04.01.11, 23:29
co mysli 3KIJE (9mieczy)..Myśli , o tym , ze znajomość , która mogła być dla niego flirtem zaczyna w inną stronę sie kierować .Nie udało mu się rozkecić znajomośći i teraz tym sie cały czas martwi , że okazja przeszła mu koło nosa.

co mowi 10MONET (Rycerz kijów)
Rycerz kijów lubi przygody i jak go impuls poniesie to może swoje plany omówić przed innymi .Tym bardziej , że wg mnie on rozmawia o mnie bo to kijowy (działanie)

co czuje RYDWAN
Różnie raz tak raz tak , zalezy czy potrafi nad uczuciami zapanować jeśli tak to trzyma w ryzach uczucia.

czego oczekuje ode mne 7MIECZY (2kielichy ) 9kielichów
Oczekuje planu , ze to ja rozpocznę rozmowę,zachęcę go swoim planem , który już będę miała .Pozwolę mu wtedy na wejście w bliższe relacje ze mną .Po dołożeniu dwóch kart kielichowe sądze iż oczekuje odemnie uczucia , którym powinnam zapałac do niego.

co planuje/zamierza 7MONET(As kielichów )
U niego karta oczekiwanie , czekania na lepszy moment i to było by to czeka na splot dobrego spotkania .Tutaj pojawi sie 7monet czelkanie na dobry moment ale tez i nie ponaglanie drugiej osoby tak jakby to mi dawał czas następnie co zrobi pojawiła sie karta pażia kijów po czekaniu weżmie sie za działanie .

A co zrobi Paż kijów (4kije)
podejmie działanie zrehablituje sie i przejmie inicjatywę .

pozdrawiam kiss*
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: rozkład 05.01.11, 00:03

> co mysli 3KIJE (9mieczy)..
      liczy na coś czego nie dostaje i to go stresuje.
      >
      > co mowi 10MONET (Rycerz kijów)
      może dużo gada?
      >
      > co czuje RYDWAN
      > Różnie raz tak raz tak , zalezy czy potrafi nad uczuciami zapanować jeśli tak
      > to trzyma w ryzach uc
      to by było raczej Koło Fortuny. On mocno się podkręcił, nawet napalił big_grin i szybko nie ochłonie. Odpala papierosa za papierosem big_grin nerwa ma
      >
      > czego oczekuje ode mne 7MIECZY (2kielichy ) 9kielichów
      że coś wymyślisz by było miło. Jakiś pretekst by wyskoczyć na pizzę lub zaczepić go w zakładowej stołówce (jeśli w waszej sytuacj to możliwe big_grin )
      >
      > co planuje/zamierza 7MONET(As kielichów )
      swoej zrobił i teraz oczekuje z otwartym na propzycje sercem. Pozytywnie nastwiony liczy na ruch z twoeje strony.
      >
      > A co zrobi Paż kijów (4kije)
      zaprosi na jakiś wypad??? będzie dawał do zrozumienia, że oczekuje związku?
    • asia.33 Re: rozkład 05.01.11, 16:53
      co mysli 3KIJE (9mieczy) rozglada sie, przyglada z daleka 9 mysli intensywnie, moze wstepnie szykuje sie do dzialania , drogi, wyjscia

co mowi 10MONET (Rycerz kijów) 10monet to u mnie "ochrona jakiegos dobra, lub watrtosc godna ochrony" tu slowo ochrona bardzo wazne...moze deklaruje sie jako ochroniarz wink hihi zartoblisiwe ale naprawde karty mi wielkorotnie poazły ta karte w taki sposób jako koniecznosc pilnowania czegos najczes iej czyjegos majatku

co czuje RYDWAN ..karta typowo meska ..czuje ze moze cos z tego byc, pobudzony do dzialania , albo biorac pod wage karte 3kiji...ma w sercu i mysli jakis wyjazd..wlasnie w takich pytaniach np moze wyjsc zwyczajnie temat rozmowy nawet miedzy wami i to co on powie...a nie ogolny stosunek do Ciebie

czego oczekuje ode mne 7MIECZY (2kielichy ) 9kielichów ..takie beztroskie karty ..to wyglada jak spotkanie bez wiekszych zobowiazan bo 7mieczy sie miksje od zobowaizan , 2puch spotyka a 9puch jst tym faktem zadowolona i juz jest ok

co planuje/zamierza 7MONET(As kielichów ) ..moze dal juz jakas propozycje , cos juz zrobil , zadzialal czeka na wyznania??? a moze to działanie mialo zwiazek z wyznaniami , uzaaniem sie lub zwierzaniem a nawet po prostu z zaproszniem na piwko

A co zrobi Paż kijów (4kije) karta paza pobudza do spotkaia...bedzie to namawianie typu ..fajnie by bylo gdybysmy sie spotkali smile
    • niwa1 Re: rozkład 05.01.11, 20:16
      lukrusia napisała:

> co mysli 3KIJE (9mieczy)..Myśli , o tym , ze znajomość , która mogła być
      > dla niego flirtem zaczyna w inną stronę sie kierować .Nie udało mu się rozkeci
      > ć znajomośći i teraz tym sie cały czas martwi , że okazja przeszła mu koło nosa

Sądzę że spodziewał się większej inicjatywy z twojej strony,może to ty go zaczepiłaś?, myślał że to ty nadasz bieg tej relacji i teraz jest w "kropce",jest zbity z tropu,nie wie co myśleć

> co mowi 10MONET (Rycerz kijów)
      > Rycerz kijów lubi przygody i jak go impuls poniesie to może swoje plany omówić
      > przed innymi .Tym bardziej , że wg mnie on rozmawia o mnie bo to kijowy (działa
      > nie)

On chyba czuje się dobrze jak są jasne i pewne sytuacje i dopiero wtedy stać go na spontan, jak wyczuje grunt pod nogami, pewność że ma szanse to wystartuje z energią smile

> co czuje RYDWAN
      > Różnie raz tak raz tak , zalezy czy potrafi nad uczuciami zapanować jeśli tak
      > to trzyma w ryzach uczucia.

Chce startować ale ma opory, chyba nawiążę do powyższej interpretacji,chciałby mieć znaki że to dobry kierunek,że warto się napalać

> czego oczekuje ode mne 7MIECZY (2kielichy ) 9kielichów
      > Oczekuje planu , ze to ja rozpocznę rozmowę,zachęcę go swoim planem , który już
      > będę miała .Pozwolę mu wtedy na wejście w bliższe relacje ze mną .Po dołożeni
      > u dwóch kart kielichowe sądze iż oczekuje odemnie uczucia , którym powinnam zap
      > ałac do niego.

Oczekuje abyś mu w jakiś/przewrotny nawet sposób ułatwiła,dała sygnał że jest szansa na bliższe relacje między wami,że może liczyć na twoje zainteresowanie, on potrzebuje po prostu zachętybig_grin bo się obawia

> co planuje/zamierza 7MONET(As kielichów )
      > U niego karta oczekiwanie , czekania na lepszy moment i to było by to czeka na
      > splot dobrego spotkania .Tutaj pojawi sie 7monet czelkanie na dobry moment ale
      > tez i nie ponaglanie drugiej osoby tak jakby to mi dawał czas następnie co zrob
      > i pojawiła sie karta pażia kijów po czekaniu weżmie sie za działanie .

Będzie czekał aż mu dasz sygnał, a wtedy ruszy/powoli i z rozwagą/
      > A co zrobi Paż kijów (4kije)
      > podejmie działanie zrehablituje sie i przejmie inicjatywę .

Owszem podejmie działanie ale nie sądzę aby przejął inicjatywę, wciąż będzie badał rozwój sytuacji, aby nie stracić kontroli, będzie uzależniał swoje zaloty od twojego postępowania.

> pozdrawiam kiss*
    • nielaik Re: rozkład 08.01.11, 16:14
      lukrusia napisała:

co mysli 3KIJE (9mieczy)..
      Obmyśla strategię, jak poderwać.
      co mowi 10MONET (Rycerz kijów)
      Chce wyrwać cię z domu, mówi, że moglibyście częściej gdzieś wychodzić.
      co czuje RYDWAN
      Że ma szansę?
      czego oczekuje ode mne 7MIECZY (2kielichy ) 9kielichów
      Chciałby abyś nie kryła się z romantyzmem, uczuciami.
      co planuje/zamierza 7MONET(As kielichów )
      Cierpiwie będzie się starał rozpalić w tobie emocje, krok po kroku aż dopnie swego.
      A co zrobi Paż kijów (4kije)
      Też mi się kojarzy z wycieczką, albo zaproponuje mieszkanie u siebie. Pewnego dnia przyjdziesz do niego na imprezę, zasiedzisz się, a on ni z tego owego zapyta zamieszkaj ze mną, robię świetne obiadywink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka