Za radą Krolowej miecvzy zrobiłam rozkład, na przysczyny tego, ze nie mogę spotkac kogoś do pokochania i wzajemnie.
Z proponowanych rozkładów ten wydał mi się odpowiedni
Sygnifikator- Cesarz - to juz znam, moje zasadnicze, zdroworozsadkowe podejscie do wszystkiego, wynika tez z tego, ze mam juz swoje lata i fajerwerki mi nie w głowie, szukam spokojnej przystani, chciałabym zyskac i nic nie stracic. Takie zabezpieczanie się przed gorszym, zwłaszcza patrzac na to co się dookoła w zwiazkach dzieje.
1. Gdzie tkwi przyczyna moich problemów- Umiarkowanie- nie potrafię znalezc złotego srodka, chciałabym miec wszystko na raz, i najlepiej prima sort 
2. Czego nie umiem dostrzec- 7 monet- trzeba cierpliowsci, spokojnych działan i czasu
3. Z czego nie umiem zrezygnowac- 4 miecze- z wygodnictwa jakie teraz mam, spokój, wszystko poukładanie, sielanka, ale solo. Ten męzczyzna na karcie tez odpoczywa solo 
4.Czy umiem powierzyc się sile wyzszej? - 6 buław - chyba nie umiem, ja to taka dusza co to wie lepiej, głucha na to co z zewnątrz.
5. Czy wyciagam wnioski z tego czego doswiadczyłam?- 2 miecze- wiem gdzie problem, a zmienic swojego podejscia nie chce, nadal mam opaskę na oczach.
6. Co powinnam zmienic - Ryc. mieczy- powinnam byc troszkę pokorniejsza i mentalnie 'głupsza' - nic tez Ryc. mieczy. Przygniatam tym ludzi podobno 
7. Co moge zrobic sama - Moc wyglada na to, ze moge to zmienic, tylko musze chciec.
8. W czym pomoze mi los- 9 monet - kobieta szczesliwa, zadowolona, sama, to juz zdaje się mam 
9. Jakich rezultatów moge sie spodziewac? - 6 monet - czyli znowu zostane wykorzystana, dam więcej niz dostane
w rozkładzie dominuje to co w moim zyciu - miecze i denary, nietrudno zauwazyc, ze brak pucharów, obok tego Cesarz, Umiarkowanie i Moc.
Wszystko się zgadza, moje zycie, to intelekt i zarabianie pieniędzy, wyparły emocje i uczucia i zdolnosc do poddawaniu się spontanicznym uczuciom, twarda baba, dająca sobie rade w zyciu praktycznie dobrzee, szczesliwie, spokojnie, bez zawieruchy, tylko, ze sama. Wiec i rozdaje to czasem jak w 6 denarów, nie dostajac nic w zamian, bo uczuc się nie kupuje.
Moc- niby moge to zmienic, sama na dodatek, tylko brak mi pomysłu jak. Musze podpytac

Pozdrawiam, u mnie nadal pada