Dodaj do ulubionych

CZUJKA POrtret

24.03.11, 18:55
1. wyglad - paz kijów
ztej karty chyba moge sadzic ze jestes dosc mlodą osobą? powinnasbyc radosna idosc kobieca, ubrania kolorowe, róznorakie(czyt: nie na jedno kopyto)?

2. charakter - 7 monet hmm...taka która ma cierpliwosc by czekac na cos? chyba "stała" powinnas byc w uczuciach czy niektorych twierdzeniach.
hmmm
3 mocne str - Q bulaw
sesapil napewno, nie jestes cicha szara myszka i potrafisz walczyc oswoje, nie brak Ci tez odwagi by np wyslac komus sms(sa kobiety ktore gdy cos chcą nigdy nie wysla facetowi smsa bo nie umieja albo sie boja itp itd), potrafisz tez pierwsza powiedziec "czesc"(o ile ocenisz i przemyslane maszwczesniej ze to odpowiednie wobec tej osoby), to Twoje mocne str, mozna wiec poczytac jako zaletysmile
4. slabe str - Q mieczy...tu bym powiedziala ze nie zawsze panujesz nad slownictwem(laczac tez z q kijow) wiec pewnie zdazy Ci sie powiedziec za duzo, albo zbyt ostro przygadać. Moze tez jakas sklonnośc do smutku, która psuje niepotrzebnie energie Krolowej kijowsmile

5. co powinnas w sobie zmienic - 5 pucharow

narzekanie i uzalanie sie, czasem jedno niepowodzenie nie oznacza ze odrazu cos nie wyjdzie, itp itd.
taroteca.multiply.com/photos/album/99/Thoth
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: CZUJKA POrtret 24.03.11, 21:17
      Robię drugie podejście do wpisu, internet bezprzewodowy mnie wykończy.
      Nie wiem jak interpretować Pazia Monetowego- jestem chwilę przed 30-więc raczej młodasmile. Radosna jestem, kobieca. Ubrania kobiece, dziewczęce-nie mam ani jednej długiej spódnicysmile
      7 monet-cierpliwa nie jestem, chciałabym mieć wszystko już -teraz. Jestem stała w uczuciach, przyjaźniach. Zgodna ze swoimi zasadami.
      Q buław- seksowna-nie mnie oceniaćsmile.Na pewno charakterna
      Q mieczy- potrafię przywalić tym mieczem jak ktoś mnie zdenerwuje lub coś mi nie pasuje. Czasami myślę, że jestem za surowa, denerwuje sie jak ktoś się ślimaczy. Buław jak nic.
      \to moja słaba strona-często coś powiem zanim pomyśle w emocjach. \ale bez przesady- nie zdarza mi się to często (to wyrzucaniesmile), nie lubię używać wulgaryzmów. A mam skłonność do melancholii-wtedy Qbuł gdzieś ucieka przed mieczemsmile
      5 pucharów-w 100% się zgadzam.
      Mam nadzieje, ze moj wpis pojdzie bo chyba sie zdnerwuje
      • coill Re: CZUJKA POrtret 24.03.11, 21:34
        hheh ok. to 7 monet jeszcze mnie przykluwa,bo w sumie widze ze reszta sie przypasowała calkiem ladnie.... moze o, ta karta u mnie ma nazwe "niepowodzenie" czy jakos to sie ma do twojej osoby?( bo nie wiem jak bardzo brac to pod uwage ten tytuł,czy moze wogole nie brac)
        • czu-jka Re: CZUJKA POrtret 24.03.11, 21:54
          Kurczę, pojęcia nie mam. Może chodzi o to, że nie zawsze potrafię wykorzystać szans?
          • blue_kwiatuszek Re: CZUJKA POrtret 24.03.11, 23:14
            . wyglad - paz kijów
            Zdajesz sie wyglądać na młodszą -wiek nie pokazuje po tobie czasu. Zgrabna, szczupła i z bardzo charakterystycznym czymś w sobie ;taką siłą przyciągania ,w pewnym sensie potrafisz zainteresować sobą inne osoby nawet te , które cię nie znają.

2. charakter - 7 monet
            Spokojna jesteś , harmonijnie nastawionu do innych .Nie wpadasz w szał odrazu .Liczysz na to , że zawsze jest ten czas , który sam układa wszystko co sie dzieje.
            jesteś stabilną osobą , pieniądze są dla ciebie ważne bo dają ci stabilizację i zadowolenie.
            Nie nalezysz do osób , które z kwiatka na kwiatek beą przeskakiwac w poszukiwaniu nowej miłości.
            3 mocne str - Q bulaw
            Wiesz jak uwodzić faceta , aby zwrócił na ciebie uwagę i tym bardziej zainteresował sie tylko tobą.
            Jesteś pewna swoich decyzji , lubisz gdy możesz decydować równiez o innych , wspomóc ich radą.

4. slabe str - Q mieczy...
            Potrafisz innym powiedzieć czasami za mocno , nawet gdy na to nie zasługują .Czujesz sie samotna , nie potrafisz sie odrazu otworzyć na innych wolisz być zamknięta .
            Kontrolować sytucję .

5. co powinnas w sobie zmienic - 5 pucharow

Jest w tobie jakiś żal może spowodowany mężczyzną ?, coś w sobie nosisz co powoduje że tęsknisz za tym co już za tobą .Daj temu odejśc , wejdz w nowy etap.
            Wypłacz sie porzadnie w poduchę i z podniesioną głową idz do przodu z wyznaczonym celem.
            • czu-jka Re: CZUJKA POrtret 02.04.11, 15:50
              slabe str - Q mieczy...
              > Potrafisz innym powiedzieć czasami za mocno , nawet gdy na to nie zasługują .Cz
              > ujesz sie samotna , nie potrafisz sie odrazu otworzyć na innych wolisz być zamk
              > nięta .
              > Kontrolować sytucję

Myślałam nad tą Qmieczy w neatywie. Czy może ona również pokazywać (jako negatyw) taką trochę K.Pucharów?Sama niewiem co o tym myślećsmile
              • mieszko.l Re: CZUJKA POrtret 02.04.11, 17:03
                Czu-jka, nie ma co się krygować, skoro Królowa Buław mówi żeś seksowna. A jak kto nie wierzy niech sie z Tobą przejdzie na pływalnie big_grin
                • czu-jka Re: CZUJKA POrtret 02.04.11, 17:15
                  Nie mnie to oceniaćsmileA na basen chętnie sie wybioręsmile.
                  A tak poważnie to staram się rozgryźć K. mieczy w moim wydaniuwink
                  • mieszko.l Re: CZUJKA POrtret 03.04.11, 00:42
                    Dla mnie Królowa Mieczy to po prostu wojowniczka. W czarnym tarocie przedstawiona jest jako naga kobieta (ale w hełmie na głowie) z mieczem zanurzonym w głowie potwora. I masz rację, nie wykorzystujesz szans... bo wątpisz. Królowa Mieczy mówi: "Czu-jka, bierz miecz i rozwal łeb zwątpieniu, a spotkają Cię rzeczy niezwykłe"
                    A potem popatrzymy jak pływasz żabką smile
    • nielaik Re: CZUJKA POrtret 04.04.11, 13:22
      1. wyglad - paz kijów
      Z pewną taką radością ciągniesz tygrska za ogonek, a na głowie masz wielie uszy miszki mikibig_grin
      Czy Crowley wiedział jak komiczne mogą być niekóre obrazki w odbiorze? Ubrania nosisz wygodne, cenisz sobie modę turystyczną (znak zapytania) lubisz śmieszne, dowcipne dodatki.
      Kolor na pewno lubisz. Dobra rzeźba ciała, proporcjonalnalan, na plaży nie masz się czego wstydzić. Typ ciała Briteney Spears. Zwłacza jeżeli chodzi o budowę, środkowej części, masz ładny brzuch? Sposób poruszania się. Płynne przejścia pomiędzy gestami, ładnie otwierasz konserwy, kasujesz bilet. Nie wiem jak mam to opisać, bo to jest ruch. Ale twój spsob poruszania się nie jest nieśmiały, niepweny siebie. Nie przymujesz postawy zamkniętej w rozmowie.
      2. charakter - 7 monet
      Nie kończysz zadań, kiedy się zniechęcasz?
      3 mocne str - Q bulaw[/b]
      Pewność siebie, umiejętność zaistnienia w grupie, nie obawiasz się być w centrum uwagi.
      4. slabe str - Q mieczy.
      Chłoda kalkulacja, może za bardzo emocjonalnie reagujesz w pewnych sytuacjach?
      5. co powinnas w sobie zmienic - 5 pucharow[/b]
      Patrzeć na pozytywny, cieszyć się życiem, skierować uwagę na optymistyczne wydarzenia, ludzi.
      • czu-jka Re: CZUJKA POrtret 04.04.11, 13:44
        Wygląd: nijak mi do Britneysmile. Jestem szczupła, brunetką, sredniego wzrostu. Budowa proporcjonalna. Brzuch płaskismile
        Lubię bawełnę, ale raczej w wersji kobiecej, turystyczna wersja raczej niesmile. Lubię akcenty, ale biżuteria raczej dyskretna, kolorowe korale czasami, szerokie paski w talii, śmieszne dodatki raczej niesmile.
        Sposób poruszania się podobno fajnysmile.
        Zdania raczej kończę, choć zdaża mi się często zniechęcać. Mam wrażenie, ze tej pewnosci siebie mi często brakuje. Gadułą jestem, ale tylko gdy czuje sie pewniewink. Ze słabych stron emocjonalne podejście to napewno. Próbuje to zmienić w sobie, chciałabym mieć to Umiarkowanie w tej pozycji, zeby nic mnnie nie wytącało z równowagismile.
        A rada jak najbardziej trafnasmile
        Dziękuje Nielaiku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka