Dodaj do ulubionych

Bikini:)Wakacyjnie

15.08.11, 10:43
Wreszcie rozpoczęłam urlopsmile. W przyszłym tygodniu wyjeżdżam, wyciągnęłam w zwiazku z tym dawno nie używane binikismile.
Spytałam, jak będę wyglądała:
5 pucharów-Moc
Dopytałam, czy to dobry wybór-Cesarz
5 pucharów obstawiam, że ruchoma góra może w nieodpowiednim momencie ukazać coś więcej?smile,
A Cesarz to chyba dobry wybór?
CO myslicie? Taki lightowy wakacyjny wateksmile
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Bikini:)Wakacyjnie 15.08.11, 11:43
      Ja bym powiedziała że 5 pucharów mówi iż bikini zasłoni mniej niż powinno to a moc że i tak będziesz świetnie wyglądać - moc przyciągania męskiego (cesarz) wzroku Jednym zdaniem zrobisz szał....
      • czu-jka Re: Bikini:)Wakacyjnie 15.08.11, 12:43
        Dzięki Algrio,
        Czuję się w nim jak Sabrina w teldysku Boyssmile
        Tylko ona zdaje się miała bardziej zabudowanesmile, no ale efekty niezmierzone mogą być podobnesmile hhaha
        www.youtube.com/watch?v=eiuHdUkuRi0
        • algaria Re: Bikini:)Wakacyjnie 15.08.11, 12:57
          Czyżbyś dysponowała aż takim oddechem? wink
          Ja swego czasu chodziłam ubrana jak sabrina króciutkie spodenki dżinsowe biała koszula zawiązana pod biustem i cyc prawie na wierzchu - ale wtedy byłam 15 kg lżejsza i młodsza 20 lat i pięknie opalona 2 miesiącami nad morzem
          Zresztą mnie koledzy z liceum nazywali Samantha (od samanthy fox) od jej biustu 108 w obwodzie wink
          • czu-jka Re: Bikini:)Wakacyjnie 15.08.11, 13:03
            Nie, aż takim to nie dysponujęsmile.
            Samantha Fox, no proszę hihismile
            • algaria Re: Bikini:)Wakacyjnie 15.08.11, 13:12
              Tylko nie zgub góry jak będziesz wychodzić zgrabnie z wody - ja tak parę razy wyszłam z morza ze stanikiem na plecach ku uciesz mojego ówczesnego chłopaka ratownika i pozostałych męskich plażowiczów - ale to były czasy
              • zainteresowany1977 Re: 15.08.11, 13:57
                Chyba Wam się nudzi smile
                • czu-jka Re: 15.08.11, 14:42
                  To są bardzo istotne tematy dla kobietysmile
                  • algaria Re: 15.08.11, 15:06
                    Zet zazdrości że Cię nie bezie widział w tym bikini szczególnie ze stanikiem na plecach
                    • zainteresowany1977 Re: 15.08.11, 15:30
                      Moooże smile
                      • czu-jka Re: 16.08.11, 22:02
                        W takim razie Zet pakuj się i do zobaczenia nad morzemsmile.
                        Ps, Mam nadzieje, ze wszystko zostanie na swoim miejscusmile.
    • coill Re: Bikini:)Wakacyjnie 15.08.11, 13:32
      dwoch pierwszych nie umiem zinterpret...ale Cesarz uwazam ze dobry wybor i tak ma pozostac
    • anna151sx Re: Bikini:)Wakacyjnie 17.08.11, 02:49
      Bardzo dobry wybor. Moc to potwierdza: bedziesz przyciagala meskie spojrzenia, moze wsrod tych mezczyzn jest Cesarz?
      • czu-jka Re: Bikini:)Wakacyjnie 17.08.11, 10:47
        Dziękuję Anno.
        Może i będzie ten Cesarz,ale on przeciez z zalozenia nie gania za kobietami. Ot, co najwyzej rzuci okiemsmile.
    • czu-jka Odpowiedź 28.08.11, 10:25
      Wszytsko trzymało się na swoim miejscu. Pływałam w nim na basenie i wszystko było w najlepszym porządku.
      Czułam się w nim seksownie, więc Moc jak najbardziej się sprawdziła.
      Zdecydowanie dobry wybór-Cesarzsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka