Dodaj do ulubionych

Choroba mamy - prośba.

13.06.11, 15:35
Witajcie
jakiś czas temu pisałam o chorobie mamy, wyszło z rozkładów, że ani Filipińczyk ani akupunktura nie pomoże, jednak warto jechać, ponieważ trzeba próbować i może dowiem się o czymś innym.

I tak Filipińczyk nic nie pomógł, akupunktura po 10 zabiegach zero poprawy, wszyscy załamują ręce, mija 6 rok bez diagnozy, mama ledwo chodzi, noga boli okropnie.
Próbowałam kolejnego zjawiska, w gazecie było ogłoszenie o programie leczącym ból. Pojechałyśmy na wstępną wizytę ale jak pani doktor zobaczyła ile chorób ma mama, to powiedziała, że w przeciągu tygodnia, dwóch da znać czy mama się załapała do programu.
Ponieważ cisza z Jej strony, szukając dalej dotarłam do innego lekarza, leczenie w kierunku pewnej choroby, wszystkie testy i badania wyszły negatywnie.

I nagle dzisiaj telefon, że mama chyba załapała się do programu, trzeba przyjechać w tym tygodniu. Do jutra muszę dać odpowiedź.
Błagam Was , bardzo proszę niech Ktoś zrobi mi rozkład na mamę czy jechać, czy ten program leczenia zadziała? Czy jest sens w to się pakować?
To jest dosyć bolesne i sama już nie wiem, co robić? Może karty coś podpowiedzą?
Na dzień dzisiejszy czuję się jak osoba trzymająca sto srok za ogon a decyzji i wyniku żadnegosad
Bardzo mi zależy, jutro rano mam dać odpowiedź a w głowie mętlik
Obserwuj wątek
    • ma_ewa01 Re: Choroba mamy - prośba. 13.06.11, 22:09
      Zapytałam czy Mama Wanilkowej ma wejść do tego programu.
      Rozkład Tak/Nie Losuję z talii 7 kart a przed tym wyjmuję Koło. Dołączam do 7 kart wylosowanych i tasuję. Rozkładam na 4 kupki - po 2 karty. Sprawdzam, gdzie jest koło. Poszczególne kupki oznaczają :
      I- TAK
      II- Tak, ale
      III- Nie, ale
      IV- NIE
      Koło było w I szej kupce, więc odpowiedź na pytanie jest twierdząca, ale ostateczna decyzja należy do Ciebie i Mamy.
      Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka Mamie
      Msmile

• wanilkowa Re: Choroba mamy - prośba. 14.06.11, 08:50
      Dziękuję, dla Kogoś, kto nigdy nie miał tego typu problemów, wydaje się to takie banalne a my naprawdę od 6 lat szukamy diagnozy aby rozpocząć leczenie i nadal nic. Mama była badana w kierunku zwichnięcia biodra i SM i boreliozy i cukrzycy i neurologicznie i genetycznie i przepływy żył i wszystko wychodzi dobrze a nogi przestały chodzić. Mamy lekarzy w rodzinie i nic, zaliczyłyśmy już uzdrowicieli, masażystów, kręglarzy, czytających z oka i też nic. A przecież gdzieś ta diagnoza jest, tylko gdzie?sad
      Pozdrawiam bezsilnie...
      • czu-jka Re: Choroba mamy - prośba. 14.06.11, 08:58
        Wanilkowa trzymaj się. Życzę Ci dużo siły a Mamie powrotu do zdrowia.
        • ma_ewa01 Re: Choroba mamy - prośba. 14.06.11, 09:42
          Zrobiłam rozkład na zdrowie CzakrY , zeby zobaczyć przepływ energii.
          I wyszło mi tak
          VII--czakra - Rycerz mieczy
          VI czakra - Głupiec
          V- czakra 10 kijów
          IV czakra - 8 monet
          III czakra - 6 kijów
          II czakra -9 kijów
          I czakra- Gwiazda
          Rada, wskazówka As Denarów

Karty wyraźnie wskazują zakłócenie przepływu w V czakrze, tzw czakrze gardła. Wraz z nadaktywną czakrą korony pasują tytaj jak ulał choroby autoimmunologiczne ( czyli autoagresji). A zatem można wnioskować o wszelkich chorobach majacych podłoże w niewłaściwym myśleniu, blokadach mentalnych itp, niemożności wypowiedzenia, wyrażenia tego , co się czuje. I nastąpiło zakorkowanie. Siadają organy związane z V-tą czakrą czyli - tarczyca, grasica, przytarczyce, układ oddechowy...
          A jak wiadomo tarczyca jest odpowiedzialna za pracę wszystkich gruczołów dokrewnych i jej nieprawidłowe funkcjonowanie może rozwalić cały organizm i dawać bardzo różne objawy.
          No jeszcze trochę niedoenergetyzowana wydaje się czakra sakralna, ale może to wynikać z wieku, ogólnego stanu zdrowia, stanu psychicznego.
          Ogólnie stan czakr jest nie najgorszy. As den daje nadzieję na wyleczenie i może wystarczy jedna mała tabletka, aby organizm mamy wrócił do równowagi. Niestety nie wiadomo, co to ma być za lek...
          Może ktoś coś dopowie, wiadomo, że nie jesteśmy lekarzami, ale skoro ci ostatni opuszczają ręce, to można im coś zasugerować, albo przynajmniej to wykluczyć...
          Zyczę mamie zdrowia
          Msmile
          • wanilkowa Re: Choroba mamy - prośba. 14.06.11, 09:48
            Ewuś dzięki wielkie, mama leczy się na tarczycę, zrobimy może dodatkowe badania.
            • czu-jka Re: Choroba mamy - prośba. 14.06.11, 09:57
              Może być tak, że te objawy są wynikiem osteoporozy. Zmiany hormonalne wpływają na stan układu kostnego. Ale to tylko gdybania.
              Mój dziadek miał kiedys zabieg w Otwocku. Podobno jest tak dobra placowka specjalizujaca sie w leczeniu chorob kostnych.
              A jesli chodzi o choroby tarczycy. Moge pomoc, od lat sie z zmagac z tym.
              • wanilkowa Re: Choroba mamy - prośba. 14.06.11, 10:00
                Czujka badania na osteoporozę dobre, tarczycę mam leczy, jest pod kontrolą endo, bierze leki. Ale zawsze można powtórzyć i tak na okrągło robią jej jakieś badania.
                • ma_ewa01 Re: Choroba mamy - prośba. 14.06.11, 10:12
                  Ja podrążę jednak...
                  Lekarze, to taka specyficzna grupa ludzi, nie zawsze pozwolą sobie coś zasugerować. Z własnego doświadczenia wiem, że duże dawki hormonu tarczycy ( letrox, eutyrox itp) a z drugiej strony duża nadczynnośc daja właśnie skutek w postaci osteoporozy ze wszystkimi dobrodziejstwami. I ten denarkowy As sugeruje , ze może należałoby spróbować z innym lekiem, analogicznym, ale np innej firmy. Niby to samo, a jednak...Ale jak to zasugerować lekarzowi, to już musisz sama pokombinować...
                  Moze poszukaj w ulotkach wśród objawów ubocznych danego leku...
                  Msmile
            • wanilkowa Re: Choroba mamy - prośba. 14.06.11, 09:57
              Dzięki wielkie Kobietysmile

Ewa zajrzyj na @
    • ma_ewa01 Re: Choroba mamy - prośba. 14.06.11, 10:30
      Zapłata doszła, dzięki, mniammmmsmile
      Msmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka