misboaa 24.10.10, 21:05 A teraz ten pan na tapetę Wrażliwiec? Pijak? Facet du.a? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misboaa Re: Król Pucharów 24.10.10, 22:14 krolowa.mieczy napisała: > to ostanie trochę ;D hehehehe Król bez ikry!!!!!! Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: Król Pucharów 24.10.10, 21:29 Podobno moim docelowym stadium ma być rzeczony król .. dupa, no ładnie Póki co nie przepadam za alkoholem, no raz na dwa tygodnie mała szklaneczka łiski z kolą, nie jestem psem na baby, nie kręcą mnie gry hazardowe, uczucia są dla mnie ważniejsze niż seks i nie rozumiem popędliwości u innych, był taki okres w moim życiu gdy zazdrościłem innym wyłączania mózgu w zetknięciu z atrakcyjnym obiektem żeńskiej płci, gdy słucham muzyki raczej nie zastanawiam się nad tekstem (chyba, że posłucham dżemu jak dziś) tylko dopatruję się w niej wrażeń estetycznych, promierzem udanego odsłuchu jest ilość gęsiej skórki i intensywność szczytowania uszu. Tak myślę, że skoro król pucharów to facet lubujący się w trunkach, to skłonność wynika z konieczności zapijania sentymentów i wspomnień. Jakieś pytania do pretendującego do takiego sygnifikatora? Można np spytać co zrobisz gdy ... ? (w miejsce kropek wpisz sytuację). Odpowiedz Link
niwa1 Re: Król Pucharów 24.10.10, 21:42 Ciekawe jak zareaguje Król Pucharów jak wpadnie osa do pokoju: a/ ucieknie unikając konfrontacji b/będzie się starał ją wygonić gazetką c/zrobi z niej sok na ścianie d/a może zacznie krzyczeć z eeeemocji? Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Król Pucharów 25.10.10, 12:06 ja WIEDZIAŁAM, że taka będzie odpowiedź! ;D Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: 25.10.10, 22:26 A ja z rozwagą wybrałem taką najlepiej pasującą do uczuciowego pana Odpowiedz Link
misboaa Re: Król Pucharów 24.10.10, 22:19 Pucharowy jako pies na baby puszczający kasę na ruletce????????? To chyba nie o nim Odpowiedz Link
mrgodot Re: Król Pucharów 24.10.10, 22:23 Mi się jeszcze nigdy nie objawił Król Pucharów jako pijaczek, fantasta i taka d... Rycerz albo Paź to by jeszcze uszedł, ale nie Król. No chyba, że jakiś odwrócony. Głowa rodziny, ktoś kto dba o to co kocha, łagodny i delikatny, ale uparty jak trzeba. I jak zaistnieje konieczność to będzie walczył o swoje. W negatywie pewnie wyjdzie taka - przepraszam za wyrażenie - ciota. Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: Król Pucharów 25.10.10, 11:01 Nie tak rodzynko, dokładniej to przeczytaj Odpowiedz Link
lilka107 Re: Król Pucharów 24.10.10, 22:32 zainteresowany1977 napisał: > nie jestem psem na baby, nie kręcą mnie gry hazardowe, uczucia są dl > a mnie ważniejsze niż seks i nie rozumiem popędliwości u innych, był taki okres > w moim życiu gdy zazdrościłem innym wyłączania mózgu w zetknięciu z atrakcyjny > m obiektem żeńskiej płci, gdy słucham muzyki raczej nie zastanawiam się nad tek > stem (chyba, że posłucham dżemu jak dziś) tylko dopatruję się w niej wrażeń est > etycznych, promierzem udanego odsłuchu jest ilość gęsiej skórki i intensywność > szczytowania uszu. Typowy Król Pucharów, nic dodać, nic ująć. p.s. ale jeszcze gorszy (w sensie wrażliwy) jest rycerz pucharów, bo nie dość że nadwrażliwy, to jeszcze niedojdrzały, nieokreślony, a to mieszanka koszmarna Odpowiedz Link
nielaik Re: Król Pucharów 24.10.10, 23:55 Tryton z 78 drzwi jest pewnym siebie, wesołym, życiowo spełnionym człowiekiem. Pochodzi z innego świata, jest inny niż wszyscy, ale wcale mu to nie przeszkadza. Wręcz ludzie mogli by się zabijać dla chęci posiadania jego właściwości, cech. Nie nadyma się, nie puszy, jest silny i zadowolony. Tego króla nie przerazi pająk, prędzej się z nim zaprzyjaźni. W R.W króla odbieram jako osobę, która jest mądra, nie kieruje się tylko szkiełkiem i okiem, ale wewnętrznym głosem. Wiek, dojrzałość, trzecie oko sprawia, że chętnie udasz się do niego po poradę. Odpowiedz Link
nielaik Re: Król Pucharów 25.10.10, 00:58 Zainteresowany1977 rozjaśnił mi tego króla kielichów. Można inaczej odbierać świat, mieć gęsią skórkę słuchając Callas, ale ten ktoś również umie zakręcić się wokół przyziemnych spraw, tyle że nie sa dla niego ważne. Nie, to nie jest d.pa. Chyba, że komuś tak w kartach wychodzi. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Król Pucharów 25.10.10, 09:21 Nielaik mi coś uświadomiła! Oprócz tego jak karty określają króla pucharów nam indywidualnie, to ważne są również nasze preferencje. Fakt, pucharowy załatwi co trzeba, ale dla mnie rozmowa z nim jest za nudna, on jest powolny, roztrzasa wszystko niepotrzebnie, brak tej ikry, ognia; chowa się gdy kobieta wychodzi z pozycji Qkijów i gdy przejmuje inicjatywę jakby się obawiał takiej... Takie mam wrazenia z kontaktów z obecnych panem pucharowym-randkowym. Cóż można poradzić że I need a hero? Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: 25.10.10, 11:08 O właśnie, przykładowo do bardzo energicznej wróżki zachodzi taka bardziej uczuciowa kobieta i pyta o swojego chłopaka, który nie jest typem zdobywcy - gdyby wróżka miała go oceniać podłóg swoich preferencji to powiedziałaby ,,zostaw go, jest zbyt miękki, zanudzisz się z nim na śmierć, on nie ma tzw. celów życiowych", no ale wróżka ma radzić tej kobiecie, i tu musi się zdystansować, no ale to w sumie oczywiste. Co dobre dla jednego to niekoniecznie dla innego. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: 25.10.10, 12:07 nie ma nic do rzeczy jak opisze się tego królika klientce: pan taki i taki, jak będzie pani odpowiadał to ok. pani oceni to sama Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: 25.10.10, 13:55 preferencje wróżki nie mają nic do rzeczy. Jeśli się opisze faceta jaki wychodzi w kartach dla klientki. i juz Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: 25.10.10, 15:44 Jeśli wróżka powie ,,rzuć go, z takim platfusem to same nieszczęścia" to preferencje wróżki nabiorą znaczenia, ot co Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: 25.10.10, 16:08 boszszsz! tamten randkowy-pucharowy też tak samo ma: jak sie uczepi to drąży i drąży jedno słowo albo zdanie co powiedziałam, ze nerw puścić może ;P i obróci kota ogonem tak, ze ręce opadaja i nie chce sie (przynajmniej mnie) juz gadać a kląć na czym świat stoi ;D Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: Król Pucharów 25.10.10, 10:54 I o wszystkim decyduje ilość testosteronu na co człowiek nie ma wpływu Odpowiedz Link
misboaa Re: Król Pucharów 25.10.10, 11:01 zainteresowany1977 napisał: > I o wszystkim decyduje ilość testosteronu na co człowiek nie ma wpływu > to on ma tetosteron czy ma go mniej? /i proszę rodzyneczku nie odnoś tego pytania wprost do siebie Odpowiedz Link
mrgodot Re: Król Pucharów 25.10.10, 11:56 oj, Zet ma kompleks na punkcie testosteronu albo Króla Buław Zauważyłam wcześniej, że ten typ działa mu na nerwy. A tak w ogóle to przeciwieństwa się przyciągają (na jakis czas) i często imponuje nam ktoś kto jest zupełnie inny niż my. Poza tym człowiek może się objawiać jako pucharowy w jednej sferze życia, a zupełnie inaczej w innej. Takie czyste typy to się praktycznie nie zdarzają. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Król Pucharów 25.10.10, 12:08 testosteron być musi jest niezbędny. heh Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: Król Pucharów 25.10.10, 12:42 Tak, mam kompleks na punkcie testosteronu, natomiast niechęć do króla buław to normalny chłopski antagonizm Faktycznie, przeważnie każdy jest mieszańcem. Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: Król Pucharów 25.10.10, 12:39 Chciałby mieć więcej ale ma za mało Odpowiedz Link
szafranpjk Re: Król Pucharów 25.10.10, 15:48 no ja niestety też nieciekawe doświadczenia z królem pucharów, osobiście miałałam doczynienia z gościem zakochanym w zakochaniu, uzależnionym od tego stanu zakochania, więc jak wchodziła szara rzeczywistość zaraz szukał następnej damy serca by móc być zakochanym. No tak mi się po prostu trafiło.... Generalnie króla pucharów odbieram dobrze, no może wolę króla buław - ta energia albo króla mieczy- ten intelekt ale krół pucharów to takie pewne ciepełko, poda śniadanko do łóżeczka, aspirynkę przyniesie jak główka boli, taki "misiu" przytulaczek Odpowiedz Link
misboaa Król a Rycerz 25.10.10, 17:45 zainteresowany1977 napisał: > To był rycerz pucharów. > No właśnie. Król powienien być ostoją, dawać jakieś poczucie bezpieczeństawa, kołderką pod którą można się schować, to on się zaopiekuje kobitką więc nie pojmuję dlaczego ktoś kto nudzi jak cholera, przewrażliwiec jakiś analizujący każde słowo wychodzi w Królu????? Odpowiedz Link
nielaik Re: Król a Rycerz 25.10.10, 19:17 Król kielichów zakochany w zakochaniu, znaczy że najwierniejszy nie jest. Denarowy pewnie za leniwy na zdradę, chociaż wyborną kuchnią można go skusić... Odpowiedz Link
misboaa Re: Król a Rycerz 25.10.10, 19:42 Niewierność Pucharowego to tak ogólnie czy to twoje doświadczenia? Odpowiedz Link
misboaa niewierność 25.10.10, 19:50 Chyba w negatywie bo to przecież człowiek uczuciowy, sentymentalny, serdeczny przyjaciel, dobry dziadek który krzywdy napewno nie zrobi. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Król Pucharów 25.10.10, 20:32 przypomniało mi się coś jeszcze. ale to nie będzie miłe miałam kiedyś kilka lat temu... eee... takiego jednego kolegę pucharowego też. i pralka mi ciekła, a jako, ze miał prane w niej to kazałam mu identyfikować źródło cieknięcia. I wiecie co? pucharowy nie ma pojęcia o sprawach technicznych! Wkur.łam się, sama otworzyłam filtr i sama go wyczyściłam. I wtedy zrozumiałam KTO nosi spodnie i ma jaja ;D I boję się pucharowych, żeby potem nie było: Qmie+ 10 kijów Odpowiedz Link
misboaa Re: Król Pucharów 25.10.10, 22:17 krolowa.mieczy napisała: > przypomniało mi się coś jeszcze. ale to nie będzie miłe > miałam kiedyś kilka lat temu... eee... takiego jednego kolegę pucharowego te > ż. i pralka mi ciekła, a jako, ze miał prane w niej to kazałam mu identyfikować > źródło cieknięcia. > I wiecie co? pucharowy nie ma pojęcia o sprawach technicznych! Wkur.łam się, sa > ma otworzyłam filtr i sama go wyczyściłam. I wtedy zrozumiałam KTO nosi spodnie > i ma jaja ;D > I boję się pucharowych, żeby potem nie było: Qmie+ 10 kijów O jo joj W taki wypadku to Buława lepsza dlatego biegnę zakładać o nim wątek!!! Zapraszam.............. Tak niestety zachowuje się mój Król jeśli chodzi o auto!!!!!!!! Ja siedzę i czytam instrukcje, wymieniam co trzeba a on się wścieka, że za dużo gadam z przystojnymi mechanikami i po co tam w ogóle jeżdżę?! Teraz już wiem dlaczego wychodzi mi czasem na przemian w Pucharowym albo Sile Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: Król Pucharów 25.10.10, 22:25 Oo.. to ja nie jestem taki czysty pucharowy, fachowcy mnie nienawidzą, jestem leń ale jak już się zabieram to przeważnie po prostu wiem co i jak Odpowiedz Link
misboaa Re: Król Pucharów 25.10.10, 22:33 zainteresowany1977 napisał: > Oo.. to ja nie jestem taki czysty pucharowy, fachowcy mnie nienawidzą, jestem l > eń ale jak już się zabieram to przeważnie po prostu wiem co i jak > przecież się nam nie przyznasz rodzyneczku Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: Król Pucharów 26.10.10, 13:19 Do czego? Ja bym nie dał kobiecie śrubokrętu, pilotem mogłaby sobie sterować ale sio od przyrządów Odpowiedz Link
misboaa Re: Król Pucharów 26.10.10, 13:36 zainteresowany1977 napisał: > Do czego? > Ja bym nie dał kobiecie śrubokrętu, pilotem mogłaby sobie sterować ale sio od p > rzyrządów > Króóóóólu złoty................ ja muszę sama wynieniać bezpieczniki i zimówki Odpowiedz Link
niwa1 Re: Król Pucharów 25.10.10, 20:55 Na męża? dlaczego nie?! jest ciepły,jak potrzeba to i odpowiedzialny a że trochę "odpływa" to żadna wada, musi trafić na kobietę dla której empatia i rozkoszowanie się życiem poprzez doznania jest potrzebą oraz wnikaniem w jego ukryte treści są dniem codziennym. Ale to pięknie napisałam ale tak to czuje. Odlot z Królem Pucharów to niepowtarzalne przeżycia, tyle że potem trzeba wrócić do realności a to boli czasem. ON zawsze wysłucha i wesprze dobrym słowem, to król więc wie co mówi i można mu wierzyć! Romans z Królem jest nie z tej ziemi,to szał zmysłów i niepowtarzalne przeżycie dojrzałego odczuwania miłości. Uwielbiam Króla Pucharów,jego delikatność a zarazem głębia przeżyć jest niepowtarzalna Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: Król Pucharów 25.10.10, 22:30 I Ty tak z tą kartą? ... to bardzo ciekawe Odpowiedz Link
niwa1 Re: Król Pucharów 25.10.10, 23:43 Mój niepokój spowodowany niespożytą energią jako Królowa Buław pragnie ucieczki od realności bo w gruncie rzeczy to jej nie lubię! Iść na żywioł, oddać się chwili i temu co się czuje ot .. teraz i już, nie analizować bo po co? sądzę że Król Buław może wbrew pozorom bułby dobrą parą z Królową Buław,polączenie niespożytej energii z delikatnością i zmysłowością. To nie do Ciebie Zainteresowany, choć pomarzyć można? Odpowiedz Link
niwa1 Re: Król Pucharów 25.10.10, 23:47 oczywiście miałam na myśli Króla Pucharów z Królową Buław sorry Odpowiedz Link