ivana 11.01.11, 20:58 Kochani, jakie karty Waszym zdaniem odpowiadaja na pytanie" Czy skontaktuje sie ze mną? Jakie Wam sie sprawdziły? (chodzi o wyciągnięcie jednej karty na takie pytanie) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka107 Re: Karty kontaktu 11.01.11, 21:33 pewniki kontaktowe: wszystkie giermaski (kazdy zywiol to inny rodzaj wiadomosci), rydwan, sąd, 8 buław, as monet, te najbardziej. Odpowiedz Link
ivana Re: Karty kontaktu 11.01.11, 21:58 Zastanawiam sie nad 5 mieczami, czesto zapowiada mi probe nawiazania kontaktu tel ale albo jedna ze stron nie podnosi sluchawki bo jest urazona albo jest to rozmowa na zasadzie docinania sobie i zostawia po sobie niesmak. Odpowiedz Link
lilka107 Re: Karty kontaktu 11.01.11, 22:04 5 mieczy to nie jest karta kontaktu jako takiego, ona tu mówi o czym innym, raczej o nieprzyjemnych bardzo konsekwencjach tego kontaktu 6 mieczy- kontakt netowy zazwyczaj 8 mieczy - j.w. Odpowiedz Link
ivana Re: Karty kontaktu 11.01.11, 22:10 Lilko wiec jesli na pyt. "Czy bedzie kontakt? wypadnie 5 mieczy to z Twoich doswiadczen ten kontakt nastepuje czy nie? Z moich nastepuje. l Odpowiedz Link
lilka107 Re: Karty kontaktu 11.01.11, 22:16 ta karta mi nigdy kontaktu nie pokazuje, ewentualnie skutki kontaktu, bardzo nieprzyjemne, na pewno nie takie jakich bym oczekiwała, ale nie fakt konktaktu.. Odpowiedz Link
ivana Re: Karty kontaktu 11.01.11, 22:22 Inna karta ktora pokazala mi kontakt pisemny lub telefoniczny byl Krol Mieczy , ktory na mojej karcie siedzi sobie przy biurku i pisze list... Odpowiedz Link
coill Re: Karty kontaktu 11.01.11, 22:39 As Puch, slonce,2 puch, Kochankowie, wieza.. wbrew niektorym opiniom 2 mieczy niejednokrotnie pokazala kontakt. kiedys nawet Wisielec-ale sms. Odpowiedz Link
asia.33 Re: Karty kontaktu 11.01.11, 22:52 kontakt tel = sąd, 8kiji sms , wiad mail= paz mieczy, ryc mieczy 5 mieczy moze zagadnac ale udawac kogos innego Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: Karty kontaktu 12.01.11, 09:47 A ja zapytałam o to swoje karty i odpowiedziały mi Kochankami M Odpowiedz Link
ivana Re: Karty kontaktu 12.01.11, 10:04 No ma sie rozumiec ze Kochankowie "kontaktują sie" Nawet dosc blisko Odpowiedz Link
czu-jka Re: Karty kontaktu 12.01.11, 10:36 Kiedyś pytałam o kontakt i ta karta się pojawiła, obstawiałam że kontaktu nie będzie a był. Stąd moja uwaga, ale ciągle mam wrażenie, że nie rozumiem kart... Odpowiedz Link
coill Re: Karty kontaktu 12.01.11, 21:20 czu-jka napisała: > Kiedyś pytałam o kontakt i ta karta się pojawiła, obstawiałam że kontaktu nie b > ędzie a był. Stąd moja uwaga, ale ciągle mam wrażenie, że nie rozumiem kart... moze byc, Papiez ma nieraz duzo do powiedzenia, to taki gadacz. Tyle ze nie zawsze musi to byc tak ze "w tym dniu odp" "odpowie zaraz po przeczytaniu wiadomosci". papiez moze zwlekac. Odpowiedz Link
pacha.mama Re: Karty kontaktu 12.01.11, 10:35 Powiedziałabym, że nie. Jeśli to nie odpowiedź na zainicjowany już kontakt powiedziałabym, że ta osoba czeka/uważa, że to z nią powinno się skontaktować. Z drugiej strony widziałabym go jako kontakt bardziej formalny, czyli ktoś powinien się odezwać w np. związku z jakąś sprawą zawodową, przekazać konkretne informacje (nie będziemy musieli się szarpać o to, dotrą one nas). Odpowiedz Link
emily-rose Re: Karty kontaktu 21.03.20, 18:57 U mnie to samo. Na pytanie czy się odezwie, odezwał się ale w sprawie "formalnej", potrzebował po prostu konkretnej informacji. Odpowiedz Link
coill Re: Karty kontaktu 12.01.11, 21:18 a Sąd(tel.) lub kaplanka u Was? albo nawet w parze..Sad + kapl. Odpowiedz Link
ivana Re: Karty kontaktu 13.01.11, 16:40 Dzisiaj w 3 kartach dnia byl paź mieczy i okazalo sie ze nastapil kontakt z bulawianym poprzez email i gg wiec potwierdzam te karte jako karte kontaktu, jak najbardziej Odpowiedz Link
niwa1 Re: Karty kontaktu 13.01.11, 19:31 Dzisiaj 5 Mieczy pokazało mi usilną próbę kontaktu telefonicznego ze mną ze str. męża ale niestety do niego nie doszło, miałam wyłączony dzwonek - i po prostu nie słyszłam Potrzeba więc była a że się nie udało to insza sprawa Odpowiedz Link
ivana Re: Karty kontaktu 13.01.11, 19:43 Niwo czyli 5 mieczy moze byc potrzeba ale z jakichs wzgledow do kontaktu nie dochodzi A wiesz ze to mozliwe Odpowiedz Link
niwa1 Re: Karty kontaktu 13.01.11, 20:58 Z punktu widzenia numerologii 5-ka to wolność i kreatywność ale wiąże się to z niepokojem, ekscytacją i nawet impulsywnością a więc pełna swoboda i ekspresja aby okazywać to czego się chce,pragnie,oczekuje,żąda,wymaga,czy nawet prosi czy błaga 5 Mieczy jest kartą ogólnie mówiąc problemów, więc w kontekście kontaktów są problemy, a Miecze same w sobie mówią o komunikacji, no to chyba pasuje Ktoś jest wręcz nabuzowany żeby się skontaktować, lub po prostu mu zależy a tu PAC jest problem od niego niezależny, noi klapa Odpowiedz Link
ivana Re: Karty kontaktu 13.01.11, 21:23 Niwo masz rację. Dodam tylko ze na tej karcie mezczyzni spotykaja sie jednak ale jak widac po minach nie dochodzi do kontaktu z powodu roznicy zdan, pogladow, postaw, charakterow itd....checi jednak byly Odpowiedz Link
coill Re: Karty kontaktu ciekawostka 13.01.11, 22:46 stalo sie to 4 razy w moim zyciu. Gdy pytalam czy danego dnia np ktos sie odezwie lub odpisze, czy otrzymam mail itp...ODpowiedzia byl Sąd, sadzilam ze tak, moze nawet zadzwoni. i te 4 razy nigdy nikt sie nie odezwal...dziwne co?? Moj Sąd jakis dziwny... Odpowiedz Link
ivana Re: Karty kontaktu ciekawostka 13.01.11, 22:52 Coil wydaje mi sie ze Sad tutaj pokazal Ci ze kazdy placi za swoje postepki. Moze oczekiwalas kontaktu od osob z ktorymi sama zerwalas kontakt? Innymi slowy kontakt zostal zerwany z Twojej winy i to w nieladny sposob? Zastanow sie nad tym prosze Sciskam Odpowiedz Link
nielaik Re: Karty kontaktu ciekawostka 16.01.11, 13:27 Paź Monet Kontakt telefoniczny, łączenie z internetem, w odwrocie może oznaczać, że ktoś się dobija ale nie może przekazać nam wiadomości. Odpowiedz Link
misboaa kwestia formalna 29.09.16, 17:19 Prosze o skopiowanie watku pestki w odrebne miejsce oraz usuniecie go stad aby zachowac przejrzystosc. Pamietajcie prosze o zachowywaniu tematycznosci. Pozdrawiam Odpowiedz Link
beata25_84 Re: kwestia formalna 29.09.16, 20:43 Misboaa prośba zrealizowana, chociaż roboty dałaś mi co nie miara. Sama już nawet o tym wcześniej myślałam, tylko nie chciało mi się za to zabrać. Odpowiedz Link