Dodaj do ulubionych

Może ktoś się pokusi:)...

16.05.11, 20:12
O postawienie mi kart?
Mam zaproszenie na wesele koleżanki. Nie mam faceta, nikt w tym momencie nie przychodzi mi do głowy, kogo warto byłoby zaprosić. Zadeklarowałam się, że przyjdę sama. Ale...znajomi zaczęli patrzec na mnie z politowaniem, zaczęły się gadki w stylu "a może kogoś znajdziesz do tej pory..". Raczej wszyscy będą w parach. I właśnie moje pytanie brzmi:CZY IŚĆ SAMA CZY KOGOŚ ZAPROSIĆ? JAKA OPCJA BĘDZIE DLA MNIE KORZYSTNIEJSZAsmile?
Z góry dziękujęsmile.
Obserwuj wątek
    • 2bieguny Re: Może ktoś się pokusi:)... 16.05.11, 21:00
      Rozkład Dylemat dla Czujki.
      Czy Czujka powinna zaprosic osobe towarzyszącą na wesele?
      Nie.....................Tak
      5...........1.............2
      6......9..........8......3
      7.........................4
      z przełożenia Sąd ostateczny/5 mieczy/Q mieczy
      Mam wrazenie Czujko, ze jest to dla Ciebie trudna sprawa, przygnebia Cię sprawa, ze masz kogos zaprosic, tak na siłe, masz wrazenie, ze z kims takim nie bedziesz sie dobrze bawic, ze wolisz jednak pójsc sama
      1. Pytajacy w dylemacie- K. Monet- karty pokazują, ze poradzisz sobie z sytuacja jakkolwiek się nie potoczy, nie wyprowadzi Cię to z równowagi i mam wrazenie, ze wcale nie ulegasz nacskom otoczenia, tylko sama dzielnie rozwazasz co dla Ciebie lepsze.
      2/5 jak sie jawi opcja na dzien dzisijeszy?Paż Monet/3 kielichy pójscie samej jest dla ciebie przykre, wolałabyc jednak kogos zaprosic, lepiej bys się czuła
      3/6 jakie sa te opcje cała prawda o nich2 Mieczy/Mag jesli chcesz kogos zaprosic, to czeka cie trudny wybór, do kogo wyjsc z taka propozycją, i to jest trudny temat, to bedzie Cie gnebic, i niepokoic, możesz pójsc sama, podołasz tej sytuacji spokojnie, znajdziesz sie sama i czas tez dobrze spędzisz, ale sama patrzac na Q mieczy, raczej nie zajdziesz stałego adoratora na weselu, wszyscy będa w parach
      4/7 co się wydarzy jesli pytajacy wybierze dana opcje?Koło Fortuny/Sąd Ostateczny - kart radzą abys kogos poszukała , zaprosiła a nie szła sam, nie czekaj na przypadek, bierz sprawy w swoje ręce
      8/9 co pcha pytajacego do wyboru danej opcje?5 Puch/Q mieczy- nie chcesz stracic szansy, stac/siedziec sama
      karty radza zaprosic kogos, bedzie to dla Ciebie lepsze.
      pozdrawiam smile
      • czu-jka Re: Może ktoś się pokusi:)... 16.05.11, 21:21
        A mi się wydaje, że własnie niesmile.
        Królowa Monet swietnie oddaje moj stan. Czuje sie stabilnie, spokojnie. Nie martwie sie ta sytuacje. To tylko 1 wieczorsmile. Trudniejsza wydaje sie opcja zaproszenia, bo będę się wahac. 5 puch + 2 miecz moze wskazywac, ze bede miala problem kogo zaprosic, dodatkowo 5 puch-przypomne sobie kogos, z kim swietnie sie bawilam ostatnio, ale z powodu braku kontaktu niemoge go zaprosic (co jest dla mnie przykre). Koło Fortuny moze wskazywac, ze niewiadomo jak bede sie z tym kims bawic, bo nie bedzie to sprawdzona osoba.
