Dodaj do ulubionych

Rozkład na uczucia

21.08.10, 18:22
Poniżej wklejam zmodyfikowany rozkład na uczucia na najbliższe pół roku. Na każdą pozycję w rozkładzie ciągnie się jedną lub max 2 karty. Nie odwracam kart. Proszę o pomoc z zinterpretowaniu tego.
1. Czy pojawi się w tym czasie w moim życiu jakiś mężczyzna?: KRÓL PUCHARÓW (Słońce)
Tak - pojawi się jakiś uczuciowy chyba starszy ode mnie mężczyzna. Słońce wskazuje na to, że znajomość zacznie się od przyjaźni? To będzie fajna ciepłą znajomość
2. Jak potoczy się znajomość z Panem z punktu 1: MAG
Nie wiem może będzie to bardzo wyjątkowo znajomość, nietypowa? W każdym bądź razie nie będę się z nim nudziła bo przecież z magikiem nie można się nudzić on ma tysiąc pomysłów na minutkę i potrafi oczarować sobą otoczenie smile
3. Czy pojawi się w moim życiu ktoś z przeszłości?: PAŹ MIECZY
Tak - prawdopodobnie ktoś kto ma do mnie żal, kto czuje się pokrzywdzony prze ze mnie.
4. Jak potoczy się znajomość z Panem z punktu 2: GWIAZDA
Nie wiem może pojawi się nadzieja na związek między nami?
5. Zmiany, które zajdą w sferze uczuciowej w tym czasie: RYDWAN (6 mieczy)
Gdyby chodziło nie o uczucia pomyślałabym, że czeka mnie wyjazd. Ale skoro chodzi o uczucia wydaje mi się, że chodzi tu o całkowitą zmianę w moim życiu, tzn. że wstąpię w nowy związek a znajomość potoczy się bardzo szybko ...
6. Czy w tym czasie stworzę docelowy związek: AS BUŁAW (10 pucharów)
Tak - dość szybko wstąpię w nowy związek ale gdyby nie te 10 pucharów dociągnięte na asa sądziłabym, że to byłaby znajomość głównie o podłożu erotycznym. Tak sobie myślę, że może 10 pucharów wspólnie z asem buław oznaczają stały układ seksualny? indifferent
7. Z kim stworzę ten związek: KRÓL DENARÓW (Sąd)
Chyba ze starszym od siebie mężczyzną, chyba brunetem, ze stabilną sytuacją materialną, stałym w uczuciach. Ten sąd dociągnięty na króla oznacza chyba, że to może być ktoś z mojej przeszłości (mi sąd prawie zawsze pokazuje pojawienie się kogoś z przeszłości, odnowienie znajomości) lub który w chwili poznania będzie już w jakimś związku uncertain
8. Kim będzie mężczyzna z punktu 7: PAŹ PUCHARÓW
Kimś zakochanym, niedojrzałym uczuciowo, małym flirciarzem? smile
9. Jak będzie rokował ten związek na przyszłość: KAPŁANKA, RYCERZ PUCHARÓW, CESARZOWA
To będzie związek potajemny, skrywany przed otoczeniem? Ja to ta kapłanka on ten rycerz, na końcu cesarzowa (matka, żona) więc to chyba będzie jednak stały związek? Tylko dlaczego skrywany?
Na pozycje 2, 4, 7, 8 ciągnie się karty tylko w przypadku, gdy odpowiedzi na pytania nr 1,3,6 były pozytywne (tj. na TAK).
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: Rozkład na uczucia 21.08.10, 23:59
      3. Czy pojawi się w moim życiu ktoś z przeszłości?: PAŹ MIECZY - może się
      odezwać, napisać do Ciebie?
      6. Czy w tym czasie stworzę docelowy związek: AS BUŁAW (10 pucharów) - duże
      pożądanie, jak grom z nieba no i szczęście jak by nie patrzył smile
      7 i 8 się gryzą, wykluczają bo to niemal te same pytania.
      9. Jak będzie rokował ten związek na przyszłość: KAPŁANKA, RYCERZ PUCHARÓW,
      CESARZOWA - gdzieś wyczytałem, że kapłanka to często ślub, cesarzowa to żona i
      matka, rycerz pucharów to może być z tą kapłanką wydarzenie typu ślub?
      • ksiezyc_w_nowiu Re: Rozkład na uczucia 22.08.10, 12:26
        > 3. Czy pojawi się w moim życiu ktoś z przeszłości?: PAŹ MIECZY - może się
        > odezwać, napisać do Ciebie?
        Ten paź ostatnio często pojawia mi się w kartach zupełnie nie wiem jak go odczytywać czy jako konkretną osobę czy właśnie wiadomości .,..? uncertain
        > 6. Czy w tym czasie stworzę docelowy związek: AS BUŁAW (10 pucharów) - duże
        > pożądanie, jak grom z nieba no i szczęście jak by nie patrzył smile
        tongue_out
        > 7 i 8 się gryzą, wykluczają bo to niemal te same pytania.
        > 9. Jak będzie rokował ten związek na przyszłość: KAPŁANKA, RYCERZ PUCHARÓW,
        > CESARZOWA - gdzieś wyczytałem, że kapłanka to często ślub, cesarzowa to żona i
        > matka, rycerz pucharów to może być z tą kapłanką wydarzenie typu ślub?
        No w sumie można to też interpretować chyba jako plany małżeńskie. Myślę, że będzie mnie uważał za odpowiednią kandydatkę na swoją żonę ale samego ślubu tu chyba jeszcze nie widać ...
        Dziękuję Zainteresowany za pomoc wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka