co mysli 3KIJE (9mieczy)..Myśli , o tym , ze znajomość , która mogła być dla niego flirtem zaczyna w inną stronę sie kierować .Nie udało mu się rozkecić znajomośći i teraz tym sie cały czas martwi , że okazja przeszła mu koło nosa.
co mowi 10MONET (Rycerz kijów)
Rycerz kijów lubi przygody i jak go impuls poniesie to może swoje plany omówić przed innymi .Tym bardziej , że wg mnie on rozmawia o mnie bo to kijowy (działanie)
co czuje RYDWAN
Różnie raz tak raz tak , zalezy czy potrafi nad uczuciami zapanować jeśli tak to trzyma w ryzach uczucia.
czego oczekuje ode mne 7MIECZY (2kielichy ) 9kielichów
Oczekuje planu , ze to ja rozpocznę rozmowę,zachęcę go swoim planem , który już będę miała .Pozwolę mu wtedy na wejście w bliższe relacje ze mną .Po dołożeniu dwóch kart kielichowe sądze iż oczekuje odemnie uczucia , którym powinnam zapałac do niego.
co planuje/zamierza 7MONET(As kielichów )
U niego karta oczekiwanie , czekania na lepszy moment i to było by to czeka na splot dobrego spotkania .Tutaj pojawi sie 7monet czelkanie na dobry moment ale tez i nie ponaglanie drugiej osoby tak jakby to mi dawał czas następnie co zrobi pojawiła sie karta pażia kijów po czekaniu weżmie sie za działanie .
A co zrobi Paż kijów (4kije)
podejmie działanie zrehablituje sie i przejmie inicjatywę .
pozdrawiam

*