Dodaj do ulubionych

Rozkłady kobiece

05.03.11, 08:37
We wtorek Dzien Kobiet i tak sobie mysle , moze uczcilybysmy ten dzien tutaj w jakis tarotowy sposob? Jakie macie propozycje? Niech ten dzien bedzie dla nas mily nie dlatego, ze ogladamy sie na mezczyzn aby o nas w nim pamietali ale stworzmy tutaj dla siebie super atmosfere i takie przyjazne relacje jakie moga sie wytworzyc tylko wsrod osob bliskich i przyjaznych...
Znacie moze jakies szczegolnie kobiece rozklady ktore moglybysmy rozpracowac? Ewentualnie mozemy wszyscy zajac sie jakąs tematyka ktora dotyka tylko kobiet? Co Wy na to?
Czekam na Wasze propozycje. Ja wychodze z zalozenia ze nalezy sie cieszyc dana chwila i ja doceniac , czerpac radosc z kazdego dnia.. Cieszyc sie z drogi, ktora sobie wyznaczylysmy i ktora zbliza nas do celu
Obserwuj wątek
    • ma_ewa01 Re: Rozkłady kobiece 05.03.11, 09:22
      Może jakiś rozkład stworzyć - jaką jestem kobietą, jakie mam atuty, nad czym popracować, co zmienić w wyglądzie, co w myśleniu, jak sobie dodać powabu, co robić, czego nie, jaki styl jest dla mnie najlepszy, jaką rolę wyznacza mi przeznaczenie, co jest dla mnie ważne, czego nie mogę odpuscić itp itd. Można modyfikować i dodawać nowe...
      To jedna z propozycji.
      Można zrobić caffe. Zasiąść z winkiem przed kompem. Pogadać, co którą boli albo co cieszy. Wyjaśnić , jak coś zazgrzytało. Nawet już bez kart. Tak pogadać o życiu, o nas, o tym co komu leży na sercu. Albo każdy wybierze osobę , o której napisze trzy pozytywne zdania ( albo jedno).
      No jakoś tak, żeby było miło, po babsku , żeby poczuć się fajnie ...
      Msmile
      • ivana Re: Rozkłady kobiece 05.03.11, 09:31
        Ale super pomysly, jestem pod wrazeniemwinkSuperasto!!!
        Chce wiecej takich! Obudzcie sie kobiety i Ci nieliczni ale jakze wazni faceciwink
      • nielaik Re: Rozkłady kobiece 08.03.11, 14:22
        ma_ewa01 napisała:
        Można zrobić caffe. Zasiąść z winkiem przed kompem. Pogadać, co którą boli albo
        > co cieszy. Wyjaśnić , jak coś zazgrzytało. Nawet już bez kart. Tak pogadać o ż
        > yciu, o nas, o tym co komu leży na sercu. Albo każdy wybierze osobę , o której
        > napisze trzy pozytywne zdania ( albo jedno).

W takim razie będę pierwsza. Wyciągnełaś karte Kapłana na prowadznie tego forum i ja moge napisać, że takich Kapłanów to lubię słuchać. Jak tłumaczysz jakiś problem, konflikt, to tak jakby człowiek się znalazł w pracowni naukowej i słuchał jak na siebie działają różne substancje chemiczne. Nabiera się dystansu do całej sprawy.
        • ma_ewa01 Re: Rozkłady kobiece 08.03.11, 15:58
          A wiesz, Nielaiku, że chemia była zawsze moim ulubionym przedmiotem. Nawet startowałam w Olimpiadze Chemicznej w LO z jakimiś tam niewielkimi sukcesamismile.
          A tak powaznie to ciesze się, ze tak to jest odbieranesmile.
          No to zrewanżuje się:
          Jesteś odważna, bezkompromisowa, umiesz zadawać pytania. nie siedzisz w kącie. Drązysz i dążysz do poznania, nie wymiękaszsmile
          Pozdr
          Msmile
          • czu-jka Re: Rozkłady kobiece 08.03.11, 19:05
            Jak słodziciesmile.
            zauważyłam, że Nielaik interpretuje prawie wszystkie rozkłady co się bardzo chwalismile. A Ma-ewa to dobra dusza tego forumsmile
            • ma_ewa01 Re: Rozkłady kobiece 09.03.11, 00:05
              czu-jka napisała:

> Jak słodziciesmile.
              Takie było założenie , Miiało być słodzone z okazji naszego świeja

> zauważyłam, że Nielaik interpretuje prawie wszystkie rozkłady co się bardzo chw
              > alismile. A Ma-ewa to dobra dusza tego forumsmile
              Dzięki. Chciałabym, żeby nasze forum było miejscem w którym ludzie szanują sie wzajemnie.
              Msmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka