sasha.pl 29.07.09, 18:08 Co myślicie o Wróżce Axxis z wrozby online? Czy ktoś korzystał z jej oferty i jakie ma wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maja Re: Wróżka Axxis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 19:13 A co? Masz zamiar ją zniszczyć? Przeciez nie umieścilas tego tematu bo chcesz sie czegoś dowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżka Axxis. IP: 94.254.203.* 29.07.09, 19:49 Jasne, że zniszczyć. To forum już od lat służy tylko do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
sasha.pl Re: Wróżka Axxis. 29.07.09, 20:18 Nie mam zamiaru jej niszczyć ani reklamować. Chciałam zapytać czy ktoś korzystał i jakie ma doświadczenia bo w żadnym temacie czy poście nie mogłam znaleźć opinii o tej Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Wróżka Axxis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 20:23 Jak szukasz opinii to poszukaj na tych portalach gdzie siedzi ta osoba,a siej zamętu w tym bagnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluto Re: Wróżka Axxis. IP: *.chello.pl 29.07.09, 20:37 fajna jest Axxis to chyba mloda osoba ma fajne podejscie do klienta i chyba lubi to co robi. To raczej nie osoba z gwardii wrozek i wrozbitow ze wszystkich portali ezoterycznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wróżka Axxis. IP: *.media4.pl 29.07.09, 23:26 Ja korzystalam. Duzo informacji i nawet trafne. Opisała moje relacje z moim chlopakiem tak jak jest. Dla mnie spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krówka Re: Wróżka Axxis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 14:52 Osoba z dużą wiedzą i darem do czytania kart. Karty jednak to nie wyrocznia, ale ta pani zna się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Wróżka Axxis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 11:37 Axxis – Wikipedia, wolna encyklopedia Axxis - niemiecki zespół power metalowy założony w 1988. Ich debiutancki album "Kingdom of the Night", stał się najlepiej sprzedającym debiutanckim albumem ... Litości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Wróżka Axxis. IP: 93.159.0.* 20.06.10, 15:48 napisałam parę smsów do tej wróżki którą tak zachwalacie i napisała mi rzeczy które w ogóle się nie sprawdziły. a dotyczyło sfery uczuciowej i finansowej. jak dla mnie to jest lipa a nie wróżka. Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Wróżka Axxis. 25.04.23, 21:25 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś