Dodaj do ulubionych

kto chce zrobic króciutka wrozbe?

28.01.11, 17:19
na to czy w lutym spotkam się ze sławkiem? przyjedzie? sad
narazie zgody nie ma,ale ciekawa jestem czy w przecigu tego miesiaca sie juz dogadamy i spotkamy
Obserwuj wątek
    • coill Re: kto chce zrobic króciutka wrozbe? 29.01.11, 00:21
      ładnie prosić sad
      • misboaa Re: kto chce zrobic króciutka wrozbe? 29.01.11, 00:51
        Jezuuuuuu to on jeszcze nie przyjechał?????
        • coill Re: kto chce zrobic króciutka wrozbe? 29.01.11, 09:36
          misboaa napisała:

> Jezuuuuuu to on jeszcze nie przyjechał?????

no byl przez grudzien, po tym jak odeszlam jkis czas. wiec byl ,w grudniu staral sie, tlumaczyl jak to wielce nie przestal kochaac i jakto niby byłzly na mnie bla bla i dostal szanse. no.. a teraz sie nie odzywam, a on tez nie uncertain
    • ma_ewa01 Re: kto chce zrobic króciutka wrozbe? 29.01.11, 08:49
      Coilusia, a może zajrzyj w karty, co by jakiegoś fajnego kolesia nie przegapić...
      Może warto by dać szansę komuś innemu i sobie...
      Msmile
      • coill Re: kto chce zrobic króciutka wrozbe? 29.01.11, 09:37
        nie bo zagladalamn z pyt o niego wtedy kiedy przestalam sie odzywac i same ladne sa. mi sie same "fajne" na niego losuja. nie chce juz losowac skoro wlasne karty oszukujasad
        • czu-jka Re: kto chce zrobic króciutka wrozbe? 29.01.11, 10:17
          A może naprawdę bedzie fajniewink
          • coill Re: kto chce zrobic króciutka wrozbe? 29.01.11, 10:18
            watpie.
            • czu-jka Re: kto chce zrobic króciutka wrozbe? 29.01.11, 10:25
              Chciałam Cię trochę pocieszyćsmile.
              Nie postawię kart, bo nie mam całej talii i wolałabym komuś nie namieszać. Najważniejsze jednak, by ta sytuacja wniosla coś dobrego dla Ciebie.
              • coill Re: kto chce zrobic króciutka wrozbe? 29.01.11, 11:26
                wiemsad
    • coill NIKT? 29.01.11, 15:11
      crying
      • misboaa Re: NIKT? 29.01.11, 17:21
        Ja nie chcę bo powoli robię się nieobiektywna w sprawie tego pana.
        • pacha.mama Re: NIKT? 29.01.11, 17:44
          Hmm, to ten sam co ja kładłam?
          To nie kładę drugi raz skoro mi nie poszło tongue_out
          • coill Re: NIKT? 30.01.11, 11:09
            pacha.mama napisała:

> Hmm, to ten sam co ja kładłam?
            > To nie kładę drugi raz skoro mi nie poszło tongue_out

niestety ten sam... no ale wiesz nie tylko TObie nie idzie, ja tez "dobre" karty na te sprawe mialam. kolezanka mi partnerski zrobila i o dziwo tez super. kur** sama tez robilam sobie partnerski i nie taaki zly byl, najdziwniejsze ze w myslach uczuciach,zamiarach u niego tez ok bylo(nawet nie ma zlosci o dziwo)...nie moge pojac tego. czemu to sie nie ima do tego co widzę ;/
            • czu-jka Re: NIKT? 30.01.11, 11:27
              A może on myśli o Tobie, ale jest zawzięty i dlatego niechce się odezwać. Moze to świadczyłoby o pozytywnych kartach, albo wróżba działa z opóźnieniem...Nie wiem.
              • coill Re: NIKT? 30.01.11, 11:40
                czu-jka napisała:

> A może on myśli o Tobie, ale jest zawzięty i dlatego niechce się odezwać. Moze
                > to świadczyłoby o pozytywnych kartach, albo wróżba działa z opóźnieniem...Nie w
                > iem.

no opoznienie tez moze byc wiadomo.ale nprwde karty ladne mialam ! ! uncertain
                • czu-jka Re: NIKT? 30.01.11, 11:54
                  Ja tez nie wiem jak to jest z tymi kartami. Mi tarocistka powiedziała pół roku temu, że będę miała legalizacje związku do czerwca i burzliwy związek z tym Panem. A mam brak związku, brak kontaktu i już napewno nie wizję legalizacjismile.
                  • coill Re: NIKT? 30.01.11, 12:26
                    tej mi tez tak mowila big_grin
                    ze sie oswiadczy kolo swiat sywla...fakt oswiadczyl sie, w glupi sposob. ale nie mowila mi nic o tym ze probemy zk ontaktem
                    • czu-jka Re: NIKT? 30.01.11, 16:03
                      Naprawdę sę oświadczył czy żartujesz?
                      Mi powiedziała, że będzie b. długo się zastanawiał i powinnam być cierpliwa, łasić się i nie narzucać. A jak potawie go pod ścianą z 2 razy to nic nie wyjdzie z tego.
                      Jestem jednak dość temperamentnasmile i niewiem na co się decydować tyle czasu. Albo się ktos podoba albo nie, albo chcesz miec harem i boisz sie wyjsc na kawe, to ok.
                      Ach, wydaje mi się, ze to jakos przerabiam, ale ciągle mi to leży na wątrobie. A kontaktu brak.
                      • coill Re: NIKT? 30.01.11, 16:13
                        czu-jka napisała:
                        > Naprawdę sę oświadczył czy żartujesz?

tak.dzien po tym mowil ze mnie kocha,a koleny dzien pytal kim jest dla mnie, bo chcialby byc dla mnie takim jedynym do konca mojego zycia. a dzis uslyszalam ze nie chce zadenej dziewczyny miec big_grin
            • pacha.mama Re: NIKT? 30.01.11, 16:58
              Może ona ma jakiś pakt z Tarotem? big_grin

Albo faktycznie musisz odczekać na te dobre karty, wrzucałam tu gdzieś partnerski? Może warto do niego wrócić i coś się jeszcze wyciągnie?

• coill Re: NIKT? 30.01.11, 17:00
                hm..nie wrzucalas zadnego partneskiego?
                • pacha.mama Re: NIKT? 30.01.11, 17:05
                  Tfu, miało być "wrzucałaś" big_grin
                  • coill Re: NIKT? 30.01.11, 17:14
                    aaa nie...ja nie chce juz kart dotykac..
                    ale jak pyt pojedyncze dawalam np mialam czesdto kochankow i sloneczko, gdy pytam o uczucia(lubk kolezanka mi losuje dla mnie) to tam czesto jest 6 pucharow, albo inna przyjazdna karta,w pytaniach o zamiary tez pucharowo..
                    moze od dzis, po tej scysji i zerwaniu(smsem...HAHA) cosby w tym partnerskim bylo gorzej
                    • pacha.mama Re: NIKT? 30.01.11, 17:29
                      Ale nie możemy się dogadać, mi chodziło o wrzucenie tego starego partnerskiego - może teraz bez hurraoptymizmu by się tam coś zauważyło.
                      A 6 pucharów nie lubię big_grin
                      • coill Re: NIKT? 30.01.11, 17:41
                        czemu nie lubisz 6? mi zawsze pokzywala tesknote i mialam np na powtor faceta itp(ale fakt, czesto byla tk ze ktos se teskni a nic poza nie robi)

swojego part gdzie bylo tak "ladnie" nie mam juz, bo w zlosci wyrzucilam zapiski hehe pameitam ze dwoma pucharami zakonczona przyszlosc byla

ale mam od kolezanki partnerski zapisany, polozony po tym jak podjelam decyzję o nieodzywaniu sie i "ukaraniu" go tym.

przeł = 2monet, 4kiji, rydwan
                        co łaczy = kolo fortuny
                        TY / ON
                        mysli glupiec/wisilec
                        słowa 2puch/4monet
                        serce ryc puch/krol monet
                        oczekiwania q kiji/sprawiedliwosc
                        zach paz monet/kochankowie
                        przyszłosc = smierc, 4puch, 6kiji

i tu widac zmiane lub zerwanie(kolo i smierc), wisielec w myslach moze byc jego odsuniecie, choc moze byc ze mysli o tym ze ja zawislam - bo nie odzywalam sie itd. Bo u mnie glupiec(ja nie mysle nie powazne o relacji ani glupca podejscia nie mm..ale myslalam o nim "glupiec" i ze on takie ma zachowania z tej karty)
                        w sercu tu K monet wiec zimno, chce tylko sobie posiadac,ogolem w slowach zimno tez w tym ukladzie, oczekuje ode mnie Sprwiedliwosci(nie wiem?), a zachowa sie - Kochankowie, wiec teoretycznie powinien chciec się pogodzic i zachowac sie milo a nie tak...
                        a na przyszlosc to widze smierc + 4 monet, zerwanie przez focha lub zerwanie i potem czyjas obraza..ale potem mam 6 kijow wiec chyba nie tak zle..
                        • coill i 30.01.11, 17:46
                          i to jeszcze mam zapisne:
                          uczucia = 2kiji, 6puch, krol puch
                          jakie ma zamiary wobec kasi = ryc mieczy, 6puch 9puch
                          jak sie zachowa 3kiji, wisielec, 4mieczy

dziwne nie? big_grin zmiary ok, uczucia w sumie tez ok... aa w zachowaniu KLAPA
                          • pacha.mama Re: i 30.01.11, 19:16
                            Spróbuję o tym pomyśleć jutro, bo dziś nie mam siły gdybać nad tyloma kartami wink
        • coill Re: NIKT? 30.01.11, 11:10
          misboaa napisała:

> Ja nie chcę bo powoli robię się nieobiektywna w sprawie tego pana.

nie dziwie Ci sie hehewink
          • lilka107 Re: NIKT? 30.01.11, 21:21
            przeł = 2monet, 4kiji, rydwan
            co łaczy = kolo fortuny
            TY / ON
            mysli glupiec/wisilec
            słowa 2puch/4monet
            serce ryc puch/krol monet
            oczekiwania q kiji/sprawiedliwosc
            zach paz monet/kochankowie
            przyszłosc = smierc, 4puch, 6kiji

te karty wcale nie są ładne na trwały związek. on chyba mocno skupiony na materii, pracy.. stąd odlwekanie wszystkiego co ma związek z wami. to co teraz między wami jest to ciągłe rozstania i powroty, wzloty i upadki, radosc przeplatana ze niechęcią.. nie wiem na kiedy byl ten układ ale tu powrót jest na jakis czas, nie widac ani w tych ani w tamtych kartach (po 3 na pyt) by z tej mąki miał byc chleb.
            • coill Re: NIKT? 30.01.11, 21:29
              to nie moje karty, wlasnie porposilam o wylosowanie kolezanke,zeby "inne rece" wyjely smile to z niedawna ukl, wtedy co zaczelam milczec i bylam ciekaawa co potem bedzie z tego.
              on faktycznie skupiony na materi i zarabianiu, nie wiem na ile w slowach a na ile naprwde
              • lilka107 Re: NIKT? 30.01.11, 21:37
                prawdę mówi, teraz praca jest dla niego priorytetem. wg tych kart wrócicie jeszcze do siebie, ale nie ma co sie nastawiac na związek az po grób wink
                • coill Re: NIKT? 30.01.11, 21:43
                  lilka107 napisała:

> prawdę mówi, teraz praca jest dla niego priorytetem. wg tych kart wrócicie jesz
                  > cze do siebie, ale nie ma co sie nastawiac na związek az po grób wink

serio wrocimy? mi sie wydaje ze one pokazuja rozstanie(kolo i smierc) tyko nie wiem co to 6 kijow robi.

wisz..ja wiedzialam ze tak bedzei le do cholery myslalam ze skoro inne rzeczy poprawil, to i tu bedzie lzej. kasa kasą. ale ja to inna bajka..pozatym mi sie wydaje ze to nie problem z kasą, tylko ze to klmsttwo wymowka, ze chcia sie zabawic mną, wykorzystac w przerwie..a kasa byla wymówką zeby sie pozbyć potem i wymigac od obietnic milosnychsad
                  • lilka107 Re: NIKT? 30.01.11, 21:58
                    koło mówi o "nieprzewidywalnosci" waszej relacji, raz dobrze, raz źle, ale to tez powrót, tego co było. w zasadzie karty z przelozenia daly juz odp. 4 buławy to tak jakbyscie byli teraz w zwiazku, albo wkrótce bedziecie po wczesniejszym wahaniu i lawirowaniu -2 mon, ale rydwan i tak rozdziela prędzej czy pózniej.
                    • coill Re: NIKT? 30.01.11, 22:04
                      no jak te karty byly kadzione to bylismy-TEORETYCZNIE(praktycznie chyba nie).
                      wiec chyba ten rydwan rozwalilsmile
                      wiesz kiedys rydwan spelnial sie jako przyjazd jego(podobnie swiat i 6 mieczy) bo on z daleka..ale od pewnego czasu chyba inaczej sie to spelnia.

Kolo F mialam kiedy juz raz odeszlam(i nie zamierzalam wrocic), mialam je gdy sie pogodzilismy...i mam je znow... uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka