Dodaj do ulubionych

dziwne karty...na ptace

23.08.11, 10:43
mam w piatek spotkanie w urzedzie pewnym w zwiazku z praca i zadałam pytanie jaki bedzie wynik rozmowy = mag 3puch
popatrzyłam i takie malo powazne te karty na tak powazna spraw-prace tam
zaczeałm losowac ponownie i znowu mag i takie lekkie karty pucharowe a to powazny urzad
Obserwuj wątek
    • anna151sx Re: dziwne karty...na ptace 23.08.11, 13:28
      Wedlug mnie dostaniesz te prace. Postrzegana jestes jako osoba tworcza, aktywna, z silna wola. Masz zdolnosci, odwage i gotowosc do pokonania problemow. Powinnas byc skoncentrowana i stanowcza podczas rozmowy. Nowa praca przyniesie Ci zyski i da satysfakcje.

3 kielichy informuja o zakonczeniu klopotow i gotowosci do wyruszenia w droge (zawodowa). Odpowiedz bedzie ptzychylna.
      • asia.33 Re: dziwne karty...na ptace 23.08.11, 16:11
        cos mi jednak tu nie pasuje ..gdyz pytalam o moje zadowolenie po rozmwie wyszło ksiezyc paz mi
        byc moze jest tak ze mnie ktos zle poinformował (ksiezyc lub t tylko fikcja a juz stanowiska obsadzone sa) i uslysze zdawkaowa odp paz mieczy - czyli odezwiemy sie jak zdecydujemy prosze czekac na tel
        mag moze dotyczyc kogos z urzedników, podejrzewam tez czy czasami nie pomylono terminu poniewaz pytalam o ta prace tuz przed wakacjami i dosta lam na poczatku lioca pismo ze bedzie weryfikacja z tym ze daty mi sie nie zgadzaja byc moze to wina jakiegos rozluznienia 3 puch.
        Dodam iz raz milam juz tam podobne "przeboje" jedna osoba mnie przyjela wczesniej i za 3 miesiace ialm tam pracowac na niby 100% dostalam nawet piso ale tuz przed rozpoczeciem planowanej pracy nowe pismo ze urzad niestey niedysponuje srodkami na tą chwile w zw z czym stanowisko nie bedzie utworzone. Najsmiesniejsze ze wczesniej gdy otrzymałam pozytywna odp na miejscu kilka "kompetentnych" osob mnie zapewniało, była nawet przy mnie rozm z tzw "personą" ktora to potwierdzila na moja prosbe ..ale co z tego ze po nie calych 3 mies ze wszystkiego sie wycofano
        eh tak to jest
        • asia.33 Re: dziwne karty...na ptace 23.08.11, 16:15
          biore tez pod uage ze moje karty o czyms innym mi mówia ..tak cos ostanio z nimi sie porobiło ja pytam o cos a one swoje czyli o czyms inym co im wydaje sie wazniejsze akurat
    • asia.33 Re: dziwne karty...na prace 23.08.11, 16:24
      w tej chwili zaoytałam jak przebiegnie ta rozmowa w urzedzie w piatek
      sadb] 3mi, 6mi, rydwan[/b] suma = 16 wieza czyli jakbycos niespodziewanego gruzy , moze zmiane jakas
      i teraz Wam powiem ze od ok 2 tyg jakie bym, nie zadał pytanie na swój temat mam jedna odp wałsnie te karty
      na rozmowe pojde na pewno....raczej nie pojade tylko pojde bo to blisko, a tu wyraznie karty pokazuja jakas podroz
    • anna151sx Re: dziwne karty...na ptace 23.08.11, 17:50
      Asiu! To ja poprosze jeszcze raz: pytanie, wylosowane karty i bez tych dygresji z drugiego konca Polski, bo gubie sie w tym wszystkim wink
      • asia.33 Re: dziwne karty...na ptace 23.08.11, 18:18
        moje dygresje dotyczyły urzedu tego poniewaz juz drugi raz tam ide w tej samej spr i wiem ze mimo iz wszystko wyglada cacy to nie musi tak byc
        to zwiazne jest z tym iz pojawila sie karta ksiezyc i paz mi ...to razem takie bardzozwodnicze karty ksiezyc wiadomo moze juz wszystko obsatawione a tylko weryfikacja jest czystym teatrzykiem ..a paz mi to prosze czekac na wiadomosc gdyz kandydatek moze byc wiecej..paz sam w sobuie to tylko obietnica kontatku ..checi ale nic z tego nie wynika
        a moje osobiste wyciieczki coz juz dawno zauwazylam ze losujac karty na dany problem karty mowia i tak to co chca wogolenie w zwiazku z pytaniem..tu mam takie karty te drugie raz losowane 3mi, 6mi, rydwan ktre moga sygnalizowa cos innego ....moze rozmowa sie nie odbedzie bo nie widze tu zwiazku z tematem, karty wyraznie pokazuja wyjazd ..chyba ze rozmwa teraz odbedzie sie a np rozpoczecie pracy wrzesien pazdziernik a to wtedy faktycznie mnie juz moze nie byc w Polsce.
        Przestala m sie scisle trzymac pytania, kedys bardzo na to patrzyłam ale zdarzyło i sie wiele razy iz one mowily o czyms innym..dam przykład Aniu ....ponad rok temu zapytałam czy przekłoc sobie noss bo nosiłam sie z takim zamiarem a ze mialam akurat kupiony kolczyk i kaske na ten zabieg ...wiec pytam kart czy przkłoc ..a one mi paz kiji, kapłanaka..i jak to sie zakonczylo otoz kaske przeznaczona na nos wydąłam nastepnego dnia na wrozke lktore kilka minut pozadaniu pytan znalaząłam w swoim miescie ....i karty w ten oto sposb pokzałay mi ze to juz nie wazne bedzie bo bedzie cos wazniejszego dla mnie...i faktycznie kolczyka w nosie nie mam.
        Albo pytal tutaj bo byulam umowiona na tatuaz juz na konkretny dzien i pytam czy zrobic milam watpliwosci co do umiejetnosci pana przygladalam sie jego pracy umawiajac na wizyte... karty mi pokazały cos innego to ze zrezygnuje poniewaz znajomy mojego faceta otwiera swoj zaklad i jesli zrobie to tam smile)))))) dowiedzialm sie o tym jakies 2 tyg pozniej- ze otwiera..tak to jest z kartami
    • anna151sx Re: dziwne karty...na ptace 23.08.11, 19:21
      Zapytalam: Czy Asia dostanie w urzedzie prace, o ktora sie ubiega.
      Sila
      Piekna karta, pozwala radzic sobie z przeciwnosciami.
      wg mnie duzo dobrego, Twoje problemy sie niedlugo skoncza, nadejsdzie znaczaca poprawa. Wazne jest pozytywne myslenie (przeszlosc nie ma nad Toba wladzy, poprzednio bylo tak, teraz bedzie inaczej). Odwaga i rozsadne podejscie do sprawy.
      Podczas rozmowy skup sie, mow na temat, na pewno jestes odpowiednia osoba na to stanowisko. Ubierz sie klasycznie, fryzura tez bez udziwnien. Cale szczescie, ze nie zrobilas tego tatulazu i kolczyka w nosie. To by bylo na miejscu gdybys startowala na liderke zespolu rockowego. W urzedzie by Ci grzecznie podziekowali. Mowa ciala jest bardzo wazna, bardzo ladnie budujesz zdania - poradzisz sobie.

Wisielec
      Potraktuj te karte jako doswiadczenie wewnetrznego ladu. Nowy etap w zyciu, nadszedl czas na powazne zmiany w zyciu. Dotyczy to rowniez sposobu myslenia.

4 mieczy
      Odrzucenie negatywnych mysli, sytuacji. Micze reprezentuja sile i odwage, reprezentuja ludzi aktywnych.
      Wszystkie karty byly w pozytywnej pozycji!!!

Twoj rozklad tez mi sie podobal, a Rydwan to juz w ogole cudna karta, a realizacji Twoich celow towarzyszyc bedzie spokoj i przekonanie o dobrej drodze, latwosc koncentracji uwagi na sprawie.

Wejdz na strone tego waznego urzedu, dowiedz sie czego oczekuja od osoby ubiegajacej sie o to stanowisko, przygotuj sie. W kazdym urzedzie pracuja tacy ludzie jak my, nawet w tych bardzo waznych.
      Powodzenia!
      • asia.33 Re: dziwne karty...na ptace 23.08.11, 19:37
        wszystko juz sprawdzone z mojej strony

ale powiem szczerze ze ja tu nie widze nic takiego co wskazywało by na podjecie pracy siła to ze jestem gotowa i mogłabym dac rade , konieczna siła psychiczna i siła przebicia, nie bac sie ..ale wisielec i 4mi to czas ciszy ii oczekiwania...jakies zawieszenie opoznienie w tych dwoch kartach.. jest tam cisza i spokoj jak makiem zasiał..naprawde nie widze chocbym chciała nic dobrego w nich tylko ta moc jest tu wazna ..chyba ze ..chyba ze karty pokazały czująs niedyspozycje, chorbe lub odłozenie oferty w czasie ..wiaislec jak i 4mi to to sa karty izolacji
        rozmowa piatekwiec wyjdzie szybko szydło z worka
      • asia.33 dziekuje Aniu 23.08.11, 19:37
        dziekuje Aniu
      • asia.33 Re: dziwne karty...na ptace 23.08.11, 19:45
        dalej upieram sie przy swoim
        mozliwe ze bedzie to syanowisko na jakis czas tylko (wisielec) chwilowwe objecie obowiazków bo ktos jest w szpitalu..dla mnie tu mocno pokazana jest sytuacja czyjejs kondycji zdrowotnej !!!
        O tym mówi chocby karta mocy ...zawieszenia ..i izolacji koniecznej w 4 mieczy..moze to byc wiec zastepstwo na czas czyjejs niedyspozycji
    • asia.33 ODPOWIEDZ 26.08.11, 13:14
      wiec tak jak móiłam i czułam , moje rozczarownie..typowo teoretyczne spotknaie z którego nic nie wynika. rozmowa z urzednikiem , ktory na temat owego stanowiska zadaje mi opytania jak ja to widze ale sam wiadomo nie jest osoba decyzjyjna, mag i 3puch powiedzial mi na zakonczenie ze było jemu miło poznac taka osobe kreatywna i tworcza bo milam duzo pomysow jednak niczego mi nie gwarantuje
      3mi, 6mi, rydwan ...moje pomysłyy chyba bede realizowac sam bo jestem rozczarowana tym sportkaniem, 6mi odesano mnie po szereg informacji ale zero konkretow, mysle nad otworzeniem wlasnej działanosci= rydwan , która da mi poczucuie bezpieczenstwa choc na najblizszy czas
      karty Ani
      siła , wisielec, 4mi...mam potencjał jako osoba i sile by cos zrobic , jednak odesłano mnie z tzw kwitkiem , urzednicy nic sami nie moga zdecydowac, wszystko opiera sie na konkretnych przepisach, ustawach, dokumentach i wnioskach ....to spotkanie to czysta fikcja tyle tylko iz dyskusja byla jak dla mnie 9i pana urzednika) dosc ciekawa tak mi przyznał ze malo takich osob i co z tego mam??? otoz satysfakcje wlasna nawet nie !
      • anna151sx Re: ODPOWIEDZ 26.08.11, 17:37
        Mialas racje, intuicyjnie tez tak czulam, ale nie chcialam Ci "wdrukowac" porazki. Choc tak do konca nie jest to porazka, zapamietali Ciebie. Nie rozumiem tylko po co cala ta fikcja? Chyba ze bylo stanowiski i na nie swoj czlowiek, a inni to tylko po to by stworzyc pozory prawdziwej rekrutacji.
        Uwazam ze pomysl z wlasna dzialanoscia jest bardzo dobry, zabierz sie do tego planowo i z glowa, znajdz sprzymierzencow.
        W jakiej branzy chcialabys dzialac?
        Pozdrawiam serdecznie. Ania.
        • asia.33 Re: ODPOWIEDZ 26.08.11, 18:23
          Aniu o to własnie chodzi aby nie przeinterpretowac na korzysc czyjas....a widzacte karty nigdzie tu nie dojzałam pracy jedynie ciekawa rozmowe i to ze pokazałam sie z jak najlepszej strony co na dowidzenia usłyszałam , i tak mi to nic nie dao te słowa bo co mi po nich , co mi po tym ze pan urzednik ktoremu przypomnailam poprzednia informacje i wytknelam błedy oraz marnotrawienie pieniedzy publicznych gdyz dla takich osob sa organiozwane kilkudniowe zebrania kandydatów cos w rodzaju kursu , z ktorego nic zupelnie nie wynika oprocz adnotacji ze taka a taka osba jest gotowa by objac takie stanowisko. Utopione pienadze, ktore urzad MUSI rozdysponowac na podobne cele poniewaz je przewidziano...a nic , dosłownie nic nie wynika gdyz utworzenie takiego stanowiska to duzowieksze koszty wink ...cyrk! Wytknelam wiec to iz to sa pieniadze utopione ..a Pan mi na to ze sa przewidziane w budzecie i mam racje ale coz on jedyny moze - odgorne to decyzje. Tego wlasnie sie spodziewałam..osoby robia swoja prace bo taki jest plan to wszystko. A stanowiska i tak nie utworza poniewaz we wrzesniu zmieniaja sie przepisy i tyle w temacie tyle sie dowiedziałam. Jedna wielka fikcja czyli ja Mag i pan Mag poczarowalismy, pigadalismy o tym i juz ..3 puch podziekowla mi za rozmowe miła i odprowadzil do wyjscia ..widzilam ze jemu wstyd ze zwykla osoba zauwaza takie proste "niedociagniecia urzedu i wrecz wyrzucanie pieniedzy w błoto"
          • anna151sx Re: ODPOWIEDZ 27.08.11, 13:23
            Asienko! Wiem, ze sa (i to wcale nie rzadkosc) urzedy, ktore "pracuja" glownie po to zeby uzasadnic swoje istnienie. Jest to jedno z praw Murphiego wink
            Pamietaj, przy Tobie jest Moc, poradzisz sobie w kazdej dziedzinie, masz swietna intuicje, bardzo dobry kontakt z ludzmi, wspierasz innych, jestes asertywna. Bedzie dobrze, jeszcze troche cierpliwosci. Pozdrawiam i podziwiam. Ania
            • asia.33 Re: ODPOWIEDZ 27.08.11, 13:41
              bez przesady, jestem naprawde zwykłą kobieta , ktora cos juz w zyciu przezyła , ma swoje lata i na tym polega moja wiedza ....a siła ..po prostu musze!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka