25.07.11, 22:02
Moja siostra ma niedługo okrągłe urodziny. Chciałam jej zrobić nietypowy prezent. Myslalam o tarotowym portrecie, donicy.
Myslicie, ze to dobry pomysł? Czy to już wkraczanie z butami w czyjeś życie?
A może jakiś inny pozytywny rozkład, który można wykonać jako jakąś wkazówkę naprzykład?
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: Prezent 25.07.11, 22:24
      Myślę, ze portret jest ok. I taki urodzinowy rozkład też jak kiedyś Ma_Ewa robiła dla syna.
      Nie grzebie się w przeszłosci i teraźniejszości a skupia się na osobowości (w przypadku portretu) lub na przyszłości.
      smile
      • czu-jka Re: Prezent 25.07.11, 22:33
        Pamiętam ten rozkład Ma-ewy, niestety nie pamiętam pytańsmile.
        Donica nie jest taka prosta. Próbowałam sobie zinterpretować swoją, ale jakoś marnie mi wychodziło. Pamiętam jak tarocistka wyczytała mi z niego informacje o moich ojcu i moim przyszłym życiu. Byłam pod wrazeniem, ale to prawdziwa sztuka.
        • krolowa.mieczy Re: Prezent 25.07.11, 22:58
          Ten urodzinowy jest w przyszpilonym wątku "Rozkłady". Znajdziesz na pewno.
          A portret to trzeba sie nauczyć po prostu. Ja też nie jestem w tym biegła i obiecuje sobie, ze kiedyś przysiadę i się nauczę. Tylko kiedy? wink
    • tommy994 Re: Prezent 25.07.11, 22:57
      Ja z rozkładami urodzinowymi byłbym ostrożny. Nie wiem jak na nie patrzy Twoja siostra, jeżeli nie jest super sceptyczna albo nazbyt katolicka to śmiało możesz powróżyć. Istotne by sama wróżba nie była negatywna. Skoro to są urodziny to uważaj z prognozowaniem problemów i tym podobnych. U mnie w rodzinie są w większości sami tarotowi sceptycy i nie mam nawet komu powróżyć. Pewnie patrzyliby na mnie jak na nawiedzonego kretyna gdybym wujkowi (bracie mamy) zaproponował tarota. Wujek do sympatycznych raczej nie należy, z mamą i bratem po spotkaniach rodzinnych często się z niego śmiejemy smile wredne to ale i zabawne.
      • czu-jka Re: Prezent 25.07.11, 23:07
        Parę razy była już moim królikiem doświadczalnym. Tylko ona wie o moim zainteresowaniu tarotem, więc myślę, że byłaby zadowolona.
        Moja babcia wspomina, ze kiedys wrozono jej z kart, jak byla mloda dziewczyną. Ale zwyklych. Kobieta powiedziala, jej ze bedzie miala wielkie powodzenie, ale szczescia nie wybierze, I tak było.
        Swoja droga jak mozna cos takiego komus powiedziec? Mojej kolezance wrózka powiedziala, ze jej mąż wyjdzie z domu i już nie wróci (narazie nie ma jeszcze męża).
        Nie powinno się przekazywać takich informacji.
      • magdalena.1230 Re: Prezent 25.07.11, 23:08
        A może podaruj dla siostry talię tarota w ładnym opakowaniu z kokardką .
        smile
        • indi12 Re: Prezent 26.07.11, 08:57
          Hej!
          Ja co prawda nie stawiałam nikomu urodzinowego tarota , ale za to zrobiłam dość obszerna analizę kosmogramu . Wydruk koła była na pieknym papierze ( takim czerpanym ) oprawiony w antyramę, do tego książeczka z analizą. Bardzo sie podobało. Jak nie jest sceptyczna uważam że śmiało możesz powrózyć. Ale jakbyś zrezygnowła z wróżby to Grupon czasami jest fajnym rozwiązaniem. Kupiłam swojej koleżance na 40 stkę sesje fotograficzą ( -z wizażystą i profesjonalnym makijarzem ) była zachwycona zdjęcia wyszły boskie jedno dostała wieloformatowe w postaci portretu . Co prawda miałam nadzieję że wybierze sobie jakas "erotyczną" - ale się nie zdecydowała.
          • czu-jka Re: Prezent 26.07.11, 09:05
            smile
            Za kosmogram się nie wezmę, jest to zbyt skomplikowane i nie mam o tym pojęcia.
            Chciałam Donicę, spróbuję jeśli pomożecie mi w interpretacjismile.
            A o Gruponie też myślę, narazie nie wypatrzyłam nic ciekawego. Czekam na oferty kursów językowych dla siebie równieżsmile
        • czu-jka Re: Prezent 26.07.11, 09:06
          Chyba nie będzie zachywona, ale pomysł fajnysmile
          • indi12 Re: Prezent 26.07.11, 09:36
            Pwenie że pomożemy , bedzie miała super wrózbę bo jak zbierzemy się w siłę zweryfikujemy to wróżba będzie na 100 %
            Buziaczki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka