Dodaj do ulubionych

kiedy TEN jedyny

28.08.11, 16:03
zawsze jak proszę o wróżbę na pytanie: Kiedy spotkam tego "jedynego" to zawsze słyszę odp, że do końca roku czekają mnie romanse flirty itd i nigdy nie słyszę odpowiedzi na te konkretne pytanie sad Czy ktoś by mógł pomóc dobrej duszyczce odpowiedzieć na to pytanie?? smile z góry baaaardzo dziękuję

1990.03.02
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: kiedy TEN jedyny 28.08.11, 16:19
      zadajesz najtrudniejsze pytanie dla tarota o CZAS-KIEDY
      to jest indywidualna sprawa czas, jedej osobie wrozba spelni sie po tygodniu drugiej po latach , teoretycznie przyjamuje sie , ze celtycki ogarnia czas ok 1, 5 roku do 2 ale to jest tylko teoretycznie ..w praktyce czas moze sie wydluzyc znacznie. Sa osoby, ktore próbuja okreslac czas ale mało komu to sie sprawdza. Najczeciej czas odhacza sie wydarzeniami z wrózby, tak jakbys skreslała to co juz było , co sie spelniło ale tez nie koniecznie bedzie to w kolejnosci jak ozstało wywyrozone. Ja np nie umiem i nie biore sie za okreslanie czasu. Kiedys robilam komus wrozbe o kontakt - kiedy nastapi i nie zdazylam dac odp pisemnej gdy osoba mi napisla ze wlasnie to sie stało smile A innej to zajmie rok. tak jak widzisz to duze ryzyko powiedziec komus ze "jesienia tego roku" itp
      • lena201990 Re: kiedy TEN jedyny 28.08.11, 16:28
        acha, nie pomyślałam w ten sposób...a czy jest jakaś możliwość, żeby sprawdzić to? np zadając pytanie Czy do 2 lat spotkam?? jest taka możliwość?
        • andgie Re: kiedy TEN jedyny 28.08.11, 17:20
          Leno, postawilam karty, czy spotkasz Tego Jedynego do dwoch lat.
          8 monet, od. Wieza, od 9 mieczy.
          Przykro mi, ale chyba nie. 8 monet sugeruje dlugotrwalosc, od. Wieza i od 9 mieczy sugeruja mozliwosc natknecia sie i zwiazanie z kims zupelnie nieodpowiednim. Od 9 mieczy przedstawia osobe "zmeczona" wolnoscia, zdesperowana, a w desperacji robi sie bledy.
          Mysle, ze bedziesz musiala poczekac wiecej niz dwa lata. Czy ta data na Twoim pierwszym poscie to data urodzenia? Masz dopiero 21 lat, za dwa lata 23. Niezobowiazujace flirty moga byc bardzo przyjemne smile
          • lena201990 Re: kiedy TEN jedyny 28.08.11, 17:25
            tak to moja data smile dziękuję za odpowiedź smile
          • czu-jka Re: kiedy TEN jedyny 28.08.11, 17:59
            Masz jeszcze czassmile
            A słuchajcie czy w dacie urodzenia może być zawarta data ślubu? Da się to jakoś numerologicznie odczytać?
    • zainteresowany1977 Re: kiedy TEN jedyny 28.08.11, 20:43
      Mistrzowie z ezo tv często rzucają na odczepne do 2-3 lat, widać nawet oni nie panują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka