krolowa.mieczy 27.11.09, 10:36 Dziewczyny i chłopaki, w wieczór "andrzejkowy" czyli jutro (bo tak naprawdę to 30.) kto oprócz mnie na forum mógłby zapuszczać żurawie? Ciekawe czy będziemy mieć zmasowane ataki o wróżby... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aischam Re: ANDRZEJKI 27.11.09, 11:36 Wstydzę się tochę zapytac, ale nie wiem co to "zapuszczać żurawie" Odpowiedz Link
coco_angel Re: ANDRZEJKI 27.11.09, 11:41 he he no ja tez niebardzo wiem o co chodzi moze o dyzur wrozbiarski?Krolowo? Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: ANDRZEJKI 27.11.09, 12:01 po prostu zerkanie o dyżur mi nie chodzi - bez sensu przywiązywać kogoś na wieczór do komputera. ja i tak będę w domu więc jakby co... Odpowiedz Link
coco_angel Re: ANDRZEJKI 27.11.09, 12:06 ja bede zagladac w miare mozliwosci, jesli sie przydam Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: ANDRZEJKI 27.11.09, 12:09 coco_angel napisała: > ja bede zagladac w miare mozliwosci, jesli sie przydam przecież wiesz że tak jak zawsze Odpowiedz Link
aischam Re: ANDRZEJKI 27.11.09, 11:46 Tak tez mi przeszło przez łepek Ja w tym roku na andrzejki mam prawie kolendę Może ksiądz skusi się na karciochy Wiem, wiem, głupi żart ... Odpowiedz Link
faucon6 Re: ANDRZEJKI 27.11.09, 19:15 W tym roku, wrozbiarskie "andrzejki" obchodzilysmy z kolezankami wczoraj - kartami anielskimi i tydzien temu Tarotem. Ale te prawdziwe spedze w domu, wracam wieczorkiem, zajrze (spotkanie przy herbatce czy cus zalicze, ale to nie anfrzejki...) Wiec bede zapuszczac zurawie Odpowiedz Link
dobema Re: ANDRZEJKI 27.11.09, 19:31 dołączam do tego wspaniałego grona tarotowych żurawii Siedzę w domu, więc pewnie zajrzę na forum nie raz Odpowiedz Link
anahella Re: ANDRZEJKI 28.11.09, 12:35 Dziś wróżę na dużej imprezie, więc ja będę miała siłę to luknę jutro kilka razy. Odpowiedz Link