krolowa.mieczy 05.07.11, 18:18 sa fantastyczne. Witajcie Będę przez najbliższy miesiąc.[[0 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa.mieczy Re: powroty 05.07.11, 18:53 Witajcie!!! Wreszcie Polska! Wreszcie spokój duszy i umysłu. Wróciłam dziś o 6 rano, jechałam 14h DO DOMU. Wyobraźcie sobie, że mimo zmęczenia o 12 w południe poszłam do fryzjera i ściełam znienawidzone długie włosy. Tak byłam zdesperowana Jestem bardzo zmęczona teraz, jutro załatwiam swoje sprawy, ale znajdę czas na napisanie paru słów na blogu. Mam mnóstwo nowych znaczeń kart do podzielenia się z wami i powiem krótko: dzięki tarotowi przetrwałam i nie poddałam się. uff... spaaaać! Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: powroty 05.07.11, 20:35 Cześć , huraaa , ciekawe co tam ostatnio robiłaś? Odpowiedz Link
indi12 Re: powroty 06.07.11, 08:58 Witaj Królowo TY moja! Juz myslałam ze Cie tam gdzieś w tym obcym swiecie zagarnełi. Ogromne buziaki. dobrze że wróciłaś Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: powroty 06.07.11, 09:47 Witajcie jeszcze raz! Wczoraj popłakałam się kilka razy: pierwszy raz gdy wracając busem do domu zobaczyłam w oddali we mgle Wzgórza Strzegomskie a za nimi MOJE GÓRY, drugi raz gdy weszłam do domu i przywitałam się ze wszystkimi, trzeci raz gdy przywitaliście mnie tu na forum... Jak płaczka Królowa Pucharów ;P Jak dobrze być w domu. I w Polsce. Odpowiedz Link
nielaik Re: powroty 06.07.11, 14:08 Z niecierpliwością czekam aż wkleisz zdjęcia na blogu. Wklej dużo. Na poprawę humoru ci napiszę, że True Blood powrócił. Akcja jest ciekawa, wciągająca, będziesz zadowolona. Postarali się scenarzyści. No i napisz jak ten kraj ci się widział, jacy ludzie, sklepy, kuchnia, słowem zdaj relację Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: powroty 06.07.11, 19:06 Zrobiłam przed chwilą wpis ze zdjęciami Kurcze, nie wiem jak znajdę czas na True Blood i Good Wife! ;P Te dwa seriale MUSZĘ obejrzeć do następnego mojego wyjazdu! Odpowiedz Link
czu-jka Re: powroty 06.07.11, 14:19 I ja przyłączę się do powitania. Miło Cię widzieć Królowo. Odpowiedz Link