        Na Niesmile. Bedzie mi wszystko jedno i ewentualne komentarze "sieknę" Mieczykiemsmile. Będę wśród grona znajomych, ktorzy nie dadzą mi się nudzićsmile. Mag sprawi, że impreza będzie udana a Sąd Ostat..hmm. cos sie zmieni po tej imprezie?
        Taka mocno optymistyczna interpretacjasmile.
        Zaraz pomysle nad zaplatasmile
        • 2bieguny Re: Może ktoś się pokusi:)... 16.05.11, 21:37
          Tam jest KROL monet, nie krolowa!
          Poczekajmy na inne interpretacje. Zrobisz jak będziesz uwazała za lepsze To o czym piszesz, to to co pokazujesz na zewnatrz, karty zaglądaja w Twoja dusze, a tam nie wydaje mi sie tak rózowo smile
          • czu-jka Re: Może ktoś się pokusi:)... 16.05.11, 21:44
            Bo był skrót K. Monet, wiec myslalam ze Krolowa.
            Nie jest rozowo jest fatalnie, 5 pucharów w czystej postacismile. Wiesz, wkurza mnie to, że jak pojde sama to beda patrzec na mnie jak na jakas ofiare losu, bo nie ma osoby towarzyszacej (byla mowa o kims kto napewno bedzie sam wlasnie w takim kontekscie). Wczesniej nie myslam o tym, mam zbyt duzo rzeczy do przepracowania, zeby przejmowac sie tym. Fakt faktem nie jest to mile, a nie jestem typem dziewczyny, ktora biega z randki na randkę. I tak mi sie wydaje, ze zostane juz w tych 5 puch.
            • 2bieguny Re: Może ktoś się pokusi:)... 16.05.11, 22:21
              jedna i druga opcja maja plusy i minusy, patrzac na 3 miecze i pazia to wolałabym jednak kogos zaprosić, mag obiecuje, ze może byc ok, ale jednak to jest mag i nie widomo co zrobi. Koło fortuny podobnie, nie wiadomo w która strone sie potoczy. nie sądze, ze doskonale się czujesz w Q mieczy, dlatego ja zinterpretowałam to jednak na korzysc zaproszenia kogos.
              Zrób jak uwazasz smile Decyzja i tak nalezy do ciebie. kazda z opcji jak juz pisałam ma plusy i minusy.
              • czu-jka Re: Może ktoś się pokusi:)... 16.05.11, 22:32
                Dziękuję Ci 2bieguny za pomoc. Zastanowię się nad tym. Generalnie sprawy uczuciowe są ostatnio taką moją bolączką, więc ta Qmieczy nie jest miłą pozycją, zresztą kobiecie z bagażem doświadczeń trochę trudno wejść w jakąś super pozytywną pozycję (choć bardzo buym chciała i będę się starała).
                • czu-jka Zapłata 16.05.11, 22:36
                  Pamietam, ze nie masz gazetowego maila, nie mam innego (a szkodasmile). Wysyłam zatem tutaj moją zapłatę, przepis na:
                  Domowe wafelki
                  paczka wafli
                  2 galaretki
                  1 smietana 18%
                  margaryna
                  szkl. cukru
                  W garnuszku rozpuscic margaryne, cukier. Wymieszac smietane z galaretkami, po czym dodawac po łyżce do rozpuszczonej marg i cukru.Ciagle mieszac. Tak przygotowana goraca masą posmarować wafle.
                  Smacznego i jeszcze raz dziękuję.
                  • 2bieguny Re: Zapłata 17.05.11, 08:09
                    Ależ Czujko, to jest piekielnie kaloryczne big_grin
                    • czu-jka Re: Zapłata 17.05.11, 08:25
                      Ale jakie pyszne. Warte grzechusmile
      • czu-jka Czy ktoś się jeszcze pokusi o interpretację? 17.05.11, 11:20
        smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka