Dodaj do ulubionych

Mam problem. Bardzo proszę o pomoc.

14.08.11, 08:24
Witam,

od piątku nie ma chwili bym nie myślała o pewnwj sprawie. Wstaję myślę, kładę się spać i nadal o tym myślę. Trzy dni weekendu, a dla mnie to katorga.
Już piszę o co chodzi.

W pracy wydażyło się coś dziwnego. Nagle z nie wiadomego powodu nie zgadza się kasa, jest jej za dużo i to sporo. Nie mam pojęcia jak do tego doszło. Niestety, obawiam się, ze mogę zostać posądzona o jakieś przekręty. Bardzo się boję.
Rozważałam wszystkie możliwości takiego faktu:
-bank
-zled wystawiona faktura
-czy moze zła informacja koleżanki
a może coś innego się wydarzyło?

Jakie będzie rozwiązanie tej sprawy, czy łatwo da się odkryć gdzie nastąpiła pomyłka?
Bardzo, bardzo proszę o pomoc. Nerwowo nie mogę tego wytrzymać...
Obserwuj wątek
    • mrgodot Re: Mam problem. Bardzo proszę o pomoc. 14.08.11, 20:01
      Tina ma wystarczającą liczbę postów więc jeśli ktoś ma ochotę i czas może rozłożyć karty.
    • anna151sx Re: Mam problem. Bardzo proszę o pomoc. 14.08.11, 21:23
      Poczytalam sobie i mam treme, tyle madrych i wnikliwych analiz, ale jak szkolka to szkolka.
      1. Twoje spojrzenie na sprawę - Powsciagliwość
      Jestem uczciwa, bardzo przykladam sie do pracy, panuje nad wszystkich, wiec co sie stalo? To przypadek, wszystko sei wyjasni.
      2. Wady, slabe punkty sprawy - Magik
      A moze ktos (szef) chce Ciebie sprawdzic? Zastawil jakąś pulapkę? Moze ktos chce sie Toba posluzyc?
      3. Co w tej sytuacji moge zrobić? - 8 mieczy
      Wykazac sie cierpliwoscia, w tej chwili nic nie mozesz zrobic.
      4. Co by bylo gdybym nic nie zrobila? - Paz kielichow
      Duzo obowiazkow, problemy finansowe.
      5. Co zrobia (lub zrobili) inni? - Paz paleczek
      Osoba przebiegla rozsiewa plotki, chce zatuszowac swoj brak umiejetnosci.
      6. Podsumowanie - 6 pucharow
      Stosunki w pracy nie beda juz takie fajne...
      Mam wrazenie, ze jestes otoczona mlodymi nieodpowiedzlnymi ludzmi, sposrod nich Ty jestes najbardziej odpowiedzialna.
      • zainteresowany1977 Re: Mam problem. Bardzo proszę o pomoc. 17.08.11, 10:36
        Moim zdaniem sprawa się rozwiąże i nie poniesiesz konsekwencji. No to ciekawe jak będzie.
        • zainteresowany1977 Re: Mam problem. Bardzo proszę o pomoc. 17.08.11, 10:42
          Paź kijów, ktoś to wyprostuje?, poprawi błąd?, raczej znajdzie się wyjaśnienie i kamień spadnie Ci z serca?
    • anna151sx Re: Mam problem. Bardzo proszę o pomoc. 17.08.11, 02:50
      Czy problem sie rozwiazal?
      • tina23 Re: Mam problem. Bardzo proszę o pomoc. 17.08.11, 19:56
        Dziękuję za odzew smile

Czy problem się rozwiązał?
        rowiązał się jakby w25% wink tzn., część sprawy rozwiązana, znalazła się część szukanych pieniędzy.

Jeśli jeszcze mogę dopytać, to może karty odpowiedzą na pytanie, czy w zaginięciu reszty pieniędzy mogła "pomóc" maszyna??? prościej- czy maszyna licząca pieniądze dobrze to zrobiła???

anno, świetnie oceniłaś współpracowników wink
        • anna151sx Re: Mam problem. Bardzo proszę o pomoc. 18.08.11, 08:42

Zadalam pytanie: Czy maszyna dobrze policzyla pieniadze,
          wyszlo mi:

4 mieczy
          As monet
          Walet monet
          Wydaje mi sie, ze maszyna sie nie pomylila, ale Ty sobie poradzisz z ta sprawa. Powiem wiecej: otrzymasz oferte lepszej pracy.
          Pozdrawiam. Ania
          • algaria Re: Mam problem. Bardzo proszę o pomoc. 18.08.11, 21:40
            Nie tyle maszyna co człowiek który ją ustawiał ktoś młody i mało doświadczony - uczący się dopiero i zdobywający doświadczenie - to może być ktoś najmłodszy stażem
        • zainteresowany1977 Re: Mam problem. Bardzo proszę o pomoc. 18.08.11, 14:37
          W 98,99% firm pracownicy są dla siebie wilkami, niech no tylko się zrobi jakikolwiek problem to robią się uczuciowi i przechodzą do wyznań smile
    • anna151sx Re: Mam problem. Bardzo proszę o pomoc. 22.08.11, 12:33
      Co czas pokazal? Pozdrawiam. Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka