coill 28.01.11, 17:19 na to czy w lutym spotkam się ze sławkiem? przyjedzie? narazie zgody nie ma,ale ciekawa jestem czy w przecigu tego miesiaca sie juz dogadamy i spotkamy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misboaa Re: kto chce zrobic króciutka wrozbe? 29.01.11, 00:51 Jezuuuuuu to on jeszcze nie przyjechał????? Odpowiedz Link
coill Re: kto chce zrobic króciutka wrozbe? 29.01.11, 09:36 misboaa napisała: > Jezuuuuuu to on jeszcze nie przyjechał????? no byl przez grudzien, po tym jak odeszlam jkis czas. wiec byl ,w grudniu staral sie, tlumaczyl jak to wielce nie przestal kochaac i jakto niby byłzly na mnie bla bla i dostal szanse. no.. a teraz sie nie odzywam, a on tez nie Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: kto chce zrobic króciutka wrozbe? 29.01.11, 08:49 Coilusia, a może zajrzyj w karty, co by jakiegoś fajnego kolesia nie przegapić... Może warto by dać szansę komuś innemu i sobie... M Odpowiedz Link
coill Re: kto chce zrobic króciutka wrozbe? 29.01.11, 09:37 nie bo zagladalamn z pyt o niego wtedy kiedy przestalam sie odzywac i same ladne sa. mi sie same "fajne" na niego losuja. nie chce juz losowac skoro wlasne karty oszukuja Odpowiedz Link
czu-jka Re: kto chce zrobic króciutka wrozbe? 29.01.11, 10:17 A może naprawdę bedzie fajnie Odpowiedz Link
czu-jka Re: kto chce zrobic króciutka wrozbe? 29.01.11, 10:25 Chciałam Cię trochę pocieszyć. Nie postawię kart, bo nie mam całej talii i wolałabym komuś nie namieszać. Najważniejsze jednak, by ta sytuacja wniosla coś dobrego dla Ciebie. Odpowiedz Link
misboaa Re: NIKT? 29.01.11, 17:21 Ja nie chcę bo powoli robię się nieobiektywna w sprawie tego pana. Odpowiedz Link
pacha.mama Re: NIKT? 29.01.11, 17:44 Hmm, to ten sam co ja kładłam? To nie kładę drugi raz skoro mi nie poszło Odpowiedz Link
coill Re: NIKT? 30.01.11, 11:09 pacha.mama napisała: > Hmm, to ten sam co ja kładłam? > To nie kładę drugi raz skoro mi nie poszło niestety ten sam... no ale wiesz nie tylko TObie nie idzie, ja tez "dobre" karty na te sprawe mialam. kolezanka mi partnerski zrobila i o dziwo tez super. kur** sama tez robilam sobie partnerski i nie taaki zly byl, najdziwniejsze ze w myslach uczuciach,zamiarach u niego tez ok bylo(nawet nie ma zlosci o dziwo)...nie moge pojac tego. czemu to sie nie ima do tego co widzę ;/ Odpowiedz Link
czu-jka Re: NIKT? 30.01.11, 11:27 A może on myśli o Tobie, ale jest zawzięty i dlatego niechce się odezwać. Moze to świadczyłoby o pozytywnych kartach, albo wróżba działa z opóźnieniem...Nie wiem. Odpowiedz Link
coill Re: NIKT? 30.01.11, 11:40 czu-jka napisała: > A może on myśli o Tobie, ale jest zawzięty i dlatego niechce się odezwać. Moze > to świadczyłoby o pozytywnych kartach, albo wróżba działa z opóźnieniem...Nie w > iem. no opoznienie tez moze byc wiadomo.ale nprwde karty ladne mialam ! ! Odpowiedz Link
czu-jka Re: NIKT? 30.01.11, 11:54 Ja tez nie wiem jak to jest z tymi kartami. Mi tarocistka powiedziała pół roku temu, że będę miała legalizacje związku do czerwca i burzliwy związek z tym Panem. A mam brak związku, brak kontaktu i już napewno nie wizję legalizacji. Odpowiedz Link
coill Re: NIKT? 30.01.11, 12:26 tej mi tez tak mowila ze sie oswiadczy kolo swiat sywla...fakt oswiadczyl sie, w glupi sposob. ale nie mowila mi nic o tym ze probemy zk ontaktem Odpowiedz Link
czu-jka Re: NIKT? 30.01.11, 16:03 Naprawdę sę oświadczył czy żartujesz? Mi powiedziała, że będzie b. długo się zastanawiał i powinnam być cierpliwa, łasić się i nie narzucać. A jak potawie go pod ścianą z 2 razy to nic nie wyjdzie z tego. Jestem jednak dość temperamentna i niewiem na co się decydować tyle czasu. Albo się ktos podoba albo nie, albo chcesz miec harem i boisz sie wyjsc na kawe, to ok. Ach, wydaje mi się, ze to jakos przerabiam, ale ciągle mi to leży na wątrobie. A kontaktu brak. Odpowiedz Link
coill Re: NIKT? 30.01.11, 16:13 czu-jka napisała: > Naprawdę sę oświadczył czy żartujesz? tak.dzien po tym mowil ze mnie kocha,a koleny dzien pytal kim jest dla mnie, bo chcialby byc dla mnie takim jedynym do konca mojego zycia. a dzis uslyszalam ze nie chce zadenej dziewczyny miec Odpowiedz Link
pacha.mama Re: NIKT? 30.01.11, 16:58 Może ona ma jakiś pakt z Tarotem? Albo faktycznie musisz odczekać na te dobre karty, wrzucałam tu gdzieś partnerski? Może warto do niego wrócić i coś się jeszcze wyciągnie? Odpowiedz Link
coill Re: NIKT? 30.01.11, 17:14 aaa nie...ja nie chce juz kart dotykac.. ale jak pyt pojedyncze dawalam np mialam czesdto kochankow i sloneczko, gdy pytam o uczucia(lubk kolezanka mi losuje dla mnie) to tam czesto jest 6 pucharow, albo inna przyjazdna karta,w pytaniach o zamiary tez pucharowo.. moze od dzis, po tej scysji i zerwaniu(smsem...HAHA) cosby w tym partnerskim bylo gorzej Odpowiedz Link
pacha.mama Re: NIKT? 30.01.11, 17:29 Ale nie możemy się dogadać, mi chodziło o wrzucenie tego starego partnerskiego - może teraz bez hurraoptymizmu by się tam coś zauważyło. A 6 pucharów nie lubię Odpowiedz Link
coill Re: NIKT? 30.01.11, 17:41 czemu nie lubisz 6? mi zawsze pokzywala tesknote i mialam np na powtor faceta itp(ale fakt, czesto byla tk ze ktos se teskni a nic poza nie robi) swojego part gdzie bylo tak "ladnie" nie mam juz, bo w zlosci wyrzucilam zapiski hehe pameitam ze dwoma pucharami zakonczona przyszlosc byla ale mam od kolezanki partnerski zapisany, polozony po tym jak podjelam decyzję o nieodzywaniu sie i "ukaraniu" go tym. przeł = 2monet, 4kiji, rydwan co łaczy = kolo fortuny TY / ON mysli glupiec/wisilec słowa 2puch/4monet serce ryc puch/krol monet oczekiwania q kiji/sprawiedliwosc zach paz monet/kochankowie przyszłosc = smierc, 4puch, 6kiji i tu widac zmiane lub zerwanie(kolo i smierc), wisielec w myslach moze byc jego odsuniecie, choc moze byc ze mysli o tym ze ja zawislam - bo nie odzywalam sie itd. Bo u mnie glupiec(ja nie mysle nie powazne o relacji ani glupca podejscia nie mm..ale myslalam o nim "glupiec" i ze on takie ma zachowania z tej karty) w sercu tu K monet wiec zimno, chce tylko sobie posiadac,ogolem w slowach zimno tez w tym ukladzie, oczekuje ode mnie Sprwiedliwosci(nie wiem?), a zachowa sie - Kochankowie, wiec teoretycznie powinien chciec się pogodzic i zachowac sie milo a nie tak... a na przyszlosc to widze smierc + 4 monet, zerwanie przez focha lub zerwanie i potem czyjas obraza..ale potem mam 6 kijow wiec chyba nie tak zle.. Odpowiedz Link
coill i 30.01.11, 17:46 i to jeszcze mam zapisne: uczucia = 2kiji, 6puch, krol puch jakie ma zamiary wobec kasi = ryc mieczy, 6puch 9puch jak sie zachowa 3kiji, wisielec, 4mieczy dziwne nie? zmiary ok, uczucia w sumie tez ok... aa w zachowaniu KLAPA Odpowiedz Link
pacha.mama Re: i 30.01.11, 19:16 Spróbuję o tym pomyśleć jutro, bo dziś nie mam siły gdybać nad tyloma kartami Odpowiedz Link
coill Re: NIKT? 30.01.11, 11:10 misboaa napisała: > Ja nie chcę bo powoli robię się nieobiektywna w sprawie tego pana. nie dziwie Ci sie hehe Odpowiedz Link
lilka107 Re: NIKT? 30.01.11, 21:21 przeł = 2monet, 4kiji, rydwan co łaczy = kolo fortuny TY / ON mysli glupiec/wisilec słowa 2puch/4monet serce ryc puch/krol monet oczekiwania q kiji/sprawiedliwosc zach paz monet/kochankowie przyszłosc = smierc, 4puch, 6kiji te karty wcale nie są ładne na trwały związek. on chyba mocno skupiony na materii, pracy.. stąd odlwekanie wszystkiego co ma związek z wami. to co teraz między wami jest to ciągłe rozstania i powroty, wzloty i upadki, radosc przeplatana ze niechęcią.. nie wiem na kiedy byl ten układ ale tu powrót jest na jakis czas, nie widac ani w tych ani w tamtych kartach (po 3 na pyt) by z tej mąki miał byc chleb. Odpowiedz Link
coill Re: NIKT? 30.01.11, 21:29 to nie moje karty, wlasnie porposilam o wylosowanie kolezanke,zeby "inne rece" wyjely to z niedawna ukl, wtedy co zaczelam milczec i bylam ciekaawa co potem bedzie z tego. on faktycznie skupiony na materi i zarabianiu, nie wiem na ile w slowach a na ile naprwde Odpowiedz Link
lilka107 Re: NIKT? 30.01.11, 21:37 prawdę mówi, teraz praca jest dla niego priorytetem. wg tych kart wrócicie jeszcze do siebie, ale nie ma co sie nastawiac na związek az po grób Odpowiedz Link
coill Re: NIKT? 30.01.11, 21:43 lilka107 napisała: > prawdę mówi, teraz praca jest dla niego priorytetem. wg tych kart wrócicie jesz > cze do siebie, ale nie ma co sie nastawiac na związek az po grób serio wrocimy? mi sie wydaje ze one pokazuja rozstanie(kolo i smierc) tyko nie wiem co to 6 kijow robi. wisz..ja wiedzialam ze tak bedzei le do cholery myslalam ze skoro inne rzeczy poprawil, to i tu bedzie lzej. kasa kasą. ale ja to inna bajka..pozatym mi sie wydaje ze to nie problem z kasą, tylko ze to klmsttwo wymowka, ze chcia sie zabawic mną, wykorzystac w przerwie..a kasa byla wymówką zeby sie pozbyć potem i wymigac od obietnic milosnych Odpowiedz Link
lilka107 Re: NIKT? 30.01.11, 21:58 koło mówi o "nieprzewidywalnosci" waszej relacji, raz dobrze, raz źle, ale to tez powrót, tego co było. w zasadzie karty z przelozenia daly juz odp. 4 buławy to tak jakbyscie byli teraz w zwiazku, albo wkrótce bedziecie po wczesniejszym wahaniu i lawirowaniu -2 mon, ale rydwan i tak rozdziela prędzej czy pózniej. Odpowiedz Link
coill Re: NIKT? 30.01.11, 22:04 no jak te karty byly kadzione to bylismy-TEORETYCZNIE(praktycznie chyba nie). wiec chyba ten rydwan rozwalil wiesz kiedys rydwan spelnial sie jako przyjazd jego(podobnie swiat i 6 mieczy) bo on z daleka..ale od pewnego czasu chyba inaczej sie to spelnia. Kolo F mialam kiedy juz raz odeszlam(i nie zamierzalam wrocic), mialam je gdy sie pogodzilismy...i mam je znow... Odpowiedz Link