Gość: xxxxx IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.09, 22:02 Poszukuję dobrego jasnowidza z woj. dolnośląskiego, najchętniej z Wrocławia. Bardzo proszę o polecenia kogoś, bardzo mi na tym zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doswiadczona Re: Szukam jasnowidza, dolnośląskie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.06.09, 12:06 Nie wiem, do "czego" Ci ten jasnowidz. Natomiast wróżką, która bardzo dużo widzi jest Kasia ze Sztabowej, Wrocław, Krzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: Szukam jasnowidza, dolnośląskie IP: *.netwurx.net 08.06.09, 18:45 Właśnie jest tutaj nawet gdzieś wątek o Pani Kasi. Poszukaj, może Cię zainteresuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: Szukam jasnowidza, dolnośląskie IP: 188.33.117.* 27.08.09, 20:37 Witam Panią Czy jest pani nadal zainteresowana pomocą jasnowidz to proszę o kontakt na nadodra@vp.pl to moja poczta pomagam całkiem bezpłatnie oraz nr gg 13845778 .Najlepiej jesli chodzi o kogoś to proszę o zdjęcie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena32 a propos Kasi ze Sztabowej IP: *.media4.pl 27.08.09, 21:59 Na tym forum pojawiaja sie o Kasi tez niezbyt pochlebne opinie i moim zdaniem trafne. Byłam i ja i moja kolezanka u niej. Kasia to chyba najbardziej widzi pieniadze swoich klientow... Mi naopowiadala glupot nie z tej ziemi. sorry ale moze innym akurat sie poszczescilo i usłyszeli prawde.. U mnie było odwrotnie. Zylam tym co mi naopowiadala rok czasu i niepotrzebnie. Mojej kolezance wmowila ze mąż ja zdradza i o mało nie rozbiła jej rodziny.. Przykro mi ale Kasia ma niewiele wspolnego z jasnowidzeniem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Marzeny Re: a propos Kasi ze Sztabowej IP: *.multimo.pl 27.08.09, 22:15 To jest temat o JASNOWIDZACH, nie o wróżkach! Opinie o wróżkach, polecanie czy krytykę zostawcie sobie na inne tematy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena32 Re: a propos Kasi ze Sztabowej IP: *.media4.pl 27.08.09, 23:11 Chyba jedno nie wyklucza drugiego, poza tym polecono mi p. Kasie jako jasnowidza ktory posiłkuje sie tarotem. Niestety tak jak pisałam wczesniej polecenie nie trafione..Za to mojej kuzynce jasnowidz przepowiedziala wydarzenie ktore miało miejsce, to jest p. Małgorzata z ul, Stein. Niestety ale p. Gosia bierze duże sumy za swoj dar.. Spotkanie kosztuje okolo 800 zł, jak dla mnie lekka przesada....Ale ponoc jest niezawodna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Marzeny Re: a propos Kasi ze Sztabowej IP: *.multimo.pl 27.08.09, 23:15 Hmmm... Może, skoro polecono Ci ją jako jasnowidzkę (Kasię). Ja nigdy tego o niej nie slyszalam, znam ją (nieosobiście) tylko jako tarocistkę. Co do Małgorzaty. Tak, słyszałam, że jest dobra, ale ta cena jest (przynajmniej dla mnie) porażająca... No i wiadomo, że nikt, NIKT, choćby sobie i 10 tys. za usługę życzył;), nie ma 100% sprawdzalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnowidz Re: Szukam jasnowidza, dolnośląskie IP: 89.108.244.* 02.09.09, 13:05 Witam Panią . Mam dar jasnowidzenia już od urodzenia i to nie jest tak jak wielu ludzi sądzi że taki jasnowidz może wszystko.Tacy ludzie też wiele razy mylą sie .Ale ten kto mówi że jest stu procentowym jasnowidzem to jest oszust.Zajmuję sie tą profesją od 25 lat i mogę coś na ten temat powiedzieć.Na łamach forum robię wizje za darmo nie jestem skory do łapania jak największych pieniędzy i do widzenia.Każdemu odpisuję i udzielam pomocy jak tylko potrafię nadodra@vp.pl to jest mój adres.Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szukam jasnowidza, dolnośląskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 19:45 czy ktos korzystal z uslug tego jasnowidza nadodra@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
adrianaz28 Re: Szukam jasnowidza, dolnośląskie 14.09.14, 15:17 czy zajmuje sie pan takze jasnowidzeniem lub komunikacja dotyczaca osob zmarlych? dziekuje pozdr adakonto@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
lucja1988 Re: Szukam jasnowidza, dolnośląskie 17.09.14, 17:59 Rozmowy ze zmarłymi to czarna magia, nekrofilia czy nawet okultyzm. lepiej tego nie ruszać Odpowiedz Link Zgłoś
adrianaz28 Re: Szukam jasnowidza, dolnośląskie 18.09.14, 13:26 witam dziekuje serdecznie za szybka i szczera odpowiedz na mojego maila faktycznie mial pan racje jesli chodzi o moje relacje z mama!! chetnie polece pana wszystkim znajomym i wszystkim internautom szukajacym pomocy dziekuje serdecznie adriana z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Szukam jasnowidza, dolnośląskie IP: 89.230.87.* 27.08.09, 22:38 Witam ja ze swojej strony mogę polecić osobę o której niewiele jest w mediach a która jest świetna działa w Małopolsce ma swoją stronę i wróżby przez internet za pomocą poczty elektronicznej ja natomiast korzystam z nieco innej formy mianowicie wykupuje usługę przez siec i umawiam się z nią przez telefon. Kilka dni temu pojawiła się u niej usługa która zaskoczyła mnie bardzo mile. chodzi o samodzielne radzenie sobie w życiu tzw.sekrety myślenia. Korzystam od długiego czasu z jej usług u jestem bardzo zadowolony polecam strona www.studioalicja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena32 Re: Szukam jasnowidza, dolnośląskie IP: *.media4.pl 30.08.09, 21:17 Wracając do tematu chcialam dodac ze bylam kiedys u jednej kobiety ktora jest moim zdaniem bardzo dobrym jasnowidzem we Wrocławiu. Pani Malgorzata z ul. E.Stein. Teraz wiem ze nadal Pani Malgosia tam przyjmuje ale usluga taka u niej teraz przekracza zdecydowanie moj budzet. Ale jest naprawde dobra. Bylam u niej ponad 8 lat temu i powiedziala mi wiele rzeczy bez rozkladu kart ktore sie sprawdzily.. Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Szukam jasnowidza, dolnośląskie IP: *.devs.futuro.pl 09.09.09, 09:13 Powiem szczerze, ze mnie Pan Waldemar też miło zaskoczył..Napisał mi dużo sprawdzonych rzeczy na temat mojego pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Re: Szukam jasnowidza, dolnośląskie IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.09, 12:00 ja tez szukam. Odpowiedz Link Zgłoś
adrianaz28 Re: Szukam jasnowidza, dolnośląskie 18.09.14, 13:27 szczerze polecam pana Waldemara w moim przypadku wizja sie potwierdzila... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ignis84 Re: Szukam jasnowidza, dolnośląskie 24.05.16, 15:23 Witam, niestety nie znam dobrego jasnowidza, ale za to mogę ostrzec państwa przed Panią Elwirą Jarosz (która na YT i FB reklamuje się jako jasnowidz i trener rozwoju osobistego) przyjmuje w swoim salonie fryzjerskim. Pani Elwira nie wiedziała podstawowych rzeczy na mój temat. Jej przekaz od mojej duszy, w ogóle nie pokrywał się z moim życiem, a rzeczy które mi powiedziała to tzw uniwerslana prawda, w stylu "pokochaj swoją duszę, ona zawsze jest przy Tobie" Pani Elwira za to odstawiłą wg, mnie oczywiście, nizły teatr z pokazywaniem gęskiej skórki na ciele "objaw" energii. Dowiedziałam się, że jestem aniołem, a moja dusza jest piękna i dostojna...a jak jej napisałam, że czuję się przez nią oszukana to dowiedziałam się, że przepełnia mnie negatywna energia i że nie mam prawa jej oceniać. Cóż, przetrzymała mnie dwie godziny i skasowała 230zł a nie dowiedziałam się od niej nic cennego. Załuję, że zapłciłam tej pani, przecież wcale nie musiałam. Usłyszałam ode niej tylko zlepek haseł z poradkników o rozwoju duchowym, ale nic do naprawdę by mnie dotyczyło. Oczywiście to moje odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia009 Re: Szukam jasnowidza, dolnośląskie 01.07.16, 22:59 Polecam pana Waldemara Majkutewicza, niesamowity dar jasnowidzenia, przesympatyczny człowiek o otwartym sercu. Przez rok wydzwaniałam do różnych osób mających dar jasnowidzenia, ponieważ temat dotyczył mojego zmarłego syna. Pan Waldemar poprosił tylko o zdjęcie i datę śmierci, padłam na fotel z wrażenia jak otrzymałam odpowiedź, nawt fakt z dzieciństwa syna pan Waldemar widział i określił ile miał wtedy lat. Niesamowity człowiek. Dziękuję Panu. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Szukam jasnowidza, dolnośląskie 05.03.23, 11:52 Myśle, że to ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Szukam jasnowidza, dolnośląskie 25.04.23, 22:42 Sceptyczna na 100% Odpowiedz Link Zgłoś