cytrynowa_valeri 05.10.10, 19:51 jak potocza sie moje sprawy zawodowe w pazd i listop? 1 karta odp. reszta uzupelnienie 7 denarow- rycerz mieczy- umiarkowanie widac brak dzialan, lmam dzialac isc osobiscie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2bieguny Re: praca 06.10.10, 08:39 popracujesz spokojnie bez czegoś tam, bedzie chwila jakigoś działania, potem wszystko wróci do normy. A konkretniej czego ma dotyczyc pytanie? Na takie ogólne pytanie trudno mi widziec odpowiedz, ja to lubię konkretniej Odpowiedz Link
cytrynowa_valeri Re: praca 06.10.10, 09:40 nie mam pracy, szukam pracy... osttanio zcazelam sotro dzialc...czyli te dzialania chwilowe a pooniej znów sie zneichece? Odpowiedz Link
2bieguny Re: praca 06.10.10, 10:20 Umiarkowanie dla mnie to karta wewnetrznych niepokojów, dylematów, niewidocznych dla innych. Dla mnie będziesz coś przerabiac wewnetrznie, może dalszą strategię, może jakąs możliwośc pracy, która nie do końca przpasi...ale bedziesz się nad tym zastanawiac. Dla mnie to karta rozważań wewnętrznych. Odpowiedz Link