Dodaj do ulubionych

Towarzysko

12.12.09, 13:29
pytanie brzmialo jakie beda me 'kolezenskie' (oby chociaz takie..) relacje z pewnym panem w 2010 roku..
Poki co kontakt zerowy, ten wyjechal na pol roku (chyba)za granice,szukać 'przygod' no ale,zem naiwna (+wg numerologii relacja karmiczna) wciaz sie ludze wink

9 bulaw-Swiat-Krolowa pucharow doc.Król pucharów

wg mnie bedzie jak bylo.. oddalenie i moje nadzieje, niespełnienie stety niestety ;]
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: Towarzysko 13.12.09, 15:16
      Twój początkowy zapał zgasł: VIII Kijów , As Kijów neg., tak jak nadzieje na zwiazek uczuciowy. Możliwa znajomość na stopie koleżeńskiej: As denarów i II Denarów.
      On: mając do wyboru miłość i zwykłą znajomość wybierze to drugie :VI Pucharów i Diabeł neg. , ujawni, że nie chce się wiązać i nie ma też wobec ciebie innych oczekiwań VII Monet( na miłość przyjdzie czas, tak sobie mówi), chce znajomości bardziej luźnej III Kije.
      Sytuacja dla ciebie będzie przygnębiająca, będzie dochodzić między wami do nieporozumień II Kije, VII Mieczy.
      Na końcu pojawiła się Królowa i Król kijów : myślę, że jedyne na co możesz liczyć z nim to przelotny związek erot.
      To już chyba lepiej pozostać na etapie koleżeństwa. Albo w ogóle dać sobie z nim spokój.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka