jednajezyna 03.03.11, 18:08 Postawilby mi ktos? Ja sie boje sama.. bo mi za bardzo zalezy i moglabym nagiac wsio... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nielaik Re: celtycki na uczucia 17.03.11, 18:01 S-3 kielichów 1. Repezentuje pytającego i sygnalizuje jego problem-Kapłanka 2. Problem pytającego-10 denarów 3. Korzeń problemu-8 denarów 4. Pragnienie pytającego i to co może osiągnąć-Paź Mieczy 5. Niedawana przeszłość, z której problem wypłynął-8 mieczy 6. Bliska przyszłość, która wyłoni się z obecnej sytuacji-Kochankowie 7. Nieuświadomione cechy pytajacego, które spowodoały problem-Wieża 8. Co osoba, tak naprawdę myśli o problemie (nadzieje lub zwątpienie)-Mag 9. Wpływy otoczenia w danym problemie (pomoc i wsparcie lub dezaprobata, na kogo można liczyć, na kogo nie)-3 denarów 10. Ostateczny wynik, rozwiązanie problemu-2 kielichów Bardzo chciałabyś z kimś porozmawiać, ale ta osoba się do ciebie nie odzywa. Jednak jest szansa na wyjaśnienia i zakończy się to tym, że pan do ciebie wróci. Nie mówi ci o co chodzi, co się stało, co ją wytrąciło z równowagi. Ten mężczyzna ociągał się z podjęciem decyzji, ciągle stało mu coś na przeszkodzie, aby wasz związek mógł wyjść na jaw, zawsze było jakieś ale. W końcu postawiłaś wszystko na ostrzu noża i stwierdziłaś wóz albo przewóz. Nie było czasem u was wydarzenia, które można prównać do małego trzęsienia ziemi? Wrzuciłaś z siebie wszystko co ci przeszkadza w tym układzie, nie bawiąc się przy tym w takt i dyplomację. Sama osoba jest dla ciebie chyba w porzadku, ale on może być uwikłany w jakiś inny związek. Chodzi o sprawy formalnościowe, pieniądze, trzeba by to wszytko pozałatiwać, odkręcić. Postać kobiety też może mieć znacznie, ona nie w pełni zdaje sobie sprawę z końca sytuacji, nie daje za wygraną, za wszelką cenę chce skleić rodzinę. Ale znowu powiem, że jej bardziej chodzi o pieniądze, wyższy status finansowy, który ma zapewniony dzięki temu mężczyźnie. Czy przeszkodą w twoim życiu uczuciowym nie jest czasem postać młodego, zbuntowanego mężczyzny, który jest krytyczny, na nie, trudno się z nim dogadać. Jest na nie, ale nie wiadomo z jakiego powodu. Chyba lubi przeszkadzać, dla zabawy. Ale wszystko się powinno ułożyć, na twoją korzyść. W końcu zdobywasz serce tego pana, chociaż ja bym powiedziała, że wyrywasz go z korzeniami skądś, on jest gdzieś mocno osadzony, ale dzięki twojej inicjatywie, sile persfazji powinno cię się udać. Razem po burzy zaczniecie od nowa. Stary układ już nie powinien wrócić. Druga interpretacja. Przeszkodą jest to, musisz czekać, być cierpliwa, a zmian jak nie ma tak nie ma. Pokazuje się poświęcenie dla domu, rodziny, czego masz już serdecznie dość. Sytuacja była, jest napięta, Wieża, która mówi o towich nieuświadomionych cechach, które spowodowały problem, potwierdzałaby, że coś pękło, rozypało się w drobny mak. Padło dużo ostrych słów, ale moim zdaniem oczyściły atmosferę, rozwaliły to co stare, może ktoś wreszcie przejrzał na oczy i zrozumiał? Chcesz wreszcie zacząć żyć, być dla kogoś ważna. Pieniądze sa istotne, ale w tej chwili nie najważniejsze, bo najważniejsze jest to abyś lubiła osobę, z którą jesteś, która naprawę będzie ci pasować pod każdym względem. Emocjonalnie i intelektualnie musiecie do siebie pasować. Status materialny nie jest najważniejszy. Kogoś blokuje praca, obowiązki, ale to się zmieni. W otoczeniu są osoby, które mogą ci pomóc w tej sytuacji. 3 denarów to dobry kombinator, organizator. Jeżeli chcesz zaranżować spotkanie gdzieś w knajpie, na wystawie, to może się udać. Ta osoba zwróci sie ku tobie, macie szansę coś razem stworzyć. Odpowiedz Link
jednajezyna Re: celtycki na uczucia 12.04.11, 15:06 Nielaik - wyslalam zaplate. Moja wina, nie zagladalam bo za duzo sie dzialo. Dziekuje za ta wrozbe. Po niemal miesiacu od postawienia kart powiem ze racja. Zdecydowalismy sie sprobowac na nowo a co z tego bedzie to zobaczymy. Jeszcze raz dziekuje. Odpowiedz Link