Dodaj do ulubionych

prośba o pomoc

24.07.10, 00:36
Proszę może ktoś pomoże mi, co mam zrobić bo stoję na rozstajach. Proszę o
jakieś wskazówki.
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: 24.07.10, 00:45
      Czy można postawić karty vienecie?
      • vienetta Re: 24.07.10, 00:52
        tak właśnie o tym myślałam.
        • vienetta Re: 24.07.10, 01:00
          i chodzi o mojego syna.
          • zainteresowany1977 Re: 24.07.10, 01:42
            Proszę poczekać, osoby zawiadujące forum sprawdzą czy można Pani powróżyć, forum
            ma regulamin.
            • vienetta Re: 24.07.10, 01:44
              ok
    • krolowa.mieczy Re: prośba o pomoc 24.07.10, 08:18
      Witaj smile
      można stawiać karty.

OOpisz problem - jeśli nie na forum to na @ osobie, która zgodzi się zgodzi się
      zrobić rozkład.
      A po wróżbie
      zgodnie
      z regulaminem
      za karty należy się zapłata.
      Pamiętaj po niej, ok?

smile
      • vienetta Re: prośba o pomoc 24.07.10, 08:40
        Może być pokrótce na forum. Jestem zdesperowana bo straciłam kontakt z dzieckiem
        - od 1,5 roku nie odzywa się do rodziców, jest nastolatkiem. Szukałam różnych
        form pomocy, to jednak nic nie dało, moje błędy są zbyt wielkie. Moje pytanie:
        czy skończy szkołę i porozumiemy się kiedyś?
        Dziękuję i pozdrawiam.
        • zainteresowany1977 Re: prośba o pomoc 24.07.10, 12:38
          Czy skończy szkołę?

gwiazda (wyjaśniająca paź mieczy), moc (wyjaśniająca as pucharów), 8 monet
          (wyjaśniająca 10 monet) - jeśli chodzi o naukę to wyszły bardzo dobre karty,
          gwiazda - karta nadziei, moc - karta siły duchowej panującej nad instynktem, 8
          monet - karta pracy własnej, paź mieczy - osoba ucząca się, podejmująca wyzwania
          intelektualne, as pucharów - wnosi pierwiastek uczuć wyższych, 10 monet -
          spełnienie jeśli chodzi o finanse, najsilniejsza jeśli chodzi o blotki koloru
          monet.
          Podsumowując, ja odczytuję, że będzie się uczyć, że ta nauka i duży wkład pracy
          własnej przełożą się na znaczne korzyści finansowe.

--

Czy kiedyś dojdą do porozumienia? >> to pytanie przerobiłem na >> takie będą
          kontakty między Tobą a dzieckiem w przyszłości.

7 pucharów, 5 kijów, 10 mieczy + 5 mieczy podsumowująca - widać, że to co
          wydarzyło się w przeszłości mocno Was poróżniło na trzech płaszczyznach: uczuć -
          które nie mają właściwego kształtu, wspólnego działania - tu 5 kijów wskazuje na
          konflikt, na istotne różnice interesów, komunikacji - tu 10 mieczy symbolizuje,
          że gorzej pod tym względem być nie może. Karta 5 mieczy symbolizuje relację w
          której ktoś został upokorzony. Średnio pocieszające widoki.

Postanowiłem wyciągnąć karty, które będą niosły rady dla Ciebie, coś co by mogło
          zmienić sytuację. Wyciągnąłem 6 kijów (wyjaśniającą 6 monet), rycerza pucharów
          (wyjaśniającą 8 pucharów) + na podsumowanie tych czterech 4 kije. 6 kijów i
          wyjaśniająca ją 6 monet sugerują że powinnaś wyjść z inicjatywą i spróbować
          darzyć tym czego zabrakło wówczas gdy Twoje dziecko oddalało się od Ciebie,
          chodzi o energię/zainteresowanie i o poczucie bezpieczeństwa, to trudne i nie
          gwarantuje doskonałych rezultatów. Rycerz pucharów i wyjaśniająca go 8 pucharów
          - te dwie karty radzą byś spróbowała wyjść z inicjatywą jeśli chodzi o uczucia i
          być odstąpiła od uprzedzeń, byś spróbowała dać Mu/Jej to czego między Wami
          brakowało a co Was poróżniło. 4 kije - symbolizuje konieczność włożenia energii
          by doprowadzić do scalenia, które przynosi satysfakcję i ład.
          Jeśli wypełnisz zalecenia kart rad to (i tu wyciągnąłem kilka kart) będzie tak:
          2 pucharów - porozumienie, gwiazda - nadzieja na spełnienie oczekiwań, głupiec -
          coś nowego, nowa płaszczyzna porozumienia oraz podsumowujące rycerz mieczy i as
          monet - komunikacja i szansa na ustabilizowanie wypracowanego porozumienia.

Tyle ode mnie, pamiętaj że jestem początkujący, wykorzystanie kart rad nie
          gwarantuje sukcesu, wróżba to nie wyrocznia, poczekaj na wypowiedzi innych
          forumowiczów na temat moich pytań i wyciągniętych kart.
          • vienetta Re: prośba o pomoc 24.07.10, 14:55
            Dziękuję,
            ta szkoła mnie pocieszyła.
            Co byś sobie życzył w nagrodę ?smile
            A może ktoś jeszcze się wypowie?
            • zainteresowany1977 Re: 24.07.10, 15:25
              Poproszę o przepis na chłodnik na adres zainteresowany1977@gazeta.pl smile
              Poczekaj na opinie innych, koniecznie.
              • vienetta Re: 24.07.10, 19:56
                Wysłane smile
                i jeszcze raz dziękuję za nadzieję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka