asia.33
07.08.11, 18:10
nie wierzylam do tej pory w dzinwe sny ale jakies 2 tyg temu i miesiac temu spraawdzily mi sie dosłownie...miesiac temu nawet dalej snila mi sie rodzina mojego faceta i faktycznie mialo miejsce spotknaie....pozniej snila mi sie dzisdzia ktora sie opiekowalam i dzieci mojej siostry jednoczesnie obok smutne staly a ja milam jakis dylemat tego samego dnia zadzwonila siostra aby zaopiekowac sie jej zwierzakami bo jesli nie to nici z ich wakacji a statek juz oplacony itp ..dzisiaj milam mega dziwny sen ...snila mi sie dziewczynka wiek ok 5 lat ktora miłam adoptowac ale poniewaz w tym snie bylam w trakcie rozwodu zdziwilam sie ze sąd mi przyzła takie dokumenty adopcyjne wiedzac iz jestem w trakcie rozwodu..dziewczynke pokochlam z miejsca a ona mnie i moja córka tez ..co najdziwniejsze adopcja zalezała ood mojego ex meza 9 z jktorym to w snie sie rozwodzilam) a faktycznie jestesmy juz 12 lat po rozwodzie! Do tego byli jacys Panstwo ktorzy oprobowali mnie od tego odwieśc bo sami byli jakby drudzy w kolejce do adopcji byli to sytarsi panstwo..najdziwniejsze jest to ze dziwczynka mila 5 lat dokladnie tyle ile ma córka mojego ex meza..obudzilam sie w nocy i dziwnie sie poczulam ale dopiero teraz mi sie ten sen przypomnial wiec wyciagnelam karty z pytaniem co to mialo znaczyc (oczywiscie zakladam tez ze to mogł byc zykly sen jakas bzdura )
przełozenie = krolowa puch, ryc kiji, 3mi
sedno = ryc kiji
to oznaczał= 7mi, 9mi, krolowa mi
tgo nie oznaczał na pewno=3puch, diabeł, rydwan
wynik = krol kiji
juz jako oznaczal widac ze to mogl byc ten bzdurny sen i moje obudzenie w srodku nocy
sedno jako rycerz kiji = jakies działanie ..tylko czyje i o co tu chodzi