malina-jagoda 22.10.10, 05:23 chiałam się przywitać. Od nie dawna byłam na innym forum i tu zostałam zaproszona, przez królową_mieczy. Dziękuję Z tego co czytam moźna się tu wiedza swoją wymieniać, a i ciekawoski są. Pozdrawiam, prosząc o przyjęcie mnie do tego zacnego grona Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misboaa Re: dzień dobry 22.10.10, 09:58 Zed jak zwykle uroczy Wielka miłość przyjdzie z czasem jak cię troszkę poznamy ale z takim smakowitym nickiem napewno wszyscy będą chcieli tobie odpisywać/ Z. już się skusił Witaj więc Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: dzień dobry 22.10.10, 09:56 Witaj Malinko. Cieszymy się, że dałaś się zaprosić Królowej. Na pewno znajdziesz tu miejsce dla siebie. W naszej Szkółce można się sporo nauczyć, powymieniać opinie i poglądy, czasem się pospierać. Uczymy się tu nie tylko kart, ale też etyki wróżbiarskiej i tolerancji dla poglądów innych niż nasze. Rzadko, chociaż czasem się zdarza ( bo nikt przecież nie jest bez winy) zdarza nam się atakować osoby, a nie poglądy. Ale na ogół pilnujemy się i rozwijamy w sobie zrozumienie dla drogi innch. Zapraszamy Cię do wrzucania swoich rozkładów. Włączaj się też do interpretacji innych. To świetny sposób na Tarota. Dla początkujących i dla zaawansowanych. Każdy jest tutaj ważny i ma swoje miejce. Cieszymy się, że do nas trafiłaś . Powodzenia M Odpowiedz Link
malina-jagoda Re: dzień dobry 23.10.10, 22:54 Bardzo dziękujęza tak miłe przyjęcie. Poczytam jeszcze i zacznęsięudzilać Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: dzień dobry 23.10.10, 22:57 udzilaj się udzilaj! świeża krew mile widziana Odpowiedz Link
malina-jagoda Re: dzień dobry 23.10.10, 23:00 Musze się przyznać ostatnio runy mam w rękach. Od tarota zaczełam, ale jakoś run y mnie cały czas pociągają Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: 23.10.10, 23:23 To okropne, jak śmiesz na tarotowym forum wspominać o runach? ... ... żartuję Odpowiedz Link
mrgodot Re: dzień dobry 24.10.10, 09:43 Witaj Runy - dlaczego nie? Ja już się dwa razy poważnie zastanawiałam nad zakupem run. Można by je ładnie z Tarotem skomponować. Odpowiedz Link
chrisros Re: dzień dobry 29.10.10, 17:32 Witaj, właśnie ja też jestem nowy i pogubiony na tym forum totalnie. Widzę, że ludzie już wprawieni a doszukać się czegoś o podstawach trudno. RATUNKUUUUU Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: dzień dobry 29.10.10, 17:43 Spokojnie Bez paniki Forum gazetowe działa w ten sposób, ze wątki są archiwizowane i być może dlatego nie mozesz znaleźć czegoś, co jest ci potrzebne. Wpisz interesujące cię frazy do wyszukiwarki i szukj wątków. Zawsze możesz założyć nowy z pytaniem, które cię nurtuje. Odpowiemy na nie na pewno Odpowiedz Link
tala-tala Re: dzień dobry 29.10.10, 21:23 witaj w klubie U Nas w kupie cieplej, a i kupy nikt nie ruszy Odpowiedz Link