Dodaj do ulubionych

Same AW jako karty dnia

12.01.11, 08:24
Witam serdecznie o poranku wszystkich. Chce Was prosic o porade bo wylosowalam dzisiaj jako karty dnia same AW i w zwiazku z tym wachlarz ich interpretacji ulegl znacznemu rozszerzeniu. Co o tym myslicie? Jakie zdarzenia moga mnie dzisiaj spotkac? Wieczorem oczywiscie napisze co oznaczaly
1 Rydwan - karta nadrzedna
Gwiazda i Śmierc jako karty podrzedne...
Z gory dzieki za każdy wpis..
Buziaki
Obserwuj wątek
    • ma_ewa01 Re: Same AW jako karty dnia 12.01.11, 09:38
      Odezwie sie buławiany, robiąc sobie i Tobie nadzieję. skończy sie pewien etap znajomości i zacznie następny, zupełnie odmienny...
      Msmile
      • ivana Re: Same AW jako karty dnia 12.01.11, 10:07
        Ma_ewo jak tak bedzie to stawiam dobrą kawęwink
        Ktos ma jeszcze jakies pomysły?wink
    • pacha.mama Re: Same AW jako karty dnia 12.01.11, 10:38
      Mi przekornie AW często pokazują duperele big_grin

Jak wyżej, choć może być to po prostu zmiana planów dnia i to nagła, np. będziesz się gdzieś zbierać i 5 minut przed wyjściem spotkanie zostanie odwołane, zmieni się jego miejsce etc.
      • ivana Re: Same AW jako karty dnia 12.01.11, 10:53
        W kazdym razie Gwiazda jest karta ochronna wiec ta zmiana bedzie chyba tylko na lepsze? wink
        • pacha.mama Re: Same AW jako karty dnia 12.01.11, 10:58
          Ja tam stosuję zasadę ograniczonego zaufania do tych z nieba, tzn słońca, gwiazdy i księżyca wink

Poza tym gwiazda lubi się ociągać, więc przełożenie czegoś na inny dzień może pasować.
          • ivana Re: Same AW jako karty dnia 12.01.11, 11:35
            Gdyby Gwiazda sie ociagala to Rydwan przyjechalby jutro?wink
            • ma_ewa01 Re: Same AW jako karty dnia 12.01.11, 12:04
              kto wie, jakby sie seksownie ociągała...
              M:0
    • ivana Odp 12.01.11, 17:55
      Rydwanem okazal sie doreczyciel ze sklepu spozywczego ktory spelnil moje nadzieje i zyczenia odnosnie zakupow(Gwiazda)..Smierc pokazala zmiane w mojej lodowce i w moim budzecie domowym po tym zakupiewink
      Rzeczywiscie karty AW wyciagnięte jako karty dnia nie musza oznaczac wielkich przelomowwink Dzieki dziewczyny za udzial w watkuwink
      • pacha.mama Re: Odp 12.01.11, 19:32
        Hehe, Twoja śmierć zaskoczyła chyba wszystkich tu. Może stąd taki kaliber kart wink
        • ivana Re: Odp 12.01.11, 20:29
          Pachusiu mnie chyba najbardziej zaskoczyla ta Śmierc... i tak nie skorzystam z tej przemiany w lodowce bo wiosna tuz tuz i nie zamiarzam sie objadacsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka