Dodaj do ulubionych

cesarz i as monet

26.12.10, 18:39
Cesarz i as monet ciągle pojawiają się w rozkładzie... stanowczy gość z perspektywą pieniędzy???? co w ogóle może to oznaczać dla kogoś komu wszystko rozsypało się w drobny mak i wieloletni związek i praca.... proszę o jakieś sugestie
Obserwuj wątek
    • magia.zmyslow Re: cesarz i as monet 26.12.10, 18:43
      as monet to oznacza ze nie ma kasy moze jest jakas szansa (asy to szanse) na prace ale raczej to dopiero poszukiwania
      • indi12 Re: cesarz i as monet 26.12.10, 19:03
        Korka !!!
        Nie baw sie kartami to niebezpieczne. Chcesz na siłe usłyszeć wrózbę. Cesarz tu to trzeźwosc myslenia , to twoja chęć urzeczywistnienia marzeń , as to bogactwo które nie daje szczęścia.Wycisz sie kochana nie szarp i poskładaj mysli do kupy. Pomyśl czy wygrana w tej bitwie da Ci szczęście. to mówia te karty.
        • korka123 Re: cesarz i as monet 26.12.10, 19:51
          No nieźle, chyba masz rację... tak serio to nawet nie wiem o co walczę, ani o kogo... cóż kobieta na zakręcie chwyciła się wydawało by się ostatniej deski, szuka pomocy w kartach, o których nie wie tak naprawdę nic... dzięki za radę
        • korka123 Re: cesarz i as monet 26.12.10, 19:55
          Chyba trochę zrozumiałam, chyba nie chodzi to kasę, bo nie o niej myślałam, ale o to, ze walczę o coś co nie koniecznie da mi szczęście.. powiem tak jesteś świetna
          • indi12 Re: cesarz i as monet 26.12.10, 20:16
            Masz swoją talię czy te karty to z netu były???
            • korka123 Re: cesarz i as monet 26.12.10, 20:22
              Mam talię, ale "prościej" mi było tymi z netu....
              • indi12 Re: cesarz i as monet 26.12.10, 20:28
                A jaką talie masz??
                • indi12 Re: cesarz i as monet 26.12.10, 20:38
                  No właśnie..............., karty z netu czyc nawet przez neta hi hi dla mnie w necie nie ma wróżenia tylko cos czego nie potrafie okreslić.
                  Jeśli masz własna talie to poprostu spróbuj z nią pogadać. Pomoge Ci ale pod warunkiem że bedziesz szczera.
                  1. Poczytaj regulamin
                  2. Potem wątek rozkłady
                  3. wybierz ten który Ci odpowiada i postaw karty
                  4. Potem zapisz na kartce co o tym sadzisz - ale nie spisuj bezmyslnie z interpretacji netowych napisz tylko co czujesz - jesli nie wiesz napisz . Popatrz co jest na obrazkach i czy wydaje ci sie że któreś od siebie zależa .
                  5. wklej to co wyszło , a ja i dziewczyny na pewno Ci pomożemy. wink)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka