Dodaj do ulubionych

kto rozłoży dla mnie karty -ostry zakręt

21.01.11, 18:12
Kto rozłoży dla mnie -nas karty jesteśmy na ostrym zakręcie życia.
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: kto rozłoży dla mnie karty -ostry zakręt 21.01.11, 18:25
      Witaj, masz za mało postów aby prosić o wróżbę. Potrzeba 5, a ty masz 20.
      Zajrzyj do regulaminu forum smile
      • bezik-1 Re: kto rozłoży dla mnie karty -ostry zakręt 21.01.11, 19:40
        skoro mam 20 a potrzeba 5 to jest ok.
        • krolowa.mieczy Re: kto rozłoży dla mnie karty -ostry zakręt 21.01.11, 20:03
          Nie jest ok.
          Nie wklikała mi się dwójka w poprzednim poście - potrzeba 25.
          • bezik-1 Re: kto rozłoży dla mnie karty -ostry zakręt 21.01.11, 20:15
            Proszę sprawdzić ponownie ilość moich postów.
            • ma_ewa01 Re: kto rozłoży dla mnie karty -ostry zakręt 21.01.11, 21:29
              Sprawdziłam- bezik-1 ma 36 postów, można wróżyć.
              Coś musiało wcześniej "omylać "
              Msmile
            • krolowa.mieczy Re: kto rozłoży dla mnie karty -ostry zakręt 21.01.11, 21:29
              Ok. Jest już teraz 25.
              Kto chętny z forumowiczów może wróżyć.
              Do autora(rki) wątku: napisz coś więcej o sytuacji, bo jakiś punkt odniesienia musi mieć osoba stawiająca karty.
        • ma_ewa01 Re: kto rozłoży dla mnie karty -ostry zakręt 21.01.11, 21:29
          Zapodaj problem
          Msmile
          • bezik-1 Re: kto rozłoży dla mnie karty -ostry zakręt 22.01.11, 08:58
            czy nasz związek przetrwa tą burzę,jakie jest nastawienie mojego męża do nas, a może jest ktoś to stoi pomiędzy nami? Czy jest sens walczyć?
            • ma_ewa01 Re: kto rozłoży dla mnie karty -ostry zakręt 22.01.11, 10:41
              Witaj, Bezikusmile.
              Jeśli trochę mało informacji podałaś... Może partnerski wg/ Królowej spróbujemy na początek
              Msmile
              • ma_ewa01 Re: kto rozłoży dla mnie karty -ostry zakręt 22.01.11, 10:52
                Partnerski dla Bezika i męża:
                Bezik/ mąż
                Sygn. Mag/2puchary
                Myśli: Diabeł/Cesarz
                Uczucia: Paź mieczy/8 monet
                Okazuje: Paź den/Papież
                Co wnosi:Księżyc/8 buław
                Czego oczekuje : Umiar/ Papież
                Co łączy: Król kielichów
                Rada dla : 9 mieczy/ 9 buław
                Przyszłośc do trzech mcy : Eremita, 3 den, 3 puchary

Dziewczyny, interpretujcie, karty Lo Scarabeo ( bliskie bardzo RW). Ja sie dołączę.
                Msmile
                • bezik-1 Re: kto rozłoży dla mnie karty -ostry zakręt 22.01.11, 17:47
                  kot zinterpretuje dla mnie karty?
                  • krolowa.mieczy Re: kto rozłoży dla mnie karty -ostry zakręt 22.01.11, 17:53
                    Ten, kto rozkładał - Ewcia smile
                    • ma_ewa01 Re: kto rozłoży dla mnie karty -ostry zakręt 22.01.11, 20:55
                      Jasne, ze tak, ale dzisiaj nie z powodu gości. Postaram sie zrobić to jutro, ale jesli ktoś ma ochotę to proszę bardzo...
                      Msmile
    • ma_ewa01 Interpretacja 24.01.11, 04:41
      Partnerski dla Bezika i męża:
      Bezik/ mąż
      Sygn. Mag/2puchary
      Myśli: Diabeł/Cesarz
      Uczucia: Paź mieczy/8 monet
      Okazuje: Paź den/ Wieża -tu była pomyłka ma być właśnie Wieża
      Co wnosi:Księżyc/8 buław
      Czego oczekuje : Umiar/ Papież
      Co łączy: Król kielichów
      Rada dla : 9 mieczy/ 9 buław
      Przyszłośc do trzech mcy : Eremita, 3 den, 3 puchary

Beziku, chyba ta sytuacja bardziej rozgrywa się w Twojej głowie niż faktycznie ma miejsce. Twój mąż ma zapewne otwarty i nieco romansowy sposób bycia, ale na horyzoncie nie widać żadnej konkretnej kobiety, która mogłaby zagrozić Waszemu małżeństwu. Wręcz przeciwnie, widać, że łączy Was głęboka miłość. Tak naprawdę, to po tych kartach powiedziałabym, że to Ty masz na swoim koncie jakieś ciemne sprawki, a nie on. W zasadzie oboje macie podobne oczekiwania – Ty chcesz spokoju i zgody, on trwania małżeństwa…
      On chyba dużo pracuje, może nie ma go często w domu, a Ty rózne rzeczy sobie wyobrażasz.
      Wkurza go ta Twoja podejrzliwość i może być w swoich reakcjach gwałtowny i nieprzyjemny. Ma swoje zasady i nie zamierza z nich rezygnować. Trudno będzie zmienić jego sposób myślenia. Jest zajęty pracą. Czasem 8 buław pokazuje mi się jako kontakty internetowe i ewentualnie tutaj można by upatrywać jakichś jego kombinacji. Ale on nie zamierza naruszać Waszego związku ani w nic się poważnie angażować.
      Karty radzą dokładniej się przyjrzeć całej sprawie i dogłębnie ją przemyśleć, niczego nie oceniać pochopnie. W najbliższym czasie masz szansę na zrozumienie tej sytuacji, sprawdzenie w praktyce co i jak. Jest szansa, że wyjdziesz ze swojej izolacji, może jakaś sympatyczna impreza Was znów do siebie zbliży…
      Bardzo proszę, może ktoś coś dorzuci od siebie, a może całkiem inaczej te karty widzicie?
      Pozdrawiam
      Msmile
      • ma_ewa01 Re: Interpretacja 24.01.11, 20:21
        Podbijam wątek, looknijcie plisss
        Msmile
        • bezik-1 Re: Interpretacja 25.01.11, 08:40
          Wielkie dzięki za Waszą pomoc. Przemyślę Wasze sugestie i podpowiedzi. Najważniejsze,że jest światełko nadziei.
      • czu-jka Re: Interpretacja 24.01.11, 22:41
        Ja patrze na to podobnie jak Ma-ewa. On zapracowany, może mieć jakieś znajomości na boku. TY zazdrosna. robisz mu sceny. On pewnie się tym denerwuje, ale jakoś pozytywnie widzę przyszłość. Chyba ne jest tak źlesmile. Trzeba będzie trochę przemyśleć, ale idzie w dobrym kierunku. Tak to czuję.
        • bezik-1 Re: Interpretacja 25.01.11, 08:41
          Dziękuję za interpretację.
    • ma_ewa01 Karty rozłożone a zapłaty niet !!! 26.01.11, 02:06
      Niestety nie wpłynęła zapłata za wróżbę.
      Mam nadzieję, że się jej dokonasz, bo niestety grozi za to wpis na czarna listę osób nie dziękujących za wróżbę...
      Msmile
      • bezik-1 Re: Karty rozłożone a zapłaty niet !!! 01.02.11, 18:55
        nie ma żadnej wiadomości co do opłaty, czyżbym coś przeoczyła?
        • ma_ewa01 Re: Karty rozłożone a zapłaty niet !!! 01.02.11, 19:43
          tak, Beziku, przeoczyłas... I nie chodzi o zadna opłatę, tylko o zapłatę, o jakiś gest wdzięczności w stosunku do osoby stawiajacej karty. Taki mamy regulamin i wydawało mi się, ze go znasz i bedziesz sie stosowac. Przypomnę króciutko- zapłata jest po to, zeby odciąć więź energetyczną między osobą wróżącą Tobę. Może być to np przepis na jakąś pyszną potrawę, , e-book, katrka, wiersz, cokolwiek, co chciałabyś w podziękowaniu za poświęcony Tobie czas podarować osobie, która wyciągnęła dla Ciebie karty .
          Możesz poczytać o tym w regulaminie Szkółki.
          Na razie jesteś na czarnej liście osób nie dziękujących za wróżbę . Możesz to naprawić, wysyłając zapatę na mail
          Msmile
          • ma_ewa01 Zapłata dotarła 10.02.11, 12:08
            dziękuję
            Msmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka