Dodaj do ulubionych

Papież, Świat, 6 Buław :)

02.10.10, 16:02
Takie będzie moje zdowolenie dziś po wyjściu od fryzjera!!!!!!!! smile
A w tasowanieu wypadł mi Sąd!!!! tra la la
Już mam dobry humor
choć pewnie zostanę przy tym co zawsze (Papież) choć nie wiem dlaczego to ma być ta karta bo moja fryzurka nigdy nie była grzeczna smile
Obserwuj wątek
    • 2bieguny Re: Papież, Świat, 6 Buław :) 02.10.10, 16:59
      smilesmilesmile nie ma to jak wizyta u fryzjera.
    • chochelka_pl Re: Papież, Świat, 6 Buław :) 02.10.10, 17:04
      odrodzisz się, na nowo rozkwitniesz, bedziesz b zadowolona smile!!!!
      • misboaa Re: Papież, Świat, 6 Buław :) 03.10.10, 00:21
        Już po smile
        Papież chyba pokazał, że w ręce fryzjera oddałam się w parze z moją połówką bo poszliśmy oboje smile Choć moja fryzura odbiega od kanonów klasycznych to chyba w tym wypadku pokazał, że żadnych nowych zmian nie będzie tylko tradycyjnie tak ja zawsze.
        Świat to ja bo czuję się lekko. Włosy falują, wręcz lewitują. Własciwie to sobie dzisiaj podobam się mniej bo nie lubię tego co ułoży mi na głowie fryzjer/jutro bedzie zdecydowanie lepiej, uczeszę się sama.
        Facet za to doskonale! Pierwsza myśl jaka mi wpadła do głowy to to, że wygląda jakby za chwilę miał wizytować marynarkę wojenną tongue_out Super!
        • misboaa czar prysł 03.10.10, 11:55
          Obcięte za krótko, denerwują mnie bo są nijakie. Zanim odrosną będę nosić fryzurę "na nikogo". Tylko lekkość na glowie pozostała...
          i niech mi to teraz ktoś wytłumaczy.
          • lilka107 Re: czar prysł 03.10.10, 14:03
            6 buław to często tylko chwilowe zadowolenie...
            • misboaa Re: czar prysł 03.10.10, 14:26
              też o tym pomyślałam, ale 6 poprzedzały wielkie arkana, Świat więc można było się spodziewać wiele
              właśnie tego nie pojmuję bo ani fryzura nie jest jakimś nowym początkiem, nowa modą, ani w ogóle niczym nie jest bo dopóki nie odrosną i nie nabiorą własnego charakteru to mam na głowie klasyczną nijakość!!! wrrrrr tyle, że mogę się w ogóle nie czesać bo same się jakoś ułożą tongue_out
              O co chodzi?
              • niwa1 Re: czar prysł 03.10.10, 15:33
                6 Buław jest ostatnią kartą w rozkładzie więc bezpośrednio odpowiada na Twoje pytanie- będziesz zadowolona ale na jakiś niedługi czas i tak też było. Świat na drugiej pozycji przedstawił twoją postawę, twoje oczekiwania apropo fryzury, byłaś otwarta na nowe propozycje, może nawet w pełni oddałaś się w ręce fryzjerki ufając jej. A Kapłan cóż, u mnie z reguły pokazuje ,że o jaką by sprawę nie chodziło to i tak wracamy do punktu wyjścia do korzeni do czegoś do czego musimy wrócić ,że sednem sprawy w danej sytuacji jest to ,że za wiele się nie zmieni.
                Ja stosując 3 kartowy rozkład przy wolnym tłumaczeniu jak to robicie stosuję się do do tego że karta 1 oznacza sedno ,istotę sytuacji problemu pytania,2 to nasza postawa,to co myślimy,chcemy,czujemy a 3 karta to wynik końcowy lub to co trzeba zrobić to zależy od pytania i to się sprawdza,ale to już indywidualne podejście każdego stawiającego karty.
                Co myślisz o tej interpretacji?
                • mrgodot Re: czar prysł 03.10.10, 16:00
                  A ja w takich ciągach patrzę na kombinacje kart i rzadko kiedy Kapłan bywa otwarty na Świat - bo jak pogodzić konserwatyzm z nowymi trendami. A skoro kart nie odwracasz to musisz się tez przygotować na negatyw karty czyli sztywne trzymanie się przez fryzjera/fryzjerkę przyjętych kanonów postępowania. Fantazji jej/jemu zabrakło i 6 Buław to poprostu spoczywanie na laurach. Zawsze tak robił/a, dobrze było, klientki nie narzekały więc i tym razem może się uda.
                  Jak dla mnie Kapłan to osoba, w której ręce się oddałaś w salonie. Ona otwieraz rozkład. Dobry jest Kapłan jako nauczyciel lub ktoś u kogo szukamy pomocy, ale do upiększania to on się chyba nie za bardzo nadaje.
                  • niwa1 Re: czar prysł 03.10.10, 16:32
                    hej mrgodot
                    Zgadza się, Kapłan uczy i wymaga i jest zatwardziały w swoich poglądach a przez to jest zamknięty na wszelkie nowości i to jest oczywiste. Ja bym tylko nie utożsamiała fryzjerkę z Kapłanem tylko w ogólnym pojęciu sytuację która nie wniesie żadnej nowej rewelacji bo wnieść nie może przy wyjściu kart od Kapłana . 1 i 3 karta rozkładu to pełna odpowiedż a Swiat to postawa klientki Kwintesencją całego rozkładu jest właśnie Kapłan po dodaniu wartości poszczególnych kart i skróceniu 5+21+6=32=5 Kapłan cu jeszcze bardziej uywierdza w przekonaniu,że wygra tradycja konserwatyzm i nic nowego
                    • misboaa Re: czar prysł 03.10.10, 18:39
                      Wszystko jota w jotę jak mówicie smile
                      Fryzjerka to prawdziwa profesjonalistka, a że wiem co potafi to zdałam się całkowicie na nią i nawet jak pytała ile skrócić to powiedziałam żeby sama zdecydowała, byle nie za krótko smile
                      Od strony techniczniej wszystko zrobione na najwyższym poziomie (V), kobieta wie co robi, włoski pięknie obcięte, aż pływają po niebie (XXI) tylko moje odczucia eh eh...
                      XXI i 6 mnie zmyliły i spodziewałam się mega zadowolenia.
                      V wiedziałam, że zachowam stary styl i raczej na zmiany nie dam się namówić smile
                      A mój samiec mówi, że super i nie rozumie o co mi chodzi tongue_out sam też wygląda super wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka