hoaxx 21.04.11, 09:46 Na co chorował Hoaxx? I element wróżby - czy kiedykolwiek wróci do pełni zdrowia? pozdrawiam, Hoaxx Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algaria Re: Zagadka 21.04.11, 12:16 Dziś wzięłam karty do pracy - jak nigdy ale co tam Nie stawiam na zdrowie ale coś pokombinuje choroba Hoaxx - celtycki na do końca czerwca z przełożenia: gwiazda, Q monet, kapłanka sedno - 8 mieczy - odosobnienie - byłeś w szpitalu lub odizolowany leżałeś w domu dużo myślałeś taki stan do zebrania się do walki zebrania sił to do tego doprowadziło - gwiazda - mi skojarzyło się że trochę się nie szanowałeś, bagatelizowałeś objawy, miałeś nadzieje, że samo przejdzie. Podejrzewam, że chodzi o chorobę krwi albo dróg moczowych coś z płynami - ale to moje zdanie - co do rodzaju chorób to się nie znam A może dodam że choroba dopadła Cie nocą to wiemy - cesarz jesteś silny i organizm prawidłowo zareagował na podane leki trafiłeś na dobrego lekarza który od razu rozpoznał chorobę tego się domyślasz - 10 buław - Spadło to na Ciebie przytłoczyło, przygniotło, ciężko było i nie łatwo organizm walczył Ty walczyłeś, może nawet nie wiedziałeś jak bardzo jesteś chory Przeszłość /teraźniejszość - 9 mieczy - martwiłeś się bardzo czasem byłeś bardzo załamany bałeś się o siebie i najbliższych Strach, lęk, łzy i załamanie. Stres i nerwy Najbliższa przyszłość - as monet - jak to moneta obraca się teraz jest w miarę dobrze i taka będzie przyszłość as monet to dobra karta i dobra prognoza Może będą potrzebne pieniądze na badania lub leki. ty/choroba - paź mieczy - podstępna pustosząca organizm prawie bez objawów taki szpiegunek wpuszczony do organizmu - jakaś bakteria? otoczenie - 5 mieczy - martwili się i wiedzą, że zwyciężyłeś ale to nie tak do końca musisz się oszczędzać, uważać, pilnować i czeka cię jeszcze albo pobyt w szpitalu ale tylko na okresowe badania albo właśnie częsta i regularna kontrola zdrowia. Jesteś jeszcze słaby. obawy i nadzieje - 5 buław - walczyłeś dzielnie Ty i Twoi najbliżsi dałeś radę ale cały czas się boisz by choroba nie wróciła lub nie nawróciła wynik - 10 kielichów - 9 kielichów, Q kielichów, 2 buław - wypoczniesz na łonie rodziny nabierzesz sił dopieszczą Cię i będzie dobrze Chyba to co najgorsze masz już za sobą Przy sobie masz troskliwą kobietę która nie pozwoli Ci się martwić i będzie dbać o Ciebie. Tak jak mówiłam co jakiś czas badania może pobyt w szpitalu ale już nie będzie tak źle jak było Hoaxx trzymaj się i napisz czy karty dobrze pokazały Odpowiedz Link
hoaxx Re: Zagadka 21.04.11, 12:22 Wielkie dzięki Algario, odpowiem później, może inni też spróbują. pozdrawiam, Hoaxx Odpowiedz Link
czu-jka Re: Zagadka 21.04.11, 12:36 Powiedziałabym, że choroba Cię powaliła. Bałeś się, przytłoczyła Cię ta sytuacja. Hmm, kojarzy mi się z szybkim obrotem sytuacji. Albo coś Cię nagle powaliło, przyszło mi też do głowy, ze mogłeś ulec wypadkowi, Cesarz i Paź Mieczy. A może mówić to o Twojej woli walki z chorobą, dzielnia z nią walczysz. Asa monet w przyszłości interpretuje pozytywnie. W wyniku wydaje mi się, że będziesz musiał się kontrolować, ale samopoczucie będzie dobre 10 kiel+9 kielich Zdrówka Hoaxx Odpowiedz Link
hoaxx Re: Zagadka 22.04.11, 10:37 algaria napisała: > Dziś wzięłam karty do pracy - jak nigdy ale co tam Nie stawiam na zdrowie al > e coś pokombinuje > > choroba Hoaxx - celtycki na do końca czerwca z przełożenia: gwiazda, Q monet > , kapłanka > > sedno - 8 mieczy - odosobnienie - byłeś w szpitalu lub odizolowany leża > łeś w domu dużo myślałeś taki stan do zebrania się do walki zebrania sił Leżałem w domu, dość długo miałem wysoką gorączkę (~40). > to do tego doprowadziło - gwiazda - mi skojarzyło się że trochę się nie > szanowałeś, bagatelizowałeś objawy, miałeś nadzieje, że samo przejdzie. Podejrz > ewam, że chodzi o chorobę krwi albo dróg moczowych coś z płynami - ale to moje > zdanie - co do rodzaju chorób to się nie znam A może dodam że choroba dopadła C > ie nocą Fakt, nie szanowałem się zbytnio, ale też pierwszy lekarz uznał mnie za symulanta, drugi postawił złą diagnozę - leczył na grypę, a tymczasem miałem ropne zapalenie zatok, z którego rozwinęło się ropne zapalenie uszu . Różne nieciekawe substancje ciekły na potęgę. A noce faktycznie były ciężkie, z gorączki i bólu nie mogłem spać. > to wiemy - cesarz jesteś silny i organizm prawidłowo zareagował na poda > ne leki trafiłeś na dobrego lekarza który od razu rozpoznał chorobę Leki od trzeciego lekarza pomogły i dość szybko nastąpiła poprawa. > tego się domyślasz - 10 buław - Spadło to na Ciebie przytłoczyło, przygn > iotło, ciężko było i nie łatwo organizm walczył Ty walczyłeś, może nawet nie wi > edziałeś jak bardzo jesteś chory > Przeszłość /teraźniejszość - 9 mieczy - martwiłeś się bardzo czasem byłe > ś bardzo załamany bałeś się o siebie i najbliższych Strach, lęk, łzy i załaman > ie. Stres i nerwy Utrata słuchu jest dość dołującym przeżyciem, bałem się że tak zostanie, ale na szczęście się poprawia (jedno ucho nie słyszy basów, ale za to jestem jak nietoperek, słyszę ultradźwięki). > Najbliższa przyszłość - as monet - jak to moneta obraca się teraz jest w > miarę dobrze i taka będzie przyszłość as monet to dobra karta i dobra prognoza > Może będą potrzebne pieniądze na badania lub leki. > ty/choroba - paź mieczy - podstępna pustosząca organizm prawie bez objaw > ów taki szpiegunek wpuszczony do organizmu - jakaś bakteria? Gronkowiec i koledzy, jeszcze do końca nie wybici. > otoczenie - 5 mieczy - martwili się i wiedzą, że zwyciężyłeś ale to nie > tak do końca musisz się oszczędzać, uważać, pilnować i czeka cię jeszcze albo p > obyt w szpitalu ale tylko na okresowe badania albo właśnie częsta i regularna k > ontrola zdrowia. Jesteś jeszcze słaby. Fakt, często chodzę na kontrolne badania. > obawy i nadzieje - 5 buław - walczyłeś dzielnie Ty i Twoi najbliżsi dałe > ś radę ale cały czas się boisz by choroba nie wróciła lub nie nawróciła > wynik - 10 kielichów - 9 kielichów, Q kielichów, 2 buław - wypoczniesz n > a łonie rodziny nabierzesz sił dopieszczą Cię i będzie dobrze Chyba to co najgo > rsze masz już za sobą Przy sobie masz troskliwą kobietę która nie pozwoli Ci si > ę martwić i będzie dbać o Ciebie. > Tak jak mówiłam co jakiś czas badania może pobyt w szpitalu ale już nie będzie > tak źle jak było Miałem mieć zabieg w klinice, ale na miejscu okazało się, że nie jest potrzebny. > Hoaxx trzymaj się i napisz czy karty dobrze pokazały Dzięki, czy karty pokazały dobrze? Oceń sama, moim zdaniem tak. Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: Zagadka 21.04.11, 20:28 bo to choroba która ma potem powikłania Odpowiedz Link
algaria Re: Zagadka 21.04.11, 20:31 ale tu nie wyszły powikłania - raczej badania kontrolne Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: Zagadka 22.04.11, 09:28 Ja nie czytałem kart, strzelałem Zobaczymy co napisze Hoaxx. Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: Zagadka 22.04.11, 09:30 Hoaxx, napisz co to za choroba i zapomnij o tym co napisałem, sory, moja wina, moja wina ... Odpowiedz Link
hoaxx Re: Zagadka 22.04.11, 10:42 zainteresowany1977 napisał: > Hoaxx, napisz co to za choroba i zapomnij o tym co napisałem, sory, moja wina, > moja wina ... > Odpisałem pod oryginalnym postem Algarii. A co do drugiej sprawy - nie ma problemu, przyzwyczaiłem się, że albo jestem tu brany za kobietę, albo w ogóle mnie nikt nie kojarzy, tak to jest jak się za rzadko człowiek udziela. Odpowiedz Link
algaria Hoaxx 22.04.11, 10:56 Ja Cię skojarzyłam!!! Chyba właśnie z tego że zawsze się tłumaczysz iż kobitką nie jesteś Dlatego bez obaw postawiłam karty i "walczyłam" o Ciebie jak skorpionica Ciesze się że trafiłam z interpretacją - a chorób jest wiele więc nie chciałam konkretnie celować ale płyny się potwierdziły i bakteria też Życzę zdrówka. Ja wiem że już będzie dobrze (wyciągnęłam dalsze karty ale ich tu nie wsadziłam za dużo tego by było) Uważaj na siebie i trzymaj się cieplutko i nie chodź z mokrymi włosami po dworze ) Odpowiedz Link