Dodaj do ulubionych

Prośba o wróżbę

05.11.10, 15:50
Witam serdecznie.
Bardzo chciałam poprosić o postawienie kart w sprawie pracy.
W przyszłym tygodniu idę na rozmowę z pewnym człowiekiem który zna mój problem( nie mogę znaleźć pracy) i zaoferował pomoc w tej sprawie. Czy ten pan faktycznie jakoś mi pomoże? Jestem w naprawdę trudnej sytuacji i szczerze mówiąc liczę po cichu na jego pomoc.
Będę bardzo wdzięczna za wróżbęsmile
Obserwuj wątek
    • euzebiuszka Re: Prośba o wróżbę 05.11.10, 17:52
      Jeśli ktoś zechce postawić karty to naprawdę będę bardzo wdzięcznasmile
    • algaria Re: Prośba o wróżbę 05.11.10, 18:23
      Czy pan X pomoże euzebiuszce w znalezieniu pracy?
      rozkłąd krzyżak

sedno ryc mieczy - szybko się przekonasz czy pan X jest tak wszechwiedzący wszechmocny i ustosunowany towarzysko by pomóc Ci w znalezieniu pracy
      tak nie będzie 4 mieczy - nie będziesz osamotniona otrącona i smutna - nie prześpisz swojej szansy
      tak będzie ryc monet - zainteresujesz pana X swoja osoba i swoja sytuacją będzie on działał powoli ale skutecznie
      wynik sąd król buław 8 kielichów - zaczniesz cos nowego odrodzisz się pan X Ci w tym pomoże zostawisz za sobą dawne życie Być może ( a mi sie wydaje że napewno) ta praca będzie w innym miejscu niz mieszkasz
      • ivana Re: Prośba o wróżbę 05.11.10, 18:29
        Euzebiuszko pan Ci pomoze w dostaniu pracy , ktora bedzie sie wiazala z Twoimi wyjazdami. Byc moze bedziesz do niej dojezdzac
      • krolowa.mieczy Re: Prośba o wróżbę 05.11.10, 18:51
        Ty byś chciała już, natychmiast odpowiedź od niego, a to nie takie proste jest. On załatwi ci etat na 100% na przestrzeni jakiegoś czasu, nie tak szybko. Dotrzyma słowa na pewno.
        Tylko być moze w międzyczasie nie wytrzymasz i gdzieś indziej sie zaczepisz.
        • zainteresowany1977 Re: 05.11.10, 19:07
          Może być, że dostanie ofertę od operatywnego pana ale z niej nie skorzysta.
          • lilka107 Re: 05.11.10, 20:44
            ten facet załatwi Ci pracę, ale tak jakbys miala potem odejść -8 puch
    • ma_ewa01 Re: Prośba o wróżbę 05.11.10, 21:04
      wynik sąd król buław 8 kielichów -
      Coś mi się zdaje, ze To się nie skończy na pracy...Pan uderzy do Ciebie w konkury, ale zdaje się bedzie musiał obejść sie smakiemsmile
      Msmile
      • zainteresowany1977 Re: 05.11.10, 21:13
        Bo wyszedł król buław a nie król monet lub król mieczy? smile
        • zainteresowany1977 Re: 05.11.10, 21:13
          No ale nie wyszły karty flirtów, romansów ...
          • ma_ewa01 Re: 05.11.10, 21:33
            No nie wiem, ale po Zmartwychwstaniu krór buław w tym kontekście tak zupełnie jednoznacznie mi sie skojarzył.
            Moze coś w nim sie odrodzi, na nowo zapragnie wypróbowac swoje wdzięki na młodej dziewczynie w dodatku mającej u niego dług wdzięczności...

<No ale nie wyszły karty flirtów, romansów ...>
            No nie wyszły, bo widziałeś, co ona zrobi - 8 pucharów, więc z kim niby on miałby teges?

Msmile
            • euzebiuszka Bardzo dziękuję 05.11.10, 23:02
              Jestem Wam bardzo wdzięczna za wróżbysmile
              Przyznam się że sama też stawiałam sobie karty i dziwiłam się bo kilka razy wsród monet wychodziły puchary (2 i 10) często układ kończyła 8 pucharów. Wychodził król i paź pucharów. Ja na pewno z tym panem nie chce niczego więcej, mam jedynie nadzieję że mi pomoże bo z własnej woli zaproponował....teraz zaczynam się trochę bać.
              Oczywiście prześlę zapłatę, pozdrawiam
            • zainteresowany1977 Re: 05.11.10, 23:51
              W tym przypadku karta sądu może oznaczać, że zaskoczy ją informacja od tego pana, tzn. że to może będzie niespodziewana propozycja pracy, jak dźwięk trąbki z karty z talii R.W.
              Myślisz, że ona czmychnie bo pan będzie się przystawiał?, no nie wiem, tak daleko nie wybiegam smile
              • ma_ewa01 Re: 06.11.10, 08:22
                Co zrobić, jak właśnie tak ja te karty poczułam.
                Ale sam widzisz, że Euzebiuszka nie wyklucza...
                Pozdro
                Msmile
                • zainteresowany1977 Re: 06.11.10, 19:48
                  No tak, fikimiki dla sportu jeszcze nikomu nie zaszkodziło smile)
                  • euzebiuszka To znowu ja:-) 17.11.10, 14:54
                    Witam raz jeszcze Wszystkich. Trochę się martwię bo jak na razie nie mam kontaktu z tą osobą o której wcześniej pisałam...kazał zostawić sobie mój numer telefonu, ale chociaż obiecał to na razie się nie odzywa, a minęło już trochę czasu. Czy czekać nadal, jest szansa że mi pomoże?
                    Gdyby ktoś mógł mi jeszcze karty postawić to będę bardzo wdzięcznasmile
                    Pozdrawiam
                    • euzebiuszka Re: To znowu ja:-) 25.11.10, 13:22
                      Przepraszam ,że jestem taka natrętna ale może ktoś będzie chciał postawić mi karty? Ten pan o którym pisałam w poście był jedną z moich ostatnich nadziei na pomoc, niestety wciąż nie ma kontaktu z jego strony. Jak myślicie, czy powinnam jeszcze raz pierwsza się do niego zgłosić?
                      • euzebiuszka Nikt się nie zlituje? 01.12.10, 11:24
                        Jutro idę zapisać się na spotkanie z tym panem, może jednak ktoś zechce postawić karty na efekt tych działań? Pozdrawiam serdeczniesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka