09.01.11, 14:35
Wiele lat temu skradziono mi biżuterię. Nie udało się ustalić kim był złodziej bo nie wiedziałam dokładnie kiedy to się stało.
1. Ta osoba ukradła - Księżyc
mój zamiar był taki by była to główna karta określająca tą osobę, a tarot pomyślal swoje i pokazał, że ukradł to dobry krętacz tongue_out
2. Tak wtedy wygladała ta osoba - Król Pucharów, Paź Buław
mam podejrzane trzy osoby i właściwie mogłabym każdą pod to podpiąć. Jakie cechy wy widziecie?
3. Tak ja do tej pory widziałam tą osobę - 9Buław, 10 Mieczy, Papież
j.w Dwie pierwsze karty mówią, że jakoś nie za dobrze myślłam o tej osobie, 9Buł. to ktoś z kręgu podejrzanych których mam na myśli. Papież ważny ktoś.
Obserwuj wątek
    • niwa1 Re: kradzież 09.01.11, 15:51
      Tak ja do tej pory widziałam tę osobę/9 Buł 10 M Kapłan/
      Odbierałaś tą osobę raczej chłodno, za kogoś kto niechętnie wchodzi w dyskusje, ma swoje zdanie którego się twardo trzyma. Nie jest wylewny, nie szuka kontaktów, ma swoje poukładane życie i nie jest w stanie zaskoczyć.Raczej ktoś nieciekawy, nawet nieb zwracający na siebie uwagi innych, taka sobie cicha woda/ale ceniąca sięsmilemogłaś mieć słaby albo żaden z nią kontakt
      Tak wyglądała ta osoba/Król K Paż B/
      No, zmieniająca chyba oblicza w zależności z kim,gdzie i po co przebywała.
      Wygląd mógł mylnie wpływać na odbiór tej osoby, wcześniej oceniłam ją na chłodną a tutaj raczej wzbudza sympatię i jakieś zaufanie, może więc doszło jednak między wami do jakiegoś nawet chwilowego ocieplenia stosunków i wtedy ta osoba to wykorzystałasad/paskuda/
      Ta osoba ukradła Księżyc
      No ta zmienność się tu pokazuje,nie znałaś jej zbyt dobrze,ale czymś cię zaciekawiła niestety oszukując cię przy okazji.
      Księżyc wskazuje kobietę bezwzględnie, i to taką którą znałaś/w sensie zapoznania się/ wcześniej, możliwe że były wspomnienia, impreza, alkohol
    • asia.33 Re: kradzież 09.01.11, 16:04
      hmm 9Buław, 10 Mieczy, Papież ta osoba byla dla Ciebie swego rodzaju autorytetem, mila swoje wzloty i upadki , milas okazje obserwowac jej wzloty i upadki

wyglad wtedy krol puch , paz kiji mezczyzna na pewno, ojciec lub maz, ktos kto posiada rodzine
    • krolowa.mieczy Re: kradzież 09.01.11, 17:01
      Jak się pokazał Ksieżyc, to nadal nie będziesz mieć pojęcia kto to.
      To jakiś cwaniak jest.
      Mężczyzna, pijany albo na rauszu? Dusza towarzystwa?
      Widzialaś go jako uczciwego człowieka, takiego co sporo w życiu przeszedł, może opryskliwego trochę albo szybko wpadajacego w złość, a ostatecznie dobrego człeka.
      • misboaa Re: kradzież 09.01.11, 17:23
        Zaczynam nabierać podejrzenia, ale wydaje mi się to tak niegorzeczne, że nie mogę uwierzyć.
        Z waszych podpowiedzi znowu jest tak, że do jednego pasuje to, do innego tamto.
        Jedna z tych osób to jest taki właśnie kombinator, może drobny złodziejaszek, ale ja o tym wiem. A co jeśli Księżc pokazał, że to taki kombinator po którym się nie spodziewam??? Byłam na wakacjach kiedy to się stało. Dwóch panów została poproszonych w tym czasie o przeniesienie meblia. A trzeci z nich tam wpadał zobaczyć.
        osoba
        A. Papież, Koło Fortuny, Księżyc
        noż chlera!??????? Powtórzyły się te same karty co porzednio, czyżby to on????
        B. QMonet, Słońce, Paż Pucharów
        przyjaźnie nastawiony bo to kolega rodziców, zbyt nieśmiały by to zrobić
        C. As Monet, 8Mieczy, Gwiazda, Świat
        teoterycznie mógłby wziąć, ale 8Mieczy to chyba nic nie robi. XVII i XXI wypadły mi razem i nie wiem co znaczą.
        • asia.33 Re: kradzież 09.01.11, 17:35
          pan A
          kolo fortuny wykorzystal chwile i zamieszanie
        • niwa1 Re: kradzież 09.01.11, 17:36
          Ja bym była za tym co wpadał jak piszesz,doglądał. Jeśli to facet/a nie kobitka jak myślałam/ to jest znany kobiecie z twojego bliskiego otoczenia-tobie, mamie itp
          Jako przyjaciel/Król Puch/ a doglądający Paż B.
          Ciekawa jestem czy to o czym napisałam da się przypasować pod jedną osobę?
          • misboaa Re: kradzież 09.01.11, 17:48
            Poczekam jeszcze może ktoś się dołączy., a nie chcę sugerować bo rzeczy się nie znajdą, ale wyjaśnienie, tak dla siebie, jest dla mnie bardzo ważne.
            • misboaa osoby 09.01.11, 19:34
              A. Papież, Koło Fortuny, Księżyc

B. QMonet, Słońce, Paż Pucharów

C. As Monet, 8Mieczy, Gwiazda, Świat
              okazało się, że pomyliłam się i tej osoby wogóle wtedy nie było, dlatego pewnie wyleciały mi razem Gwiazda i Świat, bo on był innym miejscy wtedy. Tobyła teoretycznie ta najbardziej podejrzana osoba z racji ciągotek do kombinatorstwa.

• coill Re: osoby 09.01.11, 19:43
                osmile pamietam jak ostatnio kladlas na kradziez w taki sposob to kart ladnie pokazywaly. ale tu niewiem czy tak latwo jak tamsad

> A. Papież, Koło Fortuny, Księżyc
                znow papiez?
                Ksiezyc moze mowic o ukryciu,albo ciemno bylo w pokoju to i wziela. Moze pod wplywem chwili,nadarzyla sie przypadkowa okazja(koło)

> B. QMonet, Słońce, Paż Pucharów
                Q monet lubi biżu i to jedyne co mi tu by uwage skupilo..ale i slonce i paz... taka oddana osóbka mialby wykrasc? Pazik(Twoj chyba tez?) costam trzyma w pudeleczku ale nie myslalabym ze Slonce moze kraść, jak i paz pucharow(on predzej daje z siebie,pomoze niz zagrabi)

> C. As Monet, 8Mieczy, Gwiazda, Świat
                > okazało się, że pomyliłam się i tej osoby wogóle wtedy nie było, dlatego pew
                > nie wyleciały mi razem Gwiazda i Świat, bo on był innym miejscy wtedy. Tobyła
                > teoretycznie ta najbardziej podejrzana osoba z racji ciągotek do kombinatorstwa
                > .

no prosze hehehe

pokaz talie jaka masz, link jakiswink
              • misboaa podejrzane kobiety 09.01.11, 19:48
                Skoro nie mozna wykluczyć kobiet do te trzy były również brane pod uwagę. Trudno mi się robi bo przecież wszystki te osoby to ludzie do których miało się zaufanie.

1. 5 Pucharów, Głupiec, Ryc. Pucharów
                Ta kobieta miała cięzką sytuację materialną. Głupiec nie myśli, niczego nie planuje; złodziejem chyba nie jest.

2. 2 Monet, Q Pucharów, 5 Mieczy
                to jest dziecko. % mieczy na końcu mówi, że to zły trop

3. 4 Buław, As Buław, Sąd
                nie mam pojęcia
                • krolowa.mieczy Re: podejrzane kobiety 09.01.11, 21:11
                  Ja myślę, ze to nie babki, a jeden z facetów.
                  • misboaa Re: podejrzane kobiety 09.01.11, 22:55
                    krolowa.mieczy napisała:

> Ja myślę, ze to nie babki, a jeden z facetów.

też tak myślę, że słabe karty babki mają.
                    Cholera martwi mnie pierwszy facet.
                    Znowu wdepnęłam w tajemnicę własnego życia.

• krolowa.mieczy Re: podejrzane kobiety 11.01.11, 14:08
                      No to jak na 1go wyszedł ten Ksieżyc to też bym go podejrzewała. A pasuje do opisu karcianego jak go postrzegałaś do tej pory?
                      • misboaa Re: podejrzane kobiety 11.01.11, 15:45
                        krolowa.mieczy napisała:

> No to jak na 1go wyszedł ten Ksieżyc to też bym go podejrzewała. A pasuje do op
                        > isu karcianego jak go postrzegałaś do tej pory?

chyba za mało danych bo do nikogo specjalnie nie pasuje/ najbardziej do C. Którego jak się potem okazało nie było w tym czasie tongue_out
                        Mnie karty aż w oczy kłują na A. ale mózg aż pęka z niedowierzania. ????
                        • krolowa.mieczy Re: podejrzane kobiety 11.01.11, 21:44
                          No nie dziwię się, ze nie jesteś w stanie uwierzyć.
                          A jakbyś zrobiła na tego rozkład na tamten dzień czy sytuację zadajac pytania?
                          Tak szczerze to nie wiem jakie to mogłyby być pytania tongue_out
    • coill Re: kradzież 09.01.11, 19:40
      misboaa napisała:

> Wiele lat temu skradziono mi biżuterię. Nie udało się ustalić kim był złodziej
      > bo nie wiedziałam dokładnie kiedy to się stało.
      > 1. Ta osoba ukradła - Księżyc
      > mój zamiar był taki by była to główna karta określająca tą osobę, a tarot pomyś
      > lal swoje i pokazał, że ukradł to dobry krętacz tongue_out

NO TAKwink ale hm..teoretycznie mozna wywnioskowac tez ze karta mowi-ze to kobieta bo kiezyc to taka kobieca energia....ale pewna nie bylabym;/

> 2. Tak wtedy wygladała ta osoba - Król Pucharów, Paź Buław
      nie wiem jaka masz talie, zobacz na obrazki czy cos kogos nie przypomina?
      zapewne mloda..choc moze, to czyjas matka być(byla z dzieckiem ma dziecko, lub z mlodszym znajomym??) Mogła byc troche na rauszuwink

> 3. Tak ja do tej pory widziałam tą osobę - 9Buław, 10 Mieczy, Papież

hmm..moze byc ktos kto duzo gada, zwlaszcza jesli chodzi o tem.dotyczace siebie - o tym jak mu ciezko jest i zle, olaboga co to go nie napotyka. Cierpietnik.
      9 bulaw- juz te osobe mialas "na oku" - lub mialas za kogos kto zbyt przypatruje sie Tobie, moze to ktos kto zawsze jest gotów by nagle zaatakowac slowem.
      • misboaa to talia RW 09.01.11, 19:50
        big_grin
        • misboaa jak wygląda Król Pucharów, Paź Buław 11.01.11, 13:55

według talii RW? Wasze sugestie będą obiektywne. Teraz to ja już muszę wiedzieć sad
          • krolowa.mieczy Re: jak wygląda Król Pucharów, Paź Buław 11.01.11, 14:12
            wysportowany, krzepki, silny, nieumiejący usiedzieć w miejscu, moze ciagle gadał z kimś przez tel, załatwiał geszefty?
            Dużo gadał wg mnie - tak mi sie paź kijowy kojarzy. Albo wyrzucał z siebie informacje jak armata - wiedział gdzie opłaca sie kupić alu, gdzie sprzedac drozej i takie tam podobne.
            Co do wygladu to jakoś trudno mi opisać jak byl ubrany albo jaki styl preferował (mógł być w dresie ale też w garniaku z teczką)
    • nielaik Re: kradzież 15.01.11, 16:08
      1. Ta osoba ukradła - Księżyc
      Srebrna biżuteria? Może miałaś kogoś w swoim otoczeniu, kto zachywcał się twoim naszyjnikiem?
      2. Tak wtedy wygladała ta osoba - Król Pucharów, Paź Buław
      Lubiła mocne kolory kolory w ubiorze. Król Pucharów sugeruje, że była to osoba dość fotogeniczna, razem z Paziem Buław, tworzy atrakcyjny wygląd.
      3. Tak ja do tej pory widziałam tą osobę - 9Buław, 10 Mieczy, Papież
      Trzymała się na uboczu, w grupie ludzi zawsze odstawała. Zasadnicza, mało sympatyczna. Musi mieć ostanie zdanie. Możliwe, że ludzie niechętnie wchodzili z nią w dyskusje. W jakimś sensie autorytet w swojej dziedzinie, wysokie mniemanie o sobie. Niechętnie zmienia zdanie, jeżeli już to się do tego nie przyzna. Gdy już jej brakinie argumentów odchodzi, ale trzeba niemal łopata do głowy jej tłumaczyć, że może być inaczej.
      • misboaa Re: kradzież 15.01.11, 16:56
        nielaik napisała:

> 1. Ta osoba ukradła - Księżyc
        > Srebrna biżuteria? Może miałaś kogoś w swoim otoczeniu, kto zachywcał się twoim
        > naszyjnikiem?
        to była złota biżuteria. Specjalnie nikt się nią nie zachwycał bo jak to często bywa w młodym wieku wcale jej nie nosiłam. Oglądał ją A. i wiedział dokładnie gdzie leży choć ja jej nie chowałam w jakieś specjalne schowki. pop rostu wiedział, że to jest w tym miejscu. Z całego towarzstwa do A miałam największe zaufanie i nawet do wróżby wstawiłam goz zasady, tylko dlatego, że był tam w tym okresie.

> Lubiła mocne kolory kolory w ubiorze. Król Pucharów sugeruje, że była to osoba
        > dość fotogeniczna, razem z Paziem Buław, tworzy atrakcyjny wygląd.
        A i C to dwóch przystojniaków przywiązujących wielką wagę do wyglądu i ubioru oraz imponowania, szczególnie paniom.

> 3. Tak ja do tej pory widziałam tą osobę - 9Buław, 10 Mieczy, Papież
        > Trzymała się na uboczu, w grupie ludzi zawsze odstawała. Zasadnicza, mało sympa
        > tyczna. Musi mieć ostanie zdanie. Możliwe, że ludzie niechętnie wchodzili z nią
        > w dyskusje. W jakimś sensie autorytet w swojej dziedzinie, wysokie mniemanie o
        > sobie. Niechętnie zmienia zdanie, jeżeli już to się do tego nie przyzna. Gdy j
        > uż jej brakinie argumentów odchodzi, ale trzeba niemal łopata do głowy jej tłum
        > aczyć, że może być inaczej.
        to też pasuje do A i C. Kiedyś o A miałam bardzo dobre zdanie, ale później to się diametralnie zmieniło i nasze kontakty się zakończyły definitywnie - nie wiem czy tarot nie pokazał tego późniejszego okresu kiedy myślałam o nim źle jako o osobie, ale żal mi go było bo miał wypadek i zawsze już będzie chodził o kulach.
        • lilith-2 Re: kradzież 15.01.11, 17:03
          Księżyc-to osoba której nie brałaś pod uwagę, poza wszelkim podejrzeniem.
          • misboaa czyli wygrywa A! 15.01.11, 17:09
            lilith-2 napisała:

> Księżyc-to osoba której nie brałaś pod uwagę, poza wszelkim podejrzeniem.

chłopak z którym spotykałam w gówniarskich czasach. Nie mogę przyjąć tego do wiadomości. Co za dno!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka