Dodaj do ulubionych

Co DALEJ...błagam -POMOŻCIE !!!

01.05.11, 13:41
Ur.25.05.1956 r. Jestem znowu na rozdrożu.Po 37 latach mam wypowiedzenie z pracy z przyczyn dot.zakładu.Jestem po rozwodzie i samotna.Co dalej..ani męża , ani pracy.Czy dam sobie radę ? Kto mi pomoże ..rozłoży karty i wejrzy,czy czeka mnie w końcu coś dobrego? Od wielu lat mam ciągle pod górkę.Proszę o odpowiedź. Małgosia
Obserwuj wątek
    • ma_ewa01 Re: Co DALEJ...błagam -POMOŻCIE !!! 01.05.11, 16:54
      Małgosiu, niestety nie spełniasz wymogów regulaminowych, aby można Ci powróżyć.
      Zwróć sie może do profesjonalnej wróżki, bo problem jest poważny i nam trudno byłoby podjąć sie jego rozwiązania, nawet, gdybyś spełniała wymogi regulaminu.
      Pozdrawiam i życzę Ci pomyślnego ułożenia wszystkich trudnych spraw
      Msmile

• malgosiak2505 Re: Co DALEJ...błagam -POMOŻCIE !!! 02.05.11, 11:48
        Zrozumiałam..dziękuję i...nie przeczytałam regulaminu.Przepraszam.Pozdrawiam.M.
    • zainteresowany1977 Re: 01.05.11, 17:46
      To ja napiszę Pani tylko tak metaforycznie, prawie jak bez kart.
      Serce które jest otwarte na inne w końcu odnajdzie spełnienie, choć jak wiadomo spełnienie rzadko kiedy jest tak kompletne jak to jest w marzeniach i nowe szczęście może się przeplatać ze łzami.
      Jeśli chodzi o pieniądze to poszukiwanie pracy prędzej czy później daje efekty ale nawet rzetelnie wykonywana praca nie zawsze przekłada się na duże dochody, zarobione pieniądze zwykle wystarczają na życie i pokrycie zobowiązań. Trzeba uważać na złych i fałszywych ludzi, takich którzy nie zawsze uczciwie postępują, nie bacząc przy tym na stan kieszeni innych. Są też tacy którzy mogą pomóc znaleźć pracę, więc nie wszyscy są be. Powodzenia smile
      • malgosiak2505 Re: 02.05.11, 10:52
        No tak...Pewnie ma Pan rację,ale jestem w "dołku" psychicznym i chciałabym mieć jakąś
        ..może dobrą wróżbę.Do 50 tki było źle..teraz wychodzi.że będzie "dno"..to kiedy będzie lepiej?
        Wiem-nie należy się poddawać.
        • zainteresowany1977 Re: 02.05.11, 12:05
          Czy to co napisałem jest denną perspektywą?, wszystko dobrze to jest tylko w bajkach, w życiu tak nie jest, nikt nie podstawia pod nos. Jeśli chce Pani jakiejś szczegółowej porady to proszę skorzystać z pomocy profesjonalisty.
        • ma_ewa01 Re: 02.05.11, 12:07
          Pani Małgosu, może Pani pobyć z nami trochę, poczytać wątki, podpowiedzieć coś młodym dziewczynom, niekoniecznie z kart. 25 postów, to nie jest wielki problem, a wtedy na pewno ktoś chętny Pani powróżysmile
          Pozdrawiam serdecznie
          Msmile
          • felutka Re: 03.05.11, 13:03
            Trzymaj się kobieto dzielnie, za chwilę coś powinno się poprawić. Głowa go góry smile
            pozdr
            • ma_ewa01 Re: 03.05.11, 13:17
              Hej, Małgosia, Felutka wie, co mówi. Ma swoimi sposobami podgląd w przyszłość. Uwierz jej- idzie do Ciebie lepsze!!!!
              Msmile
            • zainteresowany1977 Re: hej 03.05.11, 16:39
              A skąd felutka wie? smile, niech felutka napisze o sposobach smile
              • ma_ewa01 Re: hej 03.05.11, 17:35
                Jak to skąd, toć wiedźma chiba, nie??
                Msmile
                • zainteresowany1977 Re: hej 03.05.11, 23:51
                  No nie wątpię smile, a może niech felutka napisze w czem tym razem wyczytała wink
                  • nielaik Re: hej 04.05.11, 08:08
                    Też mnie to ciekawismile
                    • ma_ewa01 Re: hej 04.05.11, 08:13
                      Felutka jest uczennicą Czanoksiężnika. A czym zajmuje sie Czarnoksiężnik? Dla ułatwienia dodam, że ma coś wspólnego ( "zawodowo" )z arkanem XVII, XVIII i XIX.
                      No już???
                      Msmile
                      • mrgodot Re: hej 04.05.11, 16:26
                        Zet, a nic nie zwróciło twojej uwagi w pierwszym poście p. Małgosi? Tam już jest trop i o tym już można coś powiedzieć.
                        I jeszcze jedną dziedzinę można by tu wykorzystać.
                        • zainteresowany1977 Re: hej 04.05.11, 16:39
                          Astrologia i numierałogia?, jak nie to znaczy że dzisiaj mam zły biorytm intelektualny i już proszę mnie nie męczyć i napisać jak krowie, może być mejlem wink
                          • mrgodot Re: hej 04.05.11, 18:24
                            zainteresowany1977 napisał:

> Astrologia i numierałogia?, jak nie to znaczy że dzisiaj mam zły biorytm intele
                            > ktualny i już proszę mnie nie męczyć i napisać jak krowie, może być mejlem wink
                            >
                            Bingo Zet smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka