Dodaj do ulubionych

Proszę o w różbę- finanse

13.03.11, 11:31
Bardzo proszę o wróżbę dotyczącą mojej sytuacji materialnej. Mam prace ale od jakiegos czasu szef nie ma pieniędzy by dać mi pensje. Zastanawiam się czy szukac nowej pracy, czy poczekać aż sytuacja się zmieni. Moje oszczędnosci co raz bardziej topnieją. Sama nie chcę stawiac sobie kart bo moje uczucia moga na nie wpłynąć.
Zapłatę mam juz przygotowaną.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • asia.33 CELTYCKI NA FINANSE I PRACE 13.03.11, 11:52
      przeł= paz puch, papiez, 8puch
      1.obecna sytuacja = krol monet
      2.co pomaga/przeszkadza =9monet
      3.korzenie problemu = papiez
      4.Twoje maximum -co mozesz max w tej spr osoiagnac= 5kiji
      5.co było=4puch
      6.co bedzie = umiar
      7.nieswiadome co ma wplyw na problem=9kiji
      8.nadzieje i obawy=wisielec
      9.wplyw otoczenia = cesarzowa
      10.wynik=3puch,rydwan,ksiezyc

jeszcze nie wienm jak to zinterperetowac ..wklejam jesli ktos chetny to zapraszam ..musze sie zastanowic..tymczasem
      • asia.33 Re: CELTYCKI NA FINANSE I PRACE 13.03.11, 13:53
        na razie na tematr przełozenia bo pomysłow mam kilka na interpretacje
        z przełozenia widac ze pelnisz role pracownika w paziu to normalne gdy pracuje sie u kogos...problem = papiez chyba brak szcunku dla pracownikow ze str szefa, przedklada sprawy wlasne nad innych..8puch pokazuja jakies emocje , ktos takiego stanu nie wytrzyma
        dalej
        krol monet to on pan sytuacji..ma pieniazki sadze ale problemem jest tutaj to, ze pokazujesz sie jako osoba ktorej mimo wszysko sie powodzi, w karcie 9kiji (nieswiadome) on obserwuje ..wg niego Ty masz pieniadze nie pyta skad ale widac ze twoj wyglad i to co soba reprezentujesz utwierdza go w przekonaniu ze biedna nie jestes, sadze nawet ze pokazujesz sie jako osoba lubiaca stroje i dobre przedmioty w sensie wartosci-nie byle co.
        Korzenie oroblemu to wlasnie pan szef i jego poczucie wyzszosci waznosci, moze oznaczac tez cos innego ..jeszcze nie wpadlam na to co moe to byc.
        maximum to zawalczenie o swoje 5kiji..jestes w stanie wywalczyc swoje ale ałatwo nie bedzie. Co bylo ..bylo odwlekanie , to tez twoja pozycja siedzilas i nic nie robilas bo mialas i czulas sie nasycona ale to juz za Toba. karta umiaru i wisielec jako obawy i nadzije to odwleczenie w czasie..zastanawiam sie czy nie konieczna bedzie konsultacja z kims (radca prawny0 w celu wyjasnienia Twojej sytuacji i tego jakie masz mozliwosci. 5kiji moze to byc tez zjako zbiorowa walak o swoje ..grupowe działanie. Nie wiem kim jest tu cesarzowa czy to zona szefa??? ona tu ma wymagania i mozliwe ze za jej przyczyna spr tak wyglada.
        Chyba ze tu cesarzowa to Ty .kurcza naprawde nie wiem jak to ugryzc..albo ktos z twoich bliskich..wynik wskazuje na radosne zakonczenie..tak teraz mysle czy czasami nie otrzymasz jakiejs propozycji pracy od cesarzowej jakiejs ..moze wspolpracy bo rydwan w wyniku dolozony do 3puch oznacz ruch, dzilanie albo wspolpraca 3 osob tak po 3 puch mozna stwierdzic.
        • pirankap Re: CELTYCKI NA FINANSE I PRACE 13.03.11, 15:35
          czy dostaniesz pieniadze?
          sprawiedliwosc -powinnas wziasc sprawy w swoje rece, porozmawiac z nim napewno nie czekac a moze ci wyplaci a moze nie
          czy wypllaci ci pieniadze? slonce ( myle ze tak)
          w jakiej sytuacji finansowej jest twoj szef - rycerz bulaw ( ma pieniadze ma wladze nad Toba , mi sie wydaje ze on próbuje wywrzec na Tobie presje zeys sama sie z wolnila
          czy masz sie zwolnic ? Glupiec ( wydaje mi sie ze za ardzo nie chcesz tego robic, cos cie tam trzymie,byc moze obawiasz sie zaczynac wszystko od nowa)
          jaki jest powod ze nie chce zebys tam pracowala wyszedl mi rycerz mieczy, ma wladze nad toba jakis , romans? obawia sie czegos nie wiem jak to zrozumiecsmile
          wzielam jeszcze jedna karte 10 mieczy on chce w jakis sposob ci dokopac? ma haka na cieie jakiegos ?
          czy znajdziesz inna prace? 4 kielichow myslisz o tym by ja znalesc ,zaczelas jakies poszukiwania bys moze pomoze ci rodzina jakies znajomosc
          • pirankap Re: CELTYCKI NA FINANSE I PRACE 13.03.11, 15:38
            jeszcze myslalam nad interpratacja moze on ma zone i ona jest o cieie zazdrosna i wywiera wplyw na niego zeys tam nie pracowala
      • nielaik Re: CELTYCKI NA FINANSE I PRACE 13.03.11, 17:43
        przeł= paz puch, papiez, 8puch
        Jeszcze możesz z szefem negocjować, ale w gruncie rzeczy nic nie zmieni. Nawet gdyby powiedział, że nie będzie teraz żadnych problemów z wypłatą, żadnych opóźnień. 8 pucharów mówi, że dalej nie masz już złudzeń i dziękujesz za pracę.
        1.obecna sytuacja = krol monet
        Ale on ma pieniądze, co więcej mam podejrzenie, że idą one nie na rozwój firmy a do kieszeni własnej. Nie napisałaś nic o kondycji firmy, na jakiej podsatawie on mówi, że nie ma na wypłaty?
        2.co pomaga/przeszkadza =9monet
        Kobieta, na którą szef wydaje pieniądze, może przeszkadzać. Ogólnie w rozkładzie pojawiają się wpływy kobiety. Ale jeżeli 9 monet to nie kobieta, to stawiam na to, że jest to szef. Być może, chce w jakiś sposób brylować, zaistnieć w środowisku, pokazać wizualnie ile ma pieniędzy, jak dobrze mu się powodzi. Ma jakiś duży wydatek, który nie może czekać z realizacją.
        3.korzenie problemu = papiez
        Niewzruszona postawa pracodawcy, który nie widzi problemu.
        4.Twoje maximum -co mozesz max w tej spr osoiagnac= 5kiji
        Ciągła walka i upominanie się o swoje, to może być męczące.
        5.co było=4puch
        Odmowa wypłaty, niechęć rozmowy na ten temat ze strony pracodawcy.
        6.co bedzie = umiar
        Jest przepływ gotówki, ale wypłaty są od niechcenia i jeszcze dodatkowo nie wiesz czy będą.
        7.nieswiadome co ma wplyw na problem=9kiji
        Pracodawca nie ma nad sobą bata, jemu się wydaje, że będziesz czekać w nieskończoność i że masz z czego żyć.
        8.nadzieje i obawy=wisielec
        Masz nadzieję, że jeszcze wsztstko się zmieni. Obawy, że ten stan długo potrwa i nie wiadomo jak się skończy.
        9.wplyw otoczenia = cesarzowa
        A to jest ktoś kto chce żyć w luksusie. Cesarzowa lubi mieć wygodę i wszystko czego zapragnie od zaraz. Szef albo kobieta, na to idą pieniądze.
        10.wynik=3puch,rydwan,ksiezyc[/b]
        Zwodzenie, uspokajanie, ale pieniędzy nie ma.
    • ag.ape Re: Proszę o w różbę- finanse 14.03.11, 11:51
      Dziękuję za postawienie kart. Sytuacja jak na razie się nie zmieniła, będę musiała zacząć się wykłócać, chociaz nigdy do tej pory nie było problemu z wypłatą. A cesarzowa chyba bardziej mnie określa, bo to ja lubię mieć pieniądze i wydawać na to co chcę. Żadna kobieta nie wchodzi w grę, romans między mna a szefem takżesmile
      Zaraz prześlę zapłatęsmile
      • asia.33 Re: Proszę o w różbę- finanse 14.03.11, 12:00
        wiec kase dostaniesz i zabalujesz sobie jak w wyniku smile w sumie cesaerzowa i 9monet to obie strojnisie sa wiec pasuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka