Dodaj do ulubionych

impreza w piątek

14.07.11, 23:15
zostalam zaproszona na pewna impreze, z ludzmi ktorych slabo znam.
nie jestem tez pewna sympatii goszczacych tam osob. wlasciwie to w ogole nie spodziewalam sie tego zaproszenia, bo to taki dalszy znajomy.
jesli odmowie i pojde na inna impre to tez bedzie brzydko, bo by sie dowiedzial (male miasto, male centrum miasta, wieczorem wszyscy sie tam spotykaja)
nie mam tarota, postawilam sobie runy.

ale was prosilabym o krotki rozkladzik. jak przebiegnie ta impreza? jak ja sie na niej bede czuc? a moze przejdzie burza z gradobiciem i nie pojde. czy ktos z towarzystwa ma na mnie alergie? czy jest tam ktos mi zyczliwy, albo przynajmniej neutralny?

ogolnie chcialabym wiedziec jak to tam pojdzie.
Obserwuj wątek
    • nielaik Re: impreza w piątek 18.07.11, 17:08
      Tarot 78 drzwi
      Jak poszła impreza?
      S Nuvvo-Rycerz Denarów
      1. Ogólna atmosfera otaczająca daną osobę lub sprawę-Eremita
      2. Zewnętrzne wpływy, pozytywne lub negatywne przeszkadzające lub pomagające w rozwoju wypadków- 6 buław
      3. Cele, ideały, prawdopodony rezultat działań-Kapłan
      4. Podstawa obecnej sytuacji, dotychczasowy rozwój wypadków-9 buław (-)
      5. Wpływy, które właśnie mijają, to jest za nami-Kapłanka
      6. To jest przed nami, możliwy rozwój wypadków-As Mieczy
      7. To jest on sam, jego stosunek do sprawy-Rycerz Mieczy (-)
      8. Otoczenie, wpływy otoczenia na sprawę-Gwiazda (-)
      9. Marzenia, oczekiwania, dążenia, cele, nadzieje-Sprawiedliwość (-)
      10. Wynik, rezultat-3 mieczy
      Wiem, że po fakcie, ale widać, że impreza była daremna. Nie mniej może zanim wkleję swoją interpretację, ktoś się skusi. Ciekawa jestem waszych typów. Na początek napiszę, że wygląda to na szepty pomiędzy filarami i mus słuchania jednej osoby wink
      • nielaik Re: impreza w piątek 18.07.11, 18:26
        Nieciekawy rezulatat spotkania 3 mieczy. Zastanawia tylko kto komu wbił szpileczkę, otocznie czy zniecierpliwiony Rycerz Mieczy? wink Miałaś może ochotę wyjść, ale nie mogłaś? 3 mieczy pokazuje rozczarowanie na całej linni, niespodziewany cios.
        Karta Rycerza Mieczy wygląda na mająca ochotę opuścić miejce, z czymś się nie zgadza, ma dość rozmowy. Z tym, że myślę, że dałaś radę, bo twój syginifikator to Rycerz Denarów. A to są osoby, które nie lubią być wciągane w miałkie dyskusje, szybko ucinają rozmowę, czy jakie kolwiek próby odwrócenia w dyskusji kota ogonem. Ta karta mówi, też że trzymalaś fason, nie specjalnie się bawilaś.
        Z rozowku wypadków As Mieczy można powiedzieć, że nie podobała ci się jakaś wypowiedziana opinia. Ktoś się kategorycznie wypowiadał, człowiek, który być może jest na stanowisku, albo uważa się, ma rzeczywiście wiedzę w danej dziedzinie-Kapłan, Eremita. Bardzo pewny swojej racji 6 buław. Reszta osób, tylko słuchała, przytkiwała.
        Towarzystwo było dość zamknięte, a przyjęcie nudne. Ludzie ze sobą pewnie nie nawiązywali kontaktów. Cele i marzenia to Sprawiedliwość (-). Ciekawe w czym chciałaś zatrumfować? Karta wygląda na złamanie solidności i prostej pozycji trzech pozostałych arkanów Kapłanki, Kapłana, Eremity. 9 buław (-) karta skierowana ku Kapłance. Jakaś osoba, musiała coś rzucić na temat pracy, albo chciała aby jej coś podali i zrobiła to w mało elegancki sposób?
    • nielaik Re: impreza w piątek 24.07.11, 10:31
      Przypominam o zapłaciesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka