ivana 06.05.10, 12:11 Zadalam pytanie co pewiem mezczyzna o mnie mysli TERAZ? Wyszlo mi 6 mieczy-cesarz-7 monet Jak to odczytujecie? Ja znam odpowiedz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa.mieczy Re: TERAZ 06.05.10, 12:14 ivana napisała: > Jak to odczytujecie? Ja znam odpowiedz To napisz swoją interpretację, prosze. Odpowiedz Link
ivana Re: TERAZ 06.05.10, 12:24 Pozostawil przeszlosc poza soba ale niecalkowicie,poniewaz wierzy ze jeszcze nasze drogi kiedys sie spotkaja rozpoczal nowy etap w zyciu z kims nowym gdzie rzadzi, dominuje Odpowiedz Link
asia.33 Re: TERAZ 06.05.10, 12:34 a wiesz co Ivanko 6 mieczy, cesarz, 7 monet to dla mnie sytuavcja ze sobie mysli ze i tak jako cesarz postawi na swoim tylko czeka na własciwy moment = 7monet Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: TERAZ 06.05.10, 12:39 Nie sądze abyście się spotkali. 6 mieczy mówi mi często o internecie. Odpowiedz Link
ivana Re: TERAZ 06.05.10, 12:50 Krolowo to tez czesc prawdy bo poznalismy sie przez internet wiec moze ma nadzieje ze kiedys mnie tam spotka Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: TERAZ 06.05.10, 12:53 7 monet i cesarz to wg mnie duuuużo wody upłynie zanim się spotkacie. Odpowiedz Link
asia.33 Re: TERAZ 06.05.10, 12:56 no tak Dziewczyny ale nie odbiegajcie od pytania ...bo pytaneie było co mysli o Ivance teraz Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: TERAZ 06.05.10, 12:59 wiem Asiu z tym, że lubię "wyciskać" z kart jak najwięcej informacji - wiesz o co chodzi? Wracając do pytania: myślę że jest zdystansowany i niewiele myśli. Odpowiedz Link
ivana Re: TERAZ 06.05.10, 12:57 Krolowo tez tak mysle Ale Twoim zdanie "duuuuzo" to ile jesli chodzi o Twoj kalendarz? Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: TERAZ 06.05.10, 13:01 nie wiem, bo nie określam czasu w tarocie. Mogę podejrzewać że kilka ładnych miesięcy - jeśli wziać pod uwagę 7 monet to np 7 mcy. A i cesarz jest nieruchawy więc cesarz plus 7 monet... rok albo i więcej. Odpowiedz Link
asia.33 Re: TERAZ 06.05.10, 15:09 jeszcze cos mi wlasnie przyszło do głowy ..kiedys królowa.mieczy robila rzkład "na zareczyny brata" i pamietam ze tam wyszła karta 6mieczy i chodziło o wziecie odpowiedzialnosci za rodzine..wiec idac tym tropem ów Pan mógł pomyslec Ivanko, ze powróciłas na łono rodziny do meza 6 mieczy + cesarz.....wiedział ze masz meza? Odpowiedz Link