Dodaj do ulubionych

Karty gratis

07.07.11, 21:22
Małpuję Królową, ale postanowiłam poeksperymentować na was więc położę karty dwóm osobom. Zaznaczam, że po raz pierwszy będzie to moja nowa talia Crowleya, którą mam od wczoraj i niczego nie gwarantuję. Dopiero nawiązujemy dialog. Zamierzam opierać się w interpretacji przede wszystkim na "crowleyowskim znaczeniu" (a może w ogóle tylko na tym) i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Pierwsza osoba się już zgłosiła - 2bieguny. Proszę cię o konkretne pytanie.
Ktoś jeszcze chętny?
Obserwuj wątek
    • doloo_22 Re: Karty gratis 07.07.11, 21:39
      ja jestem chętny chodzi o sprawę sądową
      • doloo_22 Re: Karty gratis 07.07.11, 21:44
        Jeżeli mogę to poprosił bym o wróżbę na temat mojej sprawy sądowej, która odbędzie sie 08.08.2011r jestem w niej oskarżonym. pierwsze pytanie to 1jaki będzie przebieg sprawy sądowej jak sie potoczy. 2 Jaki będzie werdykt sądu, czy zostane uniewinniony, czy skazany? 3kiedy mogę spodziewać się finału tej sprawy. 4 jesli sprawa zakończy sie uniewinnieniem to, czy otrzymam odszkodowanie od strony pomawiającej?
    • 2bieguny Re: Karty gratis 07.07.11, 21:41
      Ja mam zawsze jedno pytanie, bo reszta mojego zycia jest ok. Radzę sobie w miarę.
      Pytanie w miarę trudno jednak sformułować. Chodzi mi o moje zycie osobiste, czy kogoś spotkam, czy poznam, np. do konca roku. Albo jak wolisz, może byc to jakis rozkład na uczucia.
      Dziekuje smile
      • mrgodot Re: Karty gratis 07.07.11, 21:56
        Ok. To dajcie mi trochę czasu. Zobaczymy co na to moja nowa talia powie smile
        • doloo_22 Re: Karty gratis 07.07.11, 22:04
          ok. czekam z niecierpliwością, powodzenia z nowa talią życzę i z góry dziękuję
          • mrgodot Re: Karty gratis 08.07.11, 12:17
            doloo_22 napisał:

> ok. czekam z niecierpliwością, powodzenia z nowa talią życzę i z góry dziękuję

Doloo_22 bądź cierpliwy. Karty dla 2Bieguny już wrzuciłam a twój rozkład postaram się jeszcze dzisiaj zrobić. A najpóźniej jutro ale postaram się.
            • doloo_22 Re: Karty gratis 08.07.11, 12:52
              dobrze, to czekam spokojnie tongue_out i dziękuję bardzo.
            • doloo_22 Re: Karty gratis 09.07.11, 14:39
              Wszystko się ładnie zgadza. Nawet ta zawzięta na mnie nie wiem czemu Pani prokurator Ci wyszła w kartach o koleżance (kierowniczce) juz nie wspomne smile Był bym szczęśliwy, gdy by sprawdziło się to uniewinnienie, mam juz wystarczająco wiele innych zmartwień. Dużo rzeczy mi w życiu jakoś sie nie układa i ostatnio jeszcze rozsypał sie mój zwiazek. Oj marne to moje życie i zachowanie jeszcze gorsze biorac pod uwagę iż ostatnio sie poddałem i sprawiłem wielku ból rodzinie. Gdy bym mogł poprosić jeszcze o przewidywany termin zakończenia tej rozwpawy jeśli jesteś w stanie to określić to bym poprosił. Pozdrawiam doloo
              • doloo_22 Re: Karty gratis 09.07.11, 14:47
                A i jeszcze coś dodam, wróżbita Maciej jak z nim rozmawiałem ok 4miesięcy temu dał mi własnie nadzieje na wygrana w tej sprawie, mówił też, że do połowy grudnia 2012 roku będą się ciągły te moje niepowodzenia życiowe, ale już od drugiej połowy grudnia wszystko się odmieni smile no ja mam nadzieję, bo dłużej tego nie udzwignę. Czekam też na wróżbę od królowej naszej wspanałej w sprawie miłości, zobaczymy co z tego wyjdzie. Tobie jeszcze raz bardzo dziękuję za postawienie kart pomogło mi to trochę się uspokoić.
    • coill Re: Karty gratis 09.07.11, 14:12
      o..znowu sie spoznilam na poczatek;/

ale czy znajdzie sie dla mnie tez miejsce u mrgodot???smile Rok temu dokladnie worzylas mi n faceta tamtego, wszytko sie spr..wlacznie z rada wiec fajnie by bylo... hehewink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka