17.02.11, 19:43
zapytałam która karta to bibliotek i dostałam Rycerza Mieczy.
Co wy na to? Miecze niby ok, ale Rycerz???????????
Obserwuj wątek
    • coill Re: bibloteka 17.02.11, 19:51
      hm...........moze biblioteka "szybkiej" obslugi? gdzie realizacja szybko trwa itp?
      • misboaa Re: bibloteka 17.02.11, 19:56
        coill napisała:

> hm...........moze biblioteka "szybkiej" obslugi? gdzie realizacja szybko trwa i
        > tp?

Nie pytam o konkretną, tylko ogólnie, a przecież biblioteki bywają różnie obsługiwane.
        • coill Re: bibloteka 17.02.11, 20:05
          wiesz co... u mnie hotel to Q mieczy.
          moze miecze przez to ze "urząd"< to ogolem jakiestakie instytucje co? bo to dziwne jakiesbig_grin
          ani po rycerzu bym sie nie spodziewala biblio, ani po krolowej tego ze jest pensjonatem..
          • misboaa drukarnia 17.02.11, 20:11
            też Rycerz Mieczy - najbardziej dla mnie zrozumiałe. Szybko się dzieje, wypadają trony tekstu z maszyny.
            • algaria Re: drukarnia 17.02.11, 20:34
              może ryc mieczy to druk - książka - tekst - gazeta - i dlatego i biblioteka i drukarna
              • misboaa Re: drukarnia 17.02.11, 20:48
                algaria napisała:

> może ryc mieczy to druk - książka - tekst - gazeta - i dlatego i biblioteka i d
                > rukarna
                książka to 5 Mieczy, ale reszta się zgadza smile Nie wiem dlaczego wypadąl w piątce.
    • misboaa pisanie 17.02.11, 20:51
      książek - Gwiazda + 9 Pucharów - miała być jedna karta, ale wypadły mi dwie
      pisma urzędowego, podania - 5 Pucharów, Mag
      czyli pisanie to już typowo pucharowe sprawy.
      Gwiazda przelewa swoje myśli na papier, a 9 Puch to ppewnie pisarz.
      Podanie zazwyczja smutna prośba i trzeba coś załatwić - Mag
    • coill Re: bibloteka 17.02.11, 23:14
      a wasnie, MI R mieczy sie pokazal na pyt - jaka karta przedstawia partnera na cale zycie( w sensie, ze pokazuje ze to taki TEN pisany jako sie mowi)..i tez sie zaskoczylam bo rycerz to dla mnei taki przybył i wybył szybko, nieobliczalny, a nie stały na cale zycie??! uncertain
      • pacha.mama Re: bibloteka 17.02.11, 23:25
        coill napisała:

> a wasnie, MI R mieczy sie pokazal na pyt - jaka karta przedstawia partnera na c
        > ale zycie( w sensie, ze pokazuje ze to taki TEN pisany jako sie mowi)..i tez si
        > e zaskoczylam bo rycerz to dla mnei taki przybył i wybył szybko, nieobliczalny,
        > a nie stały na cale zycie??! uncertain

Wow, ta karta też wg mnie jest ostatnią, która powinna wypaść big_grin
        A może to sugestia dot. konkretnie Ciebie? Znaczy się usidlisz takiego podrywacza? tongue_out
        • coill Re: bibloteka 17.02.11, 23:35
          wg mnie tez to ostatnia w tym temacie!! pytalam wczesnej np Jka karta pokazuje ze facet ma stale uczucie do nas - tu Qmonet - i pasuje.
          ale ten rycerz?!
          no a moze jak mowisz,ze ja poznam takiego MOTYLA i go zlapie? uncertain eee ;/
          • pacha.mama Re: bibloteka 17.02.11, 23:36
            Nie stękaj, dla Ciebie się zmieni. To lepsze trofeum niż jakiś Oscar czy coś big_grin
    • pacha.mama Re: bibloteka 17.02.11, 23:31
      Rycerz może dlatego, że tam się wpada i grabi big_grin Wchodzisz, bierzesz książki i wychodzisz. W bibliotece jesteś przelotem, jak ten rycerz mieczy - pojawia się i znika. Samo wykorzystanie bibliotecznych łupów to już inna sprawa. Pewnie czytelnia wyszłaby statyczniej.
      W dodatku rycerz mieczy to dość krótki okres czasu a wypożyczenie książki jest ograniczone terminem, masz ją na chwilę, tak jak kobiety mają rycerza mieczy big_grin
      • misboaa Re: bibloteka 17.02.11, 23:47
        pacha.mama napisała:

> Rycerz może dlatego, że tam się wpada i grabi big_grin Wchodzisz, bierzesz książki i
        > wychodzisz. W bibliotece jesteś przelotem, jak ten rycerz mieczy - pojawia się
        > i znika. Samo wykorzystanie bibliotecznych łupów to już inna sprawa. Pewnie czy
        > telnia wyszłaby statyczniej.
        > W dodatku rycerz mieczy to dość krótki okres czasu a wypożyczenie książki jest
        > ograniczone terminem, masz ją na chwilę, tak jak kobiety mają rycerza mieczy big_grin

Tak też może być.
    • misboaa czytelnia 17.02.11, 23:53
      Król Pucharów
      potem sama dociągnęłam 8 Monet choć po Królu nie było potrzeby dopytytywać.

Wciąż mnie tarot zadziwia big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka