08.03.11, 18:50
jak sadzicie jak mozna odczytac te karty?
zrobilam dosc kontrowersyjny opis na gg - czekam na reakcje mojego faceta ..zrobilam to celowo , celowo tez nie napisalam jemu tego osobiscie tylko w takiej formie
co on pomysli gdy to przeczyta? wisielec,9mieczy, 6kiji = papiez po zsumowanieu jako potwierdzenie
wyglada na to ze tkwi w marazmie(tak jest teraz, jak zahibernowany) zobaczy i złapie sie za głowe (9mieczy) ale wynik to duma (6kiji) ?? na moje 6 kijach facet siedzi dumny i wyprostowany a wsztscy jemu bija brawo ..podsumowaniem dopelnieniem jest papiez... szacuek, madrosc i zasady ktorych sie trzyma ( w moim opisie bylo cos o milosci ktora jest cenna i tym podobne moralitety)

jak zareaguje , jak sie zachowa na to 4mieczy (teraz), swiat, mag = cesarz
nie zareaguje od razu, to stan na teraz przemysli, moze pojdzie z tym spac, swiat jako rada, wskazówka tu nie wiemjak odczytac swiat...mag jako wynik zrobi cos na pokaz? cesarz jako podsumowanie trodsze sztywno i tak malo romantycznie jakos
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: reakcja 08.03.11, 19:30
      Wyrzucilo mnie z netu i piszę jeszcze raz mam nadzieje ze sie wkleiwink
      Wydaje mi się, że go to dotknie i się odizoluje, wycofa na moment. Wróci będzie czarował, ale tak naprawdę ciągle zostanie Panem sytuacji. Czyli tak naprawdę niewiele się zmieni.
      Tak to odbieram.
      • asia.33 Re: reakcja 08.03.11, 19:47
        no tak typowe..jak ja to mowie zapali sie i zgasnie.....pasuje 6kiji to zwyciestwo ale male i na krotko, czyli moze ja osoiagne swoj cel ze on cos zrobi ale szybko jemu minie na tej zasadzie ..wlasnie to sedno spr to mnie wkurza w nim najbardziej ..bo ciezko stale kogos moobilizowac, nagradzac i zachwycac sie nim , zachwalajac i zachwycajac sie nim on jest w 7niebie a jak tylko proza dnia dotyka juz jest niezadowolony
    • ivana Re: reakcja 09.03.11, 09:10

> co on pomysli gdy to przeczyta? wisielec,9mieczy, 6kiji = papiez

Zamuruje go, nie bedzie dowierzal temu opisowi, bedzie sie zastanawial czy to mozliwe i czy to nie jest z Twojej strony jakas podpucha ale masz racje w rezultacie bedzie z siebie dumny..w podsumowaniu papiez...czyzbys napisala mu ze moze zostac tatusiem?

> [b]jak zareaguje , jak sie zachowa na to 4mieczy (teraz), swiat, mag = cesarz[
      Skloni go to do przemyslec do chwili refleksji, byc moze wstrzyma na razie sie z ujawnieniem co naprawde czuje ewentualnie pojdzie sobie spac z zamiarem ze pomysli o tym pozniej..Swiat w tej sytuacji to dla mnie jego rozmyslania na temat odleglosci Was dzielacej ale nie tylko Swiat plus Mag to Wasza rozmowa internetowa omawiajaca Twoj napis na gg...on moze myslec ze go czarujesz i ze napisalas nieprawde .
      Cesarz w podsumowaniu przypomni Ci o jego stanowisku wobec tej sprawy...dominujacym ale odpowiedzialnym..Moze czulosci nie bedzie ale odpowiedzialnosc na pewno.
      • ivana Re: reakcja 09.03.11, 09:17
        papiez...czyzbys napisala mu ze moze zostac tatusiem?

Po przemysleniu jednak wycofuje sie z tego zdania. Tu nie chodzi o to ze on zostanie tatusiem lecz o jakis lekki nacisk na malzenstwo..
        • asia.33 Re: reakcja 09.03.11, 09:35
          nie , o tatusiu nie bo to nie zabawa..zeby byc rodzicami to musi to byc wspolna decyzja ..ja juz wychowywalam sama dziecko i wioem jak to samkuje (dziecku bo ja sobie dalabym rade )
          to byl opis o szacunku do siebie wzajemnie o tym czym jest milosc , o tym ze trzeba o to dbac i szanowac na co dzien i ze zwyczajnie nie jest to łatwe ale za to nie kupi sie tego za zadne poieniadze na tyle cenne i wazne ..cos tego typu ..no i ze bywaja w zyciu rozne chwile lepsze i gorsze i ze nie wolno sie poddawac za nic..tak ogolnie moze nie tymi slowami ale taki to mialo sens
          • ivana Re: reakcja 09.03.11, 09:38
            Wlasnie Asiu wycofalam sie z tego tatusia po przemysleniu
            • asia.33 Re: reakcja 09.03.11, 09:43
              papiez chyba tu pokazał wartosci i prawdy te ktore maja sens i wiele zancza nie tylko w tych czasach ale od zawsze....sa ponadczasowe i zawsze cenne ... i ze im nalezy sie im szacunek
              no i ze dla mnie ma to szczegolna wartosc
              • ivana Re: reakcja 09.03.11, 09:46
                To ma sens i jest wielce prawdopodobne
    • coill Re: reakcja 09.03.11, 19:05
      asia.33 napisała:
      > co on pomysli gdy to przeczyta? wisielec,9mieczy, 6kiji =

hmm..zatrwoży się, a potem moze da Ci prezent? to 6 troche taki zwrot akcji, bo najpierw sie odsuwa i martwi a potem mamy zdobywce pewnego siebie i swietujacego.Mysle ze da prezent lub zaprponuje spotkanie czy cos z czego w jego mniemaniu Cię "uciszy".
      Ale to daleka interpret bo w sumie o mysli pytasz nie o czyny, wiec moze tylko uzna ze chodzi Ci o to ze czegos nie dostalas i juz. Ma to sens? bo nie wiem w sumie o co chodzi i jaki opis i dlaczego?

> [b]jak zareaguje , jak sie zachowa na to 4mieczy (teraz), swiat, mag
      tez nie wiem co z tym Swiatem;/ czy to ma poglebic moze oddalenie z czrowki mieczy i potem mamy dzialanie(mag)? Mi sie wydaje ze wspomni o spotkaniu, wyjezdzie gdzies, przyjezdzie itp itd, jak to Swiat-odleglosc i wyjazdy. Nie musi byc to do konca szczere,moze byc "wy-aktorzone" zeby troche poczarowac(mag).
      Mysle tez o zorganizowaniu jakiegos wyjazdu, mag organizuje(swiat), 4 miecze to rowniez wyjazd zagranice a wiec moze Ci napisze zebys wyjechala z nim na wakacje albo cos takiego
      • coill MAG 09.03.11, 19:16
        taka mala wzmianka, to juz abstrahując od Twoich karty tez tobie roznie mag moze sie spelniac. ale przeyponnialo mi sie,zawsze jak mialam maga w takich pyt(czy u faceta mojego jakiegos, czy np klienta, potencjalnego kupca itp) to nie bylam zadowolona - gdyz ten osobnik zrobil zawsze po swojemu, tak cwano jakos zeby jemu bylo jak najlepiej ale przy okazji tak ze w sumie nie mialam powodow zeby miec pretensje. Takie hokuspokus kt sie wydawal nie zalezny,ale dziwnym trafem dla nich bardzo wygodny i na ręke, oczyszczający ich sumienie-pozorniesmile

i pamietam tez - pytalam raz o goscia czy kupi duza ilosc obrazow kt chcial - mialam maga - nie kupił, chcial po "kosztach produkcji". wiec jakbym sie uparla to bym sprzedala haha, ale nie miala bym tyle ile powinnamsmile
        pytalam kiedys czy jeden gość bedzie na imprezie tu na forum, byl mag i duzo osob sadzilo ze moze byc...nie było, "wymanipulował się" gdzie indziej i lepiej.
        wogole nie lubie maga, on ma wszsytko by cos zrobic i czesto konczy sie na tym ze to ma dla siebie.
    • nielaik Re: reakcja 11.03.11, 18:50
      co on pomysli gdy to przeczyta? wisielec,9mieczy, 6kiji
      W światopoglądzie mu się trochę poprzestawia. Stwierdzi, że nie widział, że to dla ciebie takie ważne i że trzeba zacząć działać aby to zmieić, że trzeba cię zapewnić cię, że dla niego także jest to ważne. Wyczuje może konkurencję, z którą będzie musiał się zmierzyć.
      Nic po nim nie poznasz, ale po kryptą czai się Mag z Cesarzem, którzy już myślą jak sprawie łeb ukręcić. Przez jakiś czas będzie w nim coś narastać, dojrzewać, aż wreszcie zacznie działać, choć słowo kombinować będzie lepsze ze względu na Maga, a ze względu na Cesarza, jego będzie musiało być na wierzchu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka