21.04.11, 09:46
Na co chorował Hoaxx?
I element wróżby - czy kiedykolwiek wróci do pełni zdrowia?

pozdrawiam,
Hoaxx
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Zagadka 21.04.11, 12:16
      Dziś wzięłam karty do pracy - jak nigdy ale co tam tongue_out Nie stawiam na zdrowie ale coś pokombinuje

choroba Hoaxx - celtycki na do końca czerwca z przełożenia: gwiazda, Q monet, kapłanka

sedno - 8 mieczy - odosobnienie - byłeś w szpitalu lub odizolowany leżałeś w domu dużo myślałeś taki stan do zebrania się do walki zebrania sił
      to do tego doprowadziło - gwiazda - mi skojarzyło się że trochę się nie szanowałeś, bagatelizowałeś objawy, miałeś nadzieje, że samo przejdzie. Podejrzewam, że chodzi o chorobę krwi albo dróg moczowych coś z płynami - ale to moje zdanie - co do rodzaju chorób to się nie znam A może dodam że choroba dopadła Cie nocą tongue_out
      to wiemy - cesarz jesteś silny i organizm prawidłowo zareagował na podane leki trafiłeś na dobrego lekarza który od razu rozpoznał chorobę
      tego się domyślasz - 10 buław - Spadło to na Ciebie przytłoczyło, przygniotło, ciężko było i nie łatwo organizm walczył Ty walczyłeś, może nawet nie wiedziałeś jak bardzo jesteś chory
      Przeszłość /teraźniejszość - 9 mieczy - martwiłeś się bardzo czasem byłeś bardzo załamany bałeś się o siebie i najbliższych Strach, lęk, łzy i załamanie. Stres i nerwy
      Najbliższa przyszłość - as monet - jak to moneta obraca się teraz jest w miarę dobrze i taka będzie przyszłość as monet to dobra karta i dobra prognoza Może będą potrzebne pieniądze na badania lub leki.
      ty/choroba - paź mieczy - podstępna pustosząca organizm prawie bez objawów taki szpiegunek wpuszczony do organizmu - jakaś bakteria?
      otoczenie - 5 mieczy - martwili się i wiedzą, że zwyciężyłeś ale to nie tak do końca musisz się oszczędzać, uważać, pilnować i czeka cię jeszcze albo pobyt w szpitalu ale tylko na okresowe badania albo właśnie częsta i regularna kontrola zdrowia. Jesteś jeszcze słaby.
      obawy i nadzieje - 5 buław - walczyłeś dzielnie Ty i Twoi najbliżsi dałeś radę ale cały czas się boisz by choroba nie wróciła lub nie nawróciła
      wynik - 10 kielichów - 9 kielichów, Q kielichów, 2 buław - wypoczniesz na łonie rodziny nabierzesz sił dopieszczą Cię i będzie dobrze Chyba to co najgorsze masz już za sobą Przy sobie masz troskliwą kobietę która nie pozwoli Ci się martwić i będzie dbać o Ciebie.
      Tak jak mówiłam co jakiś czas badania może pobyt w szpitalu ale już nie będzie tak źle jak było
      Hoaxx trzymaj się i napisz czy karty dobrze pokazały
      • hoaxx Re: Zagadka 21.04.11, 12:22
        Wielkie dzięki Algario,

odpowiem później, może inni też spróbują.

pozdrawiam,
        Hoaxx
      • czu-jka Re: Zagadka 21.04.11, 12:36
        Powiedziałabym, że choroba Cię powaliła. Bałeś się, przytłoczyła Cię ta sytuacja. Hmm, kojarzy mi się z szybkim obrotem sytuacji. Albo coś Cię nagle powaliło, przyszło mi też do głowy, ze mogłeś ulec wypadkowi, Cesarz i Paź Mieczy. A może mówić to o Twojej woli walki z chorobą, dzielnia z nią walczysz. Asa monet w przyszłości interpretuje pozytywnie. W wyniku wydaje mi się, że będziesz musiał się kontrolować, ale samopoczucie będzie dobre 10 kiel+9 kielich
        Zdrówka Hoaxxsmile
      • hoaxx Re: Zagadka 22.04.11, 10:37
        algaria napisała:

> Dziś wzięłam karty do pracy - jak nigdy ale co tam tongue_out Nie stawiam na zdrowie al
        > e coś pokombinuje
        >
        > choroba Hoaxx - celtycki na do końca czerwca z przełożenia: gwiazda, Q monet
        > , kapłanka

>
        > sedno - 8 mieczy - odosobnienie - byłeś w szpitalu lub odizolowany leża
        > łeś w domu dużo myślałeś taki stan do zebrania się do walki zebrania sił

Leżałem w domu, dość długo miałem wysoką gorączkę (~40).

> to do tego doprowadziło - gwiazda - mi skojarzyło się że trochę się nie
        > szanowałeś, bagatelizowałeś objawy, miałeś nadzieje, że samo przejdzie. Podejrz
        > ewam, że chodzi o chorobę krwi albo dróg moczowych coś z płynami - ale to moje
        > zdanie - co do rodzaju chorób to się nie znam A może dodam że choroba dopadła C
        > ie nocą tongue_out

Fakt, nie szanowałem się zbytnio, ale też pierwszy lekarz uznał mnie za symulanta, drugi postawił złą diagnozę - leczył na grypę, a tymczasem miałem ropne zapalenie zatok, z którego rozwinęło się ropne zapalenie uszu . Różne nieciekawe substancje ciekły na potęgę. A noce faktycznie były ciężkie, z gorączki i bólu nie mogłem spać.

> to wiemy - cesarz jesteś silny i organizm prawidłowo zareagował na poda
        > ne leki trafiłeś na dobrego lekarza który od razu rozpoznał chorobę

Leki od trzeciego lekarza pomogły i dość szybko nastąpiła poprawa.

> tego się domyślasz - 10 buław - Spadło to na Ciebie przytłoczyło, przygn
        > iotło, ciężko było i nie łatwo organizm walczył Ty walczyłeś, może nawet nie wi
        > edziałeś jak bardzo jesteś chory
        > Przeszłość /teraźniejszość - 9 mieczy - martwiłeś się bardzo czasem byłe
        > ś bardzo załamany bałeś się o siebie i najbliższych Strach, lęk, łzy i załaman
        > ie. Stres i nerwy

Utrata słuchu jest dość dołującym przeżyciem, bałem się że tak zostanie, ale na szczęście się poprawia (jedno ucho nie słyszy basów, ale za to jestem jak nietoperek, słyszę ultradźwięki).

> Najbliższa przyszłość - as monet - jak to moneta obraca się teraz jest w
        > miarę dobrze i taka będzie przyszłość as monet to dobra karta i dobra prognoza
        > Może będą potrzebne pieniądze na badania lub leki.
        > ty/choroba - paź mieczy - podstępna pustosząca organizm prawie bez objaw
        > ów taki szpiegunek wpuszczony do organizmu - jakaś bakteria?

Gronkowiec i koledzy, jeszcze do końca nie wybici.

> otoczenie - 5 mieczy - martwili się i wiedzą, że zwyciężyłeś ale to nie
        > tak do końca musisz się oszczędzać, uważać, pilnować i czeka cię jeszcze albo p
        > obyt w szpitalu ale tylko na okresowe badania albo właśnie częsta i regularna k
        > ontrola zdrowia. Jesteś jeszcze słaby.

Fakt, często chodzę na kontrolne badania.

> obawy i nadzieje - 5 buław - walczyłeś dzielnie Ty i Twoi najbliżsi dałe
        > ś radę ale cały czas się boisz by choroba nie wróciła lub nie nawróciła
        > wynik - 10 kielichów - 9 kielichów, Q kielichów, 2 buław - wypoczniesz n
        > a łonie rodziny nabierzesz sił dopieszczą Cię i będzie dobrze Chyba to co najgo
        > rsze masz już za sobą Przy sobie masz troskliwą kobietę która nie pozwoli Ci si
        > ę martwić i będzie dbać o Ciebie.
        > Tak jak mówiłam co jakiś czas badania może pobyt w szpitalu ale już nie będzie
        > tak źle jak było

Miałem mieć zabieg w klinice, ale na miejscu okazało się, że nie jest potrzebny.

> Hoaxx trzymaj się i napisz czy karty dobrze pokazały

Dzięki, czy karty pokazały dobrze? Oceń sama, moim zdaniem tak.
    • zainteresowany1977 Re: Zagadka 21.04.11, 16:14
      Żółtaczka?
      • algaria Re: Zagadka 21.04.11, 16:41
        Po czym sądzisz że to żółtaczka? smile
        • zainteresowany1977 Re: Zagadka 21.04.11, 20:28
          smile bo to choroba która ma potem powikłania smile
          • algaria Re: Zagadka 21.04.11, 20:31
            ale tu nie wyszły powikłania - raczej badania kontrolne
            • zainteresowany1977 Re: Zagadka 22.04.11, 09:28
              Ja nie czytałem kart, strzelałem smile Zobaczymy co napisze Hoaxx.
              • zainteresowany1977 Re: Zagadka 22.04.11, 09:30
                Hoaxx, napisz co to za choroba i zapomnij o tym co napisałem, sory, moja wina, moja wina ...
                • hoaxx Re: Zagadka 22.04.11, 10:42
                  zainteresowany1977 napisał:

> Hoaxx, napisz co to za choroba i zapomnij o tym co napisałem, sory, moja wina,
                  > moja wina ...
                  >
                  Odpisałem pod oryginalnym postem Algarii.
                  A co do drugiej sprawy - nie ma problemu, przyzwyczaiłem się, że albo jestem tu brany za kobietę, albo w ogóle mnie nikt nie kojarzy, tak to jest jak się za rzadko człowiek udziela.
                  • zainteresowany1977 Re: Zagadka 22.04.11, 10:54
                    Częściej wpadaj smile
                  • algaria Hoaxx 22.04.11, 10:56
                    Ja Cię skojarzyłam!!! Chyba właśnie z tego że zawsze się tłumaczysz iż kobitką nie jesteś tongue_out Dlatego bez obaw postawiłam karty i "walczyłam" o Ciebie jak skorpionica wink

Ciesze się że trafiłam z interpretacją - a chorób jest wiele więc nie chciałam konkretnie celować ale płyny się potwierdziły i bakteria też
                    Życzę zdrówka. Ja wiem że już będzie dobrze (wyciągnęłam dalsze karty ale ich tu nie wsadziłam za dużo tego by było) Uważaj na siebie i trzymaj się cieplutko i nie chodź z mokrymi włosami po dworze kiss)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka