Dodaj do ulubionych

zapytanie...

29.09.10, 12:39
koleżanka zadała mi pytanie czy jeszcze będzie w ciąży, wyszło mi tak: Cesarzowa,Wisielec i Piątka Kielichów...mnie to wychodzi tak - możliwe że będzie ciąża ale ją usunie albo straci ją...a Wy jak to widzicie?
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: zapytanie... 29.09.10, 14:33
      Trudności podczas ciąży, możliwe że utrata bo na końcu ta piątka sad
    • zainteresowany1977 Re: zapytanie... 29.09.10, 14:35
      Usunięcie to raczej nie, cesarzowa to symbol płodności, ona chce dać życie.
      • casablanca76 Re: zapytanie... 29.09.10, 15:06
        no właśnie też tak myślę....ale mi to usunięcie przyszło na myśl bo chyba sugerowałam się za bardzo jej sytuacją...jak to dobrze że jest z kim skonsultować układ kart smile dzięki
    • krolowa.mieczy Re: zapytanie... 29.09.10, 15:28
      Myślę że ta ciaża będzie donoszona, bo wisielec sie pojawił ale potem coś nie tak może być. Albo w końcówce albo po urodzeniu. Ona też moze mieć lekką depresję poporodową - 5 puch. Może za duze słowo "depresja" bo 5 puch na to nie wskazuje ale obniżone samopoczucie itp
      • zainteresowany1977 Re: zapytanie... 29.09.10, 23:09
        Faktycznie, 5 puch. to MA i raczej nie mówi o wielkich sprawach. Może być więc tak, że donosi ale potem coś będzie nie tak, jakieś zmartwienie.
        • kha-os Re: zapytanie... 30.09.10, 01:29
          Pamiętajmy, że przyszłość nie jest ustalona i zafiksowana raz na zawsze.
          • zainteresowany1977 Re: 30.09.10, 10:01
            Ja pamiętam smile, wróżba to nie jest pewniak.
      • casablanca76 Re: zapytanie... 30.09.10, 08:12
        królowo masz rację, jakoś mi nie przyszło to do głowy...i faktycznie AW mówią o donoszonej ciąży a AM o zmartwieniu czyli komplikacjach ale nie zaś takich wielkich...muszę nauczyć się patrzeć na karty od tej strony, czyli AW i AM...jakoś patrzę na rozkład widzę ale nie rozdzielam AM i AW a powinnam bo to czyni czasami wielką różnicę.
    • mrgodot Re: zapytanie... 30.09.10, 10:51
      Dla mnie to wygląda na ciążę w planach, ale przesuniętych ze względu na emocjonalne przeżycia. Może ona psychicznie nie jest jeszcze gotowa do podjęcia decyzji, czy tez raczej wprowadzenia jej w życie. 5 Kielichów przy Wisielcu kojarzy mi się tu z koniecznością przekroczenia jakiegoś progu, przemiany wewnętrznej zanim będzie mogła zrealizować swoje pragnienia. W ogóle to jakaś ofiara, poświęcenie - czy tu nie będzie dylematu, że z czegoś trzeba będzie zrezygnować w zamian za kolejne dziecko.
      • casablanca76 Re: zapytanie... 30.09.10, 11:37
        no tak...tylko że ona już nie chce więcej dzieci mieć, więc w planach to już nie ma raczej...
        • casablanca76 Re: zapytanie... 30.09.10, 11:41
          ech!!jak ciężko być wróżką...uncertain jak takie wiadomości przekazywać? co prawda ja mówię każdemu że się uczę dopiero i wcale nie musi być tak jak ja odbiorę dany rozkład, dane karty ale jednak...od wczoraj zaraz po sończonej wróżbie zaczęła mnie strasznie głowa boleć,bolała całą noc i boli nadal - czy to może mieć coś wspólego z tym?
        • mrgodot Re: zapytanie... 30.09.10, 12:10
          Skoro nie chce, to po prostu trzeba odpowiednio planować. Cesarzowa z Wisielcem to właśnie planowanie, odsuwanie decyzji na lepszy moment. Koła tu nie ma więc dziecka jej przeznaczenie nie zsyła na siłę. Więc jej powiedz, że w takim razie musi się odpowiednio zabezpieczać. To chyba normalne smile
          • zainteresowany1977 Re: zapytanie... 30.09.10, 14:06
            A ja swojej wróżby nie zmienię, pokazała się karta cesarzowej i wisielec, ciąża jak w mordę strzelił. Takie wróżenie na zasadzie otrzymujemy nowe informacje i dorabiamy do tego nowe wróżby żeby całość jakoś tak zręcznie pasowała to potłuc wiecie o co. Pożyjemy zobaczymy smile
            • dezire3 Re: zapytanie... 30.09.10, 14:47
              Dla mnie to ciąża zakończona poronieniem...juz kiedyś 5 kielichów mi pokazała po wisielcu poronienie.
            • mrgodot Re: zapytanie... 30.09.10, 17:08
              zainteresowany1977 napisał:

> A ja swojej wróżby nie zmienię, pokazała się karta cesarzowej i wisielec, ciąża
              > jak w mordę strzelił. Takie wróżenie na zasadzie otrzymujemy nowe informacje i
              > dorabiamy do tego nowe wróżby żeby całość jakoś tak zręcznie pasowała to potłu
              > c wiecie o co. Pożyjemy zobaczymy smile
              >
              A kto ci każe zmieniać zdanie? Każdy interpretuje jak to widzi i czuje. Nie każda Cesarzowa jest w ciąży.
              Natomiast z praktycznego punktu widzenia: jak kobieta nie chce zajść w ciążę to obydwoje z partnerem moga o to skutecznie zadbać więc pytanie samo w sobie jest lekko naciągane. Jak nie zaplanujesz, to masz szanse na wpadkę i będzie żałować, że nie zadbała o to wcześniej.
              No chyba, że by zadziałało Koło i klasyczna wpadka pomimo zapobiegliwości a tu Koła Fortuny nie ma.
              • zainteresowany1977 Re: zapytanie... 01.10.10, 00:24
                Naturalnie nikt mi nie każe, tak se tylko napisałem godotku smile
    • niwa1 Re: zapytanie... 30.09.10, 20:25
      Moim zdaniem Cesarzowa oznacza tylko sam fakt że o tym obecnie myśli, Wisielec że przyjdzie taki czas że będzie jeszcze tego chciała, to może być za dłuższy dłuższy czas ale wtedy niestety to już nie będzie możliwe z jakichś powodów i będzie smutek i rozpacz.
      Pozdrawiam
      • casablanca76 Re: zapytanie... 30.09.10, 22:03
        no no...jak na chwilę obecną to widzę różne oblicza tych trzech kart i powiem Wam że każde z nich ma jakiś sens...
        • misboaa Re: zapytanie... 30.09.10, 22:13
          Cesarzowa,Wisielec i Piątka Kielichów

Mogła by byś spokojnie bo nie ma przeciwskań, ale pewnie się zabezpiecza i więc nie będzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka