24.05.11, 19:27
1. Jaki cel realizujesz teraz-5 mieczy
2. Co na to Twoja Dusza-4 buław
3. Co mówi Twoja podświadomość, kody- Kochankowie
4. Co zostawiasz za sobą, z czego się wywiązałaś, czym ucieszyłaś swoją Duszę-3 buław
5. Cel do zrealizowania na najbliższą przyszłość ( głos Duszy)-Świat
6. Co odsłoni najbliższa przyszłość – jakie doświadczenie dostaniesz-2 kielichów odwrócona
7. Cel, który Ty widzisz, Twoje odczucie chwili -Eremita odwrócony
8. Synchronizacja, stopień realizacji i zrozumienia celu- as buław
9. Przed czym Cię ostrzega Twoja Dusza ( pułapki)-Cesarz
10. Co osiągniesz, co zrealizujesz w tym wcieleniu-Rydwan odwrócony
11,12, 13 – Prośba Twojej Duszy 7 buław5 kielichówKról Mieczy odwrócony
Czy ktoś miałby ochotę rozkład zinterretować za mnie?
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: Cel duszy 24.05.11, 20:02
      Chętnie, ale nie wiem czy to będzie zgodne z regulaminemsmile
      • ma_ewa01 Re: Cel duszy 24.05.11, 20:13
        Czujko, możesz zinterpretować. Ten pkt regulaminu dotyczy głównie nowych osób lub jednoraowo się pojawiających. Starzy bywalcy szkółki mogą poprosić innych o pierwszą interpretację...Aczkolwiek karty lubią rękę, która je kładła...
        Msmile
        • czu-jka Re: Cel duszy 24.05.11, 20:34
          To był taki zawadiacki żarciksmile. Wrzuciłam swoja interpretacjęsmile.
    • czu-jka Re: Cel duszy 24.05.11, 20:33
      1. Jaki cel realizujesz teraz-5 mieczy
      Ojej. Wydaje mi się, że chcesz unikać intryg, podejrzen i nieczystych zagran. Chcesz klarownych relacji (TUTAJ ZGADUJĘ, NIE BARDZO WIEM JAK JA ZINTERPRETOWAC)
      2. Co na to Twoja Dusza-4 buław
      Twoja dusze to cieszy, idziesz we wlasciwym kierunku.
      3. Co mówi Twoja podświadomość, kody- Kochankowie
      Podswiadomosc musi stawac przed wyborami?
      4. Co zostawiasz za sobą, z czego się wywiązałaś, czym ucieszyłaś swoją Duszę-3 buław
      Wydaje mi sie, ze masz dobry wgla w siebie. Poznalas swoje pragnienia, teraz pora na ich realizacjesmile
      5. Cel do zrealizowania na najbliższą przyszłość ( głos Duszy)-Świat
      Rozszerzyc horyzonty, poznawac nowe kultury, otworzyc sie na nowe
      6. Co odsłoni najbliższa przyszłość – jakie doświadczenie dostaniesz-2 kielichów odwrócona
      Nastąpi zerwanie ze starymi pogladami, ukladami. rozliczysz sie z czyms
      7. Cel, który Ty widzisz, Twoje odczucie chwili -Eremita odwrócony
      Izolujesz się, bądź też narzucasz sobie zbyt wiele, trzymasz dyscyplinę w swoim zyciu,
      8. Synchronizacja, stopień realizacji i zrozumienia celu- as buław
      Realizujesz dzielnie i dynamicznie swoje cele
      9. Przed czym Cię ostrzega Twoja Dusza ( pułapki)-Cesarz
      Przed zbytnim rygorem, poluzuj troche. Nie bądź dla siebie taka surowa.
      10. Co osiągniesz, co zrealizujesz w tym wcieleniu-Rydwan odwrócony
      Niewiem jak go zinterpretowac
      Badź wytrwała w swoich dążeniach, odrzuc wszystko co było zle w Twoim zyciu, wszelkie negatywy
      • nielaik Re: Cel duszy 24.05.11, 21:08
        Dzięki za intepretację, nie lubię sobie wróżyć, nie umiem, za kocham cudze interpretacje. Twoja wiele mi rozjaśniła. smile
        Wysłałam zapłatę.
        5 mieczy nie widziałam co oznacza, ale to co piszesz pasuje, zgadzam się z tym. Lubię wiedzieć o co chodzi, orietnować się w sytuacji, przejrzeć, zrozumieć dlaczego coś/ktoś tak a nie inaczej funkcjonuje. 2 kielichów też mnie zaskoczyła. Zerwanie ze starymi poglądami, układami, dobre. Nie wpadłabym na to, co więcej pasuje. Rzeczywiście zauważyłam, że poglądy mi się trochę zmieniły, nie są takie jak dawniej. Na pewne rzeczy patrzę zupełnie inaczej. Świat myślę o podróżach.
    • 2bieguny Re: Cel duszy 24.05.11, 21:18

1. Jaki cel realizujesz teraz-5 mieczy walczysz, ale wialka jest nierówna, mimo, ze stawiasz na swoim, nie czujesz sie wygrana, zewnetrznie odnosisz sukcesy, wewnetrznie czujesz sie przegrana
      2. Co na to Twoja Dusza-4 buław potrzebujesz stabilizacji i harmonii, tego Ci trzeba, tego Ci brakuje
      3. Co mówi Twoja podświadomość, kody- Kochankowie zastanawiasz się co wybrac, w która strne pójsc, nie ma równowagi
      4. Co zostawiasz za sobą, z czego się wywiązałaś, czym ucieszyłaś swoją Duszę-3 buław dokonalas wyboru, spojrzałas w nowe perspektywy, pokazałas, ze potrafisz i nie boisz sie, to pokazuje, ze jestes wewnetrznie silna
      5. Cel do zrealizowania na najbliższą przyszłość ( głos Duszy)-Świat odkrycie gdzie jest Twoje miejsce, jaki jest Twój cel czy mijsce w ktorym teraz jestes jest dla Ciebie tym czego pragniesz
      6. Co odsłoni najbliższa przyszłość – jakie doświadczenie dostaniesz-2 kielichów odwrócona brakuje mi słów, mam w mysli, ale nie wiem jak to napisac. Oczekujesz od kogos więcej niz dostaniesz, zawiedzione zostaną Twoje oczekiwania byc moze dotycza kogos drugiego. 2 kielichów modwrocona kojarzy mi sie z niespelnionymi obietnicami
      7. Cel, który Ty widzisz, Twoje odczucie chwili -Eremita odwrócony uwazasz, ze nie ma co analizowac problemów, ze zycie i tak sie toczy niezaleznie od Twojego zaangazowania i Twoich planów
      8. Synchronizacja, stopień realizacji i zrozumienia celu- as buław wiesz, ze wiele zalezy od Ciebie i Twoich działań, decyzji
      9. Przed czym Cię ostrzega Twoja Dusza ( pułapki)-Cesarz nie bądz bardzo poukładana, nie trzymaj sie szczywno swoich decyzji, pozwól sobie na zmine zdania, zmianę myslenia i nie traktuj tego jak swojej porazki. Badz dla siebie dobra, łaskawa
      10. Co osiągniesz, co zrealizujesz w tym wcieleniu-Rydwan odwrócony Zawrócisz z obranej drogi, stwierdzisz, ze inna lepsza, spokojniejsza, stabilniejsza, poszukasz portu jak statek,
      po chwili wycofania wróc do codziennosci, nie poddawaj sie, zauwaz, ze nie wszystko co było jest niedobre i bez sensu, ze radosc i spełnienie jest czeka, byc może zbyt pochopnie minełas je i nie zauwazyłas, nie walcz z soba i przeciw sobie
      Zwraca uwage jakas wewnetrzna nierównowaga, walka wewnetrzna miedzy wyborem innej przyszłosi a powrotem do przeszłosci, jakby dusza tęskniła za minionym.
      • nielaik Re: Cel duszy 25.05.11, 12:34
        Chciałam wysłać ci zapłatę, ale mail nie doszedł. Masz skrzynkę na gazecie?
        • 2bieguny Re: Cel duszy 27.05.11, 15:50
          Mam, ale pod innym nickiem smile
      • nielaik Re: Cel duszy 27.05.11, 12:30
        niesamowitesmaki.blox.pl/html
        Rzeczywiście zastanawiam się, w którą stronę pójść. Nie wiadomo co wybrać, gdzie najlepiej się reazliować, z tego powody jest trochę spięcia, stresu. Eremita rzeczywiście myślę, że mogę zgodzić się z tą interpreracją. Zamiast siedzieć i rozmyślać nad tym skąd się co bierze, lepiej sobie coś zaplanować, realizować niz utknąć na jakiś rozmytych rozważaniach, dywagacjach, które i tak donikad nie prowadzą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka