Gość: Andzelika IP: *.media4.pl 12.08.09, 18:05 Na portalu wrozbyonline jest niejaka wrozka Saturnina. Czy jej wrozby sie sprawdzaja??? Ktos cos wie na ten temat? A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maxxx Re: wróżka Saturnina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 20:57 rozmawiałem z tą Panią przez telefon, bardzo konkretna i rzeczowa osoba, sprawdziło mi się prawie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: wróżka Saturnina IP: *.serv-net.pl 18.06.10, 23:16 Ja również polecam ! Pełen profesjonalizm i przy tym ciepły człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: wróżka Saturnina IP: 93.159.0.* 19.06.10, 15:31 trafiła pół na pół. także nie wszystko się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wróżka Saturnina IP: 77.236.0.* 20.06.10, 12:36 Jak dla mnie średnia, zbyt ogólnikową dała mi odpowiedź na konkretne pytanie. Wiem niewiele więcej niż przed wróżbą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: wróżka Saturnina IP: *.chello.pl 25.06.10, 18:47 Jeśli ktoś jeszcze korzystał proszę o wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulka Re: wróżka Saturnina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 17:01 korzystałam wielokrotnie i najlepszą formą są telefony do Pani Saturniny, bardzo miła i sympatyczna osoba, wróżba mi się sprawdziła tylko czasowo trochę się nie zgodziło, dała mi też parę bardzo fajnych rad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: wróżka Saturnina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 17:10 jak dla mnie świetna wróżka Odpowiedz Link Zgłoś
kara-8 Re: wróżka Saturnina do ilonka 20.07.10, 18:55 Ilonka a tobie czy wszystko się sprawdziło? Jak z wyczuciem czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: wróżka Saturnina do ilonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 20:12 mi Pani Saturnina dwa razy pomogła, zimą miałam straszną gorączkę przez prawie 4 tygodnie, moja lekarka leczyła mnie na oślep podając różne antybiotyki bez wykrycia przyczyny, zadzwoniłam do Pani Saturniny i ona od razu zastrzegła że diagnoz nie stawia ale strasznie źle widzi moje płuca zrobiłam prześwietlenie na własną rękę i okazało się że mam zapalenie płuc, a za drugim razem wywróżyła mi nową znajomość na czerwiec i rzeczywiście poznałam na wycieczce bardzo fajnego faceta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henia Re: wróżka Saturnina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 00:00 dzwoniłam kiedyś do tej pani i ona jako jedyna powiedziała mi że kredytu o który pytałam nie dostanę byłam na nią nawet przez chwilę trochę zła bo wszystkie wróżki mówiły inaczej i ostatecznie rzeczywiście nie przyznali mi tego kredytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: wróżka Saturnina IP: *.chello.pl 13.10.10, 18:54 Proszę jeszcze o wypowiedzi na temat tej Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wróżka Saturnina IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.10, 20:26 korzystałam kiedys z jej usług i się sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wróżka Saturnina IP: 77.42.138.* 16.12.10, 00:27 Moja kolezanka korzystala z uslug ale nie saturniny tylko santoriny (duza zbieznosc niku) i bardzo byla zawiedziona bo ta Pani ja na duza kwote pieniedzy naciagla i nic nie pomogla piszac tylko jakies lakoniczne wskazowki co nalezy w sprawie zrobic,zeby byla poprawa.Kolezanka do niej potem pisala kilkanascie maili.Wszystkie pozostaly bez odpowiedzi.Jednym slowem bym to okreslila,Zwyczajne oszustwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: wróżka Saturnina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 17:37 podobne ale nie to samo mi osobiście wróżka SATURNINA bardzo kiedyś pomogła i jej wróżka się sprawdziła pozdrawiam Alicja W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japineksaaaa Re: wróżka Saturnina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 01:23 nie lubie takich rakingów bo potem nawet jak pisze zadowolona osoba to zaraz ktos ze to sama wrózka to nie jest wiaryygodne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mizzy Re: wróżka Saturnina IP: *.play-internet.pl 06.03.11, 14:31 Dzis napisalam sms z pytaniem jakiego rodzaju ktos ma zawod.Odpowiedziala ,ze karty tak szczegolowo nie odpowiedza.BZDURA! Karty tarota odpowiadaja na wszystkie pytania.Przynajmniej mogla podac branze.Szkoda pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amandaa Re: wróżka Saturnina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 22:20 oj nie zawsze... zresztą w tych SMS to różne bzdury wypisują przynajmniej szczera kobieta, ja z nią rozmawiałam i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinaa Re: wróżka Saturnina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 22:28 ja otrzymałam pełną odpowiedź w SMS czas się troszeczkę różnił bo poznaliśmy się nie w maju tylko w lipcu ale cała reszta się spełniła Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: wróżka Saturnina 05.03.23, 10:16 Niekiedy trzeba pochylić się nad wieloma aspektami Odpowiedz Link Zgłoś