocham

czarnulka
        dziękuję Beatce wszystko co napisała się zgadza

Dorota_Berezowska
        Moja opinia? Już po kilku słowach na forum wiedziałam swoje:)
        Wróżba i jej cały przebieg wprowadził mnie w stan relaksu.
        Opisy bardzo zgodne z moimi odczuciami jak i obserwacją.
        Profesjonalne i ciepłe podejście do człowieka świadczy,
        że to osoba na swoim miejscu, obdarzona darem, intuicją i dużym talentem. Takie podejście i profesjonalizm jest godny polecenia, więc polecam z czystym sumieniem i sercem.

krakersik5
        Pani Beata ma coś w sobie że trudno jej nie zaufać!!!Można w niej wyczuć profesjonalizm!!!polecam!!!

Maniusia2311
        Witam Ja skorzystałam z wróżby Beatki Jak to karty różnie mówią zależy od ich energii Jestem zadowolona z wróżby Beatki Ciepła osoba sympatyczna miła pomocna wyrozumiała rozgadana hehe... Dużo można by było pisać... Myśle że życzliwość w takiej komunikacji ma duże znaczenie Osobę odbieram bardzo pozytywnie

kajka-36
        Chciałabym napisać,że jestem pod wrażeniem wróżb Pani Beaty>Prosiłam o wróżbę jakiś czas temu. Otrzymałam ją,Pani Beata napisała,że jest jakaś kobieta,która bardzo negatywnie wpływa na mój związek i że ona jest blisko ale nie obok ,więc zdrada nie wchodzi w rachubę.Takie dziwne mi się to wtedy wydawało.I okazało się ,że pojawiła się kobieta,poznana przez internet,z którą zaczęły sie bardzo intensywne rozmowy i jak to nazwał mój ówczesny partner,była alternatywą ,kiedy się pokłóci ze mną. Teraz już rozstaliśmy się ,bo ona okazała się ważniejsza niż ja,chociaż jej nie widział na oczy a ze mną był długi czas.Dlatego bardzo goraco polecam wróżby Pani Beaty.Może na początku nie kazdy w nie uwierzy ale spełniają się.

To pierwsza strona opini
        • zonka.40 Re: Beata Kalinowska - wróżka 31.10.10, 17:18
          aliccce
          Od niedawna poznalam to forum Pani Beata bardzo slusznie powiedziala moja sytuacje i mysle ze bardzo prawdopodne iz sie zrealizuje to co powiedziala, jestem bardzo wdzieczna za postawienie kart chociaz karty nie okazaly sie szczesliwe
          dziekuje jeszcze raz i polecam

Martah78
          Bardzo sympatyczna i ciepła osoba znająca się na ''rzeczy''. Bardzo Dziękuję Pani Beatko.

waldek58
          Dziękuję bardzo Beatko .Przeszłość się zgadza.Faktycznie w moim życiu były dwie kobiety:jedna to moją była żona(z którą mam dzieci) a druga z którą związałem się po rozwodzie.Dziwnym zbiegiem okoliczności obie zodiakalne bliżniaczki(różnica w dacie urodzenia-10 dni).Twoja wróżba na przyszłość-to balsam .Dziękuję Ci i życzę wszystkiego dobrego.

DAMIANO
          Ja korzystalem z wróżb Beatki kilka miesiecy temu i powiem ze dzis po kilku miesiacach wszysko mi sie sprawdziło z tego co wtedy mi wyszło poza tym bardzo mily sprawny kontak .\
          ja korzystałem z płatnych wróżb wiec umowilem sie na wrózbe dokonalem wpłaty i bez problemu nastepnego dnia punktualnie o umowionej godzinie miałem wrózbe bardzo opszerna trwała ponad godzine. Bardzo trafiona teraźniejszosc i przyszlosc (juz mi sie wszysko sprawdzilo)

macho7774
          Wrózba jest trafna w 100% wszystko sie zgadza i jest tak jak sama myślałam , jestem zdumiona i zadowolona
          NApewno skorzystam jeszcze z wrózby płatnej aby uzyskać obszerniejszej odpowiedzi na moje wątpliwości życiowe że tak powiem.
          Bardzo Dziękuje Pani Beatko za nadzieje i uśmiech na twazru któy potrafi PAni tchnąc w człowieka:) POdziwiam Pania za to co Pani robi !!
          POzdraiwam SErdecznie i napewno do usłyszenia

iwona.moscicka
          I ja korzystałam z wróżby Pani Beatki Kalinowskiej i mogę potwierdzić, że jest to przesympatyczna, ciepła i dodająca otuchy osoba. Wróżba co prawda jeszcze się nie sprawdziła, choć minęło już kilka miesięcy, ale cały czas czekam i wierzę że się spełni, to, co przepowiedziała mi wówczas Pani Beatka.
          Pozdrawiam cieplutko

olivka1979
          ciepło bijące od P. Beatki jej trafna analiza przeszłości i dobra- BARDZO interpretacja przyszłosciowa dająca do myślenia:) dziękuję i myślę ze będzie tak jak w Kartach P Beatko! pokonam kryzys który wydaje sie wszytskim nie do pokonania

duch
          Korzystałem z płatnej wróżby. Teraźniejszość ok. Przyszłość - czas pokaże. Przemiła, kontaktowa osoba. Gorąco polecam!!!

ewaswpl86
          Bardzo dziekuje wszystko sie zgadza

allexis1
          jakiś czas temu jeszcze przed wakacjami powrózyła mi pani i wróżba sie sprawdziła naprawde.. watpiłam, że sie sprawdzi ale jednak tak było ; ))
          wiec polecam wszystkim naprawde !

setebos
          Ja musze z przykrością stwierdzić, ze wróżba sie nie sprawdziła ani troche, mineły 3 miesiące, mineły pewne wydarzenia, których dotyczyła jedna czesc wrózby - nie sprawdzone, pewna sytuacja idzie kompletnie innym torem niż pokazały karty i nic nie zapowiada zmian ... ale kto wie, nie mówie jeszcze hop.bo moze trzeba dłuzej poczekać.

Diwa
          Ja korzystalam z wrózb pani Beaty Kalinowskiej przed rokiem na innym forum gdzie wtedy wrózyła . wtedy mialam mieszane uczucia co do wrózby a jednak stalo sie tak jak pani Beata mi przepowiedziła wrózba spelniła sie po roku czasu ale spełniła sie w 100% Jestem naprawde pełna podziwu pani daru i tego ze mimo wszysko potrafi pani i przede wszyskim chce pani odpowiadac na pytania na forum bezinteresownie bez korzysci majatkowych . takich ludzi jest naprawde mało. Poza tym obojetnie gdzie sie pani pojawia szybko idzie wyczuć pani pasje do tego co pani robi
          Ciesze sie ze mialam okazjie skorzystać z pani wrózb.

Sonia
          Ja skorzystałam z wrózby pani Beatki i jestem pod ogromnym wrazeniem jej daru jak i tez samej jej osoby.
          Wrózba jak najbardziej trafiona.
          Napisała o sprawach o których nie miał prawa wiedzieć.
          Jak najbardziej polacac bede te wrózkę.

jania
          Witam wszystkich odwiedzajacych to forum.Ostatnio w życiu przezyłam szok,było mi bardzo cięzko wszystko zaczelo mi się walić,komplikować.Jak u każdego człowieka były w moim życiu wzloty, i upadki.Ale te były niczym w porownaniu z obecną sytuacją.Wykonalam tel do Pani Beaty,na wstepie powiedziałam,że z braku pieniędzy ni stać mnie na tę usługę.Pani Beata nie tylko pomogła mi w odp.na wiele zadawanych przeze mnie pytań,poświęcila mi swój czas,wkładając w to swoje serce,i wiedzę ezoteryczną.Dostałam wsparcie i serdeczność ,odp. nawszystkie zadane przeze mnie pytania. Wróżba Pani Beatki zaczyna się sprawdzać.Muszę powiedzieć,ze jej talent w dziedzinie ezoteryki,i wspaniała osobowość idą w parze.Doceniam jej wielki gest,i w przyszłości,postaram się jej odwdzięczyć.Dziękuję jej z całego serca,i życzę jak najlepiej,ponieważ na to zasługuje. jadwiga

door
          Dzisiaj skorzystałam z płatnej wróżby przez telefon i mogę powiedzieć, że ta wróżka jest godna polecenia. Rzetelnie, na temat, bez owijania w bawełnę. Drobne pomyłki, no ale zdarza się każdemu. Ogólnie uważam, że pani Beata ma talent i umiejętności! Dziękuję za wróżbę!

Alicja_Alicja
          Witam ja dzis skorzystalam z platnej wrozby p Beaty , z racji ze mieszkam zagranica i nie znam tu zadnej wrozki , wiec pani Beatka byla odpowiednia osobom , i rzetelna
          bardzo trafnie ocenila sytuacje na postawione przezemnie pytania a przyszlosc.... sie okaze
          naprawde mila rozmowa i pogaduchy
          dziekuje bardzo i moge polecic wszystkim ta wrozke
          a jak sie spelni napewno napisze

Anielka89
          Chcialabym serdecznie podziekowac Pani Beacie za pomoc.
          Dzieki jej dobremu sercu i umiejetnoscia wiem jak dalej zyc !
          Naprawde polecam! WROZBY u Pani Beatki sa odpowiedzia na
          wiele skaplikowanych spraw gdzie nie widac rozwiazania, a jednak
          ono istnieje.
          Jest niesamowicie uzdolniona i naprawde wie co robi .
          To nie zadna tandeta czy sciema , nie licza sie tu tylko pieniadze!
          a pomaganie innym co niesie radosc tej kobiecie .

veritas86
          Dziękuję, wróżba faktycznie odzwierciedliła mój dylemat..

zyczliwy
          Ja korzystałem z płatnej wróżby
          wybrałem doradztwo + wróżbe przez telefon
          sprawdzalnosć 95%
          doradztwo na najwyższym poziomie
          przeszłosć 100%
          terazniejszosć 100%

Sofia
          Prawdziwa specjalistka, karty pokazały to,co jest i jakie są plany. A także wiele innych spraw,które pośrednio łączyły się z pytaniem . Prawdziwy talent .
          Dziękuję za pomoc

macho7774
          BArdzo Bardzo BArdzo Dziekuję PAni Beatko !!! ... wróżba sie zgadza jestem naprawd pod wrażeniem i pełna wdzięczności bo to tak niewiiele a jednak tak wiele

to 2 strona opini
          • zonka.40 Re: Beata Kalinowska - wróżka 31.10.10, 17:19
            klara
            brak słów to wszystko prawda Pani Beatka to zarówno przyjaciel jak i obiektywny doradźca życiowy
            ja jej z całego serduszka dziękuję za wszystko co mi dała i zachowam to w sercu do końca życia

Sarenka
            Jestem w szoku jak trafiłaś z wróżbą wszystko się zgadza .
            duży szacunek i podziw dla tej wróżki .
            Zdecydowanie duży POZYTYW
            Polecam wróżby p. Beatki

garbysia
            Moja wróżba się sprawdziła całkowicie .Pytałam się co z pracą a karty pokazały ze dostane propozycji pracy z a granica od kogoś bliskiego i powinnam jechać . To prawda mój maż załatwił mi pracę z a granica i jadę . Jestem zadowolona i naprawdę trudno mi pojąć ze karty aż tak dokładnie pokazały odpowiedz ,czytałam na oficjalnej stronie pani Beatki ze nie każdemu może pomóc poza tym trzeba też zaufać . Ja powiem tak w internecie przeglądałam strony różnych osób zajmujących się wróżbami od wielu mnie odrzucało czułam wręcz niepokój i strach przy niektórych nic nie czułam ,jak weszłam na stronę p. Beaty po prostu wiedziałam ze ta wróżka mi pomoże .
            Jeszcze raz dziękuje jestem bardzo zadowolona .

ZBIGNIEW
            miała pani całkowita racje ,właśnie sie okazało ze tam praca jest góra do końca roku a potem koniec ,zakład ma problemy i by nie płacić większych kar zatrudnia osoby .
            Jestem pani wdzieczny chyba uratowała mi pani tyłek pozdrawiam.

Anja33
            BARDZO SZYBKA ODPOWIEDZ POZYTYWNA DLA MNIE MAM NADZIEJE ZE SIE SPELNI;)

Gizaa
            Ja miałam tydzień temu pełna wróżbe u Beatki na skype
            Jestem pod dużym wrażeniem jej osoby bardzo ciepło ze mną rozmawiała podniosła mnie na duchu poza tym byłam zdziwiona tym ile on a o mnie wiedziała z kart .
            Powiem tak ja miałam dylemat w pewnej kwestii i wróżba mi to rozwiała w sumie już mi się część sprawdziła
            Pierwszy raz spotkałam się z takim podejściem
            wcześniej trochę zasięgłam języka znajomych i były to dobre opini a mimo to spodziewałam sie ze Beata bedzie miała dystans a tu poztywne rozczarowanie bardzo bezpośrednia osoba widać było ze bardzo pochlania ja to co robi bo ja juz wyczerpałam pytania a Beata wiesz sprawdzimy to jeszcze na inny sposób

Smart
            ocena sytuacji w 100% jestem pod wrażeniem trafnosci wrózby ,polecam .
            ta wróżka to prawdziwa profesjonalistka

muchomorek111
            Pani Beatko ja wiem ze nie jest pani lekarzem:)
            Jednak bardzo trafnie oceniła pani sytuacje mam problemy z kolanem ,lakarz zaleca opercaje bo na razie nie ma zagrozenia ale z a kilka lat moge nie umiec zginac kolanem co w konsekwencji spawi ze będe miał problemy z przemieszaniem się
            Wiec operacja jest w skazana miła jednak nadzieje z e lekarz s ie pomylił i nie bedzie ona konieczna.
            Ale widzę ze jednak jest ona konieczna.
            Jestem pod wrazeniem pani profesjonalizmu .

Brunetka
            Wszysko się zgadza
            on mnie juz kiedyś z awiódł ,zdradził ale sie kochamy tylko ze ja jestem za bardzo podejrzliwa teraz i to niszczy nasz zwiazek
            twoja wrózba jest bardzo trafna .
            Jestem zadowolona z wrózby

Kazia
            Pani Beatko jest pani wspaniała kobietą
            Dziekuje za okazana pomoc pani wróżba okazała sie bardzo trafiona i pomocna.
            Polecam to świetna wróżka ,prawdziwa profesjonalistka w swoim fachu.

karolisad
            Pani Beatka do problemów każdej osoby podchodzi z pełnym profesjonalizmem. Ja korzystałam z wróżby pani Beaty dość dawno. Pomimo, że nie była ona dla mnie zbyt pomyślna to sprawdziła się w 100% Dlatego polecam każdemu

załamany
            Miałaś rację w naszym związku były inne osoby .Żona faktycznie odeszła do innego ale właśnie wróciła więc mam nadzieję ze końcówka wróżby też się spełni ze uda nam się uratować to małżeństwo .Na dzień dzisiejszy to mi się tak 85% sprawdziło.
            Naprawdę dziękuję dałaś mi dużo nadziei i będę walczył o żonę .
            Pozdrawiam i dziękuje za pomoc .

xxmaryann
            Moja wróżba równiez okazala sie bardzo trafiona
            Dziekuje bardzo, bo to co Pani napisala dalo mi troche do myslenia...

SANDRA
            ja wrózyłam sobie 2 lata temu u pani Beaty Kalinowskiej ,sprawdziło sie 100%

Rychu
            mnie sie sprawdziło 100%

Sonia18
            Mnie Beata Kalinowska stawiała tutaj na forum 2 miesiace temu .
            Pytałam sie czy cos mnie bedzie łaczyc z pewnym mężczyzna
            karty pokaząły ze bedzie jedno razowa przygoda i wszysko sie wyda i drogo za to zapłace
            Wszystko sie sprawdziło w 100% teraz przezywa koszmar ale to moja wina bo wtedy zlekcewazyłam rade kart i pani Beaty.

samotna
            Pani Beata jest bardzo miłą i ciepłą osobą i zna się na swoim "fachu".

Dorota74
            Pani Beata podczas wrózby bezbłędnie okresliła moje nastawienie charakter i to co może się wydarzyć w przyszłości w moim życiu uczuciowym. Bardzo dobra wróżka pełen profesjonalizm. Polecam z czystym sumieniem.

ange3
            OTÓŻ JA MOCNO PODKREŚLIĆ CHCĘ ,ŻE SKORZYSTAŁAM Z USŁUG
            NA SKEYPIE .JESTEM BARDZO BARDZO ZADOWOLONA WRĘCZ NIE SPODZIEWAŁAM SIĘ AŻ TYLE USŁYSZEĆ A CO ZA TYM IDZIE MOJA PRZESZŁOŚĆ JAKĄ MI PRZEDSTAWIŁA PANI BEATA BYŁA DOKŁADNIE TAKA JAK JĄ WIDZIAŁA AŻ MNIE PORAZIŁO JEJ WIEDZĄ OCZYWIŚCIE W DOBRYM SŁOWA TEGO ZNACZENIU .
            PANIĄ BEATĘ MOGĘ POLECIĆ Z RĘKĄ NA SERCU ,WSPANIAŁA , RZETELNA , KOBIETA I DO TAŃCA I RÓŻAŃCA [to tak w żarciku] ALE PROFESJONALNA W TYM CO ROBI.

To sa opinie o wrózbach Beaty Kalinowskiej
        • Gość: hihi Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.net.pbthawe.eu 01.11.10, 15:46
          dzieli sie z toba kasa? co za reklama , ze hej!!!oj kalinowska, kalinowska
          • Gość: Q Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 19:26
            chyba dzieli xD
    • Gość: lk Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.10, 20:39
      I u mnie wróżba była pozytywna,......, minęły trzy lata i wróżba nie sprawdziła się.
      Czy zatem lepiej być pocieszanym, czy usłyszeć prawdę?
      • Gość: Daria z Bytomia Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 15:04
        moja sprawdziła s ie po 5 latach chociaz myslałm najpierw ze s ie nie sprawdzi.
        wrózka powiedziła mi ze bede z obecnym chlopakiem ze się ozenimy .
        On ozenił s ie z inna ale ona go zdradziła i zostawiła i faktycznie potem znów się z nim związałm i 5 lat po wrózbie został on moim mężem :)
        więc cvzasami zycie bywa zagmatwane ale moja wrózba się sprawdzilo chciaz przez długi czas twierdziłam ze nie.
        Dzis chylę czoło pani Beacie :) jest dobra w tym co robi chociaz czasani faktycznie potrzeba duzo czasu.

a te złosliwe komentarze wyżej no cóz komkurencjo nie masz klientów to trzeba zaszkodzic innym . Nic dodac nic ujac
        • Gość: kamil Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 17:09
          Moja po 10 latach.
          Pani Beata jest dobra.
          • akaja1212 Re: Beata Kalinowska - wróżka 02.11.10, 21:01
            : lk 01.11.10, 20:39

* Re: Beata Kalinowska - wróżka - Gość: Daria z Bytomia 02.11.10, 15:04
            o Re: Beata Kalinowska - wróżka - Gość: kamil

Juz nie mowmy o sprawdzalnosci jednemu sie sprawdzi drugiemu nie , zadna wrozka nie jest wstanie kazdego zadowolic lecz ...
            czytajac caly watek (tak jak inne osoby juz spostrzegly) pisala sobie pozytywna opinie sama wrozka , wszczegolnosci sa to dlugie opinie , rowniez podkreslajac doskonale slowo DORADZTWO
            nie tylko to jest dziwne lecz najsmieszniejsze jest to i chyba kazda wrozka siebie szanujaca nie powinna pisac sobie opini , jak to kalinowska robila , non stop jest z tego samego ip
            rowniez te 3 osoby pisza niby ze jednej sie po 5 latach innemu po 10 latach
            sprawdzilo toz to jest to samo ip , to samo ip ZROBILO TA AWANTURE !!! ze ja niby zniszczy
            SMIECHU WARTE !
            Pytam sie dlaczego ? dlaczego jesli jest ona szanujaca sie wrozka pisuje sobie opinie robi szum wokol siebie ?????

• Gość: kamil Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 21:38
              Cześć Akacjo1212!
              Napisałem o 10 latach, by włożyć kij w przysłowiowe mrowisko, bo i moim zdaniem wróżki piszą same o sobie, lub kilka osób jeszcze wierzących w coś.
              Mnie akurat ta wróżka się nie sprawdziła.
              Dziękuję, że mnie ktoś przeczytał, może nie będzie to daremne.
              • Gość: gazetowski wróż Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 00:18
                ja nie cierpię Kalinowskiej bo wkurza mnie jak ktoś ja chwali a mnie ciężko w tym biznesie hahahha
                no to czasami sobie cos tu popisze :D
                Korzystajcie z młodych tanich wróżek wróżbitów ,po co przepłacacie .
                • migotka4040 Re: Beata Kalinowska - wróżka 03.11.10, 00:37
                  akaja1212 i ty gazetowski wróżu (nie wiem pod jakimi nickami tu pisałeś )
                  każdy widzi ze zadajecie sobie sobie wile trudu by skompromitować te wróżkę .
                  Każdy inteligentny człowiek wie że to prowokacja bo za wszelką cennę akacjo strasz się pisać głupoty.
                  ktoś wyżej wkleił opinie z innego z innego forum sprawdziłam to są wiarygodne .
                  akacjo i ty wróżbicie skup się na swojej pracy a nie oczerniajcie innych .
                  bo to zaczyna być już żałosne.
                  • Gość: ula Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.aster.pl 03.11.10, 00:42
                    migotka4040 napisała:

> bo to zaczyna być już żałosne.

Święta, anielska racja, pani Beatko.
                    • migotka4040 Re: Beata Kalinowska - wróżka 03.11.10, 11:05
                      nie jestem wróżką i według mnie takie zniesławienia i pomówienia powinny być karane .
                      Jest pani na 100% pewna ze pisze tutaj p.Beata ?
                      proszę w takim razie podpisać się z imienia i nazwiska oraz podać miejscowość pani/pana
                      Ja sobie to zweryfikuje i wyśle pani Beacie niech ma świadomość kto robi jej koło (...)
                      Ponieważ pomówienia są karane

I. Przepisy

Kodeks karny

ZNIESŁAWIENIE (POMÓWIENIE)

Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
                      § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
                      § 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
                      § 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego.

Art. 213. § 1. Nie ma przestępstwa określonego w art. 212 § 1, jeżeli zarzut uczyniony niepublicznie jest prawdziwy.
                      § 2. Nie popełnia przestępstwa określonego w art. 212 § 1 lub 2, kto publicznie podnosi lub rozgłasza prawdziwy zarzut służący obronie społecznie uzasadnionego interesu; jeżeli zarzut dotyczy życia prywatnego lub rodzinnego, dowód prawdy może być przeprowadzony tylko wtedy, gdy zarzut ma zapobiec niebezpieczeństwu dla życia lub zdrowia człowieka albo demoralizacji małoletniego.

Art. 214. Brak przestępstwa wynikający z przyczyn określonych w art. 213 nie wyłącza odpowiedzialności sprawcy za zniewagę ze względu na formę podniesienia lub rozgłoszenia zarzutu.

ZNIEWAGA

Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
                      § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
                      § 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.
                      § 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
                      § 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.

Kodeks postępowania karnego

Art. 60. § 1. W sprawach o przestępstwa ścigane z oskarżenia prywatnego prokurator wszczyna postępowanie albo wstępuje do postępowania już wszczętego, jeżeli wymaga tego interes społeczny.
                      § 2. Postępowanie toczy się wówczas z urzędu, a pokrzywdzony, który przedtem wniósł oskarżenie prywatne, korzysta z praw oskarżyciela posiłkowego; do pokrzywdzonego, który przedtem nie wniósł oskarżenia prywatnego, stosuje się art. 54, 55 § 3 i art. 58.

Art. 359. Niejawna jest rozprawa, która dotyczy:
                      1) wniosku prokuratora o umorzenie postępowania z powodu niepoczytalności sprawcy i zastosowanie środka zabezpieczającego,
                      2) sprawy o pomówienie lub znieważenie; na wniosek pokrzywdzonego rozprawa odbywa się jednak jawnie

Kodeks cywilny

Art. 23. Dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska, pozostają pod ochroną prawa cywilnego niezależnie od ochrony przewidzianej w innych przepisach.

Art. 24. § 1. Ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania, chyba że nie jest ono bezprawne. W razie dokonanego naruszenia może on także żądać, ażeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie. Na zasadach przewidzianych w kodeksie może on również żądać zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na wskazany cel społeczny.
                      § 2. Jeżeli wskutek naruszenia dobra osobistego została wyrządzona szkoda majątkowa, poszkodowany może żądać jej naprawienia na zasadach ogólnych.

Radzę się z tym zapoznać ze to podlega karze kiedy ktoś w sposób oczywisty miesza kogoś z błotem
                      i to sie tyczy tutaj wszystkich osób obrażanych i mieszanych z błotem na tym forum )

Podam przykład dla osób mało inteligentnych
                      wyobraź sobie ze ktos w internecie piszę
                      o tobie
                      Przykładowo
                      pan Jan Nowak
                      specjalista do spraw czegos tam
                      pisze sam sobie opinie jest taki....

czy jest to zniesławienie?
                      moze jeszcze prosciej pomyśl o sobie ze ktos w internecie zacznie pisac o tobie (piszac wszelkie dane twoje) i piszac o twojej wykonanej pracy jak sie czujesz?
                      idąc dalej jesli jestes osoba parcującą ile razy ktoś ocenił cie nie własciwie ile razy ktos po tobie jeździł ?
                      zapewne wiele razy nie ma ludzi nie omylnych kazdy parcuje jak umie i kazdy z nas zasługuje na szacunek .

Jesli idziesz do fryzjerki i jestes nie zadowolony czy piszesz w internecie ta fyzjerka Anna L jest kiepska itp
                      Nie
                      poprostu nie korzystasz i już
                      to świadczy o osobach które tutaj oceniją

wracajac do tej pani co wyzej napisała ,pana wrózbity oraz akacji
                      podajcie swoje dane oraz zawody załozymy wątki ocenijace wasza parce moze wtedy chodz troche zrozumiecie ze pisanie opini a zniesławienie pomówienie to co innego .

Czekam na wasze dane
                      :)
                      Policja szybko to zweryfikuje mi :)
                      • migotka4040 Re: Beata Kalinowska - wróżka 03.11.10, 11:07
                        Pochodzę z rodziny Policjantów :)
                        a dociekliwość i poczucie sprawiedliwości mam w krwi :)
                        • Gość: Gosc Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 11:23
                          Jest bodaj gdzies forum prawnicze, moze tam warto wymieniac poglady?
                          Swoja droga policja ma chyba nabor i tam mozna sie zatrudnic.
    • migotka4040 Radzę się z tym zapoznać 03.11.10, 11:21
      Pytanie do organów prawa

Pytanie: W jaki sposób ukrócić ubliżanie ,zniesławień słownych na publicznym forum w internecie? Osoby tam piszące używają nicków, więc nie wiem jak miałabym je zaskarżyć, skoro mogę tylko się domyślać kto to jest.

Odpowiedź:

W opisanej sytuacji mamy do czynienia z przestępstwen znieważenia za pomocą środków masowego komunikowania (art. 216 par. 2 kodeksu karnego). Jest to jednak przestępstwo ścigane z oskarżenia prywatnego, w związku z tym będzie Pani musiała sama wnieść i popierać oskarżenie (również jest to możliwe przez pełnomocnika). Prokurator może wnieść oskarżenie lub przystąpić do już toczącego się postępowania, jeżeli uzna, że wymaga tego interes społeczny. Istnieje możliwość identyfikacji osób umieszczających swoje wypowiedzi na forum w internecie (jednakże z uwagi na fakt, że identyfikacja bądź lokalizacja zakończeń sieci stanowi tajemnicę telekomunikacyjną, ich ujawnienie wymaga wydania stosownego postanowienia przez sąd lub prokuratora - art. 67 ustawy Prawo telekomunikacyjne, art. 218 ustawy Kodeks postępowania karnego). W związku z tym pierwszym, niezbędnym krokiem jest złożenie zawiadomienie prokuratora o popełnieniu przestępstwa, które powinno uruchomić procedurę identyfikacji sprawcy. Inną możliwością (po ustaleniu sprawcy) jest wystąpienie na drogę postępowania cywilnego z pozwem o ochronę dóbr osobistych. Art. 23 Kodeksu cywilnego stanowi, że dobra osobiste człowieka pozostają pod ochroną prawa cywilnego. Dobrem osobistym jest oczywiście także cześć człowieka i jego nazwisko. Obelgi kierowane pod Pani adresem dobra te naruszają. W związku z tym, po pierwsze można żądać zaniechania naruszeń. Po drugie, w sytuacji, gdy naruszenie już nastapiło, można domagać się od osoby, która się go dopuściła, aby dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia skutków naruszenia (np. poprzez przeproszenie na forum publicznym). Ponadto, jeżeli działanie naruszające dobra osobiste jest zawinione (co w opisanej sytuacji raczej nie budzi wątpliwości) można domagać się na podstawie art. 23 w związku z art. 448 Kodeksu cywilnego zadośćuczynienia pieniężnego za doznaną krzywdę lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na wskazany przez siebie cel społeczny.
      • Gość: Katarzyna Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 11:27
        Ja miałam wróżbę 3 miesiące temu ,jestem zadowolona trafna ocena sytuacji sprawdzalność 90%.
        Polecam
      • akaja1212 Re: Radzę się z tym zapoznać - do migotki 03.11.10, 23:04
        zapoznalismy sie z §
        pisze Beata Kalinowska opinie
        a ze moja ocena negatywna nie moja wina
        a wrozka moze mnie zweryfikowac poniewaz prowadzac wrozbe na koniec umowilysmy sie ze jak sprawa sie zakonczy (choc odpowiedz dostalam po sekundzie na postawione pytanie) napisze do niej o sprawdzalnosci
        i tak rowniez zrobilam, napisalam JEJ E-MAILA ze niestety ale nic sie nie sprawdzilo ,rowniez ta wazna sprawa potoczyla sie inaczej .
        Juz koncze na tym watku bo wiecej do napisania nie mam , i nie wmawiajcie mi ze nie korzystalam badz jestem kolezanka po fachu -zazdrosnica.
        Migotko i nikt tu prawa nie lamie , sa watki rowniez o innych wrozkach
        i kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie . NIKT NIE ZLAMAL TU PRAWA
        • Gość: Brunetka Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 23:32
          ja korzystałam na forum i się sprawdziło.
          na forum mój nick brunetka można to tam sprawdzić bo pisałam tam z zalogowanego nicku.
          Akacjo opinie wyraziłaś ok ,nikt ci tego nie broni ale usilnie z uporem maniaka wpajasz ze opinie nie są pisane przez użytkowników a tu jesteś w dużym błędzie .
          Ja pisze w swoim imieniu a ty skończ już ten cyrk.

Takie zagrywki robi tylko konkurencja takie zachowanie jest podobne do kilku osób tu na forum ale ja nie będę pisać do kogo nie będę się zachowywać tak jak ty .
          I przestań tu pisać już bo to temat z opiniami ty swoja raz napisałaś i koniec i nie zaśmiecaj już wątku to tyle na ten temat
          • Gość: ania z Siemianowic Re: Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 19:25
            Ja Korzystam od roku i większość i się sprawdziła
            (korzystałam 5 razy)
            Dała mi dużo wskazówek i pomogła zrozumieć pewne sprawy i to mi dużo pomogło.
            Myślę ze to nie jest wróżka dla osób które szukają gotowego rozwiązania ,zresztą wystarczy przeczytać pierwszą stronę jej strony internetowej .
            Jeśli jesteś osobą która szuka drogi pomocy doradztwa nakreślenia sytuacji podpowiedzi to będziesz zadowolony
            Jeśli traktujesz wróżkę jako wyrocznię to tu cie zaskoczy
            80% wróżek na pytanie czy to właściwy mężczyzna mówi tak lub nie (krótko)
            u pani Beaty jest odpowiedz ale ona potrafi powiedzieć np dlaczego tak się dzieje
            ja byłam zaskoczona kiedy wspomniał o złych relacjach z rodzicami i żalu do ojca który jest alkoholikiem bo to wszystko było prawdą a ja nic wcześniej nie mówiłam
            miałam pełna wróżbę u p. Beaty
            Ona nie powiedział po rozstaniu nie będziecie razem
            powiedział będzie chciał wrócić ale lepiej dla ciebie byś nie wracała bo on cie zniszczy
            niestety dokładnie tak było
            Czytałam te posty i powiem wam tak co niektóre osoby nigdy nie miały z nią kontaktu a piszą głupoty
            ja sobie ja cenie
            ja wiem ze są tez inne dobre wróżki na pewno
            jednak spędzenie godziny z panią Beatą bardzo dobrze na mnie działa zawsze czuje ze mam mnóstwo po tym energii
    • 5-malinka Re: Beata Kalinowska - wróżka 18.06.11, 17:00
      WITAM.DAWNO NIKT TU NIE ZAGLĄDAŁ:(JA WCZORAJ KORZYSTAŁAM Z USŁUGI PANI BEATY KALINOWSKIEJ.WRÓŻBA BYŁA OPTYMISTYCZNA A JA JESTEM NA ŻYCIOWYM ZAKRĘCIE DLATEGO CHCĘ SIE DOWIEDZIEĆ CO INNI SĄDZĄ NA TEMAT JEJ WIEDZY ODCZYTYWANEJ Z KART.CZY WAM WRÓŻBY SPRAWDZIŁY SIĘ? POZDRAWIAM MALINA
      • Gość: ABC Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.11, 17:25
        jeju po co się pytasz skoro ludzie już to napisali, że w większości tak.
        • 5-malinka Re: Beata Kalinowska - wróżka 18.06.11, 18:07
          DLACZEGO? BO SPOTKAŁA MNIE WIELKA TRAGEDIA NIE POTRAFIĘ ODBIC SIĘ OD DNA ,NIE POTRAFIĘ PORADZIC SOBIE Z TYM DLATEGO SZUKAM POTWIERDZENIA,NADZIEI ROZUMIESZ?
          • Gość: Salamandra Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.play-internet.pl 18.06.11, 22:33
            Ja korzystałam dwa razy, bardzo ładnie ta Pani mówi podtrzymuje na duchu, pomaga , nie jest wyrocznią lecz daje nadzieje i ostrzega, zawsze znajduje jakieś wyjście, doradza , ale.... niestety mi się wróżba niesprawdziła ;( chociaż dążyłam do tego by się spełniła niestety przegrałam i dałam sobie spokój z miłością chociaż byliśmy prawie 4 lata a była to wielka miłośc z mojej i jego strony, wiele razy płakałam ze szczęścia, potem zaczęło się psuc zbyt często się obrażałam on nie wytrzymywał i się oddalił ode mnie, zmienił się , ja się starałam długo pokazywałam że się zmieniłam że zależy mi a jemu to było wtedy na rękę, z poważnego związku gdzie były plany na przyszłośc -marzenia, zrobił się luźny związek w którym nie byłam szczęśliwa , chociaż wtedy to nawet cieszyłam się z tego co mam , ale niestety 2 lata się męczyłam i zaczęłam też olewac to , skoro on się nie starał to ja też. Poznałam kogoś pare miesięcy temu po mału po mału zakochałam się ;) jesteśmy kilka miesięcy dopiero ale już pokochałam mocno (a byłam pewna że nigdy już tak nie pokocham) a to tylko dlatego że bardzo mocno się starał i mnie pokochał i widziałam to , czułam że ktoś się mną interesuje, martwi się, daje czułośc, uczucie czego potrzebowałam najbardziej i jestem szczęśliwa nie mam zamiaru już wróżyc co będzie bo wróżby często się niesprawdzają a co jak jakaś wróżka powie mi coś złego a mi teraz dobrze się układa w miłości? tylko się załamię i uwierzę będę kłębkiem nerwów,. Wróżby nas dobijają albo też dają złudną nadzieje a my jak głupi czekamy i nic. Mój były pare razy się odzywał do mnie chciał się spotkac mówił że tylko ze mną przeżył najpiękniejsze chwile i wiem że mówił to szczerze bo go znam naprawde, ale czuje że nie byłoby już dobrze, bo miał na to 2 lata zamiast się bawic w luźny związek mógł docenic moje starania , ja już pokochałam i bardzo się z tego cieszę nie wróciłabym do niego , pozostał tylko żal i wspomnienia... które bardzo bolały ;( tyle łez przez lata wylanych ;( wiem że jakbym była sama i spotykała się dalej z byłym to ten luźny związek trwał by ciągle a ja bym cierpiała więc cieszę się że uwolniłam się od tego. Nawet facet który jest Aniołem może się zmienic , ja przeżyłam piękną bajkę ale bajka skończyła się źle , wróżba się nie sprawdziła , dlatego chyba nie warto pytac o przyszłośc która niewiadomo jak się potoczy bo życie zaskakuje Kochani. Przepraszam że się rozpisałam ;-)
      • Gość: Patrycja Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.ists.pl 28.10.13, 20:24
        5- malinka: I jak spełniła Ci się wróżba Pani Beaty? Mam nadzieję, że tak.
        Pozdrawiam
    • ma.ri.ta Re: Beata Kalinowska - wróżka 18.06.11, 23:00
      Dla mnie to zwykla podwórkowa psychologia. Pani Beata pięknie mówi, ale każda wróżba to stek bzdur. Więc szkoda czasu, pieniedzy i złudnych nadziei. Ja też pytałam wróżek o miłość do danego mężczyzny. Narobiły mi głupich nadziei i nic się nie spawdziło.
      Malinko, dasz radę. To tylko facet. Widocznie nie był Ciebie wart, skoro zostawił Cię pełną miłości do jego osoby. Gdyby kochał to by z Tobą był. Nie znam Twojej historii ale nie muszę jej znać by wiedzieć, że tak jest. Ja się męczyłam ponad 2 lata. Nie ma sensu.
      • Gość: Alinka z Kielc Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 11:24
        Ja korzystam z wróżb pani Beaty od 3 lat (przez telefon)
        Przez ten czas było 2 mężczyzn w moim życiu .
        Dała mi wiele cennych wskazówek bo zawsze biore sobie z doradztwem i na przestrzeni 3 lat 95% mi się posprawdzało u niej
        Ona nie jest wyrocznia mówi co może być jak zrobisz tak i tak ale to ty decyzdujesz przecież a nie karty .

Do tego wpisu wyżej tej pani piszesz ze miałaś z nim być on chciał wracac a ty wybrałaś innego ja myśle ze sprawdziło ci się tylko ty sama wybrałaś inaczej poza tym nie wiem z jakiej wy korzystacie wróżby ale ja przynajmniej połowe moge juz podczas wrózby stwierdzić że się sprawdziło wiele spraw ma u niej od razu pokrycie (przynajmniej u mnie tak było) poza tym widać słychać ze stara sie pomoc masz wrażenie ze jesteś dla niej najważniejszy w danym czasie .

Opinie bywają różne zalezy jak na to patrzysz jak ktos nie umie wyciągnąc wniosków to nie powinien korzystać z wróżb bo dla mnie ten wpis wyżej jest przykładem ze sie nie rozumie sensu wrózby .

Ja jestem zadowolona i na razie na pewno będe wracała do pani Beaty bo jestem bardzo zadowolona i w moim przypadku było bardzo dużo szczegółów konkretów i podoba mi s ie też kontakt z nią :)
        • rynxx Re: Beata Kalinowska - wróżka 30.06.11, 11:46
          dwa lata temu pisałem tu już swój komentarz ale pisze znów bo nadal korzystam z wróżb p.Beaty
          Miła kompetentna osoba
          zawsze wybieram godzinę przez skype
          jest ocena sytuacji problemu itp zawsze jest równa 100% przyszłość tez bardzo wysoko 90%
          chociaż ja wiem że czasami sami zmieniamy beg wydarzeń
          podam wam przykład
          kiedyś pytałem sie o jedną osobę czy przyjąc ja do pracy
          karty odradzały ze to nie jest dobry człowiek ze mnie oszuka i nie mma go zatrudniać bo będę żałować
          a ja zrobiłem na przekór
          i żałowałem potem bo okradł mnie też na dużą sumę.
          Dlatego teraz jak karty mi coś radzą stosuje się a nie czekam aż sie sprawdzi
          bo wtedy chciałem sie przekonac czy wróżba się sprawdzi i sie przekonałem że sie sprawdziła
          Ja bardzo sobie cenię profesjonalizm tej wróżki i jestem bardzo zadowolony
          ktoś juz kiedys o tym pisał ze kazdy musi znalesc tą swoją wróżkę która będzie mu odpowiadać
          ja już znalazłem i nie zamienię ja na żadną inna .

5-malinka -ja ci polecam u niej pełna wrózbe z doradztwem myślę że wiele da ci taka wróżba u niej ale sama zdecyduj ona pomaga zrozumiec problem szuka rozwiązania a to w twoim przypadku bywa bezcenne .

Ja jestem bardzo zadowolony z wróżb pani Beaty Kalinowskiej i na przestrzeni kilku lat 95% jej wróżb sie sprawdziło
          poza tym jej doradztwo BEZCENNE ma w sobie coś takiego ze po samej wrózbie czujesz sie już lepiej :)

POLECAM ZDECYDOWANIE
        • Gość: Salamandra Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.play-internet.pl 30.06.11, 14:51
          źle zrozumiałaś Alinko, korzystałam z Pani Beaty kilka razy moja miłosc 4 letnia zrezygnowała ze mnie, wybrał luźny związek w którym ja cierpiałam bo nie byłam z niego zadowolona , starałam się i nic aż ponad 2 lata rozumiesz??? Pani Beata powiedziała ze to mój docelowy partner i cieszyłam się że tak wyszło , dlatego robiłam wszystko by tak było, ale niestety olewał mnie, więc dałam sobie spokój a on dalej milczał dopiero po paru miesiącach zatęsknił. Z ciekawości znowu (kilka dni temu) skorzystałam z wróżby pani Beaty zapytałam o nich dwóch bo i teraz drugi związek mi jednak nie wyszedł:( Pani Beata wiesz co mi powiedziała ? że ta właśnie moja kilkuletnia miłosc to nic z tego nie bedzie , on ma uczucia do mnie, ale to z bardzo szybkim czasem okaże sie ze i tak sie rozejdziemy (czyli tak jak ja myślałam) a obecny z którym sie rozstałam powiedziała ze kocha, i nie wyszło że wrócimy do siebie ale powiedziała ze jest szansa tylko na powrót, a jak będzie powrót to jest szansa na ślub i wspólne życie. Także droga Alinko to nie ja wybrałam tak tylko samo życie mnie tak rani , podstawia mi tych przez których potem wylewam łzy, facetów się niestety nie zrozumie. A Pani Beata dobrze ocenia sytuacje teraźniejszą ale co do przyszłości to myśle że nie ma takiej wróżki która umie wróżyc ze sprawdzalnoscią ponieważ przyszłosc rozwija się w takim tępie każdego dnia że te wróżby na przyszłosc to tylko gdybanie a tak naprawde czy my coś zrobimy czy nie to różnie to sie może potoczyc.
          • Gość: dylemat Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.lublin.mm.pl 28.09.11, 15:54
            Jak większość z Was tak i ja zastanawiam sie czy skorzystać z wróżby u pani Beaty ? mam dylemat
            • Gość: Danusia Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.12, 19:14
              Od dawna czytam to forum
              nie korzystam z wróżek o których tu się pisze ,jednak na panią Beatę Kalinowską trafiłam na innym forum gdzie odpowiada na 1 pytanie BEZPŁATNIE
              i tam czytając jej wypowiedzi bardzo mnie do siebie przekonała (sami możecie sobie to sprawdzić na tym forum wrozbyonline.mojeforum.net/index.php )
              Jednak w moim życiu świat się zawalił mąż odszedł ,wszystkie inne mówiły zapomnij to już koniec ,pani Beata okazała serce cierpliwość i zrozumienia powiedziała " on stracił głowę dal młodszej ale to nie przetrwa nim upłynie 2 lat wróci do ciebie bo cie kocha i będzie wręcz błagał o wybaczenie ale ty już go nie będziesz chciała bo ułożysz sobie życie z innym "
              tydzień temu mój mąż po prawie 2 latach przyszedł do mnie i błagał o wybaczenie ale ja go odrzuciłam bo od 6 miesięcy jestem w szczęśliwym związku .
              Dlatego mnie sprawdziło się 100%
              trafnie pani Beata opisała mojego męża i inne osoby poza tym wiele mi powiedziała o mnie samej .
              Ja polecam bo mnie wiele pomogła a jej doradztwo było BEZCENNE ta psychologia jak ktoś napisał jest wyjątkowa bo mnie ona bardzo pomogła ale ja byłam w dołku a nie jak niektóre małolaty trafiłam do pani Beaty z głupotami .
              Ja naprawdę potrzebowałam tej pomocy i ją otrzymałam .
              nie staram się robić pani Beacie reklamy bo jak do niej dzwoniłam że się sprawdziło,i powiedziałam że będę ja polecać
              ona powiedziała nie ma takiej potrzeby kto ma do mnie trafić to i tak trafi ,komu nie jestem w s tanie pomóc lepiej by nie korzystał kto am wątpliwości tez lepiej niech nie korzysta .
              a to strona pani Beaty
              www.beatakalinowska.cba.pl/
              polecam poczytać jej artykuły
              • Gość: Danusia Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.12, 19:17
                Ktoś pytał się o opinie na forum
                tu są linki do opinii o pani Beacie Kalinowskiej
                www.beatakalinowska.cba.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=4&Itemid=4
                wrozby.mojeforum.net/viewtopic.php?t=48&postdays=0&postorder=asc&start=0
                wrozbyonline.mojeforum.net/viewtopic.php?t=15&postdays=0&postorder=asc&start=0
    • la1luna Re: Beata Kalinowska - wróżka 08.08.12, 12:23
      Gość portalu: Magda napisał(a):

> Witam
      >
      > Chciałabym zapytać o wróżkę Beatę. Ogłaszała się tutaj na forum, że
      > powróży za darmo na jedno pytanie. Ale została wykasowana. Coż - mi
      > powróżyła, bardzo optymistycznie, a mam również inne pytania i
      > zastanawiam się nad płatną wróżbą.
      > Więc napiszcie proszę wasze opinie o sprawdzalności jej wróżb?
      >
      >
      > Pozdr.
      > Magda
      >
      Nie znam osoby ,która emanuje swoją pozytywna energią jak Beata Kalinowska
      Jest człowiekiem bardzo życzliwym nigdy nie powiedziała złego słowa ani nie życzyła nikomu źle. Takich osób na świecie jest bardzo mało , a jej dar który otrzymała z góry jest bardzo wielki . Jesli ktoś poznał Beatę Kalinowską lub rozmawiał z nią wie doskonale ,że posiada dar i dzieli się z innymi tak samo jak stara się naprowadzić człowieka na dobra drogę , pomaga zrozumieć te rzeczy które są w jakieś części życia dla jednych niezrozumiałe .
      Korzystając z jej daru ,możesz być pewny że otrzymasz pozytywną energię , sam jej głos wywołuje w człowieku ciepło ,spokój a jej przekaz z kart wskaże Ci drogę .
      Wielu z Was nie wie , że to co ukazują karty nie jest dla Was wyrokiem a wskazówka to co ty zrobisz po przekazie zależy głównie od Ciebie samego nie od kart czy Beaty lub innej wróżki ..jak wiadomo Ty sam kreujesz swoje życie nikt za Ciebie tego nie robi , ty obierasz drogę a to jak postąpisz jest twoim wyborem , karty to dla Ciebie drogowskaz nic ponad to.
      Więc ja polecam z głębi serca p. Beatę Kalinowską , oczywiście wybór należy do Was samych
      ja osobiście uzyskałam poradę za którą jestem wdzięczna .
      • Gość: madzillka Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.lublin.mm.pl 21.02.13, 19:44
        proszę osoby które wróżyły płatnie o opinie .jak jest sprawdzalność .bardzo dziękuje .czy warto skorzystać
        • Gość: moja.opinia.korzys Jedna z lepszych wróżek internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.13, 23:14
          po co pytasz jak opinii tutaj masz wiele
          po drugie tu są opinie osób korzystających z płatnych wróżb
          www.beatakalinowska.cba.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=4&Itemid=4
          po trzecie Beata Kalinowska to świetny doradca czyli jeśli jesteś na zakręcie szukasz wskazówki podpowiedzi itp to jest to dobry wybór na pewno .
          Jednak sama sprawdzalność też jest wysoka wystarczy prześledzić fora gdzie kiedyś wróżyła ,
          to wiarygodne strony gdyż czytając opinie danej osoby można odnaleść pytanie i odpowiedź (czy sprawdzić pracę i efektywność pani Beaty )
          link do forum
          wrozby.mojeforum.net/viewtopic.php?t=48&postdays=0&postorder=asc&start=0
          Obecnie pani Beata nie wykonuje już bezpłatnych wróżb
          Jeśli komuś zależy to tylko płatne. Pisze na swojej stronie i na forum co ją spotkało za brak wymiany energetycznej (wrózby bezpłatne) i ze już się tego nie wykonuje bezpłatnie .
          Dla mnie to bardzo dobra wróżka ,korzystam regularnie od ponad 4lat z pełnej wróżby z doradztwem przez skype i biorac pod uwagę wszystkie wróżby oceniam sprawdzalność 90%
          natomiast ocena sytuacji problemu 100%
          tak samo przeszłość 100%
          Ona daje dużo wskazówek podpowiedzi dlatego jak ktoś jest dojrzały umie analizować przemyśleć to sobie i zastosować to jest zadowolony jak ktoś oczekuje gotowej receptury to niech się zastanowi .
          Radzę ci wejść na stronę pani Beaty poczytać co ona pisze po drugie jest podany numer komórki zadzwoń zapytaj co i jak i wtedy sama zdecyduj .
          Dużo ludzi bardzo ją sobie chwali ,ty by mieć opinie musisz sama skorzystać .

OFICJALNA STRONA INTERNETOWA BEATY KALINOWSKIEJ
          www.beatakalinowska.cba.pl/

coś wkleje z jej strony.....

Nie każdy, kto pragnie wróżby może ją uzyskać. W niektórych sytuacjach informacje będą zablokowane i niczego się nie dowiemy. W innych może nie jestem odpowiednią osobą, a jeszcze w innych – nie jest to odpowiedni czas na wróżenie.Osoba która się do mnie zwraca powinna mieć tego świadomość .Jestem tylko człowiekiem i może zdarzyć się ktoś, kto nie do końca będzie zadowolony. Wróżba mówi o możliwościach wskazówkach drogowskazie ,pamiętajcie że wróżba nie zawsze mówi wprost dosłownie to co będzie ,czasami pokazuje tylko możliwości bądź podpowiada co ma być lub co masz zrobić .Wróżba jest pomocna wtedy kiedy ktoś umiejętnie z niej korzysta .Osoby które uważają że wróżka to wyrocznia nie powinny korzystać z wróżb bo to nie jest dla nich dobre . Jestem po to by pomóc komuś kto jest na to gotowy ,nie można pomoc komuś kto tego nie chce,nic na siłę .Każda ezoteryczka ma swoje metody pracy, kontaktu itp. Dlatego każdy szuka tej, która najbardziej mu odpowiada.
          • lilia263 Re: Jedna z lepszych wróżek internetowych 22.02.13, 18:47
            slyszalam cos o tej pani ze niby taka dobra ale sa tez negatywy na jej temat moj kolega kiedys do niej dzwonil to go przyjela niby mila ale nie do konca i nic z tego nie wyszo nawet powiem ze nie mialo co sie psrawdzic bo nic konkretnego mu nie powiedziala tylko niby tak ale nie same przypuszczenia moze nic nie mowi to tez nie maja na co narzekac.
            • Gość: Adrianna Re: Jedna z lepszych wróżek internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.13, 19:50
              Dziwne to co piszesz ta pani ma bardzo profesjonalne podejście do klienta
              wątpię by ktoś taki pozwolił sobie na złe potraktowanie kogoś .
              Co do komentarzy to większość to plusy ,pozytywy .Te negatywy to sporadyczne wyjątki .

Ile lat ma ten twój kolega ? bo widziałam jak na takim forum małolaty ( do 25 lat ) wypisywali głupoty a ta pani spokojnie odpowiadała mimo że rozum tych osób dla mnie był jak u 10latka .

Co do sprawdzalności to poczytaj opinie z strony ile osób pisze ze usłyszało coś co wydawało się nie mieć szansy realizacji a mimo to sprawdzało się w 100%
              .
              Ja przerobiłam już wiele wróżek internetowych ,z TV osobistych i dla mnie pani Beata Kalinowska to ścisła 5 tych najlepszych .

Ja słyszałam konkrety jak pytałam o konkrety . Poza tym rewelacyjne doradztwo (ciepła cierpliwa pełna zrozumienia ) ,poza tym jak do mnie mówiła miałam wrażenie że mnie prześwietla na wylot .Było coś co chciałam ukryć z swojego życia omijałam nawet w pytaniach te sferę a ona i tak to zobaczyła nie będę pisać co do było ale to było jak 6 w totolotka nie wiem jak ona to zobaczyła i to mi uświadomiło że mam do czynienia z kobietą na 100% z wielkim darem .

To jest moje prywatne zdanie na temat pani Beaty Kalinowskiej na pewno jest dobra w tym co robi.
              Czytałam jeszcze wpis wyżej jak ktoś wkleił coś z strony pani Beaty i ona pisze wyraźnie nie każdy kto pragnie wróżby może ją mieć i to chyba prawda .

Ja znalazłam swoją wróżkę i wam też życzę byście znaleźli swoją :) która spełni wasze oczekiwania .
              Dla jednych ta pani jest dobra dla innych inna pani .Nie ma w tym nic dziwnego .Ja myślę że każdy musi odnaleść te swoją .
              • ramona80 Re: Jedna z lepszych wróżek internetowych 23.02.13, 18:24
                Długo zwlekałam z napisaniem ale w końcu zrobiłam to .
                Jestem bardzo zadowolona z wróżby pani Beaty Kalinowskiej ale jeszcze bardziej z jej doradztwa z jej wsparcia to bezcenne .
                Chyba ponad 2 lata temu pierwszy raz trafiłam na opinie o tej pani co mnie wtedy zaskoczyło ,to że ktoś pisał o głosie o wpływie rozmowy itp pomyślałam co za głupoty ktoś pisze .
                W końcu znalazłam się w dołku emocjonalnym i życiowym miałam dosyć chciałam skończyć z sobą wtedy coś mnie tknęło ,przypomniałam sobie te komentarze mówię a co mam do stracenia .
                Zadzwoniłam dosyć późno na komórkę (telefon był na stronie internetowej)
                odebrała .
                poświęciła mi wtedy chyba z 2 godziny nie pamiętam już dokładnie (to była rozmowa ) nic nie kazała za to zapłacić .
                Chciałam potem wróżbę lecz ona mi odradziła powiedziała mi ze to nie jest dobre ,nie jestem gotowa na wróżbę .Byłam zdziwiona bo dotychczas żadna osoba mi tak nie powiedziała zważając ze chciałam mieć te full wypas u niej wróżbę .
                Po namowie powiedziała że jeśli już chcę to tylko doradztwo może wykonać u mnie ( to analiza problemu bez kart cena niższa niz ta pełna opcja )
                zdecydowałam się .
                Byłam bardzo zadowolona ta pani okazała ciepło cierpliwość zrozumienie .Bardzo pomogła mi psychicznie stanąć na nogi (jest bardzo dobrym doradcą i psychologiem )
                Dopiero teraz rozumiem te opinie dotyczące jej sposobu bycia .
                Wiem że to głupie ale jak ze mną wtedy mówiłam miałam poczucie że będzie dobrze że pani Beata tak jak by otacza mnie opieką i musi być dobrze .Wiem głupie to trochę co pisze ale tak się czułam .
                Kiedy wróciłam już emocjonalnie do normy poprosiłam o wróżbę wtedy pani Beata powiedziała coś w tym rodzaju " pamiętaj karty wskażą ci kierunek jednak od ciebie zależy czy pójdziesz za ta wskazówką czy też nie .miej świadomość że los jest w twoich rękach a ja jedynie mogę ci pomóc podjąć decyzję jednak nie zrobię tego za ciebie."

Powiem tak 70% z wróżby już mi się sprawdziło na resztę jeszcze muszę poczekać .Nawet gdyby mi się już więcej nie sprawdziło i tak jestem bardzo zadowolona . Ta pani pomogła mi wtedy kiedy naprawdę potrzebowałam tego gdybym wtedy nie zadzwoniła kto wie czy dziś pisałabym to nie wiem tego.

Ogólnie mocno stąpam po ziemi ,wiem że los leży w moich rękach że to ile się sprawdza w wróżbie zależy ode mnie bo to ja podejmuje decyzje jestem tego Świadoma jednak czasem potrzeba by ktoś dał nam nadzieję ,by ktoś nami pokierował .

Nie zamierzam namawiać na korzystanie z tej pani (myślę że ona i tak na brak zainteresowanych osób nie narzeka funkcjonuje na tym rynku od wielu lat to też o czymś świadczy )

Wróżki te prawdziwe mogą pomóc ,pomijam te pseudo ale nawet i jak trafiasz na prawdziwą pamiętaj że wróżka też może się mylić ,może mieć gorszy dzień , się czuć bądź po prostu mieć słabszy odbiór ciebie tak też może być ,wiec nim się zdecydujesz odpowiedz sobie na pytanie czy mi to naprawdę jest potrzebne??? czy ja tego potrzebuję ,bo być może wcale ci to nie jest potrzebne ,być może sam dasz sobie radę z problemem z sytuacją .Zanim podejmiesz decyzje za się by potem nie żałować .
    • Gość: Anna.42.SZ Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 12:45
      miałam sceptyczny stosunek do wróżb .
      ZA pierwszym razem sprawdziło mi się ponad połowa tego co powiedziała mówię o przyszłości bo przeszłość i teraźniejszość zawsze pokrywa się w całości .jako nie liczna wróżka , nie chce by mówić coś o swoim problemie ,rozkłada karty i sama widzi naprawdę dużo .
      Druga wróżba sprawdziła mi się cała .
      Poza tym bardzo miła sympatyczna osoba ,kiedy się rozmawia mamy poczucie że ona chce nam pomóc ,bardzo dobre podejście do człowieka szczególnie jak się komuś świat zawalił .
      Zdecydowanie polecam , jest to pani która na pewno ma dar i zdolności .
    • tarot_1 Re: Beata Kalinowska - wróżka 07.05.13, 13:01
      Korzystam od kilku lat (internetowo lub osobiście )
      Bardzo wysoka sprawdzalność
      tu można się umówić na płatną wróżbę
      www.beatakalinowska.cba.pl/index.php?option=com_aicontactsafe&view=message&layout=message&pf=1&Itemid=5
      wróżby są płatne (nie ma możliwości postawienia kart za darmo ) przed laty faktycznie wróżyła za darmo ale kiedy zapłaciła cenę za brak wymiany zaprzestała bezpłatnych wróżb )

Jednak pani Beata pomaga tez tym których nie stać na płatną wróżbę (tylko raz można skorzystać z tej opcji) wróżba za 1zł (na wymianę energii )

wrozbyonline.mojeforum.net/index.php
      pani Beata to kobieta o dobrym sercu miłym usposobieniu i prawdziwych zdolnościach .
      • Gość: Patrycja Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.13, 18:36
        Czy był ktos w podobnym czasie (ok. roku) u Pani Jadwigi z Lublińca i u Pani Beaty Kalinowskiej?
        Ja byłam u 3 wróżek w tym u Pani Jadwigii dwa razy, gdzie dwa razy powiedziała to samo, raz u mało znanej wrózki z Rzeszowa, która stawia tarota i raz u Pani Beaty Kalinowskiej, która podobno podobnie jak Pani Jadwiga też jest dobrą wróżką i o niektórych rzeczach wszystkie panie powiedziały to samo, o niektórych Pani Jadwiga powiedziała inaczej a dwie pozostałe wróżki powiedziały inaczej (tak samo).
        Teraz nie wiem komu wierzyć. Czy był ktoś w podobnym czasie u Pani Jadwigi i u Pani Beaty i ma jakies porównanie co do wróżb tych pań?
        • Gość: gość Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: 87.204.158.* 16.08.13, 06:35
          Ty się puknij w głowę , chodzisz po tylu wróżkach i jeszcze szukasz potwierdzenia kto jest lepszy .Energia się ci odpłaci , nie korzysta się często z wróżb , kobieto zajmij się czymś innym ,bo raczej nie rozumeisz świata ezoteryki i ich reguł .
          • 3scorpion666 Re: Beata Kalinowska - wróżka 16.08.13, 09:29
            Bardzo prosimy, oświeć nas, panie: jakie to są zasady ezoteryki? A przy okazji, KTO je ustala? Tak z ciekawości pytam.
            • Gość: Patrycja Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.13, 10:01
              Również jestem ciekawa...
              Słyszałam ( od wróżek) że przychodzi się do nich jak ma się jakiś problem, bez względu na to czy ma się go raz na miesiąc czy raz na 5 lat...
              • 3scorpion666 Re: Beata Kalinowska - wróżka 16.08.13, 10:09
                Czyli, jak do lekarza :)

Ciekawa też jestem, dlaczego wszyscy ci, którzy oferują nam usługi ezoteryczne, biorą za swe usługi konkret - pieniądze? Dlaczego nie chcą w zamian - też energii? Pozytywnych, typu wdzięczność? Oferują - energię, a w zamian życzą sobie wyłacznie pieniążków?
                Podejmują się uzdrawiania naszych dusz, relacji - z partnerem, Bogiem, Wszechświatem, ale w zamian - TYLKO pieniądze?
                • Gość: gość Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: 87.204.158.* 17.08.13, 07:47
                  Dlaczego bierze się opłatę z wróżby ???
                  a jak myslisz ??? czy pracując w innym zawodzie jak sprzedawca czy lekarz nie dostają wynagrodzenia ? przecież pracując otrzymujesz wynagordzenia tak czy nie ?? zawsze jest to wymiana energii . Praując w ten czy w inny sposób to ty tracisz swą energię tak , czy w takim razie osoba wróżąca nie traci jej ? jak uważasz ?
                  Wydaje się ,że właśnie Ci wszysycy którzy wogóle nei wiedzą co to jest energia nie będą rozumieć prawa rządzącego Wrzechświata . Osoba wróżąca pracując z kartami to praca z energiami różnymi ,można nawet powiedzieć że dana osoba która przychodzi po wróżbę może mieć zaburzoną energetykę po przez np. depresję [ nic jej w życiu nie wychodzi ] i ta jej energetyka jest tak ciężka ,że osoba stawiająca jej karty to odczuje na sobie ...bo przecież pracuje z jej energiami one się łączą . Co wtedy ? Wróżka czy wróżbita musi się z tej energetyki odciąć po takeij sesji oczyścić tak// no chyba że cche dzwigać taki ciężar na sobie ale to już jedynie taka osoba która nie zna się zupełnie na Bhp wróżenia . Płacisz za wróżbę dlatego że jest to po pierwsze praca jak każda inna , po drugie ma to być wymiana energetyczna aby nie została zachwiana równowaga pomiędzy osobą wróżacą a pytającą. Po trzecie kto ile sobie życzy za usługi to już indywiudalana sprawa. Oczywiście są ludzie wróżbici [wróżki ] którzy po prostu mają ceny wybitnie nie z tej ziemi . Ale na to już nic nie poradzimy .
                  Każdy bowiem sam za siebie decyduje i ze swoim sumieniem . Jednakże nie wolno nikogo obrażać , albo się korzysta albo nie masz wolny wybór .
                  Dokładnie jak opsiuje scorpion CO DAJESZ TO OTRZYMUJESZ .
                  Kolejna rzecz , z wróżb nie korzysta się często tzn. najlpiej gdy wróży się raz na 5 miesięcy , zresztą wróżby są przewaznie robioneod 1 do 5 lat a więc po co kolejna wróżba , chyba ,że zostało coś zapomniane i mozna dopytać . Z pewnością popełnia się błąd gdy pytasz kilka osób wróżacych o tą samą sprawę , dlatego że karty mogą wprowadzić Cię w błąd . Jedna osoba wóżaca powie tak , druga tak i wtedy zaczyna się wielki chaos i to właśnie wy zaczynacie w duszy osobę wrożacą przeklinać , wyzywac jaka ona głupia itd.. nie wiecie nawet jak bardzo swymi słowami czynicie zło tylko ,że to zło do Was przyjdzie z podówjną mocą gdyż ta energia którą wysyłacie w daną osobę jest energią która odwraca się w twoim kierunku . GDY PRZEŚLEDZICIE swoje życie to jak sie ktoś zachwał po wróżbie zobaczycie ile nieprzyjemnych sytuacji was spotyka i wtedy zastanówcie się komu źle życzyliście i na kogo wysyłaliście złe słowa . Nie wóży się co dizeń , co tydzień a jedynie dopytac się można . Karty to nie zbawaki a energia zawsze się odwdzięczy.
                  Kolejna sprawa to co usłyszysz ..wróżba .. Wy chcielibiście usłyszec tylko te piękne słowa , będziesz szczęśliwa , kochana itd,,, prawda ..w waszej podświadomości kryje się to co wy chcecie usłyszeć ,,prawdy się boicie , dlatego tak często piszecie że ta osoba wóżaca nie zna się na kartach itd... dopiero po jakimś czasie zauważacie to co zostało wam powiedziane ..ale już nie potraficie przyznać się do tego , najlepiej jest oczernić za nim coś będzie miało miejsce. Wiele z was chce mieć partnera który będzie was kochał a nie zdradzał dlatego nie możecie zdac sobie z tego sprawy ani też nie dopuszczacie myśli ,że tak może być . ALE gdy ty sam jie pracujesz nad tym ziwązkiem tylko siedzisz biernie nie oczekuj że los ci przyniesie coś pozytywnego. Nie ma w życiu wszystkiego co niesie same pozytywy , życie jest wielkim doświadczeniem z którego ty masz wynieść lekcje nauczyć się tego czego nie zrozumiałaś , nei zrobiłaś . Ty masz przed sobą życie takie jakie je sama uczynisz . Doświadczenia są po to byście coś zrozumieli , po to byście spojrzeli na wszytsko z innej strony . Nie oburzajcie się na kogoś kgo nie znacie a tylko snujecie przypuszczenia . IDĄC PO WRÓŻBĘ ,słuchaj co jest ci waznego do przekazania , godzisz się też na to by zapłacić za tę pracę i czas jaki ci poświęca wróżąca . Kończąc wrożbę podziekuj jej za czas nie za karty , zapłać bez chwili żałowania .Nie chcesz nie idz do wóżki ale nie obgaduj jej , nie pisz nie prawdziwych słów , nie coeniaj .Los sam podziękuje ci za dobro lub zo jakie zasiejesz w jej życiu .
                  • 3scorpion666 Re: Beata Kalinowska - wróżka 17.08.13, 11:23
                    Jeżeli ktos się obraza, to znaczy, że zle mnie zrozumiał, albo ma kompleksy. Tyle. Natomiast ja - tylko pytam! Kto pyta, nie bładzi! Powołujesz się na zawód lekarza czy sprzedawcy... Lekarz wytnie Ci wyrostek, inaczej umrzesz, sprzedawca poda Ci chleb, inaczej umrzesz z głodu. Wy ezoterycy jesteście sprzedawcami - Ułudy/ A ja zawsze powtarzam : winien nie jest ten, którego OSZUKANO, lecz ten - który oszukuje! i tego się trzymam.
                    • ruudai Re: Beata Kalinowska - wróżka 17.08.13, 22:27
                      jesteś żałosna z tym wpisem. Tutaj płaczesz a sama chcesz innym robić uroki w innych forach. Tak fałszywej osoby w życiu nie widziałam. Jezu i ten tekst Twój Wy ezoterycy jesteście sprzedawcami - Ułudy/
                      > dawcami - Ułudy/ A ja zawsze powtarzam : winien nie jest ten, którego OSZUKANO
                      > , lecz ten - który oszukuje! i tego się trzymam.

3scorpion666 napisała:

> Jeżeli ktos się obraza, to znaczy, że zle mnie zrozumiał, albo ma kompleksy. Ty
                      > le. Wy ezoterycy jesteście sprze
                      > dawcami - Ułudy/ A ja zawsze powtarzam : winien nie jest ten, którego OSZUKANO
                      > , lecz ten - który oszukuje! i tego się trzymam.
                      • 3scorpion666 Re: Beata Kalinowska - wróżka 17.08.13, 22:31
                        ruuda, masz ewidentne problemy natury psychicznej. Dusisz w sobie coś. Wywal to Ulżyj sobie. Naprawdę, ogromnie Ci współczuję! Czytając Twoje posty, wyłania się obraz kobiety załamanej emocjonalnie. Jak Ci pomóc?z siebie, kobieto
                        Co się tyczy mojego postu: potwierdzam. I powtórzę sto razy: Winien jest ten, kto oszukuje! Nie ten, kto uwierzył
                        Pozdrawiam.
                        • ruudai Re: Beata Kalinowska - wróżka 17.08.13, 22:43
                          Czyli winna jesteś! Obiecując cuda na kiju po swoich urokach. Przyznałaś się w końcu że oszukujesz. Brawo, brawo. Uroki nie istnieją, nie działają. Czyli jesteś OSZUSTKA I ZŁODZIEJKA
                      • 3scorpion666 Re: Beata Kalinowska - wróżka 17.08.13, 22:47
                        ruuda, Tobie - nigdy nic nie proponowałam i nie zaproponuję. między innymi dlatego, ze nie masz czystego sumienia. W Twoim przypadku, urok nie zadziała.
                        • ruudai Re: Beata Kalinowska - wróżka 17.08.13, 22:57
                          Od złodzieja pod nickiem bym nigdy nie wzięłą nic. Gdyby mi nawet dopłacali. Czy złodziej pokazuje swoją twarz. Czy oszust publikuje nazwisko? Nie, bo jest złodziejem i oszustem jak TY

3scorpion666 napisała:

> ruuda, Tobie - nigdy nic nie proponowałam i nie zaproponuję. między innymi dlat
                          > ego, ze nie masz czystego sumienia. W Twoim przypadku, urok nie zadziała.
                          • 3scorpion666 Re: Beata Kalinowska - wróżka 17.08.13, 22:59
                            No moja droga to już są poważne oskarżenia! Nazywasz kogoś złodziejem - przedstaw dowody!
                            I licz się z konsekwencjami
            • 3scorpion666 Re: Beata Kalinowska - wróżka 16.08.13, 10:55
              No cóz, "gość" widocznie nie może teraz odpowiedzieć, chyba jest w pracy, w takiej zwyczajnej, nie - ezoterycznej, no bo człowiek niestety - pieniędzy potrzebuje aby realnie, fizycznie przeżyć! Nie energii, tylko- - kasy!
              A więc spróbuję na razie sama sobie odpowiedzieć, jakie są reguły ezoteryki... Każda wrózka Ci powie: "Co dajesz, to otrzymujesz">>> A więc - dajesz wróżce kasę, a w zamian otrzymujesz... co? Nadzieję? Warianty są dwa: albo wrózka ci powie, że wszystko się ułoży, a więc przez jakiś czas masz nadzieję, że tak będzie ( a więc, poprawa samopoczucia), albo - powie ci, że wszystko będzie żle, no i wtedy, kiedy się nie sprawdzi - wzdychasz z ulgą, jak dobrze, że się nie sprawdziło! (efekt "kozy": kup sobie kozę, a potem - sprzedaj, od razu poczujesz różnicę) Czyli, wrózka, to tak jakby psycholog, tylko tańszy? :)
              --------------------------------------------------------------------------------------
              Kto pyta, nie bładzi
              • Gość: gość Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: 87.204.158.* 17.08.13, 14:38
                To co miałam do powiedzenia -powiedziałam .Myślę ,że nie ma co tu urządzac sobie sporów bo to bez sensu a po drugie nie mam ochoty na jakies kłótnie bądź też przekonywanie kogoś do swoich racji ., Każdy człowiek niech wierzy w to co chce , bo ma takie prawo ...masz wolny wybór ..jak każdy z nas . Moja odpowiedź nie tyczyła się wyłacznie do Ciebie a pisąłam tylko ogólnie .
                To ,że akurat zacytowałam czy odpowiedziałam Tobie nie znaczy ,że miałam Ciebie tu na myśli .
                Nie wierzysz wróżkom , wróżbitom , jasnowidzom itd.. to przecież masz do tego prawo tak...
                Nikt ci nie każe w coś wierzyć .
                Natomiast pisać o kimś źle czy też mierzyć każdego miarą jednej osoby wróżacej jest po prostu śmieszne i nie dojrzałe . Oczywiście nie piszę tu o Tobie tylko ogólnie .
                Wielu z Was korzysta z usług osób zajmujących się wróżeniem , ale jak coś idzie nie po ich mysli zaraz atakują i co to ma być ? Dopiero po jakimś czasie przyznają się do tego ,że ta osoba miała rację tylko ,że w ten czas nie panują nad swoimi emocjami a to jak wiesz doskonale jest wada wielu ludzi . Pozdrawiam i życzę samych pozytywnych energii .
                • Gość: Patrycja Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.ists.pl 02.10.13, 14:17
                  Korzystałam z wróżby Pani Beaty Kalinowskiej i o ile teraźniejszość odczytała dobrze tak przyszłość jawi mi się jakoś zbyt optymistycznie. Chodzi o chłopaka, Pani Beata słusznie odczytała, że teraźniejszość jest dla mnie mało korzystna ale jest duża szansa na to że to się zmieni i że powinnam o niego walczyć do końca tego roku.
                  Jednak walka o niego dużo mnie kosztuje i jesli nic ma z tego nie być, wolałabym zrezygnować teraz niż męczyć się jeszcze 3 miesiące. Czy ktoś z państwa miał tak, że nie wierzył w pozytywne rozstrzygnięcie wróżby Pani Beaty a po jakimś czasie wszystko przybierało jaśniejsze barwy?
                  • Gość: GOŚĆ Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: 87.204.158.* 03.10.13, 10:11
                    Patrycjo , skoro nie chcesz walaczyć , to po co stoisz w miejscu i oczekujesz od wróżki ? aby ona za ciebie dokonała wyboru , Beata K zobaczyła co jawi się w najbliżeszej przyszłości i chyba nie kazała ci dokonać wyboru tkwienia w czymś w czym jak sama piszesz nie chcesz. Ty nie do końca sama wiesz czego chcesz . Zastanów się w jaką stronę chcesz pójść a dopiero wtedy wiebierz się do wróżki i zapytaj czy to dobra droga dla Ciebie .
                    • Gość: Patrycja Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.ists.pl 03.10.13, 10:40
                      Chcę o niego walczyć, ale czuje się jakbym walczyła z wiatrakami, żadnej poprawy sytuacji od prawie miesiąca. Obiektywnie stwierdzam, że nie jestem pewna czy wystarczy mi sił żeby o niego walczyć do końca roku( co sugerowała Pani Beata) jeśli w najbliższym czasie nie zobaczę żadnej poprawy. Nie będę tez ukrywać, że dużo mnie to kosztuje. Każdego w pewnym momencie naszłoby zwątpienie ...
                      • Gość: minia Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.tktelekom.pl 03.10.13, 11:00
                        nie mozna ślepo wierzyć wróżkom,one nie są nieomylne,a niektóre nawet bardzo
                        potraktuj wróżbę jako radę ,a nie wyrocznię, to jest Twoje życie i sama decyduj
                        nigdy nie wiadomo , kiedy wrózka ma gorszy dzien i nagada głupot
                        • Gość: Patrycja Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.ists.pl 03.10.13, 11:08
                          Jesli jednak ktoś miałby taką sytuację, że nie wierzył w prognozę wróżki uważając ją za zbyt optymistyczną, a po jakimś czasie wszystko się sprawdziło (albo chociaż większość) proszę o odpowiedź.
                          • Gość: do patrycja Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.play-internet.pl 03.10.13, 11:25
                            Wróżby wróżbami,ale trzeba zachować logiczne myślenie odnośnie sytuacji,zdarzeń
                            .Jeśli walczysz od miesiąca i nie widać poprawy to czego oczekujesz?Że chłopak dostanie nagłego olśnienia?
                            Wróżba nigdy nie należy traktować jak wyroczni!
                            Rób to co podpowiada Ci intuicja,a nie wróżba.To uchroni Cię przed ew.późniejszym lamentem,bo przecież we wróżbie było to i to.
                            • Gość: ROYTER Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.13, 19:31
                              Patrycja, a co by bylo gdybys nie walczyla o swoja milosc? nachodzi Cie zwatpienie bo nie ma poprawy - no coz... tak jest... Pani Beata podala Ci droge, z ktorej mozesz skorzystac lub nie.... Masz szanse na szczescie i walcz o to...
                              Jestem facetem mocno stapajacym po ziemi i co ziemia mi sie usunela spod stop.... moja dziewczyna odeszla. swiat zawalil mi sie na glowe bo planowalem z nia dalsze zycie i mamy dziecko. i walcze o ten zwiazek i mnie tez dochodzi zwatpienie.... i bede dalej walczyl bo Kocham...
                              pozdrawiam Darek
                          • Gość: malam Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: 77.242.225.* 18.03.14, 09:06
                            Ja tak miałam. Nie dowierzałam w to, co powiedziała pani Beata, a w przeciągu 3 lat spełniło się co do joty.
                        • Gość: gość Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: 87.204.158.* 04.10.13, 08:01
                          Co to znaczy ,że wróżka ma gorszy dzień i nagada głupot ????Nie wydaje ci się ,że sama wypisujesz jakieś brednie ! Pani Beata jest dobrą osobą wróżacą i zna się na tym co robi , nie ma czegoś takiego jak dzień do kitu i pisze glupoty lub mówi ... Pewnie trafiają się osoby które wogóle nie mają pojęcia o wróżeniu , ale takie idzie pzonać odrazu .Tak się dzieje z Wami , chodzicie do wróżek i zadajecie pytania , chcąc usłyszec to co wy chcecie sami a nie to co jest przewidziane wtedy obarczacie winą osoby wróżące za to co sami tworzycie wokół siebie .Znasz powiedzenie ,że wróżba to nie wyrocznia a drogowskaz ,że ty sami musisz podjąc decyzję nie wróżka czy wróż . Zastanówcie się za nim pójdziecie znowu do kogoś po wróżbę , czego oczekujeice a nie wypisujecie bzdety
                          • Gość: po latach Beata Kalinowska et all IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.13, 09:09
                            zajrzałam do pliku z wróżbami po 3-4 latach. Korzystałam trochę, byłam w kryzysie. I......dziś śmieję się z tego. To wróżenie z fusów!!!!! Śmieję się też z tego, jak bardzo chwytałam się nadziei, że któraś wróżba się spełni, ba! wręcz wierzyłam w to!. Wróżyła mi m.in.Beata Kalinowska, wróżka z Konotopu,Monika Troisombres, Donna jasnowidz, Sargas, niejaki pan Grzegorz z Allegro i jeszcze ze trzy modne w danym okresie nazwiska.
                            Moje życie poszło zupełnie innym torem, zaskakująco. Nie oceniam w kategoriach - ułożyło się dobrze czy żle. Wówczas, gdy świat walił mi się na głowę miałam pewne wyobrażenie, jakby było, żeby było dobrze. A okazuje się, że moje wyobrażenie to jedno, a życie to drugie. Jest...inaczej, więc to, co wówczas było wyobrażane, dziś nie ma racji bytu.Ale żadna, żadna z tych znanych i polecanych super osób jakoś nie wywróżyła tego. Proszę mi nie pisać, ze trzeba trafić na swoją wróżkę, że czas itp. Czasu minęło wystarczająco dużo, nikt z nich nawet nie "otarł sie" o to, co jest dziś.
                            • Gość: gość Re: Beata Kalinowska et all IP: 87.204.158.* 17.10.13, 12:41
                              no to nie źle , skoro widać jak ma coś spełnić się latając od wóżki do wróżki [wróżbity ] najnormalniej w świecie każdy wie ,że nie wolno zadawać tych samych pytań u kilku osób wróżących , bo każdy zobaczy co innego , karty potrafią dawać fałsyzyw obraz jesli ktoś lata z wróżki na wrożkę ... tylko nie pisz ,że pytałaś o coś innego . .. nie możliwe jest aby każda z wymienionych przez Ciebie osób zajmujących się światem ezoteryki nie potrafił spojrzeć na twoje życie i co najmniej wskazać ci dobry kierunke lub powiedzieć ci w jaki sposób mogłabyś roziwązać dylemat ..co najmniej doradzić a nie za ciebie decydować ..no takich bzur nie słyszałam długo ...
                              zamiast oczerniać i wypisywac nazwiska zastanów się nad sobą i bynamniej bądź szczera jak i ze sobą i z innymi ludzmi a nie pisać dyrdymały
      • monika_troisombres Re: Beata Kalinowska, miłość nie zna granic 20.11.13, 23:41
        Patrząc niżej,
        "tak bardzo kocham ludzi............ 129 pln się należy"
        zza granic kraju trochę więcej.
        Bo miłość nie zna granic.

tarot_1 napisała:

> Korzystam od kilku lat (internetowo lub osobiście )
        > Bardzo wysoka sprawdzalność
        > tu można się umówić na płatną wróżbę
        > www.beatakalinowska.cba.pl/index.php?option=com_aicontactsafe&view=message&layout=message&pf=1&Itemid=5
        > wróżby są płatne (nie ma możliwości postawienia kart za darmo ) przed
        > laty faktycznie wróżyła za darmo ale kiedy zapłaciła cenę za brak wym
        > iany zaprzestała bezpłatnych wróżb )
        >
        > Jednak pani Beata pomaga tez tym których nie stać na płatną wróżbę (
        > tylko raz można skorzystać z tej opcji) wróżba za 1zł (na wymianę energ
        > ii )
        >
        > wrozbyonline.mojeforum.net/index.php
        > pani Beata to kobieta o dobrym sercu miłym usposobieniu i prawdziwych
        > zdolnościach .
        • Gość: Olimpiaa Re: Beata Kalinowska, miłość nie zna granic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.13, 19:16
          Ta pani nie pisze że prowadzi pomoc charytatywnie a dwa pisze że pracuje zawodowo wiec dla mnie jest to oczywiste ze za pieniądze a 129zł a wróżbę to nie jest dużo .
          Wróżki formatu pani kalinowskiej biorą około 250zł
          znam nawet wróżki anonimowe
          tutaj z forum co biorą ponad 200zł,wiec ten komentarz uważam nie jest na miejscu ,poza tym pani Beata przez lata wykonała dziesiątki tys wróżb na forach ezoterycznych za darmo wiec o czymś to świadczy .
          Nie rozumiem ludzi którzy uważają ze wróżbę maja mieć za darmo .
          Poza tym ja nie znalazłam takiego cytatu na stronie pani Beaty
          ja zacytuje inny fragment ;

Moim głównym celem jest pomaganie ludziom. Jeśli moje wróżby czy rozmowa ze mną chociaż w najmniejszym stopniu pomogły danej osobie, to mogę powiedzieć, że odniosłam sukces oraz że było warto się do mnie zwrócić. Mam dużą pokorę do tego, co robię. Jestem tylko człowiekiem. Osoba, która do mnie trafia zazwyczaj szybko wyczuwa, że to, co robię to przede wszystkim moja pasja. Do każdej osoby podchodzę indywidualnie..

Dodam tylko tyle ze mnie pani Beata dwa razy bardzo przedłużyła wróżbę mimo iż zapłaciłam tylko za godzinę .

monika_troisombres napisała:

> Patrząc niżej,
          > "tak bardzo kocham ludzi............ 129 pln się należy"
          > zza granic kraju trochę więcej.
          > Bo miłość nie zna granic.
          • Gość: Olimpiaa Re: Beata Kalinowska, miłość nie zna granic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.13, 20:46
            Napisałam to tej pani wróżki wkleję wypowiedzi ;

Gość: Olimpiaa 23.11.13, 19:41 Odpowiedz

czy pani wróży za darmo ???
            dziś czytałam pani wpis u innej wróżki gdzie panią ja skrytykowała za to że bierze pieniądze za to .
            Jeśli pani tez bierze pieniądze to tamten komentarz był nie na miejscu .
            no chyba ze za darmo pani wróży tylko to wtedy miała pani prawo napisać tak .

monika_troisombres 23.11.13, 21:46 Odpowiedz
            Gość portalu: Olimpiaa napisał(a):

> Pani Moniko ja uważam że powinno się płacić za wróżbę .Tylko zaskocz
            > ył mnie taki komentarz od kogoś kto domyślam się tez bierze pieniądz
            > e za wróżby .

Ooo, dziękuję za wpis, czekałam i na Ciebie i na wpis.
            Od niedawna nie wróżę za darmo, mimo iż dostaję sporo "propozycji nie do odrzucenia" tego typu.
            Dlaczego? Bo zbyt wiele osób nie zwracało uwagi ze również jestem człowiekiem, jem, noszę ubrania, płacę rachunki itp itd.
            I wcale nie te osoby które faktycznie pieniędzy nie miały, ale te które uważały że wszystko od wszystkich im się należy.
            A inspiracją dla mnie był dokładnie właśnie wymieniony przez Ciebie blog /strona/.www.beatakalinowska.cba.pl
            Bo miłość nie zna granic. Poznaje je wraz z upływem czasu.

Gość: Olimpiaa 24.11.13, 20:41 Odpowiedz
            To nie blog a oficjalna strona p. Beaty
            Jak poszuka pani dokładnie w internecie znajdzie pani wpisy p. Beaty dlaczego teraz wykonuje tylko płatne prognozy i tu przypuszczam ze pani postawa w tym temacie jest podobna ,dlatego ja napisałam ze ja jestem za płatnymi wróżbami osoby które "błagają " wróżki o bezpłatną pomoc powinny mieć świadomość pewnych czynników .
            Na jednym forum ezoterycznym (nie napisze tutaj nicka tej wróżki ) ale ma na imię tak jak pani czyli Monika miała bardzo wysoką sprawdzalność ludzi ciągneli do niej tłumami do czasu....po pewnym czasie p. Monika zaczęła mieć problemy
            ale kiedy np ona złamała rękę a osoba której wróżyła w tym samym dniu też złamała zaczęła się zastanawiać że coś jest nie tak .Wróżka odczuła to boleśnie bo wiele miała takich przypadków z czasem wiele osób pisało ze im tez działy się te rzeczy w tym samym czasie ,wtedy pani się wycofała po roku oczyszczań regeneracji wróciła ale tylko do płatnych wróżb co więcej ten pani Monice pewna pani jasnowidz pisała kilka lat wcześniej na tym forum ze tak będzie jak będzie wróżyła za darmo .
            Pisała ze jak ktoś ma predyspozycje czyli dar musi być wymiana energii czyli płatność (cena zależna jest od wróżki ) inaczej najpierw dana wróżka ma problemy potem osoba która korzysta z bezpłatnych wróżb .
            Dlatego ja uważam ze za wróżbę trzeba płacić napisałam tutaj bo pani komentarz wydał się jak by pani ironizowała pod kontem pani ezoteryk u której pani to napisała .
            • ange3 Re: Beata Kalinowska, miłość nie zna granic 25.11.13, 07:55
              Widzę ,że ktoś opisuje moje wydarzenia jakie miały miejsce po darmowych wróżbach .Tak złamałam rękę , druga osoba która nagimnnie błagałą o pomoc też tego dnia złamała sobie coś .
              Prawie ta sama godzina, ten sam dzień , tyle że ja bardziej ucierpiałam zgadza się .
              Natomiast dziwię się skąd ty o tym wiesz , skoro wiedizały o tym dwie osoby , że ta druga osoba również złamała pewną część ciała ?? Może to ty jesteś tą osobą ?
              Za wróżby trzeba płacić ale nie koniecznie ogromne pieniądze to wszystko zależy od osoby wróżącej .I tu nie chodzi o to by się wzbogacić tylko o wymianę energii , nie chodzi też iż więcej zapłacisz to jesteś wiarygodniejsza Nie ... tak tylko myślą ci co stawiają na kasę . Z każdym czowiekiem który wróży mozna się dogadac , stać cię czy nie jesli nie to można to za zupełnie mniejszą opłatą zrobić ,ale wiadomo że osoba wróżaca widzi czy kogoś stać czy nie prawda . Co do Beaty , jest ona świetną osobą , człowiekiem i na pewno z predyspozycjami .Wielu ludziom okazała swą pomoc i wielu też ją oszukało ludzi ,ale zawsze stara się pomagać mimo wszystko , dbając o swoją energię .
              • Gość: Olimpiaa Re: Beata Kalinowska, miłość nie zna granic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.13, 18:46
                Do Ange3
                -ja o tym czytałam na forum ktoś o tym napisał już nie pamiętam kto ,chyba Donna ale nie jestem pewna było napisane że to wynik tego że nie było tej wymiany ze pani zapłaciła za to pani Moniko a teraz przyszedł czas na zapłatę tych co korzystali z tych bezpłatnych i jak sama pani tu napisało "uderzyło " w osobę najbardziej nadużywającą to nie był przypadek .
                Znam forum ezoteryczne gdzie pani (Ange3 - Monika ) oraz p.Beata kiedyś bardzo się udzielałyście bezinteresownie bezpłatnie .I wiem jaką cenę przyszło wam za to zapłacić .

Tak na marginesie z wyżej wymienionego forum najbardziej to cenie panią Beatę Kalinowską ,Ange3 oraz Donne .

Wiec pani Moniko chciałam pani tylko powiedzieć ze bardzo cenie pani pracę pomoc innym ,pamiętam też jak ktoś komu pani ufała zawiódł panią ,pod swoim nickiem był miły fajny itp a pod innym bardzo panią obraził dla mnie to nie pojęte jak ktoś może być tak dwulicowy ,poza tym pani Moniko (Ange3) bardzo lubiłam panią czytać na forum oraz świetne artykuły umieściła pani na stronie p. Beaty Kalinowskiej .
                pozdrawiam panią ciepło i serdecznie .
                • ange3 Re: Beata Kalinowska, miłość nie zna granic 27.11.13, 06:28
                  Olimio dziękuję za twe słowa :) życie płynie dalej i należy się nie zamartwiać tym wszystkich :)
          • Gość: MTO Re: Beata Kalinowska, miłość, "Olimpio" IP: *.b-ras1.mlw.mallow.eircom.net 26.11.13, 18:14
            z przyjemnością odpowiem na pytanie i a propos właśnie wróżki Beaty, tylko tak zbiorę w jedno wszystko.
            Moment.
    • Gość: stefania Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.timplus.net 20.11.13, 13:33
      Pytanie do tych, którzy wróżyli sobie u Pani Beaty i im się sprawdziło: czy wróżba sprawdziła się w takim czasie, jaki podała Pani Beata?Wróżyłam sobie ostatnio u tej Pani i napisała mi, że ciężko ubrać wróżbę w czas...
      • Gość: Olimpiaa Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.13, 19:36
        Mnie karty pokazały czas w przybliżeniu np pokazały ze na pewno nie jest to czas najbliższy krótki i tak było .
        Kiedy dopytałam się by pani Beata sprecyzowała dokładnie czas powiedziała ze za około 6 miesięcy nie wcześniej przy czym zaznaczyła ze ten czas nie wyszedł dokładnie i mam się nie sugerować nim bo ona widzi wydarzenia ale nie widzi przy tym konkretnych dat tylko zarys czasowy .
        Sprawdziło mi się to dokładnie po 6 miesiącach i 2 tygodniach .Wiec jak dla mnie to precyzyjnie .

Raz nie pytałam się o czas tylko o sytuację to pani Beata powiedziała za 4 tyg lub za 4 miesiące wyjadę za granicę .
        I dokładnie za 4 miesiące od wróżby ,wyjechałam .

Ja myślę ze jak karty same ci pokazały czas powinno się sprawdzić jak dopytywałaś o czas to możesz mieć w przybliżeniu ten czas .

Najbardziej u pani Beaty zadziwia mnie fakt ile ona mówi rzeczy które były które są tu zawsze w 100% ogólnie na dzień dzisiejszy z wszystkich wróżb sprawdziło mi się około 90 % .

Niektórzy są niesprawiedliwi w komentarzach np mam koleżankę która zresztą przed laty poleciła mi panią Beatę której przeszłość teraźniejszość zawsze sprawdzała się w 100% przyszłość sprawdziła się chyba w 95% nie sprawdziło się jej to co było wtedy ważne dla niej że pewien chłopak do niej wróci ze będą razem ale to będzie od niej zależało .Kiedy ten chłopak ożenił się z inna wypisywała bardzo źle o p. Beacie nawet tu pisała ze nic się nie sprawdziło a to była nieprawda .Tylko ze dziś kilka lat po wróżbie ten pan się rozwiódł i chce się z nią związać ona się waha bo kiedyś ją oszukał .
        Wiec moja koleżanka znów zadzwoniła to pani Beaty by się poradzić ,niestety pani Beata stwierdziła karty milczą i zwróciła jej pieniądze .
        Czy mogło być tak ze to dlatego ze kiedyś koleżanka bardzo działała na szkodę pani Beaty na dodatek jak się teraz okazało bezpodstawnie ???
        A może rozgniewała takim zachowaniem karty i teraz już nie "współpracują " ???

Mieliście kiedyś taki przypadek ???

Gość portalu: stefania napisał(a):

> Pytanie do tych, którzy wróżyli sobie u Pani Beaty i im się sprawdziło: czy wró
        > żba sprawdziła się w takim czasie, jaki podała Pani Beata?Wróżyłam sobie ostatn
        > io u tej Pani i napisała mi, że ciężko ubrać wróżbę w czas...
        • Gość: Olimpiaa Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.13, 22:32
          monika_troisombres 24.11.13, 21:08 Odpowiedz
          Panią Beatę bardzo cenię i bardzo szanuję, mimo iż nie korzystałam z jej porad.
          Śniła mi się czy też "była" u mnie noc przed wpisem "Olimpii", widziałam jak udręczyło ją kiedyś te szarpanie energetyczne przez ludzi.
          Pani Beata ma pewien dar - zapamiętałam migawkę z nocnej "wizyty", ona to sama nazwała na stronie tak mniej więcej "...piszecie ze po moich wróżbach czujecie się lepiej" - ona najzwyczajniej w świecie strząsa z ludzi ciemne energie, osłaniając swoimi na jakiś czas.
          Skąd tamte rzeczy o których piszesz dalej?
          Nie regenerując swojej energii, musimy ją skądś pożyczyć. Z nas ściągana jest z kości, mięśni, narządów wewnętrznych.
          Niestety kiedy ludzie w tym fachu zaczynają energie pożyczać od istot duchowych, nie są w stanie takich bytów zidentyfikować.
          A cenę przychodzi zapłacić potwornie wysoką.
          P. Beata przyjęła najzdrowszą, najbezpieczniejszą drogę - zapłać mi godnie za moją pracę. Wtedy kupię jedzenie, witaminy, odpocznę z rodziną, złapię równowagę. W zamian oferuje uczciwość, balans emocjonalny i psychiczny.
          To tyle, kończąc już ten temat.
          --------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja nie jestem wróżką i tyle wiem na temat ezoteryki co wyczytam ale poruszyła pani dla mnie ważną kwestię a mianowicie z tą energią .Coś w tym jest co pani napisała pani Moniko
          otóż zawsze po wróżbie p. Beaty czułam się świetnie ,czy to oznacza ze wtedy ona "dała " mi trochę swej energii ??
          Zdaje sobie sprawę że to nie działa non stop jedno jest pewne pewien czas na pewno .
          Pani Moniko jeśli by pani zechciała mi to przybliżyć byłabym wdzięczna ,bardzo mnie to zaintrygowało .
          • Gość: gość Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: 87.204.158.* 25.11.13, 07:41
            Chociaż jedna mądra kobieta się tu znalazła p.Monika
            Beata faktycznie już płaciła w swoim życiu za tę energie , za ludzi którzy ją oszukiwali , za brak szacunku itd.. ona jest wspaniałą osobą tylko ,że inni z zazdrości potrafią ją szarpać i rozrywać .To jest okropne !!
    • Gość: Felicja Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.13, 19:30
      Pani Beata Kalinowska zajmuję sie tym od wielu lat zawsze szczerze pomaga innym ten komentarz napisany przez zzzzz jest nie na miejscu i na pewno nie sprawiedliwy ,jesli pani nie do końca była zadowolona to nie ma pani prawa pisać tego co pani napisała uważam że to nie fer ,zważając ze korzystam od kilku lat i zawsze jestem bardzo zadowolona ,poza tym pani Beata zawsze daje z siebie więcej niż się oczekuję .
      Byłam dziś na jej stronie internetowej
      www.beatakalinowska.cba.pl ponad 600 wejść dziś wczoraj było podobnie wiec mamy odpowiedz konkurencja nie może tego zapewne znieść i pisze takie oszczerstwa tylko że w razie gdyby pani Beata Kalinowska chciała wyciągnąć konsekwencję to może to zrobić bez problemu ,poza tym wy chyba nie wiecie kto korzysta z usług pani Beaty sama kiedys na pewnym forum byłam świadkiem kiedy ktoś bardzo obraził panią Beatę a po jakiś 30 minutach innych użytkownik (jak się okazało osoba wysoko postawiona w policji ) napisała pod jakim nickiem ta osoba wróży i to może by nie było takie złe ale podała też prawdziwe dane tej osoby z imienia i nazwiska .
      Wiec ja bym nie pisała czegos co jest nie zgodne z prawdą bo jedno jest pewne pani Beata Jest najbardziej uczciwą wróżką JAKĄ znam :) a niestety konkurencja nie umie tego znieść i zawsze jak odnosi Sukces są tacy co to podważają .Szkoda słów
      do tej konkurencji
      Pewnie nigdy nie osiągniecie nawet 5 % tego co pani Beata a zazdrość tylko was zniszczy i obróci się to przeciw wam .

Ja korzystam z pani Beaty od kilu lat i bardzo dużo mi się sprawdza ,nie mogę napisać z wszystko ale naprawdę bardzo dużo około 90%
      Opis teraźniejszości i przeszłości jest pokryta w 100% a zawsze trafiam z innym problemem wiec nie jest możliwe by p. Beata coś pamiętała bo zawsze jest to inny problem inna sprawa z jaka idę do pani Beaty .

Ja polecam z czystym sercem najlepsza i najbardziej uczciwa wróżka jaką ja znam ...a trochę ich znam .
      • Gość: Agata Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.hsd1.ct.comcast.net 29.12.13, 01:57
        Chciala bym napisac pare slow do osoby ktora nazwala Pania Beate OSZUSTKA ze to jest czyste klamstwo!!!! Ja znalazlam sie na stronie Pani Beaty zupelnie przypadkowo I poniewaz jest cos co zciaga mi sen z powiek postanowilam do niej zadzwonic I poprosic o wrozbe , w czasie rozmowy powiedzialam jej ze w ostatnim czasie korzystalam z innych wrozek a ona odpowiedziala ze nie powrozy mi teraz I ze musze poczekac bo wrozba moze nie wyjsc tak jak powinna. Gdyby ta kobieta byla oszustka I robila to tylko dla pieniedzy to napewno by nie domowila mi powrozenia. Uwazam ze etyka I zasady moralne tej pani sa na bardzo wysokim poziomie I czuje sie ze ona daje ze siebie wszystko I zeby pomoc tym kotrzy tego potrzeboja. Sama rozmowa z nia sprawia ze czlowiek potrzuje sie lepiej , uwazam ze robi to z serca I chce byc dobra w tym co robi I nazwanie jej oszustka jest bardzo niesprawiedliwe I nieprawdziwe!!!!
        • Gość: Renata Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.13, 18:23
          Do Agaty
          Dokładnie ja myślę tak samo ,mnie pani Beata odmówiła dwa razy postawienia kart ,za pierwszy bo podobnie jak ty nie dawno miałam wróżbę u innych a za drugim razem odmówiła gdyż stwierdziła że w takim dołku emocjonalnym jakim jestem wróżba może mi zaszkodzić zamiast pomóc ,faktycznie wtedy psychika była na dnie ,dopiero za trzecim razem umówiłam się na postawienie kart ,po pierwsze moja wróżba przedłużyła się 20 minut i pani Beata nie chciała żadnej dopłaty ,po drugie mówiła dużo rzeczy o których ja wiedziałam (a nic jej nie mówiłam ) na dziś dzień sprawdziło mi się 65% reszta to trochę odległe sprawy ,jedno wiem na pewno ze ta pani jest uczciwa ,i też jak przeczytałam ten post wyżej ,postanowiłam napisać bo to jest niesprawiedliwe ,radzę zajrzeć do słownika co określa to słowo ,pani Beata na pewno jest szczera uczciwa i ma dar ..... ale jest też człowiekiem wiec alfą i omegą nie jest .... Niestety wielu ludzi swoje własne frustracje wyładowuje w ten sposób że wylewa na innych pomyje ,uważam że jest to nie fer .
    • Gość: Agata Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.hsd1.ct.comcast.net 04.01.14, 22:47
      Dziekuje Renata za wsparci, mysle ze ostatnia rzecza na jaka Pani Beata zasluzyla to ublizanie jej i nazywanie jej OSZUSTKA. To sie czuje ze Pani Beata ma serce i powolanie i nie robi to wylacznie dla pieniedzy , ale chce pomoc i wesprzec w chwilach kiedy to jest bardzo potrzebne. Pani Beata jest bardzo ciepla kobieta i ma wspaniala energie i zycze jej samych tylko sukcesow w tym co robi!!!! Pani Beato jest pani WSPANIALA I CUDOWNA kobieta!!!!!

• lilia263 Re: Beata Kalinowska - wróżka 11.06.14, 13:11
        sorry ale ta pani doprowadziła mojego kolegę do takiego stanu że w lasku przed uczelnią się powiesił, dobrze że ktoś akurat zauważył, to było wieczorem w zimę, potem dzwonił bo tej całej akcji z próbą popełnienia samobójstwa do innej wróżki która mu za darmo postawiła karty 3 razy przez telefon, jest to znana wróżka z tego forum bardzo dużo pozytywnych opinii o niej jest, serdeczna nie odmawia pomocy, jak rozłożyła karty to powiedziała wszystko co nawet mojego kolegę zdziwiło i powidział jej że był u beaty kalinowskiej i że doprowadziła go do takiego stanu i wcale nie sprawdziło się to co mu powiedziała a ta wróżka powiedziała że słyszała wiele dobrego o kalinowskiej i że jest zaskoczona, w perspektywie dłuższego czasu wrżba p kalinowskiej sie nie sprawdziła a tej drugiej wróżki tak. to wszystko działo się dwa lata temu.
        • lilia263 Re: Beata Kalinowska - wróżka 11.06.14, 13:12
          ja teraz sama kontaktuje się z tą wróżką ale wiem że za czesto nie mozna.
          • lilia263 Re: Beata Kalinowska - wróżka 11.06.14, 13:13
            jest to znana wróżka z forów internetowych z tego na gazecie chyba nie szczególnie.
        • rynxx Re: Beata Kalinowska - wróżka 13.06.14, 16:49
          Fajna prowokacja !!!!
          Znam panią Beatę od lat i 2razy odmówiła mi wróżby bo stwierdziła ze moja psychika musi się zregenerować inaczej nie wolno jej postawić kart .
          Zawsze znajdzie czas do każdego ,fakt czasem trzeba zabiegać o kontakt z nią ale jak już uda się dodzwonić to naprawdę poświęci trochę czasu (za darmo ,rozmowa z nią nic nie kosztuje)
          Są ludzie w depresji co nie powinni korzystać z wróżb ,zresztą p.Beata o ty pisze na stronie .Ona nie musi stawiać diagnoz psychologicznych czy ktoś ma depresje czy nie ma .
          Radzę wam przeczytać ten artykuł p.Beaty
          www.beatakalinowska.cba.pl/index.php/artykuly/item/124-podejscie-do-wrozb-doradztwa
          A nie dzieci lub osoby z depresją itp sobie wróżą a potem mają pretensje do wróżki ,ogólnie uważam ze tekst o tym koledze jest prowokacją .
          Pisanie tych bzdur pod adresem pani Beaty może osobę piszącą pociągnąć przed sąd ,o zniesławienie..

Powiem wam tylko tyle wiele osobą zależy na pogrążeniu p.Beaty ,ludzie z branży czemu??? bo jest najlepsza i innych to boli niestety .

Wam radzę zadzwonić sobie do pani Beaty porozmawiać z nią (to jest za darmo ) i sami wyrobicie sobie zdanie na jej temat .

By udowodnić wam że pani Beata jest uczciwa i z zasadami ,proponuję wam "test" zadzwonić do niej lub napisać i powiedzieć ze ma się depresje myśli samobójcze itp
          Co zrobi ? postawi karty czy doradzi psychologa ????
          Jeśli będzie chciała pomoc odradzi karty a zaproponuje pomoc psychologa bo wie ze osobą z taka psychiką nie wolno wróżyć . Sami się o tym przekonajcie .

Bo ja nie spotkałem jeszcze lepszej wróżki niż pani Beata i zawsze będę za nią mocno .
          Są osoby (wróżki) co wysyłają te pomówienia tutaj czy na maile ale to tylko świadczy o tym jak wiele wróżek jej zazdrości .
          • malinnka78 Re: Beata Kalinowska - wróżka 13.06.14, 20:41
            Zrobiłam TEST na Becie Kalinowskiej jak zasugerowałeś !!!!!
            zadzwoniłam
            -Bardzo miła pani ,wszystko spokojnie wytłumaczyła co i jak itp wtedy powiedziałam że mam myśli samobójcze nie chce mi się żyć . Wtedy wróżka zdecydowanie odmówiła wróżby powiedziała ze w takim stanie wróżba może tylko zaszkodzić ,wtedy zaproponowałam że zapłacę jej 3razy stawkę ,nadal zdecydowanie odmówiła sugerowała też pomoc specjalisty ,wszystko spokojnie łagodnie i z cierpliwością .

Jestem ciekawa ile osób dziś zrobiło ten test na wróżce :) :) :)
            Biedna pewnie myśli ze sami desperaci do niej dzwonią .

rynxx napisał:

> Fajna prowokacja !!!!
            > Znam panią Beatę od lat i 2razy odmówiła mi wróżby bo stwierdziła z
            > e moja psychika musi się zregenerować inaczej nie wolno jej postawić
            > kart .
            > Zawsze znajdzie czas do każdego ,fakt czasem trzeba zabiegać o kontakt
            > z nią ale jak już uda się dodzwonić to naprawdę poświęci trochę cz
            > asu (za darmo ,rozmowa z nią nic nie kosztuje)
            > Są ludzie w depresji co nie powinni korzystać z wróżb ,zresztą p.Bea
            > ta o ty pisze na stronie .Ona nie musi stawiać diagnoz psychologiczn
            > ych czy ktoś ma depresje czy nie ma .
            > Radzę wam przeczytać ten artykuł p.Beaty
            > www.beatakalinowska.cba.pl/index.php/artykuly/item/124-podejscie-do-wrozb-doradztwa
            > A nie dzieci lub osoby z depresją itp sobie wróżą a potem mają pre
            > tensje do wróżki ,ogólnie uważam ze tekst o tym koledze jest prowoka
            > cją .
            > Pisanie tych bzdur pod adresem pani Beaty może osobę piszącą pociągnąć
            > przed sąd ,o zniesławienie..
            >
            > Powiem wam tylko tyle wiele osobą zależy na pogrążeniu p.Beaty ,ludzi
            > e z branży czemu??? bo jest najlepsza i innych to boli niestety .
            >
            > Wam radzę zadzwonić sobie do pani Beaty porozmawiać z nią (to jest
            > za darmo ) i sami wyrobicie sobie zdanie na jej temat .
            >
            > By udowodnić wam że pani Beata jest uczciwa i z zasadami ,proponuję
            > wam "test" zadzwonić do niej lub napisać i powiedzieć ze ma się dep
            > resje myśli samobójcze itp
            > Co zrobi ? postawi karty czy doradzi psychologa ????
            > Jeśli będzie chciała pomoc odradzi karty a zaproponuje pomoc psycholog
            > a bo wie ze osobą z taka psychiką nie wolno wróżyć . Sami się o t
            > ym przekonajcie .
            >
            > Bo ja nie spotkałem jeszcze lepszej wróżki niż pani Beata i zawsze bę
            > dę za nią mocno .
            > Są osoby (wróżki) co wysyłają te pomówienia tutaj czy na maile ale
            > to tylko świadczy o tym jak wiele wróżek jej zazdrości .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka